banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 21:30 Danas je 30 Jun 2026, 21:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 599, 600, 601, 602, 603, 604, 605 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2011, 11:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Добро људи, хајмо мало спустити лопту.
Неђељко је љаксе и дебил, и срамота је што је такав индијанац на функцији. Али, то је наша држава :wink:

Елем, да мало смирим страсти, нећемо се сад због изјаве овог дебила опет почети дијелити, јер има маса момака који су избјегли у БЛ, а свим срцем воле Борац и Бањалуку и доживљавају је као свој једини дом. И то је за респект!

Е сад што има изрода као што је Неђељко, јбга, то нек` иде њему на част... :roll:
Не требамо генерализовати.

Идемо удруженим снагамо још јаче и још боље! 8)
Премало нас је да се дијелимо!

Ај Борац, ај бањалучки! :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 11:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
AJ VELIKAN :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 11:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Oni koji su došli u BL, ali su se socijalizovali i ovaj grad doživljavaju kao svoj kao i sve ono što nosi kultura urbanog življenja nisu ni prozvani, nego klipani koji bi da simbol grada i navijačke grupe budu leteći medvjedući, Snorkijevci ili nešto tome slično, o njima je riječ...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
зато сам и рекао да онај ко се осјећа правим Бањалучанином(без обзира одакле је дошао) никад не би изјавио небулозе попут овог Неђељка

АЈ БОРАЦ

ЕДИТ: хехе предухитрио ме РБА :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 11:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
јан_де je napisao:
Добро људи, хајмо мало спустити лопту.Елем, да мало смирим страсти, нећемо се сад због изјаве овог дебила опет почети дијелити, јер има маса момака који су избјегли у БЛ, а свим срцем воле Борац и Бањалуку и доживљавају је као свој једини дом. И то је за респект!

Ја се извињавам ако са заталасао причу у контра смијеру.Нормално да има нормалних људи који гледају на ствари реално и који прихватају клиб као свој,нисам уопште мислио на њих.

А ево једно конкретно питање за симпатизере клуба.Како гледате на ситуацију кад дамо гол а са запада крене онај мајмунолики крик који ја памтим са турнира у малом фудбалу са краја деведесетих,ти симпатични тонови су донешени у колони ако се добро сјећам?

Ја се лично јежим на тако нешто,искрено боли ме то.То је наш пораз,можда сам ја болестан али опет ме боли.Да смо ми на то спали да дречимо као шумњаци!Кажем ми,јер нас све сврставам под исти кишобран био то исток или запад.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 11:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Мислиш на оно Ух,ух,ух :lol:
И мени је то безвезе тотално...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 11:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Може се очекивати 40.000 на маракани :wink:

ево нека најава :D :lol: њихова наравно
http://www.youtube.com/watch?v=VaX8vQvNAy0

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 12:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rangarok je napisao:
Може се очекивати 40.000 на маракани :wink:

ево нека најава :D :lol: њихова наравно
http://www.youtube.com/watch?v=VaX8vQvNAy0

Bice tesko bice 0:3

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 12:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Zamisli damo u Evropi gol nekom timu za koji brani crnac i krene skandiranje "Hu,hu,hu....." :D :D

Izbacili bi nas iz evropskih takmicenja dozivotno! :D

Vec gledam delegata kako unezvjereno popunjava svoju svesku!

Poslednji put menjao Schlager dana 12 Feb 2011, 12:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 12:09 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Zamisli damo u Evropi gol nekom timu za koji brani crnac i krene skandiranje "Hu,hu,hu....." :D :D

Izbacili bi nas iz evropskih takmicenja dozivotno!

Ma da mi njega zabijemo, pa nek nas i izbace... ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
deep in the night je napisao:
Што се тиче овог текста у гласу ако се не варам о шарању града,то је одраз наше стварне ситуације и доказ да Бањалуком владају руралци.Ово је још један доказ у низу да се ми морамо у свом граду прилагођавати избјеглицама,а уствари би требало да је обрнуто.
Од додјељивања плакете града за најактивније удружење по питању промовисања и посебно наглашеног уљепшавања града УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА КЛУБ ПРИЈАТЕЉА ФК БОРАЦ БАЊА ЛУКА до данас прошло је јако мало.Шта се то десило за тако кратко вријеме то треба упитати господу из гламочко,дрварске управе.
Субкултура је убијена у Бањалуци,ако ниси искомплексиран и не желиш падати под утицај наметнутих сељаклука онда си наркоман,ниси нормалан,будалетина...
Исток је увијек био контра те приче,зато позивамо све симпатизере и навијаче клуба да не падају под утицај омаловажавања једног од симбола града и заједно до побједе вратимо Бањалуку онима којима и припада БАЊАЛУКА БАЊАЛУЧАНИМА.

СВИХ ОВИХ ГОДИНА ПРКОСИМО БИЈЕДИ,ФЕНСЕРИМА И ЛОШЕМ ФУДБАЛУ!

Kakav rasizam u temi za sport,to jest kakve gluposti sam procitao,jos ne mogu da vjerujem.
Cuj ruraralci vladaju gradom,cuj izbjeglice,znaci samo je pravi Banjalucanin fin i kulturan,i ne sara zgradu.
Kompleks te izjede decko,jedini ti je spas da imas ispod 10.godina,onda dobro,mlad si.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 12:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
јан_де je napisao:
Добро људи, хајмо мало спустити лопту.Елем, да мало смирим страсти, нећемо се сад због изјаве овог дебила опет почети дијелити, јер има маса момака који су избјегли у БЛ, а свим срцем воле Борац и Бањалуку и доживљавају је као свој једини дом. И то је за респект!

Ја се извињавам ако са заталасао причу у контра смијеру.Нормално да има нормалних људи који гледају на ствари реално и који прихватају клиб као свој,нисам уопште мислио на њих.

А ево једно конкретно питање за симпатизере клуба.Како гледате на ситуацију кад дамо гол а са запада крене онај мајмунолики крик који ја памтим са турнира у малом фудбалу са краја деведесетих,ти симпатични тонови су донешени у колони ако се добро сјећам?

Ја се лично јежим на тако нешто,искрено боли ме то.То је наш пораз,можда сам ја болестан али опет ме боли.Да смо ми на то спали да дречимо као шумњаци!Кажем ми,јер нас све сврставам под исти кишобран био то исток или запад.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3BkeFECvu9w[/youtube]

Да ли си мислио на хук као са краја овог клипа, и ја сам против хука, али ти га стављаш у погрешан контекст, чуј донешен у колони, по том само дошљаци и сељаци долазе на запад и потежу то хуктање, па гдје су онда "прави" Бањалучани.
И ја сматрам да је то хуктање глупо и треба мало порадити на навијању са запада, о томе се доста на овој теми раније писало.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Vuk Mandusic je napisao:
Kakav rasizam u temi za sport,to jest kakve gluposti sam procitao,jos ne mogu da vjerujem.
Cuj ruraralci vladaju gradom,cuj izbjeglice,znaci samo je pravi Banjalucanin fin i kulturan,i ne sara zgradu.
Kompleks te izjede decko,jedini ti je spas da imas ispod 10.godina,onda dobro,mlad si.

момак је фино написао још један пост и објаснио да није мислио на све:

а што се тиче хука мени уопште не смета, али то је већ од особе до особе

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 12:23 
Bič božji
Bič božji

A lupanje nogama od tribine, toga se ne sjećate... :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 12:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Meni se cini da je tog hukanja bilo uvijek,a bogami i onog "njega,njega" :D ,mada sam naravno ranije bio stalno na Istoku...Niti hucem (nisam stekao naviku :D ),niti zamjeram onima koji to rade,yebiga tradicija i neka je....kad vec pitas,i meni se nekad ne svidja sto vi lesinari ne "ispostujete" dovoljno gol pa se nakon 2-3 sekunde nastavi pjesma u istom ritmu koja se dotad pjevala,ali sam se vec navikao i na to,kao i na ovo hukanje....svi smo mi na istom zadatku,samo da nas je sto vise na stadionu pa nek svako fura svoje,nije bitno...

A to lupanje nogama o tribinu je bilo nezaboravno,mislim da se protivniku ledila krv u zilama!

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
Meni se cini da je tog hukanja bilo uvijek,a bogami i onog "njega,njega" :D ,mada sam naravno ranije bio stalno na Istoku...Niti hucem (nisam stekao naviku :D ),niti zamjeram onima koji to rade,yebiga tradicija i neka je....kad vec pitas,i meni se nekad ne svidja sto vi lesinari ne "ispostujete" dovoljno gol pa se nakon 2-3 sekunde nastavi pjesma u istom ritmu koja se dotad pjevala,ali sam se vec navikao i na to,kao i na ovo hukanje....svi smo mi na istom zadatku,samo da nas je sto vise na stadionu pa nek svako fura svoje,nije bitno...

A to lupanje nogama o tribinu je bilo nezaboravno,mislim da se protivniku ledila krv u zilama!

Hahahaha ovo hukanje i onaj clip sa finala kupa vrati me u mladost :D,a danas se po evropi navija kao da si na sletu i docekujes stafetu mladosti,zastavicu u ruke i zauzmi svoje mjesto.Dobro moram priznati da i ja tako sada radim kad idem sa klincem,a idem cesto.Zelja mi je da Borac izvuce nekoga ovdje kod mene tipa Rosenborga,Våleranga,Tromso.....Jebemti kad nisam poginuo kad smo dali gol na stadionu JNA,sa vrha sam se odjednom nasao uz ogradu.Ako nekome treba ta utakmnica mogu je uplodovati,jeste da je vhs snimak.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 13:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hahahaha ovo hukanje i onaj clip sa finala kupa vrati me u mladost

klip nije sa finala kupa,nego protiv proletera u bl....ostario si i posenilio :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 13:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sad jos malo kad krene frka drama koga mozemo izvuci koga ne sto se mene tice najvise bi voleo da izvucemo Norvezane ili neke Svedjane oni su bas truleks :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
Citiraj:

klip nije sa finala kupa,nego protiv proletera u bl....ostario si i posenilio :D

Ma upravu si ja se zaletio,imam i tu negdje utakmnicu,a i onu protiv Metalista :D

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2011, 13:27 
Bič božji
Bič božji

BOSS66 je napisao:
Schlager je napisao:
Citiraj:

Ma upravu si ja se zaletio,imam i tu negdje utakmnicu,a i onu protiv Metalista :D

Imaš Proleter i Metalist ???????????????''''

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 599, 600, 601, 602, 603, 604, 605 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]