banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 22:45 Danas je 30 Jun 2026, 22:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 596, 597, 598, 599, 600, 601, 602 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Feb 2011, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ja poslao. Treba ici na to da ih zamolimo da odrade utakmicu u utorak kada igramo sa Lokomotivom. Ipak je to jaka ekipa i vjerujem da bi i solidnom broju gledalaca u Srbiji bilo zanimljivo da vide da li se mozemo nositi sa takvim zvijerima.

Poslednji put menjao Simpatizer dana 11 Feb 2011, 18:25, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ok, ljudi hvala što podržavate akciju, nadam se da ćemo ostvariti cilj koji sam postavio prije slanja a to je 40 -tak komentara ukupno.
Odoh sad pa se javim sutra popodne da proglasim zvanično kraj akcije. Daćemo priliku i onima koji vole na forumu biti ujutro da se upoznaju sa akcijom i odrade svoja 2 komentara.

Eee, još zvanični naziv da dam akciji, nek bude - Akcija "Mubarak", on pada pred pritiskom naroda pa nadam se da će i SOS pasti pred našim naletom.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mubarak :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 18:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Simpatizer je napisao:
Ja poslao. Treba ici na to da ih zamolimo da odrade utakmicu u utorak kada igramo sa Lokomotivom. Ipak je to jaka ekipa i vjerujem da bi i solidnom broju gledalaca u Srbiji bilo zanimljivo da vide da li se mozemo nositi sa takvim zvijerima.

Ja kopirao tvoj post :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 18:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Akcija Mubarak, samo da te obavijestim moj ni jedan još nije prošao, :x a džaba da napišem 10 kad ne objavljuju, pokušaću kasnije 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 18:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
borac_sampion je napisao:
Зна ли неко гдје се још могу скинути утакмице Борца осим најновије.нет?

Imam ja sa Lozanom u BL i imam 4-5 prvenstvenih :D

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Čađo je napisao:
borac_sampion je napisao:
Зна ли неко гдје се још могу скинути утакмице Борца осим најновије.нет?

Imam ja sa Lozanom u BL i imam 4-5 prvenstvenih :D

оно чисто да се похвалиш :D
ја имам све оне са најновије.нет које је поставио БОСС.
и имам још једну против сеље коју сам скинуо негдје друго веома давно. и сад скидам ову против румуна што смо играли

ево сад ћу да пустим и ја неки коментар. идемо до краја!! (док им не срушимо страницу или док нас не послушају) :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 19:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ja skidam utakmicu sa Universitateom već 18 sati. I dalje samo jedan seeder i 15 peers. Strašno. Je li ko skinuo ovu utakmicu?

Moram da pohvalim one koji su pregovarali sa Stakićem i Krunićem. Dobro odrađen posao, mada mi i dalje malo smeta način na koji su se menadžeri poigravali sa našim klubom. Znam, finansijska situacija je teška, ne samo u fudbalu, ali neke stvari se u poslovima sa sumnjivim menadžerima moraju mijenjati.

Igra se popravlja iz utakmice u utakmicu i siguran sam da će to Vlado dovesti u red do prve prvenstvene utakmice. Sve osim poraza u ŠB je VELIKI korak ka tituli.

Vidim da Prijedorčani kukaju i izražavaju visok stepen netolerancije (mržnje) prema Banjaluci. Meni je to jasno od ranije ali evo sad su, kako čujem, skoro svi složni u ideji da titula ne treba doći u Banjaluku, a samim tim mislim da bi im bilo draže da titulu osvoji klub iz Sarajeva ili Širokog Brijega. Mislim da navijači iz Prijedora ovakvim izjavama sami sebi prave problem, ali dobro shvatiće oni, samo da ne bude kasno. :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 20:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
Čađo je napisao:
Simpatizer je napisao:

Ja kopirao tvoj post :D :D :D

a ja otkucao komentar na komentar (na onaj "Petroviću brate") :) i nastavio citati ovdje forum i vidim da je to izgleda treci komentar na isti fazon (da i gledaoci u Srbiji vide nas Borac...) al, nema veze, bitna je masovnost, sad ako ne bude nista, jbg, dali smo sve od tastature

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
kod kuće i na strani je napisao:
Ja skidam utakmicu sa Universitateom već 18 sati. I dalje samo jedan seeder i 15 peers. Strašno. Je li ko skinuo ovu utakmicu?:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 20:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
http://www.banjalukalive.com/banjaluka/ ... rvina.html

Da li je moguće objaviti ovako debilan tekst, sa još debilnijim naslovom? :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Ja skidam utakmicu sa Universitateom već 18 sati. I dalje samo jedan seeder i 15 peers. Strašno. Je li ko skinuo ovu utakmicu?:

Ma vidim da je neko skinuo i pobjegao,jebiga ako bude tako tesko ce ici sljedece utakmnice za download.Nema problema ostavicu ja i veceras da radi ali..... [-X

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 20:37 
Veteran
Veteran

BOSS66 je napisao:

Ma vidim da je neko skinuo i pobjegao,jebiga ako bude tako tesko ce ici sljedece utakmnice za download.Nema problema ostavicu ja i veceras da radi ali..... [-X

Meni piše remaining 1 h 48 min. Ostaviću i ja večeras i sutra ako treba. Nije u redu da skinu i bježe...Nije fer. :angry1:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 20:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Ne znam da li ste primjetili ali tamo na SOS -u s nama u prvim redovima je i Zli mrkvić... Ja sam se s njim najviše svađao, evo pozivam ga i ja da se vrati vamo. Ajd nemoj se puno zajeba..ti već piši ovdje

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 20:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
јан_де je napisao:
http://www.banjalukalive.com/banjaluka/grafiti-salju-poruku-da-je-banjaluka-grad-strvina.html

Da li je moguće objaviti ovako debilan tekst, sa još debilnijim naslovom? :roll:

Овакав сличан чланак је изашао прошле године у неким "зеленим" новинама, не сјећам се тачно којим, и то сам могао разумјети али да изађе у Гласу не разумијем никако.
Од свега је најсмјешнија реченица "Мислим да би требало да изаберу неки други љепши заштитни знак"

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 20:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Srpska - Srbija je napisao:
Ne znam da li ste primjetili ali tamo na SOS -u s nama u prvim redovima je i Zli mrkvić... Ja sam se s njim najviše svađao, evo pozivam ga i ja da se vrati vamo. Ajd nemoj se puno zajeba..ti već piši ovdje

vraaati se mrkviću!isto kao kad ste vi mrkvici zvali concu da izađe na bskovu tekmu...cooooonco izađi :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Stakić za jaču odbranu
Goran Karać - 11.02.2011 20:09
Za samo dva dana banjalučki Borac je doveo dva velika pojačanja. Nakon Branislava Krunića, u petak je novi član jesenjeg prvaka Premijer lige BiH postao i Dragoslav Stakić.

Defanzivac koji je sa "crveno-plavima" potpisao ugovor na godinu i po stiže iz Rudar Prijedora i biće od velike pomoći banjalučkoj ekipi kada je zadnja linija u pitanju.

"Stvari su jednostavne. Borac je veliki klub sa ambicijama koje ima svaki fudbaler željan uspjeha. Brzo i lako smo se dogovorili i drago mi je što ću i ja biti dio ove ekipe. Daću svoj doprinos da ostvarimo ono što Uprava želi i nadam se da ćemo u tome i uspjeti", kaže Stakić.

Iskusni Krunić će pojačati vezni red, dok bi Stakić trebalo da popuni poziciju stopera koja je ostala prazna nakon što je sa Gradskog stadiona u inostranstvo otišao Vule Trivunović.

Velika odgovornost je na Stakiću, ali on kaže da Borac uz dobru igru, zalaganje i malo sreće može ovog proljeća mnogo.

"Ako se neke kockice poklope, možemo i do šampionske krune, a samim tim i do Evrope, koja je san svakog igrača. Mislim da imamo snage za to. Neće mi biti problem da se uklopim, jer su tu poznata lica poput Asmira Avdukića, koji je bio u Rudaru", dodao je Stakić, koji će u subotu u društvu predsjednika Borca Srđana Šuputa i koordinatora za sportska pitanja Muhameda Ibrahimbegovića otputovati u Antaliju i pridružiti se ekipi na pripremama u Turskoj.

Ova trojka će avionom krenuti iz Zagreba dok će Krunić put Turske "poletjeti" iz Podgorice.

Radmilo Šipovac, direktor Borca, kazao je da je trener Vlado Jagodić dolaskom Krunića i Stakića dobio dva igrača na koje se može osloniti.

"Završili smo s pojačanjima što se tiče ove zime. Jagodić je tražio da nađemo dostojnu zamjenu za Trivunovića i mislim da smo u tome uspjeli", kazao je Šipovac.

Oba igrača će se odmah prključiti trenažnom procesu, a debi bi trebalo da imaju u nedjelju, kada će borac odigrati test utakmicu s ruskim Himkijem (17.30).

FS RS ne mijenja stav
Fudbalski savez RS ostaje pri svojim stavovima kada je u pitanju Predsjedništvo Fudbalskog/Nogomenog saveza BiH koje treba da funkcioniše kao i od sada, sa tri predsjednika. Ovo je zaključio Izvršni odbor FS RS na sjednici u petak, na kojoj je podvučeno da će "pomoći u rješavanju problema, ali postoje granice ispod kojih se ne može i da shvataju koje su moguće posljedice ako ne bude ispunjen zahtjev UEFA za uvođenje jednog predsjednika". Generalni sekretar Rodoljub Petković dobio je novi četvorogodišnji mandat, a sjednica Skupštine FS RS zakazana je za 5. mart u Banjaluci. IO je usvojio budžet za 2011. od 650.000 KM.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 20:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
максел je napisao:
јан_де je napisao:
http://www.banjalukalive.com/banjaluka/grafiti-salju-poruku-da-je-banjaluka-grad-strvina.html

Овакав сличан чланак је изашао прошле године у неким "зеленим" новинама, не сјећам се тачно којим, и то сам могао разумјети али да изађе у Гласу не разумијем никако.
Од свега је најсмјешнија реченица "Мислим да би требало да изаберу неки други љепши заштитни знак"

Страшно!!! Па станари на чијим зградама су цртане зграде су се сложили с тим, и ти графити су украс града. Неки од њих су ремек-дјела, нарочито онај крај Гимназије...
То је исто као кад би рекли Београд је град људи који сахрањују мртве, јер има графите Гробара, или Сарајево је град поремећених људи који нападају друге, јер постоје графити Манијака... :roll:

Не могу да вјерујем какви све дебили дају изјаве!! :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 20:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Da...I to izjavljuje neki sef u Komunalnoj policiji Neđeljko Radulovic! Nudim opkladu po sta hocete da je taj iz neke pripizdine,koji ne razumije ni Banjaluku ni njene obicaje ni njene znamenitosti. Sad bi znaci Lesinari trebali promjeniti ime u Andjeli,Medvjedici ili Zeke....samo da,eto,ne bismo ostavljali utisak da je Banjaluka grad strvinara kako kaze....Yebem i njega i onoga ko ga je postavio tu,popisham im se u usta obojici!
Prekosutra Hajduk slavi rodjendan i bice nevidjen vatromet sa svih strana Splita,a pocinje i gradnja Hajdukovog grba na jednoj dominantnoj koti prema Kastelima koji ce biti ogroman i vidjeti se sa svih strana grada,a da ne govorim da je cijeli taj grad isaran grafitima Hajduka i Torcide a da to nikome ne smeta,a kod nas se nadje ovakva supcina! Zamislite da ja predlozim da se na Sehove postavi Borcev grb ili tako nesto,poslali bi me ovakvi kao ovaj Neđeljko u umobolnicu!A Split za jedan dan posjeti vise turista ljeti nego Banjaluku za 2 godine i nikome to ne smeta,ali eto nas Neđeljko se zabrinuo sta ce ti silni turisti pomisliti zbog grafita Lesinara!

kako mi ovakvi idioti mogu popushiti zivce,to nije normalno! nemojte vise ni kopirati vijesti sa tog usranog portala!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 21:11 
Veteran
Veteran

Malograđanština koja vlada u administraciji Grada postaje nesnošljiva. Pa Gospodine retardirani Raduloviću, jeste li čuli kad za zaštitini znak? Ne želim da vrijeđam nikoga, ali vjerovatno je dotični odrastao u nekoj yebenoj selendri, pa nije imao priliku da se sretne sa grafitima i navijačkim grupama. Ako saznam adresu ovog smrada koji je dao ovu idiotsku izjavu, objaviću je pa da mu momci nacrtaju grafit na 'kućnom pragu'. :)

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 596, 597, 598, 599, 600, 601, 602 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]