Schlager je napisao:
Citiraj:
da ima i jedan veliki problem van uprave to je na tribini vjerovatno je neko upoznat stanjem al dobro necu da pisem ovde o tome
naravno da nećeš!
ja uopšte ne znam o čemu se radi,ali radije ne moram ni znati nego da se na javnom dijelu foruma piše o tome,a oni što ne žele dobro Borcu likuju čitajući.
zbog toga sam napisao i onaj maloprije post o upravi,pa ne mora baš sav prljavi veš na javni dio foruma,yebem mu mater!
Upravo tako.
Od sjaja do ocaja i nazad, put je ovdje jako kratak.
Ljudi ne razmisljaju kakve posljedice neke nepromislejne izjave cak i na forumu mogu da proizvedu, da stvore nezdravu atmosferu i stvore predstavu o nekakvom rasulu u klubu, i onda se postavlja logicno pitanje , ko bi u takav klub zelio doci, kakav taj klub ima renome da bilo sta kome kaze i da se za nesto bori.
Neki, cini mi se daju vjetar u ledja onima koji zele da sruse ono sto se dosad napravilo, pogledajte samo sc sport, sport spot ba, kako selektuju vijesti iz borca, kad ih objavljuju pod kojim naslovima i kako intonirane, jedva se doceka da se objavi neka prica na nacin koji ukazuje na rasulo.
za to im trerba materijala, i cesto ga nalaze na forumima.
Stvaranje lose predstave o klubu, loseg klupskog imidza , ide direknto u korist konkurentima.
Da se razumijemo, ja jesam za kontruiktivnu kritiku, ali odmjerenu i pazljivbo srocenu.
prije nego sto nesto napisete, razmislite malo koliko ce te s takvim postom pomoci borcu a koliko odmoci dajuci nekakve informacije i kvaziinformacije onima kojima je jak borac smetnja.