banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 12:46 Danas je 02 Jul 2026, 12:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5803, 5804, 5805, 5806, 5807, 5808, 5809 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 09 Avg 2024, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
skypostman je napisao:
Ko ce nam u revansu igrati lijevog beka? Stavite onog iz Stupcanice na gol, smaknite ovog idiota.

Karolina je lijevi bek, Pejović štoper.

Vuković je dobio udarac protiv Paoka, zašto uvijek teorije zavjere?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ja bih samo pitao igrace koji sigurno citaju ovo sve, koga oni jebu??? Ovo danas je sramota i katastrofa. Drugu godinu za redom nama ekipe sa farskih jebenih ostrva prave problem. Aj sto ga prave, nego sto mi bukvalno pola terena ne mozemo preci veci dio utakmice. Graha druze budi se dok je vrijeme, sramotis se na terenu.. a tek Kvrzic sa onim pokusajem pasa glavom gdje smo go primili.. da li ste vi ljudi normalni?? Bolje smo igrali kad je Puzi pored aut linije bio nego Ziza.
Golman -0, lik treba sut kartu dobiti iz kluba, nista rezerva, nista klupa. Ima nase djece koja bi dostojno odradila posao rezerve.
Umjesto da smo rijesili likove veceras, mi se pribojavamo sta ce na gradskom biti. I ne, nece se ponoviti armosfera kao sa Paokom, i pitanje je kad ce biti.
Jovo idi iz kluba vise napokon !!
Sve u svemu, ovo je velika sramota danas, ne poraz, nego pristup utakmici samoj. Zapitajte se malo momci…

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 00:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
Ма ајмо мало мање срати, мало више напунити стадион. Позвати на исток и запад. Јебена два гола нас дијеле од Челзија на градском. Ви као да заборављате прије пар година гостовања у Мркоњићу. Дајте људи, окупимо се сада или никада!

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 00:27 
Stara kuka
Stara kuka

digitalniBorac je napisao:
Ма ајмо мало мање срати, мало више напунити стадион. Позвати на исток и запад. Јебена два гола нас дијеле од Челзија на градском. Ви као да заборављате прије пар година гостовања у Мркоњићу. Дајте људи, окупимо се сада или никада!

Za sta da se okupe ljudi? Prije svega, ovo sa Paokom, 80% ljudi je doslo da se uslika, bude vidjeno i da prica kako je gledalo Paoka na gradskom. Sad da te ljude pitas da ti nabroje 5 igraca iz prosle sezone, ne bi beknulo. Doce ljudi, navijaci, simpatizeri koji su tu i kad je Paok i kad je Igman ili Gosk. To je cinjenica.
A sa ovakvom igrom vecras, tesko da ce privuci masu sa strane, takozvane derbi i evropa navijace.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 00:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
Ето ајде да дође 5000 борчеваца који ће са истока и запада пјевати са сјевером. Доста за атмосферу коју гости да ФО нису видјели у животу.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 00:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Jul 2024, 17:28
supersonic je napisao:
Ja bih samo pitao igrace koji sigurno citaju ovo sve, koga oni jebu??? Ovo danas je sramota i katastrofa. Drugu godinu za redom nama ekipe sa farskih jebenih ostrva prave problem. Aj sto ga prave, nego sto mi bukvalno pola terena ne mozemo preci veci dio utakmice. Graha druze budi se dok je vrijeme, sramotis se na terenu.. a tek Kvrzic sa onim pokusajem pasa glavom gdje smo go primili.. da li ste vi ljudi normalni?? Bolje smo igrali kad je Puzi pored aut linije bio nego Ziza.
Golman -0, lik treba sut kartu dobiti iz kluba, nista rezerva, nista klupa. Ima nase djece koja bi dostojno odradila posao rezerve.
Umjesto da smo rijesili likove veceras, mi se pribojavamo sta ce na gradskom biti. I ne, nece se ponoviti armosfera kao sa Paokom, i pitanje je kad ce biti.
Sve u svemu, ovo je velika sramota danas, ne poraz, nego pristup utakmici samoj. Zapitajte se malo momci…

Kako god rezultat je ok momci su dali sve od sebe revans pada u Banjaluci igrati na farskim ostrvima je jako tesko ko ne zna ali mnoge ekipe puno kvalitetnije od nas su gubile Malmo,Frencvaros,Olimpija… hladno vrijeme vjetar vjestacka trava igrac manje ovo je idealan rezultat, ajmo napuniti stadion kao sa Paok-om ja vam garantujem prolaz

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka

starcevicabl87 je napisao:
supersonic je napisao:

Kako god rezultat je ok momci su dali sve od sebe revans pada u Banjaluci igrati na farskim ostrvima je jako tesko ko ne zna ali mnoge ekipe puno kvalitetnije od nas su gubile Malmo,Frencvaros,Olimpija… hladno vrijeme vjetar vjestacka trava igrac manje ovo je idealan rezultat, ajmo napuniti stadion kao sa Paok-om ja vam garantujem prolaz

Pa nije bas tako, ja ne gledam to na taj nacin. Nisu dali sve od sebe veceras. Vise od pola sata nisu mogli pola terena preci kako treba, dva pasa nisu mogli sastaviti. Dokle cemo se vise lagati i zadovoljavati mrvama?! Odigrali su katastrofa, pojedini igraci su u teskom kanalu i to je to.
Kad cemo vise poceti “ derati” ekipe , pogotovo ove sa farskih ostrva i slice ?? A ne zadovoljavati se porazima, pa kao “ 2-1 , ziv rezultat… suti, prije koju godinu smo po selima igrali itd.. “ Hoce li doci dan kad cemo napokon odskociti?

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ljudi nasjedate na kompleksaše bilo ove što se jedu jer Partizan neće vidjetu tu LK a Borac hoće, bilo ove federalne koji imaju unaprijed spremljenu priču o sudijama i borčevim porazima. Pustite njihove priče gledajte realno, region jako teško pliva, gotovo svi klubovi vise za prolaz, svi danas igraju fudbal, nema kao nekad sigurica, Klaksvik je za nas jako težak rival ali nema lakših u ovoj fazi, raspali smo se očekivano jer je prelazni rok užasno odrađen, ali imamo šansu i moramo je iskoristiti i iskoristićemo je jer će se na Gradskom druga pjesma pjevati. A kome smeta prolaz Borca, i ne uklapa im se u priču, ko ih jbe

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 05:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Голман нас је на почетку са оне двије врхунске одбране спасио катастрофе. Тачно је да не улијева сигурност, и да је лош, али јуче је био најмањи кривац.
Такође, не знам шта се то Јови по дифолту толико замјера. И кад узме неку лопту горе, чека по 5 секунди да неко приђе. Гол је, додуше пресрећан, опет пао кад је он ту био.
Везни ред није играо ништа, одбрана слабије него против Паока и то је то отприлике то.
Најјаднији је био покушај пресинга у првом полувремену, сви стоје 2 метра од играча, и као хоће пресинг...
А са играча мање смо боље играли, што је интересантно...

Клуб мора одрадити топ маркетинг за идући четвртак.
Велики хајц, све подредити томе да буде пун стадион. И да видимо ту групну фазу. Да видимо на шта то личи :evil3: 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 06:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Нормално да ћу замјерити нападачу који има мање голова од штопера, дајте више пустите ту причу скокове добија и дуеле, гдје су голови, или то није посао нападача??? Не говорим само за ову утакмицу већ задње двије године је секс са Јовом у шпицу.
Може и Пејовић играти горе и покушати хватати лопте и вјерујем да би био опаснији по гол противника него овај клоц.
Живим за дан кад ће отићи из клуба или бити закуцан за клупу.
Дајте Хасукића мало да видимо у нападу.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 06:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jovo ima mana koliko hoces kao i Siskovski, ali nas glavni problem je vezni red. Grahovac lose igra, Skorup takodje, Savic sramotno. E to se treba popraviti.
U odbrani je Kvrzic katastrofalan na pocetku sezone.

Ovi nemaju kreaciju i to je jasno. Losije od prvog poluvremena tesko da mozemo, tako da mislim da imamo solidnu sansu.
Ne praviti glupe greske i faulove u blizini sesnaesterca i bice dovoljno.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 06:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Zoka treba odmoriti u revansu, sinoc je cista njegova greska, da ne pricamo da je nespreman, pretrcava ga ko hoce, nek igra Crnogorac.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 07:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
skypostman je napisao:
Zoka treba odmoriti u revansu, sinoc je cista njegova greska, da ne pricamo da je nespreman, pretrcava ga ko hoce, nek igra Crnogorac.

Зока као да је други човјек послије повреде, нажалост.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 07:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2024, 08:30
U svojih 30 godina praćenja Borca, sinoć je prvi put da su me oči zabolile od gledanja utakmice, a od jutros na sve načine pokušavam da zaboravim i izbrišem iz sjećanja ono što sam gledao....Praviću se da je ona klizava umjetna trava i crveni karton razlog što smo odigrali antifudbal ! Nadam se da će me demantovati povodom ovog antifudbala u BL i da ćemo proći ove poluamatere koji imaju sve osim amaterskog pristupa igri !

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 07:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Bolje smo igrali sa covjekom manje, kao da su se nasi trgli nakon toga. Ali onih prvih pola sata je za samaranje svih odreda.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 08:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
jbt ovaj forum je "uglavnom" kao i borčeva igra u prvom poluvremenu.
Jedan sere po Jovi, nasem trenutno najboljem igracu, hoce on da Jovo daje golove ahahahahahahhahaah ahahahahahahaha
pa sta je ovo ?! ahahahahahahah

Druze kada vozis auto, lijepo je da ti hoces da vozis taj auto, ali treba u auto sipati i gorive, pa dzaba tebi što ti njega vozis kada je rezorvoar praza, koooooontas brate?!

Napadač da bi davao golove, ekipa bi prije svega trebala igrati napadački fudbal, pa bi igrači trebali "hraniti" te napadace loptama , sansama...pa ce mozda neka od tih sansi uci u gol ... sve ono sto mi nemamo i ne igramo takav fudbal.

Jovo ti je siptare prosao, Jovo ti je i sada aut izborio iz kojeg je ubacio loptu i sretno dao gol... Jovo ti je igrao sam , naprijed nazad, i kod kornera cistio lopte ...
puno kakite , smanjite jer jednom ce te praviti Jovu od govana kada ne bude tu...

Je li vi znate sa kime su Joco Stokič, Bena ili Rade igrali, i kakav smo fudbal igrali i sa kime Jovo igra i kakav fudbal sada igramo?!

Šta vam golman konkretno smeta, osim što je nesiguran? Dugi gol njegov? Čovjek primio loptu, Karolina kao po jajima, provukao mu stu krozu noge i golman kriv ..a da ne pričam o rasporedu da je tu ispred Karoline trebao biti naš igrač, ali Herera isklučen i niko da popuni prostor , užas...

Da se ne zajebavamo puno, ŽIŽA postavljaš taktiku da izgledmao kao pičke ...aj protiv Poako jasnol ali koja Farska ostrva i suplje priče ... ideš na najgore opcije ziceraša...

Ovo je fudbal kakav možemo očekviti kada budemo igrali na Koševu, Mostaru i generalno u gostima ...znači duuuuuuga će biti sezona...e sad da vidim makar imali Žiža muda da kući stisnemo i krenemo sa dva napadača ...
Budemo li pickasto protiv ovih opet defnazivno, nek žiža svoju rodbinu zove na stadion da gledaju antifudbal.

gledamo vas samo kakav fudbal igrate , bolje bi vam bilo da se sahom bavite ....

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 08:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Kako vam se čine Srećko Srećković i Crnogorac?

Golman nas je vadio i sa onom kur.oboljom, čas ga boli koljeno, čas loža, čas prepona, ostali su ko telad, niko ne zna malo stati da se povežemo uhvtimo daha

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 08:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Bravo Volim borac,
Kako ce covjek da dadne go kad ni jedne lopte os veznog reda nedobije, covjek mora sam sebe da stvara sanse i daje golove, Jovo da ode u neki drugi klub gdje postoji vezni red covjek bi bio najbolji napadac lige, Grahovac da je ista znao ne bi dosao u Borac ostao bi preko bare da uzme jos koji evric nebi ovde dosao da igra za minimalac. Vezni red ne postoji odbrana i golman su kao na streljani, ljudi nemogu da zadrze loptu 3 minute u nogama, nista zivo nemogu da kreiraju. Pa bolje pasove daje Majers iz zadnje linije nego vezni red a da koji vezni red?!

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Volim Borac je napisao:
jbt ovaj forum je "uglavnom" kao i borčeva igra u prvom poluvremenu.
Jedan sere po Jovi, nasem trenutno najboljem igracu, hoce on da Jovo daje golove ahahahahahahhahaah ahahahahahahaha
pa sta je ovo ?! ahahahahahahah

Druze kada vozis auto, lijepo je da ti hoces da vozis taj auto, ali treba u auto sipati i gorive, pa dzaba tebi što ti njega vozis kada je rezorvoar praza, koooooontas brate?!

Napadač da bi davao golove, ekipa bi prije svega trebala igrati napadački fudbal, pa bi igrači trebali "hraniti" te napadace loptama , sansama...pa ce mozda neka od tih sansi uci u gol ... sve ono sto mi nemamo i ne igramo takav fudbal.

Jovo ti je siptare prosao, Jovo ti je i sada aut izborio iz kojeg je ubacio loptu i sretno dao gol... Jovo ti je igrao sam , naprijed nazad, i kod kornera cistio lopte ...
puno kakite , smanjite jer jednom ce te praviti Jovu od govana kada ne bude tu...

Je li vi znate sa kime su Joco Stokič, Bena ili Rade igrali, i kakav smo fudbal igrali i sa kime Jovo igra i kakav fudbal sada igramo?!

Šta vam golman konkretno smeta, osim što je nesiguran? Dugi gol njegov? Čovjek primio loptu, Karolina kao po jajima, provukao mu stu krozu noge i golman kriv ..a da ne pričam o rasporedu da je tu ispred Karoline trebao biti naš igrač, ali Herera isklučen i niko da popuni prostor , užas...

Da se ne zajebavamo puno, ŽIŽA postavljaš taktiku da izgledmao kao pičke ...aj protiv Poako jasnol ali koja Farska ostrva i suplje priče ... ideš na najgore opcije ziceraša...

Ovo je fudbal kakav možemo očekviti kada budemo igrali na Koševu, Mostaru i generalno u gostima ...znači duuuuuuga će biti sezona...e sad da vidim makar imali Žiža muda da kući stisnemo i krenemo sa dva napadača ...
Budemo li pickasto protiv ovih opet defnazivno, nek žiža svoju rodbinu zove na stadion da gledaju antifudbal.

gledamo vas samo kakav fudbal igrate , bolje bi vam bilo da se sahom bavite ....

Evo ja bih bih malo ovo prokomentarisao o Jovi i ovom nesretnom golmanu. Napadac je tu da daje golove. Jovo ih ne daje. Nekad gol treba da mu namjesti ekipa nekad on sam. Tipa da skoci poslije kornera glavom ili da pospremi neki odbijanac. Da presjece neku loptu i ugura u gol. Jovo to ne radi cak i zicer kad ima on komplikuje ,dribla ,prebacuje sa noge na nogu itd. Gol iz Albanije je cista slucajnost a i ovo sinoc. Ostale stvari koje radi su stvarno dobre ali golova nema.
A ovaj golman je katastofa. Ono podlijetanje pod loptu u Solunu ajde moze se desiti. Ali i kod gola Paoka na gradskom morao je bolje.
Sinoc bezbroj svijeca ubacenih u peterac od kojih ni jednu nije pokupio. Dva puta je izasao i oba puta mu lopta ispala. Kod drugog gola isto imam utisak da je morao bolje. Golman mora da daje sigurnost odbrani a ovaj bas kontra.
On je golman za prve lige RS.
Bez obzira imam lijepu priliku za proci dalje i trebali bi sve podrediti tome.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 08:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
SuperDjomla je napisao:
Нормално да ћу замјерити нападачу који има мање голова од штопера, дајте више пустите ту причу скокове добија и дуеле, гдје су голови, или то није посао нападача??? Не говорим само за ову утакмицу већ задње двије године је секс са Јовом у шпицу.
Може и Пејовић играти горе и покушати хватати лопте и вјерујем да би био опаснији по гол противника него овај клоц.
Живим за дан кад ће отићи из клуба или бити закуцан за клупу.
Дајте Хасукића мало да видимо у нападу.

Jovo je dao 12 golova u protekloj sezoni i bio je treći strijelac lige (ne izvodi penale). Više golova od Renana Oliveire iz Sarajeva.

I ovdje i po društvenim mrežama, ljudi kad ne znaju šta će, opletu po Jovi. Na šta ličimo kad igra Marčetić ili do skoro Makarić? Ne postojimo na terenu.

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5803, 5804, 5805, 5806, 5807, 5808, 5809 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]