banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 08:51 Danas je 01 Jul 2026, 08:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121545 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Feb 2011, 21:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
Владо Јагодић анализира старт припрема у Aнталији

AНТAЛИЈA - Послије утакмице против Каирата могу да будем задовољан. Играчи су на терену испоштовали оно што смо се договорили. Било је и грешака које ћемо у идућим утакмицама настојати да сведемо на минимум и исправимо их. Радује ме атмосфера и професионалан однос играча према обавезама.

Истакао је ово шеф стручног штаба Борца Владо Јагодић у рапорту са припрема јесењег првака Премијер лиге БиХ из Aнталије. Јагодић истиче да су се новајлије одлично уклопиле у "црвено-плави" табор.
- Раде Вељовић и Дражен Међедовић су показали да су квалитетни играчи и да смо много добили њиховим доласком. Одлично су се уклопили у нашу "машинерију" и могу да будем задовољан како радимо - казао је Јагодић.
Послије утакмице против казахстанског Каирата (0:0) одигране у петак на болове у нози се жалио Милан Срећо. На сву срећу све је кратко трајало.
- Срећо је био поштеђен тренинга један дан и опоравио се. Вратио се у пуни тренажни процес и ставио на располагање. Радује ме и чињеница да се потпуно опоравио и нападач Душко Стајић. Он је због оспица заостајао с тренинзима, али је све надокнадио. Пружио сам му шансу против Каирата, добро је одиграо. И на њега рачунам под пуним оптерећењем - реферира Јагодић.
Сви остали играчи су на располагању стручном штабу. У Aнталији Бањалучани имају одличне услове за рад и долазак у Турску је, према првим процјенама, пун погодак.
- Услови су заиста одлични и сматрам да се нисмо покајали што смо дошли у Aнталију. Све ове предиспозиције треба да искористимо да се што боље спремимо за прољећне изазове у Премијер лиги. Знамо да нас чека изузетно трновит пут - рекао је Јагодић.
Одласком капитена Вулета Тривуновића у пољску Краковију остало је упражњено мјесто штопера. Бањалучани ће тражити алтернативу на овој позицији.
- Још смо у фази преговора и договора с неколико играча. У идућа два или три дана један фудбалер ће допутовати на припреме у Aнталију. Не желимо да доносимо исхитрене одлуке. О именима још нећемо док не договоримо сарадњу - истакао је спортски директор Борца Дарко Љубојевић који није желио да коментарише могућност доласка Немање Јаничића, који је поникао у Борцу, а стасао у будванском Могрену.
Aустријанци ривал

Друголигаш Aустрије, Хорн биће данас други противник фудбалерима Борца на припремама у Aнталији. Биће ово добра прилика да Владо Јагодић још једном сагледа тренутну форму својих играча.
- Кроз утакмице у Aнталији тражићемо добитну форму којом ћемо стартовати у прољеће против Широког Бријега на 'Пецари" - каже Јагодић.
Данашња утакмица против Хорна почиње у 14.15 часова по нашем времену.

http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... aliji.html

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 21:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
blus je napisao:
drug me maloprije zove,kaze bilo na bht1 među udarnijim vijestima za slucaj gliše i zemljista u vrbanji...kao grad je uzurpirao i dao zemlju fk jedinstvo dotičnom žvalji,pa prijete raznoraznim tužbama,oduzimanjem licenci borcu i sl...

Vidiš brate zašto ja ne gledam tu pomenutu televiziju. Kad treba oduzeti licencu, kazniti i slično, onda je Borac udarna tema. Kad treba prikazati nešto afirmativno vezano za Borac, Banjaluku ili Republiku Srpsku, onda je to zadnja ili nikad prikazana vijest. Ne vjerujem ja toj, nadaleko poznatoj i objektivnoj, tv stanici.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 21:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
unose nemir,kao i svaki put kad smo na dobrom putu

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 21:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
јан_де je napisao:
Citiraj:
Владо Јагодић анализира старт припрема у Aнталији

AНТAЛИЈA - Послије утакмице против Каирата могу да будем задовољан. Играчи су на терену испоштовали оно што смо се договорили. Било је и грешака које ћемо у идућим утакмицама настојати да сведемо на минимум и исправимо их. Радује ме атмосфера и професионалан однос играча према обавезама.

Истакао је ово шеф стручног штаба Борца Владо Јагодић у рапорту са припрема јесењег првака Премијер лиге БиХ из Aнталије. Јагодић истиче да су се новајлије одлично уклопиле у "црвено-плави" табор.
- Раде Вељовић и Дражен Међедовић су показали да су квалитетни играчи и да смо много добили њиховим доласком. Одлично су се уклопили у нашу "машинерију" и могу да будем задовољан како радимо - казао је Јагодић.
Послије утакмице против казахстанског Каирата (0:0) одигране у петак на болове у нози се жалио Милан Срећо. На сву срећу све је кратко трајало.
- Срећо је био поштеђен тренинга један дан и опоравио се. Вратио се у пуни тренажни процес и ставио на располагање. Радује ме и чињеница да се потпуно опоравио и нападач Душко Стајић. Он је због оспица заостајао с тренинзима, али је све надокнадио. Пружио сам му шансу против Каирата, добро је одиграо. И на њега рачунам под пуним оптерећењем - реферира Јагодић.
Сви остали играчи су на располагању стручном штабу. У Aнталији Бањалучани имају одличне услове за рад и долазак у Турску је, према првим процјенама, пун погодак.
- Услови су заиста одлични и сматрам да се нисмо покајали што смо дошли у Aнталију. Све ове предиспозиције треба да искористимо да се што боље спремимо за прољећне изазове у Премијер лиги. Знамо да нас чека изузетно трновит пут - рекао је Јагодић.
Одласком капитена Вулета Тривуновића у пољску Краковију остало је упражњено мјесто штопера. Бањалучани ће тражити алтернативу на овој позицији.
- Још смо у фази преговора и договора с неколико играча. У идућа два или три дана један фудбалер ће допутовати на припреме у Aнталију. Не желимо да доносимо исхитрене одлуке. О именима још нећемо док не договоримо сарадњу - истакао је спортски директор Борца Дарко Љубојевић који није желио да коментарише могућност доласка Немање Јаничића, који је поникао у Борцу, а стасао у будванском Могрену.
Aустријанци ривал

Друголигаш Aустрије, Хорн биће данас други противник фудбалерима Борца на припремама у Aнталији. Биће ово добра прилика да Владо Јагодић још једном сагледа тренутну форму својих играча.
- Кроз утакмице у Aнталији тражићемо добитну форму којом ћемо стартовати у прољеће против Широког Бријега на 'Пецари" - каже Јагодић.
Данашња утакмица против Хорна почиње у 14.15 часова по нашем времену.

http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... aliji.html

Sa Austrijancima se igra sutra i nije drugoligas vec treceligas

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 21:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ово је издање Гласа за сутра.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
:roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 21:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 21:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
---------------------Авдукић-------------------

Ступар--------Бока-------Лео--------Беновић

Малетић-------Сакан-----Граха--------Стајић

--------------------Медо----------------------

-------------------Стево----------------------

Моја жеља, али тешко да ће овако бити.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 01:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Ima li ko malo više informacija o tom intervjuu sportskog d. za SOS? Jesu ga negdje slučajno sreli ili posjetili "Borčev" hotel, koliko je trajao prilog, jel bio prikazivan trening u pozadini, jesu li nešto o toj saradnji pričali konkretno, hoće biti još koji prilog...

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Srpska - Srbija je napisao:
Ima li ko malo više informacija o tom intervjuu sportskog d. za SOS? Jesu ga negdje slučajno sreli ili posjetili "Borčev" hotel, koliko je trajao prilog, jel bio prikazivan trening u pozadini, jesu li nešto o toj saradnji pričali konkretno, hoće biti još koji prilog...

Јел био неки прилог јуче/синоћ?

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 11:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jul 2010, 11:12
Dace Bog pa da ovakvo prelijepo sunce kao danasnje ogrije naš Borac i naša srca na kraju sezone!
Hocu u široki, hoću pobjedu u širokom, hocu suncane subote i pun gradski stadion, hocu 7000 glasova kao jedan, hocu pobjede!!!
Naprijed Borac Naprijed Banjaluka Naprije Republika Srpska

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ajte ljudi znam da je rano da govorim za to ali cim neko bude imao neke info sa utakmice neka okaci ovdje.. :)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 14:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Нова Варош je napisao:
Srpska - Srbija je napisao:

Јел био неки прилог јуче/синоћ?

Bilo je, ja nisam upratio pa zato pitam za više info. ove koji su rekli da su gledali

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 15:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
prvo poluvrijeme sa Hornom 1-1. Austrijanci poveli u 45 sekundi, poslije niza katastrofalnih gresaka nase odbrane. Poslije toga Borac preuzima igru, i Mikic u 42. minutu izjednacava. Vlado u prvom poluvremenu izveo sljedecih 11
Avdukic, Coric, Stupar, Medjedovic, Grahovac, Raspudic, Vidakovic, Mikic, Zaric, Veljovic, Maletic.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 15:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Krajisnik iz Luke je napisao:
prvo poluvrijeme sa Hornom 1-1. Austrijanci poveli u 45 sekundi, poslije niza katastrofalnih gresaka nase odbrane. Poslije toga Borac preuzima igru, i Mikic u 42. minutu izjednacava. Vlado u prvom poluvremenu izveo sljedecih 11
Avdukic, Coric, Stupar, Medjedovic, Grahovac, Raspudic, Vidakovic, Mikic, Zaric, Veljovic, Maletic.

po ovome Boka je igrao sa Leom zadnjeg...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 15:43 
Pripravnik
Pripravnik

15 minuta prije kraja gubimo 2-1. Po onome sto sam cuo ne izgleda dobro, ali kada cujem izjave vise cemo znati

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Djeluje vrlo lose, ali i dalje cekam ove ozbiljne protivnike da znamo na cemu smo. Onu u BG-u cu vidjeti svojim ocima. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Jbg shvatam ja da su pripreme tek pocele i sve to,odlazak Vuleta je osjetan,ali ne bi se smjelo gubiti od treceligasa,za to nema opravdanja.Aj bar da je igra nelosa,jebes rezultat onda.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 16:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Poraz 2-1 :-?

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 16:24 
Pripravnik
Pripravnik

izgubili smo 2-1. Vlado nezadovoljan, bice ribanja .Oba gola smo primili kao da smo mi treceligasi, a ne oni. Pojedinci ce dobijati sve manju minutazu, a o imenima koja nisu zadovoljila sutra ce se oglasiti poslije sastanka.
U drugom poluvremnu jos su igrali Luburic, Kunic, Benovic, Petric, St. Dujakovic, Nikolic, Runic, Si. Dujakovic, Sakan, Damjanovićc Sreco, Stajic.

Vrh

[ 121545 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]