banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 06:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5946, 5947, 5948, 5949, 5950, 5951, 5952 ... 5965  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Mar 2025, 09:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Sarajevo favorit na kladionicama.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 13:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
skypostman je napisao:
Sarajevo favorit na kladionicama.

Pa možda bi nerealno bilo da smo dole favorit, ma kakvu imali sezonu u evropi iza sebe.
Što se tiče ugovora i odlazaka u pola sezone, ne znam zašto se čudite, jer mi to tako radimo godinama.
Trenutno nas ne može napustiti Kulašin, Vuković i još neko iz prve postave, ne mogu se sjetiti ko...

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 14:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Treba i realan biti malo. Ko ce doci da valja kod nas ili u bilo koji klub u ovoj ligi. Ove sezone smo bum napravili, istoriju. Doslo nam je par igraca koji kvalitetom odskacu od ove lige za troduplo. Medjutim, doslo je sa tom stavkom da moze ici ako mu dodje bolja ponuda i ako hoce, kao sto je Filip uradio. Drugacije ne bi vidjeli ni jednog od njih. E sad, Vukovic i Kulasin ne mogu jer su nasa djeca, pod ugovorom i jos se kale.
Rezultati kao ove sezone se moraju nastaviti da bi u svakom pogledu jacali, kako marketing, pare tako i ovi ugovori.
Tesko cemo dovesti provjerena imena da igraju kup protiv famosa ili sloge podgradci.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
supersonic je napisao:
Treba i realan biti malo. Ko ce doci da valja kod nas ili u bilo koji klub u ovoj ligi. Ove sezone smo bum napravili, istoriju. Doslo nam je par igraca koji kvalitetom odskacu od ove lige za troduplo. Medjutim, doslo je sa tom stavkom da moze ici ako mu dodje bolja ponuda i ako hoce, kao sto je Filip uradio. Drugacije ne bi vidjeli ni jednog od njih. E sad, Vukovic i Kulasin ne mogu jer su nasa djeca, pod ugovorom i jos se kale.
Rezultati kao ove sezone se moraju nastaviti da bi u svakom pogledu jacali, kako marketing, pare tako i ovi ugovori.
Tesko cemo dovesti provjerena imena da igraju kup protiv famosa ili sloge podgradci.

Ne znam je li to tacno?
Manojlović je otišao pod ugovorom, znači da je moralo biti obestećenje, sada vjerovatno nije mnogo pa klub neće a izađe u javnost.
Kake stavke, došli su ljudi da igraju za pare u klubu koji je izborio Evropu, te stavke o odlasku su rekla kazala.

Slažem se da je u interesu Borca, jako Sarajevo, Zrinjski, Željo, Široki itd jer će samo tako i Borac biti jak , ostalo su šupljaci adoslcenata ispranih mozgova na svim stranama.

Sa te strane, ogromna geška Vukovića, jer teško će za Srbiju zaigrati pored srpskih igrača koji su standardni u ligama u Evropi, da dobje prednost iz BiH lige, a za BiH bi već i trenutnoj formi imao minute protiv Rumunije i Kipra, cijena sa milioan makar bi dupla bila već.

Šta očekivati večeras, nadam se ne uspavan Borac, kao što ste sumorne najave tek danas izbacili, i pored odlaska bitnog igrača, treba na lavoru napasti tri boda, jer nam lavor leži.
Pokidajte kao u Evropi i uspjeh nece izostati.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka

Volim Borac je napisao:
supersonic je napisao:

Ne znam je li to tacno?
Manojlović je otišao pod ugovorom, znači da je moralo biti obestećenje, sada vjerovatno nije mnogo pa klub neće a izađe u javnost.
Kake stavke, došli su ljudi da igraju za pare u klubu koji je izborio Evropu, te stavke o odlasku su rekla kazala.

Slažem se da je u interesu Borca, jako Sarajevo, Zrinjski, Željo, Široki itd jer će samo tako i Borac biti jak , ostalo su šupljaci adoslcenata ispranih mozgova na svim stranama.

Sa te strane, ogromna geška Vukovića, jer teško će za Srbiju zaigrati pored srpskih igrača koji su standardni u ligama u Evropi, da dobje prednost iz BiH lige, a za BiH bi već i trenutnoj formi imao minute protiv Rumunije i Kipra, cijena sa milioan makar bi dupla bila već.

Šta očekivati večeras, nadam se ne uspavan Borac, kao što ste sumorne najave tek danas izbacili, i pored odlaska bitnog igrača, treba na lavoru napasti tri boda, jer nam lavor leži.
Pokidajte kao u Evropi i uspjeh nece izostati.

Dobro, ja sam se izrazio pogresno. Pretpostavljam da imaju tu stavku u ugovoru da mogu ici vani u slucaju dobre ponude. A mogu i da je odbiju. Ja bih recimo vise volio da je ostao, da napadamo tu titulu ( a mozda cak i duplu krunu ) sa njim na golu. Bez obzira koliko je obestecenje. Treba sad gledati tim, igrace, rezultate. Para smo nakupili koliko nismo u zadnjih 15 godina.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 19:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Јако важна утакмица која нам може донијети пуно, али и баш закомпликовати ствари. Поновите само игру из Љубљане...

Ај Борац!!!

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Slika

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 21:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Okt 2022, 10:15
Jbt Grahovac duela ne moze dobiti, otresaju ga ko slinu

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 21:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Graha out.

I daj proigravaj Kulasina i Vukovica loptom u prostor, da se ovo zavrsi drugim golom.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Све похвале за Шишковског сјајно полувријеме!
Дај Николова или Зорића умјесто Грахе и касније некога бржег умјесто Деспотовића макар то био и Чава

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Bravo momci.
Za Šiška je postajao opravdan strah, ali nas je sve demantovao.
Fizićka sprema vrh, a i to je plod navike igranja evropskih utakmica.

Pošto ide teži raspored nadam se bar nekom mix sastavu protiv Gabele.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Bravo momci, svaka čast. Ovako i u kupu za 7 dana. Dosta je olakšalo onakvo otvaranje utakmice.
Kao što NV reče nadam se Maxu, Zoriću, Čaviću pa čak i Bajdeu/Marčetiću protiv GOŠKa od prve minute jer su iduća srijeda i onaj tamo vikend prelomni za sezonu.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Velika velika pobjeda. Ostaje trka u dvoje za titulu.

Bravo Žiža, bravo momci!

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Браво момци.
У Мостар по титулу

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 23:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Баш смо их одучили од фудбала вечерас.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2025, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Rutinski.
A oni se nalozili jos pa se ispovredjivase.
Bravo momci.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2025, 00:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jedan podatak: nakon odigranih utakmica sa svima mi nemamo nijedan poraz u gostima (8 pobjeda i 3 remija).
Uz to, u 22 utakmice smo primili samo 9 golova.
I to sve igrajuci paralelno Evropu i prvenstvo.

Žiža mađija.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2025, 02:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Dobro je, rez pozitivan to je najvažnije.

Ne mislim da je Žiža na vrijeme reagovao sa izmjenama. Crnac je Kvrži probleme non stop pravio, dok ga Zekić nije prebacio na drugu stranu a onda ga Herera ugasio ...hvala Zekiću ...a Žiža je na polivremenu trebao Roganu u vatru staviti...

Sada Despot ga zavukao, sve smo već rekli, dva puta je mogao izaći 1 na 1, on ostaje za dupli pas, neće da trči ali dobro to je on ...ubode ga pa ga sada kritikuj, a slijedeći put može tragičar biti pa ćemo ga tjerati iz kluba ...takav je i ne misli se mjenjati, a nadati se da će pogađati što više ...

Postavka dobra, sila smo realno, samo što smo pravi talijani, damo gol, i nećemo da se mučimo, povučemo se i čekamo...ne znam nije to baš za pohvaliti , u drugom smo već gazili ...

Penal za Sarajevo nije bio, lopta se od petu odbila i ruku koja je do zemlje, po pravilima nema penala. Nama čist penal na Kvržiću nije suđen, malo prije gola Despota, druga stativa, ulazi iz drugog plana, ispred je igrača koji ga prati , koji ga povlači ....penal ko kuća ...oštećeni smo tu ozbilno, samo sreća dade slijedeći napad Despot gol, a prije tog šut Sarajeva najopasniji u tolu utakmice ...

idemo dalje ...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2025, 08:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
AndiamoBL je napisao:
Jedan podatak: nakon odigranih utakmica sa svima mi nemamo nijedan poraz u gostima (8 pobjeda i 3 remija).
Uz to, u 22 utakmice smo primili samo 9 golova.
I to sve igrajuci paralelno Evropu i prvenstvo.

Žiža mađija.

Mislim da je za taj podatak o primljenim golovima najviše zaslužan Manojlović. Vidjećemo šta će biti sad sa Šiškovskim.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2025, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka

Vraća se i Ćetko

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 119283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5946, 5947, 5948, 5949, 5950, 5951, 5952 ... 5965  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]