banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 15:45 Danas je 01 Jul 2026, 15:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5850, 5851, 5852, 5853, 5854, 5855, 5856 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 15 Sep 2024, 21:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Никада боље нисмо изгледали против Зрињског у Мостару. Мислим да смо оштећени за пенал, ако ништа могао је Пељто да погледа. Остаје жал због тога гола, којег опет сами себи дајемо. Клупа страшна.
Само наставите овако, и из утакмице у утакмицу биће то све боље и боље. Браво момци.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2024, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Морам се надовезати, да, слажем се, Граха је зрео за клупе неби ли мало дошао себи.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2024, 21:22 
Veteran
Veteran

Вечерас на клупи није било осим Хасукића, ни Кврже.
Да није нека повреда код Квржића?.
Што се Грахе тиче, он одавно није играч какак је био, али ако оне оде на клупу нема ко да предводи екипу као капите. Има добар приспут на терену са саиграчима, и то је јако битно. А и за сада није у радио неку грешку која нас је коштала примјеног гола, и док је тако добро је.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2024, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
supersonic je napisao:
Nadam se da ce ovo biti sve bolje i bolje. Dok se novi momci uigraju, priviknu. Bravo za Despotovica, prva tekma pa gol odmah. Ovaj slovenac bi mogao biti zanimljiv jako.
Ono sto sam primjetio jeste da je Graha u teskom odronu, i to pred kraj prosle sezone i do sada ove sto se odigralo. Nikakvu on prevagu ne donosi na terenu, sta vise, poceo je cesto grijesiti sa pasovima.. plus onaj penal protiv Ferenca. Ne znam, traje ta kriza duze vrijeme ( po meni). Kako ga ostali ovdje vide ?

Ovdje se u fudbal i taktiku razumije Nova Varoš i možda još 1-2 forumaša, tako i u ocijenjivanje igrača. Ostali samo prde u ladnu vodu, većina nažalost iako decenijama gleda fudbal ne razumije isti i njihovo rezonovanje je vrlo plitko, čak ponedakad i apsurdno. Par puta sam ulazio u diskusije oko nekih igrača sa nekim forumašima i onda sam odustao jer sam se uvjerio u ono što sam dugo mislio. Iako sebe ne smatram nekim ogromnim poznavaocem.

Bolje da se držimo ovih tema oko marketinga i popularizacije kluba, a samu igru i igrače da pustimo stručnom štabu.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2024, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Bravo momci ali ostaje zal za 3 boda, jer smo bili bolji definitivno.
Graha je radio dosta posla pozadi, ali igra naprijed u polju je jako loša. Sporo radi, sporo razmislja...ali je autoritet u ekipi i taj dio mu niko osporiti ne moze.

Čavić nek zahvali Bogu i zapali svijecu sto onaj ne zabi u zadnjoj sekundi. Despotoviću cestitke za gol na debiju, da nastavi tako i sljedecu nedelju.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2024, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ali realno ovaj Peljto uvijek Zrinjskom nešto progleda kroz prste i tu nas shebe. Dominacija, pa vjerovatno penal, i onda ni iz čega primimo gol koji nas malo potrese inače da je bio penal i da je Zrinjski onda morao preuzeti više rizika nakantali bi ih

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2024, 21:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
AndiamoBL je napisao:
Bravo momci ali ostaje zal za 3 boda, jer smo bili bolji definitivno.
Graha je radio dosta posla pozadi, ali igra naprijed u polju je jako loša. Sporo radi, sporo razmislja...ali je autoritet u ekipi i taj dio mu niko osporiti ne moze.

Čavić nek zahvali Bogu i zapali svijecu sto onaj ne zabi u zadnjoj sekundi. Despotoviću cestitke za gol na debiju, da nastavi tako i sljedecu nedelju.
Graha u defanzivi nije sporan tu radi i dalje lavovski posao, ali zato sa loptom je kritican. Nerezonski pasovi, ceste greske(na njegovoj poziciji mogu biti kobne), prijem lopte jako los.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2024, 21:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Ali realno ovaj Peljto uvijek Zrinjskom nešto progleda kroz prste i tu nas shebe. Dominacija, pa vjerovatno penal, i onda ni iz čega primimo gol koji nas malo potrese inače da je bio penal i da je Zrinjski onda morao preuzeti više rizika nakantali bi ih
Peljto je jedan sarajevski dziber kome ja ne bi dao da sudi zonsku ligu a ne ovo sto mu se daje svaki derbi.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2024, 00:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Dobra tekma. Fino je gledati Borac koji u gostima ima organizaciju igre i izvan svoje polovine terena.
Šteta za kiks, bili smo bolji i borbeniji sa tim presingom.
Ono što bode oči je da je Graha dvije brzine sporiji od ostatka ekipe. A ovaj Despotović djeluje kao dobar špic, pogotovo u odnosu na Jovu.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2024, 07:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Хвала Моријентес 8)

Олако примамо голове, и то је траје цијело љето, а ево и у јесен улазимо.
Против Клаксвика оба гола горе на острву, па и онај у Бањалуци гдје лети лопта 40 метара, Филипов против Ференца, синоћ Каролина, трећи гол Паока у Солуну.
Није нама баш одбрана млада и неискусна да се свако мало дјечије болести дешавају. Поготово што није ни јефтин тим, да се не лажемо.
Интенција је да се "игра" по земљи, да иде пас, што је добро, напредно, али одбрана неке ствари мора ријешавати дегажирањем лопте, још поготово као синоћ, окренут ка свом голу Каролина глуми Пикеа.
ПРоблем је скок. Тај проблем не можемо ријешити кад смо ниски. Евентуално да Датковић некад проба, али можда би игубили проточност лопте из одбране, али отом потом.

Свиђа ми се што је Жижа промјенио формацију, пробао нешто ново и успјело је.

Волим брата Јову, али нема шансе да би он ухватио онај шут ко Деспотовић.

Имао сам осјећај да смо имали посјед лопте у Мостару, ко збирно за ових 20+ година гостовања доле 8)

Сљедећи викенд Сарајево. То би морали добити да их мало погурамо ка амбису :evil3:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2024, 08:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Моријентес je napisao:
supersonic je napisao:
Nadam se da ce ovo biti sve bolje i bolje. Dok se novi momci uigraju, priviknu. Bravo za Despotovica, prva tekma pa gol odmah. Ovaj slovenac bi mogao biti zanimljiv jako.
Ono sto sam primjetio jeste da je Graha u teskom odronu, i to pred kraj prosle sezone i do sada ove sto se odigralo. Nikakvu on prevagu ne donosi na terenu, sta vise, poceo je cesto grijesiti sa pasovima.. plus onaj penal protiv Ferenca. Ne znam, traje ta kriza duze vrijeme ( po meni). Kako ga ostali ovdje vide ?

Ovdje se u fudbal i taktiku razumije Nova Varoš i možda još 1-2 forumaša, tako i u ocijenjivanje igrača. Ostali samo prde u ladnu vodu, većina nažalost iako decenijama gleda fudbal ne razumije isti i njihovo rezonovanje je vrlo plitko, čak ponedakad i apsurdno. Par puta sam ulazio u diskusije oko nekih igrača sa nekim forumašima i onda sam odustao jer sam se uvjerio u ono što sam dugo mislio. Iako sebe ne smatram nekim ogromnim poznavaocem.

Bolje da se držimo ovih tema oko marketinga i popularizacije kluba, a samu igru i igrače da pustimo stručnom štabu.

Aj ne rise ni ti sad.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2024, 09:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Савић је синоћ одиграо одличну утакмицу, нарочито прво полувријеме. Наш тренутно најбољи везни о којем се можда пуно не пише. Момак је лаган на ногама и има одличан преглед на терену, Срећковићу је оставио безброј лопти у простор...

Он и Скоруп су увелико ријешили онај хорор на средини који смо гледали на почетку европског путешествија.
Мислим да је ово прва утакмица у задње 3-4 године гдје смо Зрињски издоминирали на средини терена посједом и пресингом.

Против јалије Деспотовића одмах у шпиц, пилот пројекат са Хрељом failed, а и то ће бити другачија утакмица јер ћемо много више нападати по земљи.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2024, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Bitno je što je Čelik dobio crveni na kraju utakmice, to im je veliki hendikep, jer nije baš da imaju nešto puno U21 igrača.

A Despotović će za 2-3 sedmice da dominira ligom, samo dok fizička sprema bude na nivou. Svaka čast svima juče za pristup i igru. Nikad Borac onako nije izgledao u Mostaru. To je definitivno za pohvalu!

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2024, 11:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Okt 2022, 10:15
Svi su vec rekli ali moram i ja, Svaka cast za dominaciju na terenu, nikada u mostaru tako nismo izgledali, gradili napade, drzali sredinu do gola zrnjiski nije znao sta ih je snaslo, napunili su gace u svojoj kuci, svaka cast na tome..

Graha jeste oslabio sto se naprijed tice, ali je vodja na terenu i radi defanzivno, ali prijem i pasovi su mu uzasni
Sreckovicu nije bio dan, imao je dosta dobrih lopti od Savica
Savic sjajan, iz utakmice u utakmicu napreduje.
Sad na zalost moram reci a gotivim ga bas, Kulasin se skroz izgubio i totalno je neupotrebljiv trenutno.
Skorup se uklopio sa grahom pozadi dok Savic naprijed gospodari
Novajlije su se na prvu dobro pokazale i ekipa ce nam rasti samo da nas povrede zaobidju.

Sent from my Pixel 7 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2024, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Kulasin je sinoc nekoliko puta dobro probio, ali ima problem koji ima oduvijek a to je posljednji pas odnosno donosenje pogresnih odluka kad je blizu gola.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2024, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Hrelja je trenutno ispred Kulasina. Ko nam je trenutno opcija za U21jos?
Vukovic ,Marcetic ,Susic....
Cava vise nije zasticeno godiste. Jebeno pravilo, a imamo toliko igraca dobrih a zezace nas taj U21.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2024, 12:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Nedjelja 19:45 sa Sarajevom. Stoji da ne bi trebalo biti kiše, temperatura do 24 stpena.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2024, 12:15 
Veteran
Veteran

То правило у21 треба укинути. Ако неко има квалитет неће бити потребе за било каквим правилом, и "насилним" гурањем играча у покушају да се од говнета пита направи. Од када је измишљено по правило, ни једног играча у21 ми продали нисмо. Тако да вожд може да укине то правило, ако хоће бољитак.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2024, 12:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa igrace Vukovic kad bude skroz spreman, Kulasin je sad najmanje losa opcija za taj u21.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2024, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Đajić može pružiti nešto, bar na protiv slabijih rivala.

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5850, 5851, 5852, 5853, 5854, 5855, 5856 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]