Shaolin Drunkard je napisao:
Ti braniš nešto što je neodbranjivo, uopšte mi nisi jasan. Da nisi na platnom spisku Simovića.
Samo malo! Covjek je naveo da je greska to sto su pustili/otjerali Zlaju, a ti ga trpas na Simovicev platni spisak?! Da iskoristim priliku da se ovim putem najebem familije lopini Simovicu!
Dalje, sinoc sam bio na tekmi i mogu da kazem da je izgledalo sasvim pristojno. Definitivno nam treba jos jedan plej i centar, jer onaj Peterkin ne moze dobiti 2 krstena naguravanja pod kosem. Tanak je u duelu, tanak do bola!
Garma solidan, mada mu je tehnika suta

.
Ricardson je dobar plej, iako je bio poprilicno izgubljen u vecem dijelu prvog pol.
Milinovic je ocaj zivi, mada ga je usralo nekoliko puta pa je nesto i ubacio. Jaukao sam kada je on ulazio u igru. Zanimljivo je da se to desavalo svaki put kada smo bili u nekom naletu i pravili razliku. Do trenera je???
Od Puljka se moze nesto ocekivati, dok je Mladenovic mlitav. Spor je brate, sut nikakav. Ukrao 2 lopte ni kriv ni duzan.Ostale necu komentarisati, bezlicni su.
E sad nesto o organizaciji utakmice i opstim uslovima u dvorani:
1) Parket je ocajan kao i uvijek, bilo me sramota po ko zna koji put. Dosli ljudi iz Svabije i umjesto da bar malo usminkamo dvoranu i da pokazemo da nismo prljava stoka, uprava se nije sjetila da angazuje nekoga da ukloni one polomljene stolice. Sreca pa nije kisa padala, inace bismo vidjeli i sav kvalitet krova, prije bih rekao golubarnika. Znamo da su se golubovi skupljali gore.
2) Cijena karte-gospodi pomiluj! Iako sam ateista ovo mi prvo klizi niz jezik. Pet maraka na minus 30?! Mene je i zacudila solidna posjeta. Kako uprava misli da privuce mladju publiku, nabijajuci 5 KM na onaj rezultat iz Svabije???
Sto se tice nasih juniora, tu se moram sloziti sa mr.no. Prikljuciti prvom timu samo igraca koji debelo odskace od svojih vrsnjaka! To sto juniori deru u svojoj konkurenciji ne znaci nista za prvi tim. To je veliki problem-treneri u juniorskoj konkurenciji ganjaju rezultat umjesto da izbace 1-2 momka od kojih cemo imati koristi. Mi takve odavno nismo imali.
Sad sam pogledao i vidim da si i ti nesto slicno napisao. Samo si mi malo kontradiktoran- pises o deranju u juniorskoj konkurenciji, a istovremeno hoces da se ti isti igraci uvode u prvi tim? Znamo da to bas i ne ide tako, jer treneri juniore ne spremaju za prelazak iz "jednog svijeta u drugi". Njihov zadatak je da nauce igraca osnove kosarke a ne da se desi Milinovic!!!