Krajisnik iz Luke je napisao:
Pa ne bih bas rekao da je tako druze. Te neke kurceve lige kako ih ti nazivas, mnogo vise zanimaju one u Srbiji, nego Borac. Kada su prvenstvene utakmice u pitanju, svako kolo ide pregled i izvjestaj u specijlanoj emisiji balkanski spijun. Mislim da su vise priloga o Borcu dali nego RTRS, kome svi placamo pretplatu. Sto se tice Antalije, znas koliko njih zaboli Borac i to sto ce 500 ili 1.000 tv u tih pola sata okrenuti kanal na SOS. Njima treba reklama, od toga oni zive, da Od Zlatibor vode, pa idu sa spartakom, i da ti ne nabrajam jos mnogo toga. Svi su se slozili da oni guraju domace, i tako je i tako ce biti. Ni titula ni Evropa nece mnogo toga promjeniti, budi siguran. Mi trebamo naci neku nasu banjolucku, ili RS televiziju koja ce pogurati nas Borac, a tamo smo uvijek donji, vjeruj mi pored vjecitih rivala, zlatnih kosarkasa, vaterpolista, tenisera, reprezentacije Orlova u svim sportovima. Ma i da sam ja kao navijac Borca urednik SOS-a ne bi Borcu dao pored gore nabrojanog mnogo vise. Mi se moramo okrenuti sebi i pokusati naci ovdje negdje zlatnu koku. NPR, za pocetak poslati novinara i snimatelja besplatno sa ekipoim i dati im dnevnciu po 20 evra. Deset dana 400 evra, ali ti salju utakmice, izvjestaje intervjue, pa to cak i Bel moze odraditi, pa onda vidjeti i porazgovarati na Upravnom odboru kako se indirektno zahvaliti toj televiziji, nemamo pare, ali imamo prijatelje koji imaju pa ce oni nesto nabaciti. E tako to ide otprilike, a SOS, teska srca ali moram to reci, vise je pustio u vremepoluvu utakmica Sarajeva, Zelje, Slobode, Veleza, nego Borca. Tako ce biti i dalje, nermojte se zavaravati....
Jako dobar post i Zli mrkvić takođe, čekajte da se razumijemo ni ja uopšte to ne poričem, čak slično razmišljam. Izgleda da smo rođeni na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Pa i sa onim se slažem da će emisije o Borcu izgledati daleko ozbiljnije ako radi ATV ili RTRS.
Ali ono što ne razumijem je sljedeće, ako Bel vidi da ne može parirati ni domaćim a kamoli kablovskim TV po filmovima, serijama, muzici... pa zar nije najbolji način da poboljšaju gledanost upravo kroz ovako neke stvari o Borcu, koje bi bile mnogo gledane.
Ma ne samo o Borcu nek pokrenu mnoge teme, o Banjalučkom sportu ali prvenstveno o fudbalu. Ajde da vidimo gdje se izgubio i Omladinac nekada četvrtfinalista kupa BiH imaće oni mladi momci veći motiv za trening kad ih malo na TV prikažu, da se malo poprati i BSK... Nek se najavljuju utakmice Banjalučkih klubova, pogotovo Borca, nek se i navijačima da prilika da se oglase, nek daju mjesta i nama simpatizerima da preko njihove emisije pokrećemo neke teme i postavljamo pitanja upravi.
Za početak, odlično, što nam se ovaj momak ponudio da može srediti u Belu nešto, ja imam mnogo ideja mogu ti proslijediti na pp a nudim se eventualno ponekad kad imam vremena i da odem tamo na Bel s momcima koji bi radili tu emisiju da pomognem, popričam, dam ideju...
Naš glas jače će se čuti ako počnemo putem TV govoriti ono što mislimo i što nam smeta, a možda bi nam se oko uređivanja te emisije pridružile i kolege sa sajta Borac - sport pa da napravimo neki koncept koji će biti najgledaniji u terminu emitovanja u Banjaluci.