banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 10:18 Danas je 01 Jul 2026, 10:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121547 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 574, 575, 576, 577, 578, 579, 580 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Feb 2011, 14:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
zli mrkvić je napisao:
Schlager je napisao:
ne bih da vam kvarim nadu za te borceve prenose iz antalije,ali koliko ja pratim situaciju,rumunska satelitska platforma digi tv je (kao i prosle zime) odlucila da prenosi (skoro) sve utakmice rumunskik ekipa iz antalije,tako da je prije neki dan bilo dinamo z-steaua i dinamo buk-partizan,juce je bilo hajduk -dinamo buk,i skoro svaki dan imaju prenose dve-tri utakmice....sledece sedmice ce biti prenosi zvezda-steaua i zvezda-krajova,a tu je onda uletio i sportklub i od digi tv(koji tamo ima svoje kamere i reportazna kola za direktne prenose) otkupio pravo da i oni prenose te dve utakmice.
mislim da je u tome kvaka,i da nikakvi mailovi i sl tu ne pomazu,i,po meni,jedina nada je da ce biti prenos univ.krajova-borac,a ako bude ja cu snimiti utakmicu i uploadovati je negdje da mozete pogledati,posto imam taj paket na thoru preko cs.

To bi bilo super Šlager kada bi nam obezbijedio. Inače slažem se sa tobom bez para nema muzike pa ni Borca na SOS-u. Nekom je to dovoljno jednom reći a neko to neće skontati do povratka momaka iz Antalije.

Bez sekiracije, biće izvještaj o Borcu na SOS, ja sam čuo kad je to javno obećano i biće. 15km je udaljeno od ekipe SOS Borčevo boravište i tamo će otići jedan dan kad OFK ne bude igrao utakmicu. A od slanja poruka i stanje na sajtu se u mnogome popravilo, a takođe i na TV se može vidjeti da dole u dnu ekrana prolazi i vijest sa sajta o Borcu.
Napredak je očigledan, nije to ni blizu što mi želimo al ima za razliku od prije, i ja lično nikad im ne bi dao pare iz svog džepa da dođu. Borac se ne može porediti sa bilo kojim klubom u Srbiji, što bi se reklo to je presedan, samo treba dobra volja. Da se ne može doći ovamo jednom ili dvaput godišnje ili da ne mogu objaviti rezultat Borca iz prvenstvene u svom programu, tu nisu i ne smiju biti pare problem. Prate rezultate hiljadu nekih kur..vih nižih liga pa mogu i Borac.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 15:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jul 2010, 08:10
Pa ne bih bas rekao da je tako druze. Te neke kurceve lige kako ih ti nazivas, mnogo vise zanimaju one u Srbiji, nego Borac. Kada su prvenstvene utakmice u pitanju, svako kolo ide pregled i izvjestaj u specijlanoj emisiji balkanski spijun. Mislim da su vise priloga o Borcu dali nego RTRS, kome svi placamo pretplatu. Sto se tice Antalije, znas koliko njih zaboli Borac i to sto ce 500 ili 1.000 tv u tih pola sata okrenuti kanal na SOS. Njima treba reklama, od toga oni zive, da Od Zlatibor vode, pa idu sa spartakom, i da ti ne nabrajam jos mnogo toga. Svi su se slozili da oni guraju domace, i tako je i tako ce biti. Ni titula ni Evropa nece mnogo toga promjeniti, budi siguran. Mi trebamo naci neku nasu banjolucku, ili RS televiziju koja ce pogurati nas Borac, a tamo smo uvijek donji, vjeruj mi pored vjecitih rivala, zlatnih kosarkasa, vaterpolista, tenisera, reprezentacije Orlova u svim sportovima. Ma i da sam ja kao navijac Borca urednik SOS-a ne bi Borcu dao pored gore nabrojanog mnogo vise. Mi se moramo okrenuti sebi i pokusati naci ovdje negdje zlatnu koku. NPR, za pocetak poslati novinara i snimatelja besplatno sa ekipoim i dati im dnevnciu po 20 evra. Deset dana 400 evra, ali ti salju utakmice, izvjestaje intervjue, pa to cak i Bel moze odraditi, pa onda vidjeti i porazgovarati na Upravnom odboru kako se indirektno zahvaliti toj televiziji, nemamo pare, ali imamo prijatelje koji imaju pa ce oni nesto nabaciti. E tako to ide otprilike, a SOS, teska srca ali moram to reci, vise je pustio u vremepoluvu utakmica Sarajeva, Zelje, Slobode, Veleza, nego Borca. Tako ce biti i dalje, nermojte se zavaravati....

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 16:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Odličan post!

Trebamo stvarati svoje. I ja se slažem da bi BEL bio pravi potez. Prvo što su banjalučka TV a drugo imaju par dobrih sportskih novinara. RTRS neće prenositi pripreme Borca važnija im je Zvezda ili Partizan ipak treba biti iskren pa reći da više ljudi u RS za njih navija a RTRS je državna TV. Znači jednako i onog iz PD, TR, BR itd. Mi trebamo naći lokalnu tv. Bel je idealan pogotovo što isti vlasnik drži i Fokus. Mislim da je i njima u interesu da povećaju gledanost. Inače fer pley na Belu je odlična sportska emisija.

A SOS Borac zanima kao i mene pripreme Spartaka.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Бел се затвара ускоро.
Колико ја знам, власник Бел-а је Јањетовић, који итекако има везе са Борцем.
Нека ме неко исправи ако се варам.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 16:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
@ Aleksandar nije tacno da se zatvara.Direktor Bela je moj dobar drug.Ako imate neki koncept kako bi se to moglo uraditi dajte i ja cu mu ga proslijediti,samo da znate da Bel moze dati kamere i novinare,a za ostalo nemaju para.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 16:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
lider je napisao:
@ Aleksandar nije tacno da se zatvara.Direktor Bela je moj dobar drug.Ako imate neki koncept kako bi se to moglo uraditi dajte i ja cu mu ga proslijediti,samo da znate da Bel moze dati kamere i novinare,a za ostalo nemaju para.

Ja predlazem ako vec nemaju para za Antaliju i da prave reportaze sa priprema neka bar naprave emisiju koja ce se emitovati sedmicno jednim pod nazivom nek bude Nas klub Nas grad i koja ce govoriti o fk Borac i ostalim banjaluckim sportovima

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 16:39 
Pripravnik
Pripravnik

Ok dajte prijedloge pa cemo na kraju sumirati,a ja cu vidjeti sta se moze uraditi ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 16:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Znali ko broj uprave jedan menadzer iz Nigerije trazi kaze da ima odlicne igrace za nas tim a i nisu puno skupi ?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

lider je napisao:

Citiraj:
Извори блиски породици Јањетовић кажу да ће телевизија ипак ускоро бити затворена, зато што им не треба предузеће које се не може само изборити за своју улогу на тржишту, а на простору гдје је сада телевизија, ужурбано се ради на сређивању нове дискотеке и салона за вјенчање.

viewtopic.php?f=29&t=49418&start=160

А било је говора и на тој теми.

Но добро, небитна ствар скроз... :D

Јањетовић је близак Борцу, зашто он сам није дошао на идеју да би се могла направити нека емисија о Борцу?

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 16:52 
Pripravnik
Pripravnik

ma ljudi, isli bi oni u Antaliju cetveronoske, samo da ih neko pozove, mislim na Bel i njihovui dvojicu novinara, a sve sa dnevnicama i troskovima ne bi kostalo vise od 1.000 KM S druge strane mogli bi lap topom slati izvjestaje svaki dan od 15 minuta + utakmkice u reportazi od recimo pola sata. Njihovih 15 dana u Antaliji kosta manje nego jedan rucak poslije utakmice sudija, delegata i kontrolora. Treba nekoga iz borca, citaj Upravnog odbora ubijediti da bi to bila prava stvar. Ne bi bila nemoguca misija ni da rtrs posalje ekipu, nemora citave pripreme, vec odu dva dana naprave reportazu snime utakmicu, i to je to. evo prilike sada za Zvezdu, da posaljemo jednu ekipu, da .li sa Bela, simica, K3, Vikoma, ali hocu da gledam reportazu od pola sata na nasoj TV, jer na SOS-u bice sve sa strane Zvezda. Mi cemo sliniti i misliti kako smo veliki klub, a tako bi isto bilo da cigani igraju sa Kolubarom, Lirijom iz prizrena ili Belasicom. Okrenimo se sebi i gledajmo kako cemo ovdje kod kuce napraviti prsavu stvar, ako je Antalija propala, imamo vremenja za Evropu, pa ni jedna tv nije napravila reportazu iz Lozane, a milion stvari se moze odraditi, grad, klub, stadion, nasi zemljaci u tudjini, pa to sve malo povezes sa Borcem i eto emisije koju cu cuvati i paziti da je jednog dana pokazem svojim sinovima. A tako malo treba. Ne svidja m ise ni ovo Bel je Janjetovicev, Glas Kopanjin,itd itd...., pa tako bi isto rekli da nesmije ici prilog o Borcu na atv, jer oni napadaju Vladu, a ta ista vlada nama renovirala stadion, znaci oni ne bi smjeli pustiti priloga o Borcu. Nije to bas tako, previse teorijaq zavjera kruzi ovim forumom, puno dbrih ideja, i jakoi malo realizovanih. Nadam se da cemo reportazu Borac - zveda gledati na jednoj nasoj TV, i to iz ugla navijaca iz RS, a za to tako malo treba......

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 16:56 
Pripravnik
Pripravnik

p.s.Potpuno netacno da se na prostoru gdje je televizija gradi diskoteka,gradi se u blizini,ali ne na stetu TV kuce i grade novi studio.Sto se tice Janjetovica,ne bakce se on tim da pravi emisije o Borcu,to rade urednici na TV.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 16:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sutra u 14.15 igraju s Hornom

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Да ли си ти један од двојице новинара са Бела? :D
Бел је кур*ина од телевизије, исто као и Виком и Симић.
Они не могу снимит репортажу о прављењу чварака како треба а камо ли о Борцу.
Ја ниједну од те три телевизије нисам погледао код себе сигурно три године, можда и више.

АТВ је већ озбиљнија кућа као и РТРС.
То кога ко напада можемо на подфоруму Медији, да разбијемо и те митове.
Ако неког требамо гањат за то онда то треба бити нека од те двије домаће телевизије јер су једино они способни направити иоле нешто квалитетно и да изгледа нормално.

Но реалност је да не постоји ИНТРЕСОВАЊЕ за Борац, ни код ког.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 17:11 
Pripravnik
Pripravnik

a ti onda slini na SOS-u i svsavaj kad kaze Borac, ti mislis Banjalucki, a ono Cacanski, ti mislis Liga sampiona, a ono liga budicih sampiona. Ziv bio i vidim da je ova tema izgubila smisao, pozdrav pravim banjalucanima i navijacima Borca, kao i igracima, Strucnom stabu, i svima onima koji imaju dobronamjerne veze s nasim Borcem da igramo muski, a titula ako dodje dodje. Draze mi je bilo gledati Spicu kako uklizuje Piksiju, ili Matejica kako kroz noge gura loptu onom strkljavom Jokanovicu, ili kako Bilbija stariji nokautira sabanadzovica, ili kako mali nemanja porucuje iz Bolnice da ce igrati s jednom nogom, nego sve titule ovog svijeta. E to je ono sto me tjera da navijam za Borac, a ti slini na te tvoje cvarke kod KARApetrovica i ostalih lelemudana iz Beograda. Mozda te jednog dana i ubijede, da su bili na priprema s Borcem u Antaliji, hehehehehehe

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Krajisnik iz Luke je napisao:
a ti onda slini na SOS-u i svsavaj kad kaze Borac, ti mislis Banjalucki, a ono Cacanski, ti mislis Liga sampiona, a ono liga budicih sampiona. Ziv bio i vidim da je ova tema izgubila smisao, pozdrav pravim banjalucanima i navijacima Borca, kao i igracima, Strucnom stabu, i svima onima koji imaju dobronamjerne veze s nasim Borcem da igramo muski, a titula ako dodje dodje. Draze mi je bilo gledati Spicu kako uklizuje Piksiju, ili Matejica kako kroz noge gura loptu onom strkljavom Jokanovicu, ili kako Bilbija stariji nokautira sabanadzovica, ili kako mali nemanja porucuje iz Bolnice da ce igrati s jednom nogom, nego sve titule ovog svijeta. E to je ono sto me tjera da navijam za Borac, a ti slini na te tvoje cvarke kod KARApetrovica i ostalih lelemudana iz Beograda. Mozda te jednog dana i ubijede, da su bili na priprema s Borcem u Antaliji, hehehehehehe

индијанац.
појавиш се овде одједном и кренеш говорит како Бел треба да прави репортаже о Борцу?
ја кажем да је власник Бела јако близак Борцу, ако му је стало до Борца, зашто он као власник не каже, "Хало, ви сте бањалучка ТВ, Борац је клуб из БЛ, хоћу да га видим више на СВОЈОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ"?
зар то не би имало смисла?

немој болан мени те приче, нисам ти ја сис`о весла.
овај твој пост говори о теби као личности, а ја стојим иза својих постова и ови људи овде знају ко сам ја а тебе падобранца нико не познаје него си ту дошао да попљујеш све и хваташ људе на фору са неким локал патриотизмом. провидно као плитак поток.
не ради се овде о свршавању на Београд и сличним небулозама које износиш, овде се ради о професионалности и Борцу, ничем другом.
ја не желим да гледам трећеразредну репортажу неког новинара са Бела који мјеша падеже и гура Ј између И и О.
ако тебе то дира, опрости стварно.. но то је смеће од телевизије!

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 17:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa ne bih bas rekao da je tako druze. Te neke kurceve lige kako ih ti nazivas, mnogo vise zanimaju one u Srbiji, nego Borac. Kada su prvenstvene utakmice u pitanju, svako kolo ide pregled i izvjestaj u specijlanoj emisiji balkanski spijun. Mislim da su vise priloga o Borcu dali nego RTRS, kome svi placamo pretplatu. Sto se tice Antalije, znas koliko njih zaboli Borac i to sto ce 500 ili 1.000 tv u tih pola sata okrenuti kanal na SOS. Njima treba reklama, od toga oni zive, da Od Zlatibor vode, pa idu sa spartakom, i da ti ne nabrajam jos mnogo toga. Svi su se slozili da oni guraju domace, i tako je i tako ce biti. Ni titula ni Evropa nece mnogo toga promjeniti, budi siguran. Mi trebamo naci neku nasu banjolucku, ili RS televiziju koja ce pogurati nas Borac, a tamo smo uvijek donji, vjeruj mi pored vjecitih rivala, zlatnih kosarkasa, vaterpolista, tenisera, reprezentacije Orlova u svim sportovima. Ma i da sam ja kao navijac Borca urednik SOS-a ne bi Borcu dao pored gore nabrojanog mnogo vise. Mi se moramo okrenuti sebi i pokusati naci ovdje negdje zlatnu koku. NPR, za pocetak poslati novinara i snimatelja besplatno sa ekipoim i dati im dnevnciu po 20 evra. Deset dana 400 evra, ali ti salju utakmice, izvjestaje intervjue, pa to cak i Bel moze odraditi, pa onda vidjeti i porazgovarati na Upravnom odboru kako se indirektno zahvaliti toj televiziji, nemamo pare, ali imamo prijatelje koji imaju pa ce oni nesto nabaciti. E tako to ide otprilike, a SOS, teska srca ali moram to reci, vise je pustio u vremepoluvu utakmica Sarajeva, Zelje, Slobode, Veleza, nego Borca. Tako ce biti i dalje, nermojte se zavaravati....

Jako dobar post i Zli mrkvić takođe, čekajte da se razumijemo ni ja uopšte to ne poričem, čak slično razmišljam. Izgleda da smo rođeni na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Pa i sa onim se slažem da će emisije o Borcu izgledati daleko ozbiljnije ako radi ATV ili RTRS.

Ali ono što ne razumijem je sljedeće, ako Bel vidi da ne može parirati ni domaćim a kamoli kablovskim TV po filmovima, serijama, muzici... pa zar nije najbolji način da poboljšaju gledanost upravo kroz ovako neke stvari o Borcu, koje bi bile mnogo gledane.
Ma ne samo o Borcu nek pokrenu mnoge teme, o Banjalučkom sportu ali prvenstveno o fudbalu. Ajde da vidimo gdje se izgubio i Omladinac nekada četvrtfinalista kupa BiH imaće oni mladi momci veći motiv za trening kad ih malo na TV prikažu, da se malo poprati i BSK... Nek se najavljuju utakmice Banjalučkih klubova, pogotovo Borca, nek se i navijačima da prilika da se oglase, nek daju mjesta i nama simpatizerima da preko njihove emisije pokrećemo neke teme i postavljamo pitanja upravi.

Za početak, odlično, što nam se ovaj momak ponudio da može srediti u Belu nešto, ja imam mnogo ideja mogu ti proslijediti na pp a nudim se eventualno ponekad kad imam vremena i da odem tamo na Bel s momcima koji bi radili tu emisiju da pomognem, popričam, dam ideju...

Naš glas jače će se čuti ako počnemo putem TV govoriti ono što mislimo i što nam smeta, a možda bi nam se oko uređivanja te emisije pridružile i kolege sa sajta Borac - sport pa da napravimo neki koncept koji će biti najgledaniji u terminu emitovanja u Banjaluci.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 17:34 
Pripravnik
Pripravnik

cuj indijanac, pa jos si i rasista. Ma ko to tebe zna, majke ti i ko prica o lokal patriotizmu. Jesam za domace, jer sam za razliku od tebe krvavio. Da ti pojasnim KRVAVIO za to domace, po cemu ti sada seres. I ti mi pricas o Srbiji, a da nemas kablovsku, ne bi znao ni gdje je ta zemlja. Sacuvaj me boze pa zar je moj Borac spao da ima i ovakve navijace. Zbogom..............

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 17:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma svi ti gore postovi su u neku ruku na istom fonu i sve stoji, ali ja hoću da kažem toj emisiji mi simpatizeri bi mogli dati dušu i bolje opet na Bel nego recimo Simić ili Vikom.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 17:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sutra protiv Horna Vlado kaze da vec sutra u postavi ce biti igraci na koje najvise racuna takodje da Avduka definitivno ostaje i da se okrenuo odma na pripreme dok Ljubojevic kaze da se trazi adekvatno rijesenje za Vuleta i da ne zure toliko probace naci za ovih 5 do 6 dana normalnog igraca kojeg odma mogu u prvih 11 :D

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2011, 17:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cuj indijanac, pa jos si i rasista. Ma ko to tebe zna, majke ti i ko prica o lokal patriotizmu. Jesam za domace, jer sam za razliku od tebe krvavio. Da ti pojasnim KRVAVIO za to domace, po cemu ti sada seres. I ti mi pricas o Srbiji, a da nemas kablovsku, ne bi znao ni gdje je ta zemlja. Sacuvaj me boze pa zar je moj Borac spao da ima i ovakve navijace. Zbogom..............

расиста наравно, распали ћетник.
прво, ја не серем ни по чему а ко је за шта крварио није за ове теме.
твоји постови су били прилично безобразни и у фазону "ако нисте уз мене ви сте будале". види се и у задњем посту по овом што сам подебљао.
зато сам реаговао овако а иначе немам обичај да улазим у дискусије на овој теми јер добро познајем менталитет нашег народа, а ти си ме сада још више увјерио у то.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

[ 121547 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 574, 575, 576, 577, 578, 579, 580 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]