banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 06:01 Danas je 01 Jul 2026, 06:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 583, 584, 585, 586, 587, 588, 589 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Feb 2011, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Haniste je napisao:
Vjerovatno je kraj blokiranje racuna putem IP a kamate idu do visine glavnice,ne mogu biti vece ali ja mislim da se sa svima koji su tuzili klub a iole su normalni da se odreknu kamata i na rate da se placa.

А овај главоња док није дош'о до максимума није се смирио... и као сад добија кеш и враћа се на посао да нас опет јебе!

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 12:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Haniste je napisao:
RBA nije u samo Petko bitan,mada si u pravu svi znamo sta je radio i ko je. Nego dalje nacin postupanja sa ovim presudama sto su dobili povjerioci zbog propustanja ili gluposti kao u slucaju Petka,cuj tkaz u pola godisnjeg pa robijo

Dobro, evo možemo i ovako, Petko je bio sekretar za vrijeme vladavine Brane Jankovića, zna se šta se tada dešavalo i kako smo ispali iz lige, Petko sada blokira račun, a njegov poslodavac je opet u klubu, slučajnost ili ne, otkaz je dobio kada je klub vodila tzv RADNA GRUPA, ako se ne varam koju je opet imenovao gradonačelnik, čini mi se, znači Dobrivoje Sabljić, pokojni Pero Perović, mnogo je tu nejasnoća i uopšte ne znam kojim se argumantima vodio sud da donese takvu presudu...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 12:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Ko je bio direktor kluba tada? On je direktno odgovoran za otkaz,znaci formiranje discipl. komisije i sve po zakonu nijedan sud nece prihvatiti otkaz u vrijeme godisnjeg odmora ili bolovanja. Sudski proces traje oko 4-5god

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 12:45 
Bič božji
Bič božji

Haniste je napisao:
Ko je bio direktor kluba tada? On je direktno odgovoran za otkaz,znaci formiranje discipl. komisije i sve po zakonu nijedan sud nece prihvatiti otkaz u vrijeme godisnjeg odmora ili bolovanja. Sudski proces traje oko 4-5god

Direktor je bio Dobrivoje Sabljić, klub nije imao upravu i vodila ga je radna grupa, znači mislim da je bilo tako, neka me neko ispravi ako griješim, a pravo da ti kažem, on nikada nije ni trebao da bude u klubu, a ne da dobija otkaz, to je čovjek debil, sa blažim oblikom mentalne retardacije...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 12:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

To znam vrlo dobro bilo je takvih u nasim klubovima milion za ovih 20god koliko pratim Borac,nije uprava bitna ili radna grupa oni i ako su htjeli da mu daju otkaz za to je zaduzen Sabljic i direktno je njegova krivica.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Dobro, evo možemo i ovako, Petko je bio sekretar za vrijeme vladavine Brane Jankovića, zna se šta se tada dešavalo i kako smo ispali iz lige, Petko sada blokira račun, a njegov poslodavac je opet u klubu, slučajnost ili ne...

ама РБА не знаш ти, он је пријатељ клуба!
и Кара је исто добротвор, а папире од продаје Грује је затурио, пронаћи ће их он већ!
само чекам још повратак неких провјерених пријатеља и да могу да прогнозирам када ће опет морати градољуб да сазива скупштину и тражи нови модел као ономад са СФП

и ханиште убо си у срж - јер прво је требало то почистити па онда амбиције и све - кућа се прави од темеља а они ову кренули од крова, а сами просудите кад ће се то урушити!
е сада зашто то није тако друго је питање

а Сабљић се ту питао као и ја што се питам на самиту Г8
чим су се појачали Браном Јанковићем овај прелазни рок се могао наслутити, а за даље нећу ни да слутим

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 13:30 
Bič božji
Bič božji

d.a. je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Dobro, evo možemo i ovako, Petko je bio sekretar za vrijeme vladavine Brane Jankovića, zna se šta se tada dešavalo i kako smo ispali iz lige, Petko sada blokira račun, a njegov poslodavac je opet u klubu, slučajnost ili ne...

ама РБА не знаш ти, он је пријатељ клуба!
и Кара је исто добротвор, а папире од продаје Грује је затурио, пронаћи ће их он већ!
само чекам још повратак неких провјерених пријатеља и да могу да прогнозирам када ће опет морати градољуб да сазива скупштину и тражи нови модел као ономад са СФП

и ханиште убо си у срж - јер прво је требало то почистити па онда амбиције и све - кућа се прави од темеља а они ову кренули од крова, а сами просудите кад ће се то урушити!
е сада зашто то није тако друго је питање

а Сабљић се ту питао као и ја што се питам на самиту Г8
чим су се појачали Браном Јанковићем овај прелазни рок се могао наслутити, а за даље нећу ни да слутим

Juče kada sam pročitao ko je sve prijatelj kluba tačno sam pomislio da sa mnom nešto nije u redu, ozbiljno vam kažem...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 13:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ko se pitao ko nije je totalno nebitno za ovaj slucaj,procitaj ponovo pa ces vidjeti da govorim o proceduralnoj gresi i nepoznavanju radnih odnosa.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 14:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Predlažem da se prestane pričati o tim dugovima i zajebancijama. Niti šta možete tu promijeniti niti će Borac u stečaj. Ima klubova koji su dužni i 20 puta više pa ne drame toliko koliko vi. I KK CZ bi davno propala da to ide tako kako vi mislite, i Borac je brend i koliko god bilo teško on će uvijek opstati ili bolje rečeno Dok rijeka Vrbas Banjalukom teče Borac živjeće

Nego kad igramo sljedeću pripremnu i zna li iko kako protiču dani u Antaliji.

I da kažem još koju o Marakani, Zvezda juče nije pokazala ništa posebno protiv Univerzitatee. Vidjećemo nas ali moje mišljenje je da čak i svaki poraz do 2 gola razlike uz jednu osmišljenu igru i veliku borbenost je prihvatljiv. Više od toga oni ne pobjeđuju ni posljednje ekipe u JSL pa ne bi smjeli ni nas.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 15:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
Borac ne igra sa Univezitateom sa kojom je igrala Zvezda .Nasi igraju sa onom boljom iz Krajove, tako da cen biti jos teze. Popricao sam malo sa Vladom i kaze da su sve rumunske ekipe za klasu iznad ostalih u Antaliji. Tamo je usao veliki novac i odmah se osjeti. Gledao je nekoliko utakmica i kaze da se odusevio igrom Kluza, Dinama Bukurest. Panduri koji se bori za opstanak s rezrevni mtimom utrpao je jagodini i ne znam kome jos iz Srbije po tri komada. Isto tako on kaze da netreba ocekivati neku spektakularnu igru u ovom mecu, a pravi odraz svega trebale bi biti zadnje dvije tekme sa Himkijem i Lokomotivom. Kuka zbog odbrane i kaze da se odlasci nece moci ni kroz uigranost nadomjestiti i da ce Borac na proljece promjeniti taktiku za razliku od jeseni, kada smo gradili igru na crvrstoj odbrani. Sada ce biti praola daj gol vise od protivnika, sto znaci da cemo igrati atraktivan fudbal, primacemo, ali ako bog da i trpati. Inace mec ce se prenositi na rumunskoj televiziji od 14 casova po nasem, odnsosno 15 po Turskom vremenu. Sve ostale ekipe imaju medisku podrsku ,a Borac je prepusten sam sebi. Od sutra vec krece uigravanje prve ekipe, a pojedinci, neznam imena vise nece ni dobiti priliku da zaigraju, ali vidjecemo to vrlo brzo po sutrasnjem sastavu

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 16:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2009, 18:18
Krajisnik iz Luke je napisao:
Borac ne igra sa Univezitateom sa kojom je igrala Zvezda .Nasi igraju sa onom boljom iz Krajove, tako da cen biti jos teze. Popricao sam malo sa Vladom i kaze da su sve rumunske ekipe za klasu iznad ostalih u Antaliji. Tamo je usao veliki novac i odmah se osjeti. Gledao je nekoliko utakmica i kaze da se odusevio igrom Kluza, Dinama Bukurest. Panduri koji se bori za opstanak s rezrevni mtimom utrpao je jagodini i ne znam kome jos iz Srbije po tri komada. Isto tako on kaze da netreba ocekivati neku spektakularnu igru u ovom mecu, a pravi odraz svega trebale bi biti zadnje dvije tekme sa Himkijem i Lokomotivom. Kuka zbog odbrane i kaze da se odlasci nece moci ni kroz uigranost nadomjestiti i da ce Borac na proljece promjeniti taktiku za razliku od jeseni, kada smo gradili igru na crvrstoj odbrani. Sada ce biti praola daj gol vise od protivnika, sto znaci da cemo igrati atraktivan fudbal, primacemo, ali ako bog da i trpati. Inace mec ce se prenositi na rumunskoj televiziji od 14 casova po nasem, odnsosno 15 po Turskom vremenu. Sve ostale ekipe imaju medisku podrsku ,a Borac je prepusten sam sebi. Od sutra vec krece uigravanje prve ekipe, a pojedinci, neznam imena vise nece ni dobiti priliku da zaigraju, ali vidjecemo to vrlo brzo po sutrasnjem sastavu

jel moze link gdje mozemo pratiti utakmicu.hvala unaprijed

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 16:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Kao što napisah neki dan,jedino se nadam da bi Borca mogli pogledati protiv ovih rumuna i ispuni mi se želja :D :D :D Evo link...http://liveonsat.com/today.php?start_dd ... _yyyy=2011

Inače,sad ću se dogovoriti sa prijateljem da izvršimo sutra prenos u njegovom kafiću " U prolazu",izvinjavam se modovima što mu pravim besplatnu reklamu....Kafić je svima blizu,u Integralovoj zgradi kod stadiona pa ko bude htio pogledati Borca sutra neka dođe u 14h...
Definitivno ću ovaj prenos potvrditi večeras ili rano ujutro....

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 17:07 
Bič božji
Bič božji

U Blicu je danas pisalo da je Žara novi kapiten 8) , pa nisam ja džeba Žaru ugurao u prvih 11 :-?

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
RBA, hvala ti od srca. :lol: Treba sad Zaru trpiti.... :(

Ako neko bude snimio utakmicu neka postavi, sutra se ne mogu nikako izvuci.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 17:17 
Bič božji
Bič božji

Simpatizer je napisao:
RBA, hvala ti od srca. :lol: Treba sad Zaru trpiti.... :(

Za ovo se za sada možemo zahvaliti isključivo Benoviću :o , koji ima ogromnu kočnicu u igri, to sam vidio i u Krupi...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Krajisnik iz Luke je napisao:

Znači biće:
Svi u napad bre, mamu vam je..m :lol:

I meni bi odgovarao neki snimak ako ima naveče na toj TV

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Simpatizer je napisao:

Сутра би треб'о да се клонирам па да будем на свим мјестима истовремено :-? :) Ако би икако могло да се утакмица некако сними...

Poslednji put menjao Shadow dana 09 Feb 2011, 19:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 18:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Ovaj link sto je Schlager postavio oce li tu sutra biti prenos direktan ?

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 19:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Svi utakmice Rumunskih timova dosad u Antaliji mogu se naći na ovim sajtovima i sve su utakmice uživo
Sport89.com
Fromsport.com
Myp2p.eu
Soccertvlive.net
Livescorehunter.com

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Kad pocinje utakmica sutra ? U koliko sati ?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 583, 584, 585, 586, 587, 588, 589 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]