mblm je napisao:
ББЛ je napisao:
Људи на истоку је било, таман толико да сви стану у једну коцку, и то без да се гурају и још би остало које мјесто празно. А исток је скоро па био распродан, што значи да су дерби и европски навијачи одустали од текме због кише.
Било је наравно и нас који смо могли да дођемо, а нисмо управо због таквих који се Борца сјете само када су овакве прилике. Тако да смо се одлучили за ТВ, а и ти supersonic охани мало.
У понедељак би требало да буде лијепо вријеме, и надам се барем 6,7 хиљада људи на стадиону, ови момци на
терену то заслужују.
Иначе. Можда је управа могла да остане при томе да карте за источну трибину буду 20км. Мени лично заиста није проблем платити, али има много људи који воле овај клуб, али им је много да дају за две,три карте 60,90км. Ипак треба узети у обзир животни стандард код нас.
Pa sto nisi došao kad si mogao,bilo je karata,svi samo serete i tražite izgovore,uprava,kiša,igrači,i još vam je skupa karta.
Opet se pokazalo da imamo 2000-3000 standardnih ljudi koji dolaze samo zbog Borca,a ostali zavise od protivnika.
Svaka čast svima,kako na terenu tako i ljudima na sve 3 tribine,ovo je istorija,bravo momci!
Као што сам већ написао и раније, нисам дошао због позера који своју гузицу довуку на стадион само када су овакве утакмице.
Против Ференца препун стадион, сат времена прије текме колоне испред улаза, четри дана касније против Гошка једва 1000 људи, а лијепо вријеме било. Сад у недељу је нас 600,700 дало подршку екипи пред историјски меч са зеленима. Јеси био?. А мене лично као навијача који воли Бораи који сам буквално сваку текму на стадиону, без обзира с ким играмо, који ран такмичења и какви су временски услови. Па ме онда нервира када видим пун стадион за Европу, а четри дана касније, или четри дан прије као што је било сада случај, стадион скоро па празан буде. И онда дођеш ти и кажеш што ниси био. Ето зашто нисам.
Оним синоћ људима капа до пода са истока, они заиста истински воле клуб, а они остали који су купили карте, а нису дошли, е они су показали ко су...
И није мени скупа карта, али људима који имају жену,дјецу кредите и све остало њима је скупо.