banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Maj 2025, 22:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119275 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5959, 5960, 5961, 5962, 5963, 5964  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 24 Apr 2025, 08:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Realno kakva sranja su nam sve svirali, mogli su poništiti i njihov prvi gol jer je bilo malo guranja Kvržića u tom pretrčavanju.
A drugo 8 minuta produžetka je bilo ne bi li mi nekako uvaljali go, a realno je bilo za max 6 minuta i to nam se na kraju obilo o glavu.
Ima još dosta bodova u igri, a ni Zrinjski ni Borac nisu ni Barsa ni Bajern, tako da ima nade i dalje. Biće najtragičnije ako presudi gol razlika na kraju.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2025, 09:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
По мени једини клуб који може до краја да ишчупа бод против Зрињског, јесте Вележ. А ми морамо све до краја да побједимо, што је са оваквом игром, и очигледним падом форме јако тешко, да не кажем немогуће. Па чак и да нам Вицо лично суди све до краја, питање да ли би добили.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2025, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Нова Варош je napisao:
Читајући овдје шта се пише, испаде да смо играли ко Бајерн, а онда су Столе и Чава то упропастили.
Гледате ли ви поједини уопште наше утакмице?

Napisao sam davno da je ogromna većina forumaša kao i ovih što komentarišu po društvenim mrežama fudbalski potpuno nepismena, samo se laprda u prazno.
Kad se izgubi niko ne zna zbog čega smo izgubili, pa je onda sigurica udariti po Stoletu i Čavi.
Oni jesu odron i raspad, ali nisu ni izbliza glavni krivci za poraz sinoć, ali u neznanju da se otkrije uzrok poraza 90% komentara je o njima dvojici.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2025, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Druze, niko ne spominje njih dvojicu u kontekstu sinocnje utakmice i iskljucivo sinocne utakmice. Njih dvojica se trpe vec par godina. A ovo sinoc nije prvi put da ubacuje njih dvojicu koji nisu ni za qrca, i to onda kad se utakmica lomi. Na to je narod kivan izmedju ostalog. S tim u vezi, naravno da ce narod udariti i na Stojana i na klub koji mu produzava ugovor opet, a covjeku 39 godina, covjeku koji vise ne moze, ali doslovno ne moze.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2025, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
supersonic je napisao:
Druze, niko ne spominje njih dvojicu u kontekstu sinocnje utakmice i iskljucivo sinocne utakmice. Njih dvojica se trpe vec par godina. A ovo sinoc nije prvi put da ubacuje njih dvojicu koji nisu ni za qrca, i to onda kad se utakmica lomi. Na to je narod kivan izmedju ostalog. S tim u vezi, naravno da ce narod udariti i na Stojana i na klub koji mu produzava ugovor opet, a covjeku 39 godina, covjeku koji vise ne moze, ali doslovno ne moze.

Da se mene pita njih dvojica ne bi ni bili u Borcu odavno. Ali spominje se i u kontekstu sinoćnje utakmice, prelistaj komentare.
Konkretno sinoć nije ni imao ko ući sa klupe, Čavić ili Ðajić isti kurac, Subić, Rogan itd. ne zna se ko je veća kiksara.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2025, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Naravno da se spominju i za sinocnju utakmicu, samo hocu reci da je sinocnja utakmica jedna u moru ostalih u kojima su igrali i nista napravili nisu

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2025, 11:24 
Veteran
Veteran

Довољно је видјети нашу клупу, па њих 80% не би могло да игра ни РС лигу, а камоли да направе неку разлику на терену у клубу који се бори за титулу.
И на све то повреде неких играча, умор и очигледан пад форме, и резултат свега тога је она игра од синоћ. Врањеш и Чавић нису играчи. Овај први због година, а овај други никада није ни био.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2025, 06:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Моријентес je napisao:
Нова Варош je napisao:
Читајући овдје шта се пише, испаде да смо играли ко Бајерн, а онда су Столе и Чава то упропастили.
Гледате ли ви поједини уопште наше утакмице?

Napisao sam davno da je ogromna većina forumaša kao i ovih što komentarišu po društvenim mrežama fudbalski potpuno nepismena, samo se laprda u prazno.
Kad se izgubi niko ne zna zbog čega smo izgubili, pa je onda sigurica udariti po Stoletu i Čavi.
Oni jesu odron i raspad, ali nisu ni izbliza glavni krivci za poraz sinoć, ali u neznanju da se otkrije uzrok poraza 90% komentara je o njima dvojici.

Kada se izgubi uvijek se zna zbog čega se izgubi, a to je iz više razloga, od kurcobolje pojedinaca , pada forme, lošeg dana pa do odličnog protivnika, ali kada je evidentno da postoje problemi trener je tu da ubaci adekvatne zamjene koje će donjeti svježinu, otvoriti neke nove frontove, zbuniti protivnika i na kraju okrenuti rezultat ili pomoći da se izbjegne poraz.
E sada, kao što ti kažeš sigurica je oplesti po Vranješu i Čavi, i jeste i biće dok god se uvode njih dvojica kao neko ko će donjeti preokret, jer uvjerili smo se evo već godinu dana da ulaskom njih dvojice ne samo da nismo napravili preokret nego smo zbunili svoju ekipu a ne protivnika, i srozali se još više do kraja utakmice.
Da smo u svojim porazima u ovoj sezoni imali bar 10 % koristi od izmjena u kritičnim momentima, sada bi bili prvi na tabeli, računica je jasna, a mi nismo sljepi pored očiju, David Čavić i Stojan Vranješ nisu za ovaj nivo fudbala , a ponajmanje za ekipu koja se bori za titulu šampiona!

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2025, 08:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Vidim da se udara po Stojanu i Caviicu, a sta su napravili igraca na terenu prije njih dvoice? Nista! Mi smo u srijedu izgledali kao mrtav konj. Ekipa je iztrosena i nemaju snage vise za ozbiljan fudbal. Nosioci igre su odigrali sve utakmice od pocetka do sad. Kada nemas snage nemozes nista i samo se stvara nervoza medju igracima a to je kod nas trenutno. Nista tu igraci nisu krivi nego oni koji su sastavljali tim i mislili da se moze igrati na tri fronta sa 12/13 igraca. Mi snage vise za fudbal nemamo jedino neke van fudbalske aktivnosti i koje kakva razna mesetarenja mogu da nam donesu tu titulu.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2025, 09:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2023, 00:44
guerrini je napisao:
Vidim da se udara po Stojanu i Caviicu, a sta su napravili igraca na terenu prije njih dvoice? Nista! Mi smo u srijedu izgledali kao mrtav konj. Ekipa je iztrosena i nemaju snage vise za ozbiljan fudbal. Nosioci igre su odigrali sve utakmice od pocetka do sad. Kada nemas snage nemozes nista i samo se stvara nervoza medju igracima a to je kod nas trenutno. Nista tu igraci nisu krivi nego oni koji su sastavljali tim i mislili da se moze igrati na tri fronta sa 12/13 igraca. Mi snage vise za fudbal nemamo jedino neke van fudbalske aktivnosti i koje kakva razna mesetarenja mogu da nam donesu tu titulu.

Tacno, niko nista manje vise nije pokazao nekidan. I to nije problem. Al onda uporedi sta su napravili ostali igraci ove sezone, a sta su pokazali ova dvojica. To je problem. Ne krivi niko njih dvojicu za poraz samo se ukazuje na to da sa ovom ozbiljnoscu po pitanju igrackog kadra ne ide. I zao mi je da Stojanova slika kao fudbalera i kapitena pada iz utakmice u utakmicu i mozda on i treba biti uz ekipu i zbog iskustva i zbog emocija ali ne mozemo se na njega i Cavica oslanjati.
Mislim da je trebalo jos jedno krilo minimalno na zimu da se dovede, pogotovo ako smo znali da ce Hrelja biti duze povredjen. I svaka cast Kuli, momak neumorno igra od prve do zadnje minute svaku utakmicu skoro.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2025, 11:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Marsupilami je napisao:
guerrini je napisao:

Tacno, niko nista manje vise nije pokazao nekidan. I to nije problem. Al onda uporedi sta su napravili ostali igraci ove sezone, a sta su pokazali ova dvojica. To je problem. Ne krivi niko njih dvojicu za poraz samo se ukazuje na to da sa ovom ozbiljnoscu po pitanju igrackog kadra ne ide. I zao mi je da Stojanova slika kao fudbalera i kapitena pada iz utakmice u utakmicu i mozda on i treba biti uz ekipu i zbog iskustva i zbog emocija ali ne mozemo se na njega i Cavica oslanjati.
Mislim da je trebalo jos jedno krilo minimalno na zimu da se dovede, pogotovo ako smo znali da ce Hrelja biti duze povredjen. I svaka cast Kuli, momak neumorno igra od prve do zadnje minute svaku utakmicu skoro.

Prvu grešku smo napravili sa prodajom Skorupa...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2025, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Prva Skorup, druga Manojlović ...tada se već nadziralo da titula i nije baš pod moranje...Manojlović je bio korektivni faktor grešaka odbrane što se protiv Želje vidjelo da Šiško nije iako nije loš od odlaska Manojlovića ...

Problem je konkretno odnos trener i neke igrači, jer očigledno da se morala praviti veća rotacija pogotovo na "nebitnim" utakmicama, ali ne vjerujem da je Žiža forsirao udarne jer je htio, već išao niz dlaku. Primjer, Zoka je za štopera i nemoguće je da Žiža to ne vidi, da se ne gura Rogan a recimo ako već nema Grahe mogao je Karolinu na zadnjeg veznog, koji ima to za tu poziciju. Međutim ...

Smiješna priča za Stojana i Čavu, oni i nisu tu da završe utakmicu ili donesu prevagu, i ako ih već ubacuje Žiža što treba, onda više vremena im treba dati. Obijica mogu u premijer ligi u svim klubovima igrati bez prva tri na tabeli ali eto nisu oni kao za taj nivo. Izmislili fudbal za raspalog Željzničara, i njih dvojica i Suba itd.
O ubacivanju Bajdea, da ne pričamo, nisam znao da taj igrač još uvijek kod nas, itd.
Energetski smo loši, Žiža ima ozbiljan problem, nije razigravao 22 igrača, a sada kada gori pod nogama trebaju mu 22 igrača a ne 11, što je direktno vjerovatno i najveći krivac za povrede tj. bolnicu u klubu.

A o ovima iznad drugih, aj što je drugi put prodao kup Sarajlijama, ali što mi ostadošmo bez trofeja i jednog na kraju. Možda mu navijači pjevaju na uho titula nam ne treba jer BiH nije naša država pa konta udri po ovcama i tako i tako ...
Nije još sve gotovo, ali forma Zrinjskog je u usponu, a naša u teškom padu, teško će se to preokrenuti...ali ima i ona od tame do sjaja, od pakla do raja ...mozda ko zna...
Kakva je logika staviti Njegomirovića da sudi na Grbavici, to je direktna ne pomoć već upravo suprotno, jer konkretno nije pokrao za nas a to cigansko navlačenje stvara i kod nas i kod drugih samo gnjev. Šta je sa glavom, šta je sa mozgom?

Dobro se i prati ova liga kako se igra i ko je sve vodi i na koji način.

Sada termin u 21.00h, a protiv Sa u kupu, 17.30h ....aha

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2025, 12:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ja sam totalno razočaran nakon Kupa, u posljednje 3-4 sedmice rezultati generalno su jako čudni najblaže rečeno. Treba sačekati da se mozaik do kraja sklopi pa ćemo vidjeti šta će ispasti. Ne zaboravimo da postoji i Superkup kao utješna nagrada ko ostane bez titule. Vidjećemo, uglavnom nisam ni očekivao da je jednoglasnost u izborima za organe saveze besplatna, svako tu ima neke svoje zahtjeve, evo sad dođosmo u situaciju spletom raznih rezultata da i SA derbi ima neku težinu a do prije 3-4 sedmice SA rivali su bili u beznadežnoj poziciji u svakom smislu nisu mogli ni gore ni dole a kamoli do nekog trofeja

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2025, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Zajebi superkup.
Kup Slavice Ćukteraš.

U ovim uslovima kad Vico ima sve u svojim rukama, i kad nas štite braćurde u žutom, dosta narodnog novca skrkano, samo titula dolazi u obzir.
Kup je utješna nagrada, ako se osvoji dobro i jeste, ako ne nikom ništa.

Živo me zanima, kad Vico ode da li će nama sarajlije i ostali dati recimo kup, da neka djeca šutaju penale. Ili ćemo se družiti sa ligom RS.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2025, 13:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Hoce kurac.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2025, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ova godina je bila prilika za duplu i sa vezanom još jednom dobrom evropskom sezonom klub bi valjda organizaciono i finansijski stao na noge. Onda od sljedece sezone napraviti najpošteniju ligu regiona, navijači bi se vratili na tribine, a rukovodstvo saveza pobralo sve lovorike.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 12:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Ljudi nije još gotovo, mada će biti teško. Od kad je lige znamo da Zrinjski zatvara i otima gdje god može, pa i ove sezone. Borac to radi bezveze i bez ikakve koristi, ne broje se faulovi i auti već golovi.

Mi ako završimo drugi, krećemo od prvog kola Lige Konferencija, a pobjednik kupa od drugog kola. U prevodu, pobjednik kupa ima 15 dana više za pripreme i odmor, te ima zagarantovanih 200k evra više.

@Borac u srcu, kad bi igrali grupe Lige Šampiona naš klub se neće pomjeriti organizaciono. Godinama je tako, u pet deka sa ligom RS.

Što se tiče našeg uefa koeficijenta, ostaje žal ako ne uzmemo titulu, imali bi otvoren put do grupa i sledeće sezone. Ovako ćemo sezonu u Evropi vjerovatno završiti polovinom avgusta, jer su sve tempirane bombe u trećem kolu i play off.

2020/21 - 1.500
2021/22 - 1.500
2022/23 - 1.000
2023/24 - 1.500
2024/25 - 8.125

Za sezonu 2025/26 imamo koeficijent 13.625. Vjerovatno većina zna da se obračunava petogodišnji koefijent, a svaki izlazak u Evropska takmičenja donosi minimalno 1.000 bodova. Dakle, sledećih pet sezona otprilike ćemo imati sličan koeficijent kao sada.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Na nasu zalost nismo prepoznali trenutak, jer kad su se jalijasi sklonili u Mostaru da ovi poprave gol razliku to je moralo da upali sve alarme kod nas. A nije. Ocekivao sam da ce se ce se protiv nas pretvoriti u Real. Zasluzeno su nas dobili i ja im cestitam na tome kao sto im .ebem majku za ono u Mostaru. Smecarski klub sa istorijom namjestanja i prodaja, .ebo ih Vico sto ih nije izbacio kad je mogao.
Mi smo sami sebi najvise krivi.
Ne mislim da ce vise biti preokreta, oni su u goroj formi od nas ali zatvorice sve do kraja, kome nije jasno o cemu govorim nek pogleda golove na utakmici sa zeljeznicarom i Slogom i kretnje stopera u tim situacijama.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 13:21 
Veteran
Veteran

Неме шансе да Зрињски пропусти ову предност, све утакмице до краја ће добијати са најмање два гола разлике. Једино можемо да се надамо да ће Вицо новчано подмазати играче Вележа да запну и откину бод ( плус се склоне нама ). Све остале утакмице Зрињски ријешава лагано.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2025, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Видјећемо. Широки већ најављује да иде десеткован у Мостар. Јбш Жељу стару курву, него мене мучи Слога. Реално они су ако не јачи онда бара бара са Зрињским тренутно, и они су се склонили и то би требао бити индикатор да је крај, јер се нису склонили зато што их је Зрињски подмазао, него ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119275 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5959, 5960, 5961, 5962, 5963, 5964  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]