banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 12:47 Danas je 02 Jul 2026, 12:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5804, 5805, 5806, 5807, 5808, 5809, 5810 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 09 Avg 2024, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Borac u srcu je napisao:
Kako vam se čine Srećko Srećković i Crnogorac?

Golman nas je vadio i sa onom kur.oboljom, čas ga boli koljeno, čas loža, čas prepona, ostali su ko telad, niko ne zna malo stati da se povežemo uhvtimo daha

Ono sto su juce odigrali po meni sasvim korektno. Pogotovo ovaj Crnogorac.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 08:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
Pogledajte samo naše igrače kad prime loptu na njihovoj polovini (jako rijetko primimo), tu priča završava, ili ide neki individualni prodor koji u većini slučajeva završava izgubljenom loptom ili se traži druga strana dugom loptom i to je izgubljeno u najavi ili se vraća nazad i duga lopta na Jovu koji se bori kao pivot i na svoju snagu da izmigolji nešto i zavuče kao protiv egnatije ili sinoć...pas igra ne postoji, da ti se neko nudi, prilazi, dupli pas, sve je to za nas misaona imenica....Žao mi je što svi konstantno na ovom forumu kritikujemo, ali evo nek me neko demantuje nekim svijelim primjerom sa sinoćnje utakmice, samo jednim segmentom igre koji je bio dobar !?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 08:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Juce su svi zakazali u pripremi utakmice,od analize protivnika do izbora igraca (iako nam izbor i nije neki zahvaljujuci od ranije poznatim stvarima).
Nije jovo kriv sto se na svaki defanzovni prekid mora vracati na skok jer nam je odbrana za nijansu visa od frode baginsa i logicno da ce se potrositi i obavljajuci tudji dio posla.

Tjesi me jedino i nadam se da goru utakmicu od ove ne mogu odigrati i da ce uspjeti proci jer su ovi farani gora ekipa od torsavna onomad

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 09:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Okt 2022, 10:15
Nemoj tako govoriti za OVE farane ipak su oni Bajern

Sent from my Pixel 7 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 09:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Jul 2024, 17:28
Samo da mi njih prodjemo ovde kod nas igra ce se brzo zaboraviti

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Хоће ли ико одговарати за појачања у виду Караклајића, Савића, Шишковског? Хоће ли ико одговарати за катастрофалну селекцију тренера? Шта ради тај спортски сектор? Од првог дана се труби да немамо екипу за напасти групе, а и даље нам је екипа одрон! Тјешимо се као неком игром (против ПАОКа), а реално је да смо нанизали четврти пораз у низу! Јако близу смо катастрофе у следећи четвртак јер ми нисмо у стању играти нападачки фудбал! Синоћ од стартних 11, бар 6 је подбацило. Боље би БСК синоћ одиграо. Пуна вам уста европског Борца а сеоски манири!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 09:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Imamo taj nedostatak centralnog veznog koji zna prema naprijed. Grahovca volim jer je pravi Borčevac od rođenja, i očekivao sam puno od njega, ali on nije taj. Uglavnom je po prijemu lopte okrenut leđima protivničkom golu, i većina njegovih pasova ide lijevom ili desnom beku, ili štoperima. Iako često ima praznog prostora za povući loptu prema naprijed. I u rijetkim slučajevima kad proba nešto prema naprijed to je presporo. I onda je on još uvijek uparen sa nekim sličnim takvim veznjakom.
Nije to do Grahovca, već dugo mi nemamo nekog kreativnijeg i ofanzivnijeg veznjaka. Zadnji takav je bio Danilović. Nije ni on bio neki genijalni kreativac, ali je bar znao povući loptu naprijed kad vidi prazan prostor. Tu osobinu je imao i Blagajić, čim primi loptu on ide okomito prema golu.
Ovako nam se sav napad svodi na to šta će napraviti tandem Vuković - Herera, ili na drugoj strani Kvržić - Kulašin. Do sad nas je izvlačila dobra odbrana, ali evo rasturili smo i taj štoperski tandem, i golman otišao, i eto sad imamo to što imamo.
U revanšu očekujem "na ho-ruk", pune tribine, na prepad pritisnuti odmah od prve minute i probati zabiti gol u prvih 10-15 minuta. Mislim da su nam šanse 50:50.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 09:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Sta je sa Subicem,jel neka povreda ili nije vise za ozbiljnog fudbala,ako je tako koja je poenta proslogodisnjeg produzivanja ugovora,ako nam mora uci desni bek koji je prije 3 dana dosao da igra lijevog beka?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Sljedećih 10ak dana određuje sezonu. I meni se čini da posljednja dva pojačanja ipak izgledaju bolje. Ako prođemo i odmah dovedemo i pogodimo sa par ofanzivnijih igrača biće dobro. U protivnom, Zrinjski je bolji, a Sarajevo konstantno laje i traži da je vrijeme da se njima pusti titula, tako da ništa nismo uradili ako proćerdamo Evropu i pustimo titulu, sljedeće godine opet jedno kolo i ispadanje

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 09:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
pendula je napisao:
Sta je sa Subicem,jel neka povreda ili nije vise za ozbiljnog fudbala,ako je tako koja je poenta proslogodisnjeg produzivanja ugovora,ako nam mora uci desni bek koji je prije 3 dana dosao da igra lijevog beka?
Krenes u utakmicu i nemas zamjene na toj poziciji. Strasan amaterizam. Suba je izgleda fudbalski mrtav. Nek nam je bog na pomoci u revansi, jedva cekam da vidim sta ce trenerski magovi smisliti.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 11:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Одиграсмо 2 утакмице са албанцима и 1 са Фаранима и ниједну нисмо надиграли противника, јер апсолутно немамо везног реда. Кад противник узме лопту одмах се повлачимо на 20м јер немамо тркача, стојимо на 3м од играча у неком фиктивном блоку и чекамо грешку противника у пас игри.
Ниједну подваљену лопту није добио нападач у ове 3 утакмице. Ми превише очекујемо и прецјењујемо своје могућности, фарани не знају али трче и то им је довољно да нас побједе. Компензују незнање кондицијом, а ми немамо ништа од тога.
Синоћ ти Квржић као најискуснији играч убада лопту главом у петерац, јбно несхватљиво да не испуцаш лопту. Лопта константно уназад иде, и из тог враћања смо синоћ поклонили бар 3 шансе.

Овај тим тренутно није ни главом ни кондиционо спреман ни за ПЛБиХ а камоли за европе. Ал ето, можда се пробуде момци и изборе те групе које сањамо.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
AndiamoBL je napisao:
Одиграсмо 2 утакмице са албанцима и 1 са Фаранима и ниједну нисмо надиграли противника, јер апсолутно немамо везног реда. Кад противник узме лопту одмах се повлачимо на 20м јер немамо тркача, стојимо на 3м од играча у неком фиктивном блоку и чекамо грешку противника у пас игри.
Ниједну подваљену лопту није добио нападач у ове 3 утакмице. Ми превише очекујемо и прецјењујемо своје могућности, фарани не знају али трче и то им је довољно да нас побједе. Компензују незнање кондицијом, а ми немамо ништа од тога.
Синоћ ти Квржић као најискуснији играч убада лопту главом у петерац, јбно несхватљиво да не испуцаш лопту. Лопта константно уназад иде, и из тог враћања смо синоћ поклонили бар 3 шансе.

Овај тим тренутно није ни главом ни кондиционо спреман ни за ПЛБиХ а камоли за европе. Ал ето, можда се пробуде момци и изборе те групе које сањамо.

Prije greske Kvrzica Kulasin je pogrijesio. I inace bio je uzasan juce.
Slazem se da su nam sanse 50/50. Ovi Farani nece vjerovatno nista mijenjati u igri, puno trke i visokih lopti u nas sesnaesterac. Mislim da bi Hrelja trebao poceti jer je puno korisniji od Kulasina,jer ovi ce se braniti na liniji sesnaesterca,tako da nece kula imati prostora. Koga na lijevog beka stvarno ne znam.
Nasa sansa je ta trava koja je puno brza i temperatura i vlaga. Moramo od prvog minuta stisnuti uz podrsku navijaca trebalo bi da mozemo dalje.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 12:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Nemojte me pogrešno shvatiti ali ja sam oduševljen kakvim dubokim analazima se vi bavite o timu koji je u svakom smislu ograničen. A ni struka nije ništa bolja.
Mi ćemo uvijek biti tim sa "20 min. solidnog fudbala" svaku treću utakmicu, a ostalo nerviranje i nerealna očekivanja.
To kad shvatite biće vam lakše :D

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 13:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
AndiamoBL je napisao:

Prije greske Kvrzica Kulasin je pogrijesio. I inace bio je uzasan juce.
Slazem se da su nam sanse 50/50. Ovi Farani nece vjerovatno nista mijenjati u igri, puno trke i visokih lopti u nas sesnaesterac. Mislim da bi Hrelja trebao poceti jer je puno korisniji od Kulasina,jer ovi ce se braniti na liniji sesnaesterca,tako da nece kula imati prostora. Koga na lijevog beka stvarno ne znam.
Nasa sansa je ta trava koja je puno brza i temperatura i vlaga. Moramo od prvog minuta stisnuti uz podrsku navijaca trebalo bi da mozemo dalje.
Jel Kulasin ili Savic, trci u punom sprintu ka nasem golu sa dvojicom na ledjima i ne pomislja da izbaci loptu i naravno gubi. Nakon toga Zoka sa bravurom i primamo gol, klasika. Nema komplikovanja posebno na nasoj polovini, to se uci u pionirima.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
supersonic je napisao:
Kad cemo vise poceti “ derati” ekipe , pogotovo ove sa farskih ostrva i slice ?? A ne zadovoljavati se porazima, pa kao “ 2-1 , ziv rezultat… suti, prije koju godinu smo po selima igrali itd.. “ Hoce li doci dan kad cemo napokon odskociti?

Ja mislim da se ovi sa Farskih ostrva pitaju kad će početi derati ove ekipe iz BiH.
Klaksvik je u prethodne četiri sezone odigrao više evropskih utakmica nego što je odigrao Borac otkad postoji.

Borac se u ovom vijeku samo jednom vratio neporažen sa evropskog gostovanja, onaj remi u Nikšiću kad smo ispali od Čelika. Pobjedu nemamo ni jednu u gostima.
Klaksvik ima 6 remija i 3 pobjede u gostima u Evropi u zadnjih par sezona, između ostalog pobijedili su Ferencvaroš 0:3 u Budimpešti. Nama je do skoro pobjeda u Posušju bila pojam.

Treba prestati omalovažavati druge, nisu oni "neki Farani" i Indijanci, nego smo mi Indijanci u evropskim okvirima.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 19:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Avg 2020, 15:58
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 20:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Моријентес je napisao:
supersonic je napisao:
Kad cemo vise poceti “ derati” ekipe , pogotovo ove sa farskih ostrva i slice ?? A ne zadovoljavati se porazima, pa kao “ 2-1 , ziv rezultat… suti, prije koju godinu smo po selima igrali itd.. “ Hoce li doci dan kad cemo napokon odskociti?

Ja mislim da se ovi sa Farskih ostrva pitaju kad će početi derati ove ekipe iz BiH.
Klaksvik je u prethodne četiri sezone odigrao više evropskih utakmica nego što je odigrao Borac otkad postoji.

Borac se u ovom vijeku samo jednom vratio neporažen sa evropskog gostovanja, onaj remi u Nikšiću kad smo ispali od Čelika. Pobjedu nemamo ni jednu u gostima.
Klaksvik ima 6 remija i 3 pobjede u gostima u Evropi u zadnjih par sezona, između ostalog pobijedili su Ferencvaroš 0:3 u Budimpešti. Nama je do skoro pobjeda u Posušju bila pojam.

Treba prestati omalovažavati druge, nisu oni "neki Farani" i Indijanci, nego smo mi Indijanci u evropskim okvirima.

To brate, dosta ljudi ovde palamudi, niko da iznese realne činjenice.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 21:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Najvise trenera od 2014. Bas fino.Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2024, 08:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jbg skoro 2.5 trenera po godini u prosjeku. To je vjerovatno i svjetski rekord.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2024, 08:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Надам се да наши неће одгодити утакмицу са Слобода Тузлом, без обзира на исход реванша са фаранима.
Слобода је јако неквалитетна, а и треба нам утакмица за уигравање. Неки термин у, недјељу у 21х би био одличан.
Може се мало тим измиксати, покушати са неким другим играчима, неке варијанте пробати.
И побједити, 1-0 8)

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5804, 5805, 5806, 5807, 5808, 5809, 5810 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]