Borac u srcu je napisao:
Što se posjete tiče i Lešinara, opušteno, niko nema jednako popunjen stadion protiv PAOKa i Klaksvika, ali ni jednake cijene ulaznica
Na naš kapacitet stadiona, trebalo je biti jednako popunjeno i protiv Klaksvika. Znalo se da je istorijska utakmica, možda nije bilo realno očekivati da se sve rasproda za dan, ali za 7 dana se moglo.
Ali ko ga jebe, ovom uspjehu se iskreno radujemo samo mi koji smo uvijek bili tu. I ovo je najveća nagrada za nas.
Svako je dobrodošao na stadion, ali da se zamaramo tim jel nas bilo 7900 ili 9700, koga boli kurac. Kome je skupo nek se napuši kurca (ovdje ne mislim na socijalne slučajeve, već na one što im je ok 70KM za koncert Slobe Radanovića, a cvaja za Borac im je puno).
Čestitke momcima na istorijskom uspjehu!
P.S. vraćajte onaj instagram profil kako znate i umijete.
Cestitka i od mene ali ja ovo ne smatram najvecim uspjehom u istoriji Borca kako neki zele to reci. Ja ovo smatram najvecim ekonomskim uspjehom,a ja kao stariji uvjek cu smatrati najveci uspjeh u istorij Borca,naravno u fudbalskim smislu osvajanje kupa protiv prvaka Evrope i Mitropa cupa.Ipak kao drugoligas i u bivsoj nam drzavi,a ovo sto su uradili sinoc pa to bi trebala postati svakodnevnica sto je vec neko napisao.Ajd dobro mozda sam ja stariji,a vi mladji pa i ne pamtite te starije uspjehe i koliko je bila jaka yugoslovenska liga,a mi bili 4 tada i uzeli Mitropa kup.