banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Maj 2025, 22:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119275 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5960, 5961, 5962, 5963, 5964
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Apr 2025, 08:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Korigavao se Žiža na vrijeme ...bolje ikada nego nikada, stisno testise i dobro ...

Pred nama je utakmica sezone (ko zna koja po redu), ali u kojoj ne igramo mi.
Ako nam se poklope kockice, zaboraviće se jako brzo sve i gurnuti ispod tepiha "zlo" zbog kojeg na stadionu je previše i ono ljudi što je juče bilo.

Ne treba puno pameti i ugledati se na ligu kod komšija, tu ne mislim naravno na Srbiju, koja je još nivo ispod ove smijurije BiH premijer lig3.
Jedna Istra dere prva tri kluba koja se bore za prvaka itd. Svako svakoga uzima itd.

Navijači Veleža na poluvremenu protiv Igmana postrojavaju igrače zbog anemičnosti lijepo da se izrazim, a kod nas ...još pravdamo našu sramotu tuđom sramotom. Eto oni kradu još jače, pojačajmo, eto Želježničar prodao Žepču, a ljudi nemaju pojma da u istoj toj sezonu nismo otišli zbog štrajka u sastavu u Lukavac i da smo kažnjeni i da nam je upravo taj bod trebao za opstanak.

Utakmica Veleža i Zrinjskog je "rat", pogotovo nakon navijačkih dešavanja, nema tu kalkuacija, niti tu se treba bilo ko mješati ...Nije tu opcija da se uvode juniori protiv "mrskog" neprijatelja da se šutaju penali ili gube utakmice 0:2 zbog "lošeg" dana, jer očigledno tamo ima neko ko ih postrojava i protiv raspalog igmana, a ne protiv najvećeg njihovog neprijatelja.

Da li bi nam pobjeda Veleža stvarno pomogla ili još više gurnula stvarne probleme pod tepih?! To je pitanje svij pitanja...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2025, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
На којој год утакмици до краја буду услови нормални, регуларни, шансе за кикс и Борца и Зрињског су велике.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2025, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Borac u srcu je napisao:
На којој год утакмици до краја буду услови нормални, регуларни, шансе за кикс и Борца и Зрињског су велике.

Mi kakvi smo, kiksacemo svakako. Nista me vise ne iznenadjuje

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2025, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Tesko cemo dobiti Siroki jer smo losi,energetski prije svega. Rogan kad je dosao nije mogao trkom pratiti ekipu a sinoc nam on unosi svjezinu. Pokazatelj koliko su ostali pali u medjuvremenu. I jos na to kad nema Savica onda smo bezidejni skroz. Beskonacna dodavanja lijevo desno. Steta sto ovi mladji ne mogu donijeti tu energiju npr Marcetic sinoc trckara 45 min. To mi nikad nece biti jasno,mlad si boris se za mjesto u timu pa daj zapni malo.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2025, 12:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Od kada pratim Borac a ti je nekih cirka 30 godina, uvijek kad smo krenuli da gubimo nadu i pribojavamo se da ćemo kiksati, tada smo ustvari najbolji :) nadam se da će tako biti i protiv Širokog....jednostavno mora Despot proraditi, pa i Jovo je nakon posta od nekoliko tekmi znao da iznenadi, a kamoli Despot, plus Vuka se vraća...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2025, 13:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Mene bi najvise obradovao povratak Savica. Jos kad bi njega i Hirosimu nekako uklopili, to bi bilo bas jebacki.

Poslednji put menjao skypostman dana 29 Apr 2025, 13:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2025, 13:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Доста ће бити битно ко суди мостарски ел класика, јер Зрињски без судија, је гори него ми.
Широки је на само три бода од испадања, а имају тежак распоред до краја, тако да очекујем да ће се против нас на главу бацати. Поготово ако Зрињски не побједи.
Ми баш лоше изгледамо, ал' баш лоше. Тачно се види колико Савић значи за ову екипу, и чим њега нема на терену, нема ни нас. И без помоћи судија, тешко да можемо све до краја добити.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2025, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Ja opet mislim da Zrinjski koliko god los bio nece kiksati nigde. Jednostavno ljudi ce zatvoriti sudije ili stopere protivnika. Premirace nase protivnike sto su radili i do sada, to je naravno legalno, i mislim da bi i mi trebali pokusati premirati mozda Velez.
Nema se sta prigovoriti ovim momcima, nek pokusaju dobiti do kraja suvise je veliki ulog pa ako nam se otvori da iskoristimo

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2025, 19:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
У суботу од 16х је мостарски дерби. Знаћемо око 18х гдје смо и шта смо.
Ми играмо у 20:45 на "Пецари".

Мали офф, рукометаши играју са Извиђачем у суботу у 20х, за опстанак утакмица. Упад је 5км. Ко може да дође...
Докле су дотјерали РК Борац :angry4:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2025, 19:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Bilo kako bilo, momci su heroji, desetkovani povredama, klupa kratka i tanka, bolje od ovog teško da može...
Ljudi, dajte malo se angažujte oko uslova na istoku, 30% stolica je počupano i već nekoliko puta se dešava da neko pada izmedju stolica, pokušajte to riješiti prije nego se neko gadno povrijedi, a ako ne, onda zatvorite tribinu, stradaće neko...

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2025, 08:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
У посљедњих 10 мечева 1 побједа и један реми Вележа. Имао сам утисак да чешће побјеђују Зрињски

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2025, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Bilo kako bilo, momci su heroji, desetkovani povredama, klupa kratka i tanka, bolje od ovog teško da može...
Ljudi, dajte malo se angažujte oko uslova na istoku, 30% stolica je počupano i već nekoliko puta se dešava da neko pada izmedju stolica, pokušajte to riješiti prije nego se neko gadno povrijedi, a ako ne, onda zatvorite tribinu, stradaće neko...

Jeste, sezona je istorijska ali i iscrpljujuca, saglasan sam. Ali to ne opravdava neke poteze glede izmjena, igraca koji ulaze kad se lomi, kup utakmice na gradskom protiv sarajeva. Imali smo sve u svojim rukama, sad maltene nemamo nista. Moramo ocigledno na svakoj poziciji imati po dva dobra igraca, a da treci bude neki junior koji obecava. Nema nam druge, pogotovo sto smo skloni da nosioce ekipe prodajemo bas onda kad se krece lomiti sezona.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2025, 10:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
skypostman je napisao:
Mene bi najvise obradovao povratak Savica. Jos kad bi njega i Hirosimu nekako uklopili, to bi bilo bas jebacki.

Mojne mene, stariji sam i od Vranjesa.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2025, 10:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2025, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Peljto na centru u Mostaru.
Musa na popularnoj "Pecari".

Aj Rođeni, aj Borac!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119275 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5960, 5961, 5962, 5963, 5964

Sva vremena su u UTC [ DST ]