supersonic je napisao:
Posjeta je katastrofa da se ne lazemo. Ajde, u brojnost Lesinara necu ulaziti, broj je mizeran veceras bio, ali to je nesto njihovo i samo oni znaju zasto je to tako.
Ali istok i zapad, pa to je ljudi dno dna. Na poluvremenu kad su ljudi sa istoka izasli zapaliti, u wc, uzeti vodu.. istok je prazan bio ?!? Zapad nista bolji, 85 minuta, ljudi masovno izlaze sa stadiona. Pa dajte vise majku mu, utakmica se igra do poslednjeg zvizduka. Ja razumijem da mi nemamo mentalitet sarajeva, mostara,gdje ljudi pune stadion i ljeti i zimi, ali ova katastrofa od veceras.. pa nemojte majstori ni protiv Ferencvarosa dolaziti, ne budite licemjeri. Pogotovo kad krenu grupe LK. Nema veze sto je sloboda gostovala veceras koja se vec bori za opstanak.
Igra je bila sasvim uredu, onoliko koliko treba da se uzme 3 boda.
Не треба се фрустрирати овим стварима, тако је како је. То је све резултат рада клуба годинама уназад и културе која се створила око истог. Узми за примјер то излажење прије краја - колико пута су идиоти знали отворити само једну капију, па излазиш 45 минута са стадиона док ти људи газе по ногама... наш народ то неће да трпи, а не зна поправити.
Тешко ће нешто позитивно испасти што ми серемо сами по себи на овом форуму, али ето. Нисмо ми никакви ванземаљци па да нама треба нешто што другима не треба. Да се овакве ствари промјене треба да иде све по лоју дужи низ година.
Неко ће рећи па како Жељо, Сарајево и други могу пунити стадион, не цвјетају ни њима руже... ствар је у томе да су они у једном тренутку постигли критичну масу, кад се карта више тражила из кола у коло, и то једноставно остане на том нивоу, не може одједном пасти. Они би требали бити у говнима још коју годину да се посјета преполови. А немојте да се лажемо да нису имали такве периоде... сјећам се да је на Градском знала бити већа посјета него укупно на другим стадионима у лиги.