banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 01:46 Danas je 01 Jul 2026, 01:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 594, 595, 596, 597, 598, 599, 600 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Feb 2011, 12:02 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Insajder...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 12:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=35464 :)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Zna li se koji stoper dolazi?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 12:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
А прејако ми ово на ss.ba...

Онај лик "није битно" пита Приједорчане какав је тај штопер?.
И они одговарају:"Ма прејак, најјачи је ово-оно"
Кад им лик спусти:"ОК, питам јер прелази код нас" :lol:

Ојојој, ливадоооо, што им га баја метну :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 13:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
Dragoslav Stakic potisao za Borac do ljeta 2012. godine. Direktor Sipovac isao u Makarsku na pripreme Rudar Prijedora i sve dogvorio. Sutra zajedno sa Krunicem putuje u Antaliju gdje ce ve' za nedjelju biti na rasplaganju ekipi protiv Himkija.
Vlado spusta loptu na zemlju, nema euforije, ali kako sam kaze noge su sve lakse i bice to dobro. Ono sto zamjera nasoj javnosti jeste omalovazavanje ekipa s kojima igra Borac. Univerzitatea ima budzet od 35 milona KM, Himki oko 50, a i treceligas iz Austrije nesto veci od Borca. Danas svi igraju fudbal. Napad bi nam trebao biti atomski, a treba poraditi na odbrani, jer nazalost jos nema ko da zamjeni Trivunovica u iznosenju lopte. I da utakmica sa Lokomotivom sasvim sigurno se igra u utorak, takodje pod svijetloscu reflektora.....

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 13:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Posto ni juce za Krunica,ni danas za Stakica nece niko da pohvali Upravu moram ja citirati sam sebe,kao neka dileja :D :D ...Pogotovo zbog ovog boldovanog,cisto da bude neka protivteza da vide ljudi da nas ima i koji cijenimo ovo sto se radi i vidimo da je ovo danas drugi svijet u odnosu na ono sto je bilo samo prije dve godine,a da ne idemo dalje.Bojim se da ljudi ne izgube entuzijazam ako na ovakve poteze i ovakav prelazni rok budu citali samo kritike i galamu na njih :D

Citiraj:
Previse je fajtera na ovoj temi,bilo koji segment zivota ili sporta da se pomene....prosto covjek izgubi vise volju i da diskutuje. Cisto sumnjam da se na temama o Zeljeznicaru ili nekome drugom tako lagano jebe mater svima u Upravi,iako na tabeli prilicno zaostaju za nama. Samim tim kad jebes mater upravi,jebao si mater i jednom Darku Ljubojevicu koji po meni radi odlican posao u finansijskoj oskudici koja se vise ne moze sakriti. Para je sve manje,vlast ocajnicki skuplja pare za boracki dodatak da bi kupili socijalni mir,sve ostalo,pa i Borac je u drugom planu,i u takvim uslovima uprava radi sasvim korektno. Moje misljenje.
U fudbalu je uvijek bilo odlazaka i dolazaka kad se pojavi dobra ponuda,i ne znam sta je toliko dramaticno u Puzijevoj prodaji,kad je i tako vecina trazila da mu treba zabraniti da igra za Borac zbog njegovih izjava o sarajevskim timovima,zbog prelaska u Celik,itd.... Sta ce nam nezadovoljan igrac,neka ode,rijesi egzistenciju,zaradi za stan ili kafic,a nama neka pripadne obestecenje i ajd zdravo!Dovescemo jos boljeg.
Nije nikakvo cudo sto borcev_navijac vise ne svraca ovdje,dugo je i izdrzao.

Ako neko iz uprave cita ovu nasu temu,znajte da nas ima i koji cijenimo vas rad u teskim uslovima i koji smo vam veoma,veoma zahvalni sto ste nam omogucili da imamo tim sa kojim se,kao navijaci,osjecamo sigurno i u svaki mec ulazimo kao favoriti,bilo u Banjaluci bilo na strani. I To po prvi put u zivotu! Prosto se osjecam neprirodno!
To potvrdjuje i podatak da smo od 21 moguceg boda na strani,osvojili 16,sto je rekord koji nikad nece biti oboren.Stadion je djelimicno renoviran,najavljuje se i zavrsetak adaptacije,omogucena su sredstva za dobre pripreme u Antaliji.....Jedina zamjerka,s moje strane, je sto se ne radi nista po pitanju marketinga i promocije kluba,ali zbog svega gore navedenog-HVALA!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 13:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Наравно да цијенимо то што раде, а критике су добронамјерне јер увијек може боље.
Констатовали смо ми све добре стране(куп, стадион, јесења титула, припреме) и хвала има на томе, али не смијемо их пуно хвалити да се не опусте.

Има још ствари које нас зезају, а добро знамо шта је то.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Драгослав Стакић у Борцу

петак, 11 фебруар 2011 13:41

Штопер Драгослав Стакић нови је играч бањалучког Борца. Дојучерашњи штопер Рудар Приједора договорио је сарадњу на 18 мјесеци са јесењим шампионом БиХ, што је за наш портал потврдио и директор бањалучког премијерлигаша Радмило Шиповац.

- Могу да Вам кажем да је Драгослав Стакић дефинитивно наш нови играч и да смо договорили сарадњу до љета 2012. године. Стакић ће заједно са Крунићем кренути са загребачког аеродрома према Истанбулу, одакле ће наставити пут ка Анталији, гдје ће се прикључити нашој експедицији, а обојица ће бити на располагању шефу стручног штаба Влади Јагодићу за пријатљску утакмицу против Химкија – рекао је Шиповац.

Према његовим ријечима, довoђењем Стакића, за Борац је зимски прелазни рок коначно завршен.

- Стакић је посљедњи играч којег смо довели пред почетак прољећног дијела и могу да истакнем да смо са њим комплетирали тим који ће, сигуран сам, на крају шампионата освојити титулу – нагласио је Шиповац.

(борац-спорт)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 14:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
da ima i jedan veliki problem van uprave to je na tribini vjerovatno je neko upoznat stanjem al dobro necu da pisem ovde o tome

naravno da nećeš!
ja uopšte ne znam o čemu se radi,ali radije ne moram ni znati nego da se na javnom dijelu foruma piše o tome,a oni što ne žele dobro Borcu likuju čitajući.
zbog toga sam napisao i onaj maloprije post o upravi,pa ne mora baš sav prljavi veš na javni dio foruma,yebem mu mater!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 14:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Schlager je napisao:
Citiraj:
da ima i jedan veliki problem van uprave to je na tribini vjerovatno je neko upoznat stanjem al dobro necu da pisem ovde o tome

naravno da nećeš!
ja uopšte ne znam o čemu se radi,ali radije ne moram ni znati nego da se na javnom dijelu foruma piše o tome,a oni što ne žele dobro Borcu likuju čitajući.
zbog toga sam napisao i onaj maloprije post o upravi,pa ne mora baš sav prljavi veš na javni dio foruma,yebem mu mater!

Upravo tako.

Od sjaja do ocaja i nazad, put je ovdje jako kratak.

Ljudi ne razmisljaju kakve posljedice neke nepromislejne izjave cak i na forumu mogu da proizvedu, da stvore nezdravu atmosferu i stvore predstavu o nekakvom rasulu u klubu, i onda se postavlja logicno pitanje , ko bi u takav klub zelio doci, kakav taj klub ima renome da bilo sta kome kaze i da se za nesto bori.

Neki, cini mi se daju vjetar u ledja onima koji zele da sruse ono sto se dosad napravilo, pogledajte samo sc sport, sport spot ba, kako selektuju vijesti iz borca, kad ih objavljuju pod kojim naslovima i kako intonirane, jedva se doceka da se objavi neka prica na nacin koji ukazuje na rasulo.
za to im trerba materijala, i cesto ga nalaze na forumima.

Stvaranje lose predstave o klubu, loseg klupskog imidza , ide direknto u korist konkurentima.

Da se razumijemo, ja jesam za kontruiktivnu kritiku, ali odmjerenu i pazljivbo srocenu.

prije nego sto nesto napisete, razmislite malo koliko ce te s takvim postom pomoci borcu a koliko odmoci dajuci nekakve informacije i kvaziinformacije onima kojima je jak borac smetnja.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 14:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Фино, фино... Сад смо добро попуњени на свим позицијама, само проблем је што се ова двојица тек сад прикључују, требало је то прије одрадити, али шта је ту је, продаја је диктирала довођење.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 14:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i još jedno pojašnjenje,da ne bi neko slučajno pomislio da je ovaj moj post o upravi poziv za raspravu sa neistomišljenicima među nama!
naprotiv,ja samo mislim da bi morali biti malo mudriji u životu,a ne sav prljavi veš,svaki problem,svako dugovanje,iznositi na javnu raspravu!
pogledajte,pogotovo naveče,koliko "gostiju" čita ovu našu temu! budite sigurni da većina (ne svi) koji ne žele dobro našem klubu svršavaju čitajući to! sjetite se kad smo bili na sportsport.ba,da li smo ikad nešto slično mogli pročitati npr o žuji,amaru,cviki,nijazu brkoviću!naravno da nismo! a bogami ni o problemima drugih klubova,a imaju ih vjerovatno i više nego mi,i lopovluka i svega!
i onda kad dođu ovako pozitivni transferi,mi ćutimo,a kad izbije neko sranje,provjereno ili ne.mi se raspišemo po 5 stranica!
za neke stvari postoji i pp.

a najgore od svega je što za većinu tih priča o krađama i marifetlucima pojedinaca nemamo nikakve dokaze,a čak i da imamo nije baš sve za javnost!

ps. možda i ja znam ili "znam" svašta nešto,pa mi ne pada na pamet da iznosim sve na javni dio foruma i hranim bolesne umove koji mrze sve što dolazi odavde!

EDIT izvini borčev_navijač,dok sam kucao post vidim da si ti napisao skoro istu stvar.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Postao/la prijedoruberalles dana 11 feb 2011, 15:40

e vise mi je pun k.... tog borca i banjaluke , volio bi da je otisao bilo kud samo ne tamo

Комплекси су неизљечиви :D

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
skypostman je napisao:
Фино, фино... Сад смо добро попуњени на свим позицијама, само проблем је што се ова двојица тек сад прикључују, требало је то прије одрадити, али шта је ту је, продаја је диктирала довођење.

Ovaj čovjek je odmjeren i uvijek zna povući ručnu, da se ljudi pretjerano ne zanesu. Primjetio sam to juče nakon pobjede i danas nakon ovih pojačanja ali samo nemoj pretjerivati s tim pa da ode u drugu krajnost, a inače svaka čast.

Treba i ovakvih postova jer ne znači nakon ovih pojačanja i nakon odlične igre protiv Rumuna da smo blizu LŠ, da smo uz bok najvećim klubovima regiona, ne znači da nećemo izgubiti u prvoj sljedećoj ... Polako, potreban je kontinuitet da vidimo kako će do kraja mjeseca to sve da izgleda. 1. marta ćemo moći prvi put podvući crtu i vidjeti gdje smo i koliko smo napredovali.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 15:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

tačno,a i vrijeme je da se vratimo na ljepše teme!
svi smo se složili da imamo fantastičnu mašineriju u srednjem redu i napadu i da će najveći problem biti koga izdvojiti u prvih 11 izmađu toliko dobrih igrača.za 4 igrača u srednjem redu konkuriše čak 8 igrača (maletić,srećo,mikić,raspudić,sakan,međedović,grahovac,krunić)! takođe,za 2 mjesta u špicu imamo 4 sjajna igrača (stajić,vidaković,nikolić,veljović)
međutim,vidim,dosta nas se pribojava odbrane,ali kad sam malo bolje razmislio,nema ni trunke razloga za to! iako ja nisam neki petrićev fan,iza tog momka stoji nepobitna činjenica da je,prije vuletovog dolaska, sjajno funkcionisao u ovoj odbrambenoj liniji koju sad imamo i koja je juče igrala (stupar,petrić,ćorić,žarić). naime,u jesenjem dijelu prošlog prvenstva,ta linija je primila na 15 prvenstvenih utakmica samo 9 golova!!!
laktaši-borac 0-2
borac-leotar 2-0
čelik-borac 0-1
borac-široki 3-2
zvijezda-borac 1-1
borac-zrinjski 3-0
slavija-borac 0-1
borac-željezničar 2-0
rudar-borac 1-0
travnik-borac 2-0
borac-sloboda 1-0
modriča-borac 1-0
borac-velež 2-0
olimpik-borac 1-2
borac-sarajevo 0-1

i sve to sa,bar 30% slabijim golmanom od avduke!

znači,na stranu kakvo je moje laičko mišljenje o petriću ili nečije o žariću,ali iza tih momaka stoje nepobitne činjenice,i mislim da nema nikakvog razloga za zabrinutost,tim prije što svi znamo koje je blago imati zadnju liniju koja se tako dobro poznaje i tako dugo igra zajedno!
plus sad još ovaj stakić,pa za potrebu u odbranu mogu uskočiti i boka,džo,benović,dujaković....ma biće to sve super!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 15:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 22:47
E ljudi da vam ja nesto kazem za Staku... Jer pratim momka jos od kad je igrao sa Prijedorom drugu ligu.. Msm da je posle Vule bio najjaci stoper u ligi.. :D Steta sto njih dvojica nisu mogli igrati zajedno... Ne bi mi nijedan gol primili.. Momak je jak u skoku, dobar u duelima.. I sto je najvaznije ostavlja srce na terenu.. Uvericete se.. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 15:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
da li neko prati Siroki kako igra propremne, jesu se pojacali i oni, kakvo je stanje kod njih?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 15:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
U startu da se ogradim jer ih ja nisam gledao ali prenosim impresije njihovog igraca ...
jaci su bar 20 posto, odradili su dobro pripremni cikllus tokom kojeg su pobjedili Austriju ali su porazeni od Yagreba i Cibalije...
najvece pojacanje ima je povratak Marsijana a doveli su jos jednog Argentinca , dok im je slicno u Borcu problem lijevi bek posto je Barisic otisao u Hajduk.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
nece nam biti lako tamo uzeti bodove. ali treba vjerovati Vladi.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 15:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Ma ja mislim da je Široki najmanja nepoznanica, jednostavno ljudi imaju sistem svake godine su kvalitetom tu negdje. U proljeće igraju bolje jer u jesen razbacaju bodove zbog premora oko Evrope i ranijeg početka priprema.
Dakle oni uvijek imaju tim za prva 3-4 i ne sumnjam da je tako i sad

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 594, 595, 596, 597, 598, 599, 600 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]