|
Ostao mi urezan prvi minut, kada Savić nije Kulašinu prebacio loptu, dalje je sve istorija. Smiješne priče Paok igrao sa pola snage itd. , igrali su koliko mogu u ovom momentu, sto nije naravno njihov maksimum, ali u ovom momentu je to taj nivo koji igraju. Tome se svako normalan i nadao, da damo prvi gol, na "frku" što je idealno bilo, a poslije je svega moglo biti, ali...
Jovo, naš najbolji igrač u evropskim utakmicama, da li je spreman i da li se oporavio? Vidim opet po Jovi hahahahahaha da li strucnjaci znaju i vide kakvu taktiku mi igramo, kakva zaduzenja trener daje Jovi?! Da li ljudi misle da cemo mi igrati sa klasicna dva napadača, pa da nama treba čista devetka?! Nećemo ni u Ligi BiH ni u Evropi ...
Ono što je primjetno da je Vuković malo stao, u ulogama koje on igra trenutno, možda bi bilo korisnije da dobije pola sata da pokida, jer se "muči", previše prema nazad mora, daleko od gola itd. Čava svaki put kada je ušao promjenio ritam, ubrzao, probio itd. ne treba ga potrošiti na maks odmah da po svaki cijenu 90 minuta mora igrati...
Farani, dobra ekipe, neatrikivnog imena i države za fudbal, najgora kombinacija. Lako podcjeniš ekipu, opustiš se , udjes nenapaljen na maks, i onda hladan tuš , a "stručnjaci" kreću sa ismijavanjem "ribari" vas nabili itd. Ovu utakmicu moraju biti napaljeniji nego protiv Paoka, moraj srce ostaviti na terenu za aktivan rezultat, ni jedne sekunde se opustati ...samo jako i napaljeno pa šta bude ...