banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 23:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119938 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5991, 5992, 5993, 5994, 5995, 5996, 5997  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 11 Jul 2025, 08:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Jeste katastrofa ali prolazimo mi ovo, svakako bolje igramo na strani u Evropi. Treba biti optimista :D
Ne bih ja nikog smjenjivao nakon jedne utakmice, ali najviše na konto prošle sezone.
Samo ovaj put moramo dati daleko više guze da se kompenzuje ona količine sreće koju smo imali.
Al to je Borac, od pakla do raja, i nazad.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 08:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2025, 00:11
Borac u srcu je napisao:
skypostman je napisao:
Ima li Misimovica pizdurine, sto se ne obrati navijacima? Lako je kititi se tudjim perjem prosle polusezone.

:lol: On je unio autoritet, profesionalizam, digao klub na viši level zar on da se obraća?

Vratite pare klubu da dovede 4-5 igrača kao što Sarajevo dovodi, obavezno dovesti i ozbiljnog golmana, pridošlice sve do jednog raspustiti, a od uprave ostaviti samo bradonju i onog iz Zokija

Misimović nije dovodio ove igrače. Nije da nije želio da dovodi, nego mu nije dopušteno. A gore od ovoga što su napravili njegovi saradnici ne bi moglo.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 08:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Macr0 je napisao:
Jeste katastrofa ali prolazimo mi ovo, svakako bolje igramo na strani u Evropi. Treba biti optimista :D
Ne bih ja nikog smjenjivao nakon jedne utakmice, ali najviše na konto prošle sezone.
Samo ovaj put moramo dati daleko više guze da se kompenzuje ona količine sreće koju smo imali.

Samo mi reci na koji mi fazon prolazimo ovo, tj dajemo minimum 3-4 gola tamo bez da ga primimo?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 08:21 
Veteran
Veteran

supersonic je napisao:
Macr0 je napisao:

Samo mi reci na koji mi fazon prolazimo ovo, tj dajemo minimum 3-4 gola tamo bez da ga primimo?

Prvo mislim da smo kvalitetnija ekipa, drugo mislim da su ovi odigrali najbolju utakmicu u ko zna koliko vremena, a mi najgoru.
Samo hoću reći da mislim da nije sve igubljeno još.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 08:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Vidiš taj naš mentalitet mi smo odmah potrčali reći kako nisu Barselona i kako ćemo stići. Anjihov trener kaže pokušaćemo se odbraniti a neće se braniti 100% nego će zapeti da nam što prije uvaljaju 2-3 gola jer znaju da se tad totalno raspadamo.

Ajmo junačine. Hoće li se iko uopšte obratiti navijačima

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 09:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Macr0 je napisao:
supersonic je napisao:
Macr0 je napisao:

Prvo mislim da smo kvalitetnija ekipa, drugo mislim da su ovi odigrali najbolju utakmicu u ko zna koliko vremena, a mi najgoru.

Svi smo mi mislili da smo bolji. Njihova najbolja utakmica je morala biti dobijena sa 2 ili 3-1 , a ne izgubljena 4-1. Tako da to sve pada u vodu. Ljudi su dosli na izlet u bl, na pres konferenciji doslovno rekli da ce skinuti gace. Kad su pokusali jednom sinoc i vidjeli da mogu, trpali su koliko su mogli. A da su znali ko sto nisu, moglo je biti 5,6-1

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 09:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Macr0 je napisao:

Santa Koloma je prošle sezone pobijedila u dva dvomeča i tijesno ispala u 3. pretkolu od AZ Alkmara. Borac nikad nije pobijedio u dva dvomeča zaredom.
Oni su ekipa koja zna igrati na rezultat i nisu zalutali u evropska takmičenja.

Minimalna pobjeda Borca u revanšu bi bila iznenađenje, a prolaz čudo ravno preokretu Liverpula u Istanbulu 2005. godine.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 09:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Prolazimo, ali kao bos po trnju. :D

Glavni krivac je uprava, a znamo i zasto.
14 miliona a ovakav prelazni rok, jasno je sve.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nema se sta puno reći nakon sinoć. Najveća sramota u istoriji kluba vjerovatno, mada smo imali izlete već sa "amaterima" doduše u gostima. Kao što sam napisao Despota (koliko god lud bio) je jako teško zamjeniti po učinku, bilo ko da dodje. Tupi u napadu bruku. Prvi put sam gledao i onog crnca utisak je da ima jako veliki problem sa koordinacijom, spor je, trapav, pozicioniranje katastrofa jedina prednost je ta neka ajmo reći fizička sprema ali to su brzi igrači Kolome neutralisali perfektno.

I dalje sam u šoku a teško sam i zaspao sinoć. Da smo izgubili 0:1 bi bila sramota ali ovaj horor nadilazi sve moguće scenarije koje je bilo ko imao u glavi. Ja sam znao da neće biti lako jer su ljudi imali korektne rezultate u Evropi ali... Nema riječi. Ovo prirediti nakon prošle sezone, ovako nagraditi publiku koja je došla na stadion u iznenadjujucem broju to samo možemo mi.

Možemo tražiti uzrok u "pojačanjima" ali sta je sa starosjediocima? Sta je sa ostalih 9 igrača u prvih 11, gdje su oni nestali? Pojeli su nas na terenu, brzi su bili, pametniji, kretali su se bolje od nas, borbeni napravili su 22 prekršaja a mi samo 8. Kao domaćini.

Nadati se nekom čudu u revanšu, pokušati dati dva brza gola u prvom poluvremenu(samo ne znam ko ce ih dati) i ganjati neke produžetke jer mišljenja sam da mi ne možemo ponoviti onakvu utakmicu od sinoć a vjerovatno ni oni. Maks mora u prvu a i mozda Siskovski na gol čisto da ne bi Jurkasa uništili prije nego i započne profi karijeru jer decko od 17 godina je najmanje kriv za sve ovo. Kako god završilo sljedeći četvrtak ova sramota neće nestati niti se treba zaboraviti ali u slučaju nekog čuda i prolaska još nije kasno da se uprava opameti i spasi ovu sezonu. Međutim u slučaju ispadanja ili jos jednog debakla i na gostujucem terenu pitanje je hoćemo li uopšte izboriti Evropu sljedeće godine i bliži smo borbi za opstanak. Brzi kola krenu niz brdo.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Онако хладне главе...

Против Вождовца се видјели да 4-1-4-1 неће функционисати. Тад су нас виле носале у првом полувремену. И црвени смо добили.
Не можемо ми ирати са једним дефанзивним играчем, а притом је то Граховац којем брзина ни прије 15 година није била главни адут.
Морамо играти са два дефанзивна везна.
Такође, Хирош и Савић гуше један другог. А овај први ни не игра дефанзиву.
Апропо Амера, он је најбољу сезону, ону у Младости ДК игао на лијевом крилу, ту се и продао у Осијек.
Да наставим, био је аутопут кроз везни ред, што нам је и провило проблеме. Још додај Диуфа и Рогана, и добијеш шта добијеш. А далеко од тог да су блистали Херера и Каролина.
Младенов пораз, катастрофично спремљена, односно неспремљена утакмица, потцјењен ривал, без икакве стратегије игре.

Нису ови андорци никакви конобари, складиштари, путари, рибари, него квалитетни момци. Њихов нападач је баш добар.

Ако се прошле сезоне погодило са играчима Гошка, непознатим именима (Каролина, Мејерс, итд), не мора значити да ће то стално тако ићи. Ако те једном срећа погледала, неће стално. Тешко се увијек у срећу поуздати, а да се ради о фудбалу.

Знам да је утопија, али ваљало би прекинути са таловима са разним кримогеним менаџерима. Никуд то не води.

Тренутно, непопуларно мишљење, али не бих дирао Жижу. Поготово не за тренере који не могу ништа више од њега донијети.
Али и он се треба уозбиљити, промјенити нешто у игри. Мучи се с посједом.
Дигао би руку за неког хрватског тренера. Ренудлић, рецимо.

Иде та бх лига, наши пријатељи казалгићи, халкићи, гигаре, до 1000 на стадиону. Јебига...

Цијеним да људе не боли, бар не највише, што смо овако лоше играли, него константно јебање у здрав мозак "легендарних" људи из управе...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 10:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Bice protiv Rudara sklanjalica, nema brige. Pa cemo da povratimo samopouzdanje.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Rašo Spasojević je napisao:
Borac u srcu je napisao:
skypostman je napisao:
Ima li Misimovica pizdurine, sto se ne obrati navijacima? Lako je kititi se tudjim perjem prosle polusezone.

:lol: On je unio autoritet, profesionalizam, digao klub na viši level zar on da se obraća?

Vratite pare klubu da dovede 4-5 igrača kao što Sarajevo dovodi, obavezno dovesti i ozbiljnog golmana, pridošlice sve do jednog raspustiti, a od uprave ostaviti samo bradonju i onog iz Zokija

Misimović nije dovodio ove igrače. Nije da nije želio da dovodi, nego mu nije dopušteno. A gore od ovoga što su napravili njegovi saradnici ne bi moglo.

Pa ko je dovodio, posto cisto sumnjam da je Jandric dovodio?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 10:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Okt 2022, 10:15
Uvijek sam kudio Vranjesa, ali ako nam je nekad trebao to je bilo juce. Ne znam sto nije usao. Bio je spreman, na poluvremenu je masiran i otisao se zagrijavati. Trebao se neko pobiti sa njima i neku frljkovu ganjati, posto niko ne smije osutati na gol. I bas se vidno iznervirao Vranjes kada je uveo Marcetica, sjeo je mimo klupe kod doktora i fizio

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
A koliko smo svi razvaljeni. S kim god pričaš kaže nije mogao spavati. Sunce vam jbm

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 11:31 
Veteran
Veteran

Malo sam pogledao highlights.
Za prvi go najveći krivac, ako ne i jedini, Diouf.
Penal koji su oni dobili je u rangu onih koje mi dobijamo u bh. ligi.
Treći go, komplet odbrana kriva. Čuvaju prostor, a ne igrače.
Četvrti, kao i treći odbrana pogub, Čelić ide po ćevape (ključni momenat) a reakcija golmana je morala biti bolja.
Sve u svemu jako amaterski primljeni golovi.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Нова Варош je napisao:
Онако хладне главе...

Против Вождовца се видјели да 4-1-4-1 неће функционисати. Тад су нас виле носале у првом полувремену. И црвени смо добили.
Не можемо ми ирати са једним дефанзивним играчем, а притом је то Граховац којем брзина ни прије 15 година није била главни адут.
Апропо Амера, он је најбољу сезону, ону у Младости ДК игао на лијевом крилу, ту се и продао у Осијек.
Да наставим, био је аутопут кроз везни ред, што нам је и провило проблеме. Још додај Диуфа и Рогана, и добијеш шта добијеш. А далеко од тог да су блистали Херера и Каролина.
Младенов пораз, катастрофично спремљена, односно неспремљена утакмица, потцјењен ривал, без икакве стратегије игре.

Нису ови андорци никакви конобари, складиштари, путари, рибари, него квалитетни момци. Њихов нападач је баш добар.

Ако се прошле сезоне погодило са играчима Гошка, непознатим именима (Каролина, Мејерс, итд), не мора значити да ће то стално тако ићи. Ако те једном срећа погледала, неће стално. Тешко се увијек у срећу поуздати, а да се ради о фудбалу.

Знам да је утопија, али ваљало би прекинути са таловима са разним кримогеним менаџерима. Никуд то не води.

Тренутно, непопуларно мишљење, али не бих дирао Жижу. Поготово не за тренере који не могу ништа више од њега донијети.

Иде та бх лига, наши пријатељи казалгићи, халкићи, гигаре, до 1000 на стадиону. Јебига...

Цијеним да људе не боли, бар не највише, што смо овако лоше играли, него константно јебање у здрав мозак "легендарних" људи из управе...

Nisam ekspert pa neću o taktici. Ali slažem se da Žižovića ne treba dirati, jedna loša utakmica ništa ne mora da znači ali da nešto mora mijenjati ..... mora.

I još jedna opaska koja je bila i juče vidljiva. Da li iko radi sa klincima koji dobacuju lopte poslije auta/kornera jer očigledno je da ne rade kako treba.

Naravno o (ne) otvorenim vratima na istoku neću trošiti riječi.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 11:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ријечи су изгубиле смисао.
Поњамке се уста нашим новинарима, који на конференцијама немају муда поставити питање и не врше притисак ко свугдје на свијету.

Не знам откуд вам енергија да уопште коментаришете синоћну представу. Мени се желудац окренуо кад само прођох јутрос поред стадиона. Остаде брука довијека.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 12:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Na sve amaterske intervencije odbrane meni je ipak vrhunac, odigravanja golmana sa stoperima.
Golman dijete od 17 godina,Karolina je teski kikser,prosle sezone 3,4 puta je direktan krivac za go bio svojim odigravanjem protivniku u noge a gospodina Serifa ne bi ni komentarisao. Zizovic ima muda do poda da kaze ovoj trojci da odigravaju po ivici sesnesterca.

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Mislim sta reći, a ne vrijeđati.
Slika Borca je slika ovog grada, to su ti ljudi koji godinama preko naših leđa vode bitke za svoje dzepove iz poreskih kasa, a ispod plašta uspjeha u Evrope prošle sezone je sve trulo, ali probila se i igvozdena kupola pa kako neće taj evropski plašt koji je sagrađen na vremenski rok.

Jurkas = Manojlović (pa čak i Šiško je vrhunski na liniji, a svi golovi su na liniji bili, tri bi skinuo Šiško) zašto , ko , ????

Diuf = Majers , zašto ko ??????????

Despotović ili Jovan = Perić ?????????

Koga vi jebete idioti raspali????????

Nema u kasi? Nema plata?
Koliko funkcija ima predsjednik, pored te, izvršni odbor uefe, olimp komitet, firmice ...otvori se majstore dok ne legnu pare ...gdje ti je uprava ? ko su ti ljudi u upravi? Ljudi koji sluze da podnose amandmane i jebu sve nas građane i druga u, imamo jednu igokeu, ides njihovim stopama ....

Loš dan se ima, pa se izgubi 1:0, 2:0 ...ovo nije loš dan , ovo je RAD UPRAVE , rastaljivanje u prvenstvu za funkcije ...ozbiljnost vođenja kluba i vizija ...zbog tog prividnog uspjeha puno ljudi guta knedle da se od kluba napravilo stranačku maskotu ...
živite od Borca, na račun uspjeha se bahatite , šta će te sada na račun neuspjeha? e
Mislite što vam navijači ne skandiraju da stadion neće ...

Žiža , nemoj odustati, skupite muda, probajte ...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2025, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Нова Варош je napisao:
Онако хладне главе...

Тражиш превише.

И још једна у низу бола у желудцу, непроспавана ноћ, на рачун Борца. Јебем те фудбале.

И дајте људи не причајте небулозе са Стојаном, ја не памтим кад је он ушао на терен и донио неку превагу. Тачније не памтим када је ушао у терен а да је био примјећен. Све што он зна урадити је скочити и одложити главом лопту.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119938 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5991, 5992, 5993, 5994, 5995, 5996, 5997  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]