banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 03:08 Danas je 01 Jul 2026, 03:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 591, 592, 593, 594, 595, 596, 597 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Feb 2011, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Jbg, danas smo gledali uživo i nije izgledalo loše pa treba se malo radovati, bar do sljedeće utakmice.

Ko je ovo napisao tamo na SOS-u?

Petroviću brate:
10. februar 2011. u 22:33

Pa najavio si prilog o Borcu iz Antalije onaj gospodin što prati pripreme Rada na Kipru čak je otišao korak dalje i najavio i koju utakmicu, pa dokle ćete da nas lažete. Recite nemamo interes, nismo plaćeni, ili bilo šta drugo a ne ovako kao političari samo nas lažete
:lol: :lol:
Dobar, dobar moraću i ja nešto ovako, nemojte nas lagati i slično.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 22:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Морам направити паралелу са Звездом, па молим да то не буде увод у неке безвезе расправе.

Фудбал који је Звезда играла у Србији након Зенге је све само то није. Толико лоше да је то страшно, ја од Робија очекујем да напокон играмо да се бар може гледати и направимо систем, титула ако дође сјајно ако не, ништа бар смо гурнули неколико клинаца , кренули играти

Борац је у Лиги БиХ играо фудбал , није то било како је Владо желио али ипак било је ту акција . Сад смо остали без Вулета и Пузе два играча у одбрани док смо појачали везни ред и напад. Умјесто статичног Вукеље добили смо Меду који зна да игра , Вељовић је данас показао да ће бити итекако опасан , а сад са Крунићем ће добити на сигурности и искуству. И не треба играче оптеретити титулом, мада они никад нису бјежали од тога већ ићи од меча до меч на побједу као јесенас то може донијети резултат.
У Србији један пораз односи титулу у БиХ не значи ништа јер увијек можеш налетјети на судију :lol: расположеног ривала а сигурно ће и ривали кикснути неколико пута

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
e ovako....
jednostavno me nesto kopka i ne razumijem zasto je to ispalo tako. radi se o zlom mrkvicu! naime, kad su Evropski borac, Srbija - Srpska i ostali koji su se osjecali kao "novi" htjeli da prestanu sa pisanjem na ovom forumu, vecina ih je, svojim postovima razuvjerila da to nije bas tako i odgovorlila od njihove zelje da odustanu od ovog foruma. to je za pohvalu i drago mi je sto je to na kraju sve tako ispalo. medjutim, kad je zli mrkvic rekao da vise nece pisati na ovom forumu niko ni jedan post nije napisao kako bi ga odgovorio od toga. niko, niti jedan! osoba koja je sa nama bila i na zelenom forumu i kad smo svi presli ovdje kako bi podrzali simpatizera, niko ni jedan post nije napisao...ja razumjem da mozda covjek ima stavove sa kojima se vecina ne slaze ali to je sasvim normalna stvar. isto kao sto Brigate navija za Zvezdu. svako ima svoje.

covjek je rekao ono sto je mislio, tatamata je odreagovao onako jer je bio isprovociran ali mislim da to nije razlog da forumskog kolegu tek tako otpisemo.

@zli mrkvic znam da i dalje citas ovaj forum to je jednostavno navika kao i svima nama, zato ti porucujem da bi mi bilo drago da se predomislis i da u skorije vrijeme procitam tvoj post s kojim se necu sloziti :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 22:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zli mrkvicu vrati se, bar zbog nas koji smo nekad igrali za BSK :)
salim se naravno ali steta da se osipamo zbog gluposti

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ma izduvaće se on, dobri rezultati sve vrate na forum. Kad je neka frka onda se svako sa svakim svađa, kako danas nema svađe...

Protiv Zvezde mislim da samo ne smijemo rano primiti gol i da uđemo u neku njihovu mašinu, pa da ih navijači ponesu a nas da uhvati trema pa da pravimo početničke greške u odbrani i primamo glupe golove. Izdržati što više bez primljenog gola a kad se oni unervoze onda ih trpati 1,2,3 i dosta :D

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Brigate BL je napisao:
Морам направити паралелу са Звездом, па молим да то не буде увод у неке безвезе расправе.

Фудбал који је Звезда играла у Србији након Зенге је све само то није. Толико лоше да је то страшно, ја од Робија очекујем да напокон играмо да се бар може гледати и направимо систем, титула ако дође сјајно ако не, ништа бар смо гурнули неколико клинаца , кренули играти

Борац је у Лиги БиХ играо фудбал , није то било како је Владо желио али ипак било је ту акција . Сад смо остали без Вулета и Пузе два играча у одбрани док смо појачали везни ред и напад. Умјесто статичног Вукеље добили смо Меду који зна да игра , Вељовић је данас показао да ће бити итекако опасан , а сад са Крунићем ће добити на сигурности и искуству. И не треба играче оптеретити титулом, мада они никад нису бјежали од тога већ ићи од меча до меч на побједу као јесенас то може донијети резултат.
У Србији један пораз односи титулу у БиХ не значи ништа јер увијек можеш налетјети на судију :lol: расположеног ривала а сигурно ће и ривали кикснути неколико пута

ma sad ce i Robi da dobije otkaz kad vas nas "Boki" nabija na marakani :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 23:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Čađo je napisao:
Slika
:D :D :D

Ovo je prošlo nekako nezapaženo a zaslužuje itekako pažnju. Da se čovjek ovako ponaša i u Antaliji gdje nema naših navijača i pokazuje odanost klubu.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
поздрав за БОСС-а :)
јест да сам погледао утакмицу, али има да ју скинем за архиву, наравно послије тога ћу сидовати за остале

поздрав свима, нешто сам весео вечерас :D

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 00:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Stize nama i Krunic :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 09:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Izgleda da nece biti meca sa Lokomotivom jer na njihovom sajtu pise da u ponedeljak od 18 igraju mec sa nasim jucerasnjim protivnikom a onda tek igraju 21.februara protiv ukrajinske Zare

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 10:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

POlako vi sa nabijanjem da se ne odbije o glavu :D
Da vas dodatno obraduje
dolazi nam i stoper iz Premijer lige :)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 10:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Terry?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 10:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nije Vidic :)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Опа још један штопер :) значи неће да ризикују, него хоће да покрију све позиције, лијепо лијепо.
Ето јест да смо продали Вулета и Пузија, Али дошло је неколико опасних појачања у везном реду и нападу. ето сад ће можда доћи тај још један штопер...
Одбрана нам је мало слабија него на јесен, али зато ће сад везни ред и нападачи да врше пресинг неће нам одбрана ни требати :D

У читавом тиму једино ми је Жара мало суњив, не контам који је ђаво Беновићу, у Славији је био одличан и код нас дошао као велико појачање...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 10:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ono sto mene raduje je cinjenica da je stoper izuzetno dobar u skok igri koja je bila problem...
nadam se da ce to u toku dana javiti pa cu staviti ko je

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 10:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Ono sto mene raduje je cinjenica da je stoper izuzetno dobar u skok igri koja je bila problem...
nadam se da ce to u toku dana javiti pa cu staviti ko je

Ajde bar da im kazemo odakle je izludice tebe i mene cijeli dan :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 10:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Pa sa ovim novim "Vidicem" cemo dobiti i drugu dimenziju u odbrani (i u napadu), onu koju nismo imali sa Vuletom, a to je veca opasnost iz prekida. Ja zadovoljan. :)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 10:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Necemo dok ne potpisem jer se vode pregovori nemojte da kvarimo posao jos

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
jebo barsu i real kakvu ce klupu imati Borac

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 10:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tri na strani tri kod kuce Borac cini nemoguce :D

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 591, 592, 593, 594, 595, 596, 597 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]