Šajin je napisao:
Народе имам ја један приједлог. е сад не знам да ли је то уопште паметна идеја, али ето ја ћу написати па ви просудите.
Шта мислите о томе да напишемо играчима и стручном штабу некакво писмо подршке и да се то њима прочита нпр. сад у Анталији или прије почетка другог дијела сезоне? Некакво писмо подршке у којем бисмо их охрабрили и ставили до знања да смо сви уз њих, али да зато очекујемо да буду пожртвовани и да се макисмално труде сваку утакмицу.
мало охрабрења и подршке и у потпису навијачи Борца или нешто тако...
Идеја је добра, подржавам.
Свака идеје таквог типа је добродошла, такође и ова о емисији посвећеној Борцу на БЕЛ-у, већ сам раније писао да Бел понедељком има спортску емисију на којој могу да јој позавиде све телевизије у РС. То је једина емисија у којој је у неколико наврата угошћен Владо заједно са неким играчима и у којој је разговор био апсолутно посвећен Борцу. Техничка ограниченост такође не мора бити препрека, јер уколико постоји снажна воља и жеља препреке се лако савладавају. Узмимо нпр. момке са борац-спорта који са минималним средствима успијевају да раде одличан посао, посебно ове сезоне. Такође, за овдје пуно спомињани СОС се не може рећи да су њихове емисије квалитетне у продукционом смислу, да имају најбољу опрему и фенси студија, али су гледане због квалитета њиховог садржаја, и то је оно што је битно. Посебно можемо узети за примјер како Теги ради квалитетне извјештаје са Партизанових кошаркашких утакмица једном обичном камером.
Нама управо треба једна таква емисија, која ће угостити тренера и играче прије утакмице, урадити неки извјештај са тренинга, приказивати атмосферу са и око стадиона, можда урадити неку анкету навијача на стадиону прије утакмице о очекивањима или послије утакмице о утисцима, затим приказивати атмосферу из свлачионице прије и послије меча, кратки извјештај о само утакмици и сл.
Ни (не)гледаност БЕЛ-а не видим као проблем, то бих упоредио са овим форумом, први ја би врло ријетко, или скоро никако не би посјећивао овај форум да не постоји ова тема. Тако исто, иако врло ријетко гледам БЕЛ гледаћу је онда када знам да приказује емисију о мом клубу.
Такође, немам ништа против да таква емисија буде на некој другој телевизији, РТРС или АТВ, али ипак мислим да је то мало теже изводљиво.