banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 07:28 Danas je 01 Jul 2026, 07:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 581, 582, 583, 584, 585, 586, 587 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Feb 2011, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ja nazalost ne vjerujem da cu u BG,jer su mi neki problemi iskrsli,medjutim ako vi planirate ici organizovano busom,najjeftinije mozete proci u BIS tursu cini mi se,1 500KM je bus do BG-a,ne pitaju vas nista,znaci 30KM po osobi.Medjutim Sajin je u pravu,i ici cete vjerovatno u kavez na jug.Ako neko planira samo ici pogledati utakmicu sa zapada,ili istoka,onda mu je najbolje da ide u svojoj reziji...

P.S. Izvinjavam se na netacnoj informaciji,utakmica je 20.02.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Šajin je napisao:
kbbl je napisao:
lider je napisao:
Neko je pricao sa foruma da moze ugovoriti bus daj da se skupi nas za jedan bus,znaci nekih pedesetak,mislim da ne bi bio problem,pa da odemo tako.

ja mislim da klub planira da obezbjedi jedan autobus za navijace

нема ми то логике за један бус, јер има доста више људи који би хтјели да иду. онда би ти значило да 50 оних који упадну у тај бус иду бесплатно, а остали нек се сналазе.

Логичније би ми било да се обезбједи бусева колико треба, а да клуб учествује са нешто пара па да онда то буде као неки попуст за навијаче који хоће да иду

прича за тај један аутобус за навијаче реална је колико и 10 аутобуса пред Кастелом! :lol:
ту чаршијску сам чуо прије 5 дана, али и многе друге исто тако "сигурне и 100% провјерене"

колико знам навијачи већ дуго немају никакав контакт са управом. чак шта више у тихом су рату са истом, али због резултата неће да таласају.
ако неко од њих жели нек напише да ли они уопште иду организовано на маракану? њихов став и слично?

фино они нас забавише са овом утакмицом у Београду.
а што не можемо побједити трећелигаша то је мање битно изгледа.
што свако ко је причао са тим истим играчима прије поласка је видио колико су незадовољни односом према њима, тренутном ситуацијом, и то је мање битно.
сви ће очекивати да наставимо да мељемо, а ако не буде тако, ако кренемо низбрдо?
онда ћемо имати опет 300 људи на западу и 300 на истоку, и масу душебрижника и свезналица који неће да иду на Борац јер је "овако или онако"!

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Šajin je napisao:
сад сам опазио ово што је д.а. написао. јебга то је наша сурова реалност

а зар онда није контрадикторно да нам реалност буде таква, а истовремено да нам реалност буде да играмо европу и идемо на титулу?!
зар једна не искључује другу, и зар онда све ово није само краткотрајно и опет ће доћи до стрмоглавог пада?

зар прије испливавања случаја Глише, па онда Петка и још пар 100.000 КМ других тужби и правоснажних и извршних пресуда које ће колико сутра да испливају, појединци овдје нису упозоравали на то?
знате колико су тога још гурнули под тепих, што ће када изађе, да нас можда и потпуно угуши и можда доведе до (не дај Боже) гашења клуба!

али све је красно, фантастично, супер, одлично, бајно, сјајно!
уствари нас неколико смо параноици који умишљамо ствари, и кваримо идилу и треба нас одмах послати на Соколац!

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 13:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ma ko je rekao da ce ici sa navijacima? Sa njima jedino budala moze ici i slusati one uspavanke. Ja idem o svom trosku i za svoj gust gledati Borac. A to što navijači neće podržati igrače na ovakvoj utakmici govori samo o njima. Da je daj Bože drugačije sigurno bi borac imao više navijača nego simpatizera. Sad je nažalos obrnuto upravo zbog ovakvih .

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Обрисан дио поста, јер је везан за други обрисани пост!

d.a. mi smo skoro svi svjesni toga, svakako da si u pravu, ali svi se nadamo da nece doci do toga pa da moramo da izlazimo na ulice i pravimo proteste. ja da mogu da rijesim te probleme vrlo rado bi ih rijesio, a kladim se da bi to uradio svako od nas. hocu reci da mi tu malo mozemo, tako da ostaje nam samo da cekamo da vidimo sta ce biti....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zli mrkvić je napisao:
Ma ko je rekao da ce ici sa navijacima? Sa njima jedino budala moze ici i slusati one uspavanke. Ja idem o svom trosku i za svoj gust gledati Borac. A to što navijači neće podržati igrače na ovakvoj utakmici govori samo o njima. Da je daj Bože drugačije sigurno bi borac imao više navijača nego simpatizera. Sad je nažalos obrnuto upravo zbog ovakvih .

E ako ces iskreno,pratim tvoje komentare jos sa ss.ba,i majke mi mi pocinjes ici na jednu stvar!Sta su sad navijaci budale,sad ne valjaju?Cuj uspavanke,pa eno ajde ti smisli 10 ultra brzih melodija,pjesama,i kreni ih pjevati eto proguraj ih,pa da citav Gradski se ori,eto ajd,ako ti mozes bolje,uradi to!Jebote,pjesma o klubu mora biti svetinja,pa kakva je da je.I nemoj tu puno srati,sa svojim komentarima,pogotovo sa ovim boldovanim,mislis da je lako ljudima dati 50KM za Marakanu,za prijateljsku,a onda otici sedam dana kasnije u Siroki,pa onda nakon Sirokog u Mostar,itd,itd???Gade mi se takvi ko sto si ti,sto omalovazavaju tudji trudi rad.Ti si se naperio ici na Marakanu,i okej super,al tebi ce to biti vjerovatno jedino gostovanje ove polusezone,i jedini trosak,a momci ih trebaju odraditi 7 ili koliko vec,po raznim vukojebinama,al nek si se ti zagrijao za Marakanu.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Opste ta prica o marakani meni djeluje bezze. Da je to za bodove pa hajde, da je evropa pa hajde. Ali prevelika mi je euforija oko jebene prijateljske utaKMICE, pa nije u pitanju jebeni mancester junajted. Ali dobro, ljudi se pozelili utakmica.Po meni siroki je pravi test i prava tekma. Imam osjecaj da ce sve ovo oko zvezde da bude samo jebeni marketing

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 13:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2009, 18:18
tatamata je napisao:
zli mrkvić je napisao:

E ako ces iskreno,pratim tvoje komentare jos sa ss.ba,i majke mi mi pocinjes ici na jednu stvar!Sta su sad navijaci budale,sad ne valjaju?Cuj uspavanke,pa eno ajde ti smisli 10 ultra brzih melodija,pjesama,i kreni ih pjevati eto proguraj ih,pa da citav Gradski se ori,eto ajd,ako ti mozes bolje,uradi to!Jebote,pjesma o klubu mora biti svetinja,pa kakva je da je.I nemoj tu puno srati,sa svojim komentarima,pogotovo sa ovim boldovanim,mislis da je lako ljudima dati 50KM za Marakanu,za prijateljsku,a onda otici sedam dana kasnije u Siroki,pa onda nakon Sirokog u Mostar,itd,itd???Gade mi se takvi ko sto si ti,sto omalovazavaju tudji trudi rad.Ti si se naperio ici na Marakanu,i okej super,al tebi ce to biti vjerovatno jedino gostovanje ove polusezone,i jedini trosak,a momci ih trebaju odraditi 7 ili koliko vec,po raznim vukojebinama,al nek si se ti zagrijao za Marakanu.

sve ti je momak rekao....jos da dodam da smo mi koji su isli po selima cija imena ne znas ni izgovoriti i sad si nasao pljuvati!!!!ne zna se ko je gori,takvi kao ti ili ovaj huligancic sa svojim komentarom!

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 13:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Dajte ljudi smirite se :)
nemojte da se dijelite bez veze.

Da razjasnimo neke stvari ja cijenim sta pravi Lesinari rade za klub i kako ga prate, ali na forumima internetu ima silnih klinaca koji odu na jedno gostovanje i od toga naprave pricu za narednih pet godina i unistavaju sve sto grupa postigne.

Ne treba generalizovati ljude uopste

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Обрисан је пост младог интернет хулигана и све реакције на њега.

Генерално, људи, смањите употребу псовки и помињања породица појединих људи! Разумијем да волите клуб и да сте из овог или оног разлога љути на некога.

Али ко мисли да треба "Шиповца ... у уста", да треба некога истући на улици или некоме спомињати ћерку, нека буде мангуп па то уради лично! Дакле, фино одете до стадиона и кажете Шиповцу то у лице шта му поручујете. Крити се иза ника на неком форуму и тако пријетити и псовати је дјетињасто (на страну што је непримјерено и некултурно).

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Dajte ljudi smirite se :)
nemojte da se dijelite bez veze.

Da razjasnimo neke stvari ja cijenim sta pravi Lesinari rade za klub i kako ga prate, ali na forumima internetu ima silnih klinaca koji odu na jedno gostovanje i od toga naprave pricu za narednih pet godina i unistavaju sve sto grupa postigne.

Ne treba generalizovati ljude uopste

Ovaj tvoj post je tacan,ali zar samo Lesinari imaju klince koji se kurce po forumu?Pa otidji na forume,klipove svoje grupe Delija,pa Grobara,pa Torcide,pa BBB-a,pa Firme itd,pa procitaj komentare,i vidjeces da svaka grupa ima bruka klinaca koji umisljaju da su neko i nesto i pisu svakakve stvari,jer misle da su oni ti neki,jebeniji.I to je sasvim normalna stvar,mladi ljudi,djeca ko djeca,odrasce i oni za par godina,pa ce shvatiti neke stvari,do tada ne treba obracati paznju.

Necu da zapocinjem razne rasprave,ali dajte procjenite,koji su komentari validni,i ozbiljniji,a koje napise neki djecarac,eto onako...A mi se uhvatimo za taj komentar,ko pijan plota,i razglabamo o tome onda,bez razloga.

Na Marakanu nek ide ko hoce,sasvim normalna stvar,kakve zabrane,kakvi bakraci...Boze ti sacuvaj.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 15:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ајмо мало о фудбалу, прелазни рок траје до 14-ог, замјене за Вулета ни на видику... :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 15:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
a jebiga bolje je i cekati nego se zaletiti i uzeti macka u vreci, mada ja mislim da je pojacanje gotova stvar, pogotovo poslije zadnjih 2-1 :)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
a jebiga bolje je i cekati nego se zaletiti i uzeti macka u vreci, mada ja mislim da je pojacanje gotova stvar, pogotovo poslije zadnjih 2-1 :)

Ne znam,moje misljenje je da se zamjena onakvog kvaliteta,kao sto je Vule,ne moze tako lako naci...Mozemo mi pricati sta hocemo,ali covjek je bio kapiten,standardni prvotimac,vodja na terenu,i ulijevao je sigurnost saigracima.Petra i Leo ce biti stoperski par,a zamjena eventualno moze grijati klupu.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 15:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
tatamata je napisao:
zli mrkvić je napisao:

Niti sam rekao da mogu bolje, niti ću smišljati pjesme navijačima. Nepada mi napamet. Zato i nisam navijač. Odnosno bio sam prije i imam puno gostovanja s Borcem vjeruj mi. Jedino što sam kritikovo je odluka ako ju je neko donio da grupa ne ide na Marakanu. Moj je izbor s kim ću ići i kako niko mi ne može zabraniti. Uvijek kad sam išao sa navijačima legitimisan sam i svi znaju zašto a sad sam u godinama kada mi krađe nisu interesantne zbog toga sam to napisao. Ma nema namjeru se tebi pravdati.

Pošto niti jedan post ne može proći bez svađe i mora se obrazlagati u poslijednje vrijeme, ovo je moj zadnji. Zbogom.......

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ako su Lešinari donijeli odluku da se ne ide poštujem, jer za tako nešto treba se dobro pomučiti oko organizacije i skupiti bar 1000 ljudi. I onda ono najvažnije, pitanje je koliko je vrijedno toga jer će vjerovatno pasti neka blamaža a ionako je ljudima ovih priča o manifetlucima preko glave. Bojim se da ako ovako neozbiljno nastave igrati igrači i ako nas nabiju na Marakani da će se ponoviti sindrom Lozana i da nećemo moći prebaciti 2000 u proljećnom dijelu

Da ide autobus - 2, to je ništa. Ako klub plaća jedan autobus to je najveća glupost koju sam čuo jer će se tu besplatno uvaliti nekakve guzonje koji ne znaju šta će od para i još o klupskom trošku idu u BG.

Smješno mi je slušato ovo da može doći zamjena za Vuleta podjednako kvalitetna, jer ako pare od njegove prodaje uloži sve u pojačanje onda ne vidim svrhu prodaje. Doće neki tarač i slažem se sa onima koji kažu bolje da niko ne dolazi.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
дајте људи, молим вас не узимајте здраво за готово, све што прочитате овдје!!!

у задње вријеме се доста пута десило да се изнесу неке полуистине или лажи, а ви се запалите ко хепо коцке, а у ствари не знате ни да ли је стварно тако...

боље расправљајте о ставрним проблемима који постоје, и које вам је д.а написао. његове постове нико није коментарисао, а замарате се са глупостима

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 16:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Za internet huligane nisam mislio na Lesinare vec uopste na sve. Oni od muve naprave slona

inace KLiber istice da vjerovato nece ni traziti stopera da ce to Boka zakrpiti sa Leom i Petrom vec da ce doci jos jedan vezni igrac

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 16:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
1. Откуд знате да Лешинари не иду? Они се још нису званично изјаснили на свом сајту. Немојте да нагађамо.
2. Ја желим да знам да ли ћемо ми, симпатизери, ићи организовано бусом? Из разлога ако не буде ништа организовано да онда видим с друговима да идемо аутом...
3.И молим вас да се не свађате око глупости које неко пласира, а немају взе с мозгом...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
inace KLiber istice da vjerovato nece ni traziti stopera da ce to Boka zakrpiti sa Leom i Petrom vec da ce doci jos jedan vezni igrac

Po meni,dobra odluka,Boki je prirodna pozicija stopera,a na poziciji zadnjeg veznog mi je malo zbunjen bio,na stranu njegova borbenost,i sve,ali nije puno doprinosio samoj igri,moze on puno bolje.Tako da,Boku na stopera,mozda cak i umjesto Petrica.

Vrh

[ 121543 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 581, 582, 583, 584, 585, 586, 587 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]