banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 22:45 Danas je 30 Jun 2026, 22:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 595, 596, 597, 598, 599, 600, 601 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Feb 2011, 15:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Kada se sada pogleda na prelazni rok, ja sam zadovoljan. Dovedeni su provjereni igrači, dobili smo obeštećenje za Vuleta kojem je i bio ponuđen novi ugovor što je za pohvalu prave, ali čovjek nije htjeo prihvatiti njegova stvar, na njegovo mjesto došao isto provjeren štoper i to BEZ OBEŠTEĆENJA što je veoma bitno. Riješili smo se igrača muminovića i vukelje koji su totalno podbacili i nisu ni igrali, sada kad pogledamo tim zaista je teško izabrati prvih 11. Još kad se malo uigraju kroz ove preostale 3 utakmice, mislim da i te kako ćemo imati šta pokazati u derbiju u Širokom i nastavku prvenstva.

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ма ја мислим да широки неће бити проблем бити проблем за овај тим.. ако будемо губили бодове, то ће бити на неким утакмицама на којим се опустимо јер потцјењимо противника.. типично за борац :)

ево мало разоноде...
у духу промјена које су настале предлажем да фк црвена звезда доведе овог господина за меч са борцем.. да им буде вођа :D
чак и он пјева маракана.. маракана... а вјерујем и да ће се сложит добро са њиховим тренером :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vDoBsYRrG4U[/youtube]

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 16:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Mi svog svetog Oca na tribinama vec imamo, ne treba nam :)
daj grobarima vidis da je u njihovim bojama :)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 16:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Зна ли неко гдје се још могу скинути утакмице Борца осим најновије.нет?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 16:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
koje utakmice borca?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 16:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
koje utakmice borca?

свеједно :) само нек је Борац...
предност са Лозаном и финале Купа

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 16:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne znam stvarno...sad sam vidio da tamo na najnovije ima 6 borčevih utakmica i sve ih je postavio boss,ali nema nijedna od te dve koje si pomenuo. pokušaj sa neuništivim google-om :D

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Petrović sa SOS-a, nam je obećao prilog a onaj drugi snimanje neke utakmice. Nisu ispunili ništa, pustili su samo 2 minuta razgovor sa Ljubojevićem.
Hoćemo li ih pritiskati da ispune to obećanje i odu snimiti utakmicu sa Himkijem i da je puste jedan dan?
Šlager je u pravu da bez kinte oni neće da rade i to nam je sad svima jasno ali da se pozovemo na njihove riječi u emisiji srpski fudbalski maraton i Toto prognoza par dana prije polaska u Antaliju. Ko ih je.e niko ih nije tjerao da javno obećavaju. Hoćemo li ih napasti iz svih oružja šta mislite za to. Ako odu snimati utakmicu, napraviće i prilog. Nas 20 svako po 2 komentara, ima da im oborimo sajt.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 16:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
ne znam stvarno...sad sam vidio da tamo na najnovije ima 6 borčevih utakmica i sve ih je postavio boss,ali nema nijedna od te dve koje si pomenuo. pokušaj sa neuništivim google-om :D

Углавном хвала :)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Imaš Borac sa Lozanom na you tubu u nastavcima cijla utakmica

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 16:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Petrović sa SOS-a, nam je obećao prilog a onaj drugi snimanje neke utakmice. Nisu ispunili ništa, pustili su samo 2 minuta razgovor sa Ljubojevićem.
Hoćemo li ih pritiskati da ispune to obećanje i odu snimiti utakmicu sa Himkijem i da je puste jedan dan?
Šlager je u pravu da bez kinte oni neće da rade i to nam je sad svima jasno ali da se pozovemo na njihove riječi u emisiji srpski fudbalski maraton i Toto prognoza par dana prije polaska u Antaliju. Ko ih je.e niko ih nije tjerao da javno obećavaju. Hoćemo li ih napasti iz svih oružja šta mislite za to. Ako odu snimati utakmicu, napraviće i prilog. Nas 20 svako po 2 komentara, ima da im oborimo sajt.

možda bi upalilo,nemam pojma,ali meni se čini da oni ne prate ni "svoje" klubove koji im ne plate (i koji su za tamošnju javnost mnogo interesantniji nego naš borac)...ne gledam baš prečesto sos kanal,ali čini mi se da nema ni izcvještaja sa mečeva vojvodine,smedereva,indjije,metalca,borca iz čačka i ostalih,već samo ovih koji su poveli njihove novinare i plaćaju im,tj zvezda,partizan,ofk i spartak...neka me neko ispravi ako nisam u pravu,jer kako rekoh ne gledam ih prečesto,ali kad god sam prebacivao bilo je nešto o ova 4 kluba,a ja baš čekao da vidim hoće li biti išta o vojvodini da vidim kako guraju čupo i biki,ali nikad ništa....

Poslednji put menjao Schlager dana 11 Feb 2011, 16:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gledao sam ja bila je Vojvodina čupo dao gol nekim crnogorcima, mislim da se u Budvi pripremaju a Biki je promašio prazan gol sa 2 metra. Vojvodini ne cvjetaju ruže igra promjenjljivo i izgubilaj e od nekih Crnogoraca juče prekjuče.

Nemam pojma, ja bih da probamo, ne gubimo ništa i nek to bude posljednja akcija tog tipa prema SOS-u - ima tema Banjalučani pobjedili univerzitateu i tu svako da ostavi po 2 komentara i da gore klikne jednom na onu ikonicu za predlog i da tu stavimo prijedlog da snime utakmicu sa Himkijem i naprave prilog ...

Ukoliko ovo ne uspije predlažem da više ne idemo tamo na sajt mogu objavljivati o Borcu šta hoće više im neću ni jedan komentar pisati. Obećali su ako ne ispune to je onda potcjenjivanje prema nama i poslije ako hoćemo nešto klub ili ko već će morati da odreši kesu jer ovo ne ide.

Ponovo kažem ako se slažete ajmo kao i onaj prvi dan zajedno svi ako ne bezveze da piše nas dvojica, trojica

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 17:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Evo ja sam napisao, ma što se tiče tih komentara samo recite gdje treba slati ja sam uvijek ZA.
Ako ćemo iskreno i ja sam čuo ta obećanja, pošto inače najčešće gledam njihov kanal, i pisao sam ovdje šta sam čuo

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ok, za tebe znam za evropski borac, za baticu, za Jan _de, RBA, šlager ... dobro ajd poslaćemo mi a pozivam i ostale da nam se pridruže, kažem još sad i ja lično neću pokretati nijednu akciju prema SOS ovog tipa ako neko drugi pokrene podržaću ali ako sad ne uspije mislim da nemao šta tražiti više

znači svako po dva komentara sa tematikom - da snime jednu od preostale dviej utakmice i naprave usput prilog i gore u rubrici PREDLOŽITE NAM isto to samo jedanput.

Sa srećeom!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 17:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
nasborik je napisao:
Kada se sada pogleda na prelazni rok, ja sam zadovoljan. Dovedeni su provjereni igrači, dobili smo obeštećenje za Vuleta kojem je i bio ponuđen novi ugovor što je za pohvalu prave, ali čovjek nije htjeo prihvatiti njegova stvar, na njegovo mjesto došao isto provjeren štoper i to BEZ OBEŠTEĆENJA što je veoma bitno. Riješili smo se igrača muminovića i vukelje koji su totalno podbacili i nisu ni igrali, sada kad pogledamo tim zaista je teško izabrati prvih 11. Još kad se malo uigraju kroz ove preostale 3 utakmice, mislim da i te kako ćemo imati šta pokazati u derbiju u Širokom i nastavku prvenstva.

Вуле је имао прихватљиве услове за продужење уговора и штета је што нису прихватили.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Po onom što su ovdje pisali i nije imao baš neke prihvatljive uslove ali to je prošlost njemu neka je sretno a Borac ide dalje i bez njega.
Ajde brate piši i ti tamo SOS-u

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Borac u srcu je napisao:
Po onom što su ovdje pisali i nije imao baš neke prihvatljive uslove ali to je prošlost njemu neka je sretno a Borac ide dalje i bez njega.
Ajde brate piši i ti tamo SOS-u

korpus cuo si sta ti je ciniti :D , a i svi ostali 'vatajte se tastatura!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 18:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Tamo meni više neće ni da otvori sajt, nešto smo sjebali, stalno mi prikazuje grešku, nije valjda da smo ih zatrpali :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Srpska - Srbija je napisao:
Tamo meni više neće ni da otvori sajt, nešto smo sjebali, stalno mi prikazuje grešku, nije valjda da smo ih zatrpali :lol: :lol: :lol:

ja sam jedva poslao poruku za prijedloge. bila je prava borba.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 18:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Piši i mene gore u spisak podražavam i ja akciju, je.o ih ofk beograd po cijeli dan ih puštaju

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 595, 596, 597, 598, 599, 600, 601 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]