banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 09:08 Danas je 02 Jul 2026, 09:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5813, 5814, 5815, 5816, 5817, 5818, 5819 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 16 Avg 2024, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Дио Уефиних пара уложити у кров и шминкање истока, то ће гарантовано удуплати посјету у лиги на трибини а и остаће нам као паметно уложен новац.

2024. је година, гледаоци желе комфор, хладно пиће, чисту столицу, мокри чвор са сапуном, отворена 3-4 улаза да не мора дијете да се бори за зрак кад улази и излази. Углавном, са истоком нешто морају радити.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2024, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Stvarno bi valjalo da ociste stolice za pocetak, barem za to ne trebaju ogromne pare.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2024, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Gazimestanac87 je napisao:
Неко је споменуо да групну фазу ЛК можемо играти на Градском... Међутим, каква је фаза са групном фазом ЛЕ, можемо ли и њу играти на Градском? Какви су критерији?

Koliko vidim traze iste uslove i za LE i LK, tako da ne bi trebalo biti problema?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2024, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Liga Evrope je baš puno jača od LK, to bi mogli igrati samo da sačuvamo ulaznice i pokazujemo unucima Borac Roma, Borac Mančester itd. U LK bilo bi i neke takmičarske draži, nekog bi mogli i pobjediti tipa Helsinki, TSC itd.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2024, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
https://www.24sata.hr/sport/kako-je-klu ... ina-999671

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2024, 15:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
Волио бих да неко талентован за писање напише један добар осврт. Шта смо ми људи прошли само у задњих 10 година. Није то баш често у свијету фудбала, поготово у земљама као што је наша.
Мислим, сви због овога и пратимо спорт. Једино мјесто гдје се и даље дешавају немогуће ствари

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2024, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Snimak na areni 1 premium upravo pocinje.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2024, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Моријентес je napisao:
Borac u srcu je napisao:
Što se posjete tiče i Lešinara, opušteno, niko nema jednako popunjen stadion protiv PAOKa i Klaksvika, ali ni jednake cijene ulaznica

Na naš kapacitet stadiona, trebalo je biti jednako popunjeno i protiv Klaksvika. Znalo se da je istorijska utakmica, možda nije bilo realno očekivati da se sve rasproda za dan, ali za 7 dana se moglo.

Ali ko ga jebe, ovom uspjehu se iskreno radujemo samo mi koji smo uvijek bili tu. I ovo je najveća nagrada za nas.
Svako je dobrodošao na stadion, ali da se zamaramo tim jel nas bilo 7900 ili 9700, koga boli kurac. Kome je skupo nek se napuši kurca (ovdje ne mislim na socijalne slučajeve, već na one što im je ok 70KM za koncert Slobe Radanovića, a cvaja za Borac im je puno).

Čestitke momcima na istorijskom uspjehu!

P.S. vraćajte onaj instagram profil kako znate i umijete.
Cestitka i od mene ali ja ovo ne smatram najvecim uspjehom u istoriji Borca kako neki zele to reci. Ja ovo smatram najvecim ekonomskim uspjehom,a ja kao stariji uvjek cu smatrati najveci uspjeh u istorij Borca,naravno u fudbalskim smislu osvajanje kupa protiv prvaka Evrope i Mitropa cupa.Ipak kao drugoligas i u bivsoj nam drzavi,a ovo sto su uradili sinoc pa to bi trebala postati svakodnevnica sto je vec neko napisao.Ajd dobro mozda sam ja stariji,a vi mladji pa i ne pamtite te starije uspjehe i koliko je bila jaka yugoslovenska liga,a mi bili 4 tada i uzeli Mitropa kup.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2024, 18:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Jul 2024, 15:05
Око 30 година идем на Градски стадион, и неке ствари ми никада неће бити јасне. Ако сад не рјешимо ове неке наше срамоте, онда стварно никада нећемо.

Овд‌је се обраћам управи... Као прво, колико год ме успомена за њу веже, источна трибина, и оно испод ње није ништа него једно обично ругло. Набацали сте оне распаднуте стазе преко пет врста подлога... мислим да су дворишта на Веселом бријегу сређенија. Они сиви блокови избијају очи, осјећам се као у Чернобиљу и срамота ме сваке душе која је крочила и на један нормалан стадион ван нашег града. Колико је тешко пресвући читаву површину асфалтом и убацити који жбун или комад траве? Фасада и довршавање оних распалих просторија би вас коштала мање од просјечне викендице, а унаприједили би стадион 10 пута.

Као друго, како вас само није срамота да у WC-u нема папира за обрисати руке, и јебеног сапуна? Па имате ли ви и једног познаника или члана породице који са вама не сједи у ложи да вам на ово обрати пажњу? Образ = ђон.

Као треће, она бетонска ограда на југу стоји Бог зна колико деценија, само што се не саспе. Оно је савршен простор да се уради нова ограда и направи пристојна секција за Фан зону или слично.

Као четврто, можемо ли ишта урадити како треба, или све мора бити на пола... како је могуће да нисте способни охладити воду и остала пића која продајете? Људи на оној врућини морају да пију "пишаћу". То је један минимум минимума, а ни то не можете да испоштујете.

Да ли овако радите и у својим кућама? Искрено са надам да не! Погледајте на наш градски стадион као на кућу вас и свих нас! Ово се све да ријешити и без овог новца који ће да дође од УЕФЕ... уопште не помињем неке монументалне промјене као што би била изградња јужне трибине, дизање крова на истоку и слично.

Пуна вам уста европског Борца...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2024, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Boss ovo je svakako najveći evropski uspjeh, odigrati 15ak evropskih utakmica, neke sa vrlo zvučnim rivalima, to je skoro kao sve do sada.

Nije baš da se podrazumijeva, i nema više klubova koje dobiješ pa iznabijaš 7:0. Vidiš da Srbijanci imaju sveukupno par pozitivnih rezultata u posljednjih 40+ utakmica, a da Hajduk nije vidio grupe 14 god. a Osijek nikad, a organizaciono su miljama ispred nas, tj. tako se čini.

Sad je najveći izazov ponoviti titulu i barem 8 evropskih utakmica i naredne godine. To bi bilo veličanstveno, klub bi baš stao na noge.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2024, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
@Boss ovo je svakako najveći evropski uspjeh, odigrati 15ak evropskih utakmica, neke sa vrlo zvučnim rivalima, to je skoro kao sve do sada.

Nije baš da se podrazumijeva, i nema više klubova koje dobiješ pa iznabijaš 7:0. Vidiš da Srbijanci imaju sveukupno par pozitivnih rezultata u posljednjih 40+ utakmica, a da Hajduk nije vidio grupe 14 god. a Osijek nikad, a organizaciono su miljama ispred nas, tj. tako se čini.

Sad je najveći izazov ponoviti titulu i barem 8 evropskih utakmica i naredne godine. To bi bilo veličanstveno, klub bi baš stao na noge.
Drugi sistem pa se igra 8 evropski utakmnica ali igrali smo mi i protiv tada jakog Anderlechta pa i protiv Metalist iz Harkova koji je sigurno kvalitetniji od ovi sa Farski ostrva.
A pobjediti evropskog i svjetskog prvaka jos kao drugoligas,e to je za mene uspjeh.
Svaka njima cast za sinoc ali ja ostajem pri svome da u ovim nazovi kukurz drzavicama to bi trebala biti normala za svakog banjalucanina.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2024, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
BOSS66 je napisao:
Моријентес je napisao:

Na naš kapacitet stadiona, trebalo je biti jednako popunjeno i protiv Klaksvika. Znalo se da je istorijska utakmica, možda nije bilo realno očekivati da se sve rasproda za dan, ali za 7 dana se moglo.

Ali ko ga jebe, ovom uspjehu se iskreno radujemo samo mi koji smo uvijek bili tu. I ovo je najveća nagrada za nas.
Svako je dobrodošao na stadion, ali da se zamaramo tim jel nas bilo 7900 ili 9700, koga boli kurac. Kome je skupo nek se napuši kurca (ovdje ne mislim na socijalne slučajeve, već na one što im je ok 70KM za koncert Slobe Radanovića, a cvaja za Borac im je puno).

Čestitke momcima na istorijskom uspjehu!

P.S. vraćajte onaj instagram profil kako znate i umijete.
Cestitka i od mene ali ja ovo ne smatram najvecim uspjehom u istoriji Borca kako neki zele to reci. Ja ovo smatram najvecim ekonomskim uspjehom,a ja kao stariji uvjek cu smatrati najveci uspjeh u istorij Borca,naravno u fudbalskim smislu osvajanje kupa protiv prvaka Evrope i Mitropa cupa.Ipak kao drugoligas i u bivsoj nam drzavi,a ovo sto su uradili sinoc pa to bi trebala postati svakodnevnica sto je vec neko napisao.Ajd dobro mozda sam ja stariji,a vi mladji pa i ne pamtite te starije uspjehe i koliko je bila jaka yugoslovenska liga,a mi bili 4 tada i uzeli Mitropa kup.

Nisam rekao da je ovo najveći uspjeh u istoriji Borca.

Istorijska utakmica i istorijski uspjeh da, sad kako ko tumači taj izraz.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2024, 08:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Moguce pojacanje u napadu?

https://www.transfermarkt.com/mesaque-d ... ler/357159

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2024, 08:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
BOSS66 je napisao:
Borac u srcu je napisao:

Drugi sistem pa se igra 8 evropski utakmnica ali igrali smo mi i protiv tada jakog Anderlechta pa i protiv Metalist iz Harkova koji je sigurno kvalitetniji od ovi sa Farski ostrva.
A pobjediti evropskog i svjetskog prvaka jos kao drugoligas,e to je za mene uspjeh.
Svaka njima cast za sinoc ali ja ostajem pri svome da u ovim nazovi kukurz drzavicama to bi trebala biti normala za svakog banjalucanina.

Taj evropski prvak kojeg spominješ osvojio je titulu a da nije odigrao meč sa predstavnikom Italije, Španije, Engleske... Takođe, rezultati su bili npr 13:1, 10:0, 11:3, što dovoljno govori koliko je današnji format jači u odnosu na taj. U tadašnjem formatu finalisti su igrali ukupno 9 utakmica, a poredjenja radi mi ćemo odigrati minimum 14 utakmica ako ne prodjemo grupe.

Od prošlosti se ne živi, treba završiti sa Orbanom da igramo ligu Evrope :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2024, 08:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Treba sa Orbanom vidjeti neki stadion da nam napravi.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2024, 08:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2017, 08:56
Veliki uspjeh. Uprava kluba treba puno uraditi najprije na uređenju stadiona i okoline. Da se ne gledaju i dalje scene pišanja ispod istočne tribine i tako dalje..

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2024, 09:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 04 Feb 2013, 20:15
Čestitke Borcu na ulasku u conference league, mozda to bude i liga evrope. Podrska iz Prijedora, poslje Zvezde najdrazi srpski klub mi je Borac, bio sam na par utakmica dok sam studirao u Bl, posebno u sjecanju finale kupa
protiv Zeljeznicara 2010 cini mi se pun stadion bio 1-1. Planiram i na jednu tekmu u evropi doci.
Ovo klub i grad moraju iskoristiti, u promociju samog kluba a i fine pare su se zaradile za nase uslove.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2024, 12:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2005, 19:20
skypostman je napisao:

https://www.rezultati.com/igrac/conraad ... /2s98bX0t/

Ovog je neko spominjao. Njega treba kad mu istekne ugovor upecati plus ce se uklopiti sa ovim drugim Holandjanima u ekipi.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2024, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Može li neko od vas ko ima profil na ss.ba pitati tamo kad je Superkup, ja to nešto nisam shvatio, je l to na jesen

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2024, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Hellas je napisao:
skypostman je napisao:

Ovog je neko spominjao. Njega treba kad mu istekne ugovor upecati plus ce se uklopiti sa ovim drugim Holandjanima u ekipi.

Ја сам га спомињао. Паклен играч, легао би нам само тако.

Hellas je napisao:
skypostman je napisao:

По задњим информацијама, утакмица супер купа је између зимске и љетне паузе, игра се у Саудијској Арабији ако се не варам.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5813, 5814, 5815, 5816, 5817, 5818, 5819 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]