Volim Borac je napisao:
jbt ovaj forum je "uglavnom" kao i borčeva igra u prvom poluvremenu.
Jedan sere po Jovi, nasem trenutno najboljem igracu, hoce on da Jovo daje golove ahahahahahahhahaah ahahahahahahaha
pa sta je ovo ?! ahahahahahahah
Druze kada vozis auto, lijepo je da ti hoces da vozis taj auto, ali treba u auto sipati i gorive, pa dzaba tebi što ti njega vozis kada je rezorvoar praza, koooooontas brate?!
Napadač da bi davao golove, ekipa bi prije svega trebala igrati napadački fudbal, pa bi igrači trebali "hraniti" te napadace loptama , sansama...pa ce mozda neka od tih sansi uci u gol ... sve ono sto mi nemamo i ne igramo takav fudbal.
Jovo ti je siptare prosao, Jovo ti je i sada aut izborio iz kojeg je ubacio loptu i sretno dao gol... Jovo ti je igrao sam , naprijed nazad, i kod kornera cistio lopte ...
puno kakite , smanjite jer jednom ce te praviti Jovu od govana kada ne bude tu...
Je li vi znate sa kime su Joco Stokič, Bena ili Rade igrali, i kakav smo fudbal igrali i sa kime Jovo igra i kakav fudbal sada igramo?!
Šta vam golman konkretno smeta, osim što je nesiguran? Dugi gol njegov? Čovjek primio loptu, Karolina kao po jajima, provukao mu stu krozu noge i golman kriv ..a da ne pričam o rasporedu da je tu ispred Karoline trebao biti naš igrač, ali Herera isklučen i niko da popuni prostor , užas...
Da se ne zajebavamo puno, ŽIŽA postavljaš taktiku da izgledmao kao pičke ...aj protiv Poako jasnol ali koja Farska ostrva i suplje priče ... ideš na najgore opcije ziceraša...
Ovo je fudbal kakav možemo očekviti kada budemo igrali na Koševu, Mostaru i generalno u gostima ...znači duuuuuuga će biti sezona...e sad da vidim makar imali Žiža muda da kući stisnemo i krenemo sa dva napadača ...
Budemo li pickasto protiv ovih opet defnazivno, nek žiža svoju rodbinu zove na stadion da gledaju antifudbal.
gledamo vas samo kakav fudbal igrate , bolje bi vam bilo da se sahom bavite ....
Evo ja bih bih malo ovo prokomentarisao o Jovi i ovom nesretnom golmanu. Napadac je tu da daje golove. Jovo ih ne daje. Nekad gol treba da mu namjesti ekipa nekad on sam. Tipa da skoci poslije kornera glavom ili da pospremi neki odbijanac. Da presjece neku loptu i ugura u gol. Jovo to ne radi cak i zicer kad ima on komplikuje ,dribla ,prebacuje sa noge na nogu itd. Gol iz Albanije je cista slucajnost a i ovo sinoc. Ostale stvari koje radi su stvarno dobre ali golova nema.
A ovaj golman je katastofa. Ono podlijetanje pod loptu u Solunu ajde moze se desiti. Ali i kod gola Paoka na gradskom morao je bolje.
Sinoc bezbroj svijeca ubacenih u peterac od kojih ni jednu nije pokupio. Dva puta je izasao i oba puta mu lopta ispala. Kod drugog gola isto imam utisak da je morao bolje. Golman mora da daje sigurnost odbrani a ovaj bas kontra.
On je golman za prve lige RS.
Bez obzira imam lijepu priliku za proci dalje i trebali bi sve podrediti tome.