|
pa ne moras me ni imenovati,jasno je da si na mene mislio! ali to slanje maila sos-u da vrsi direktan prenos borca,meni zvuci toliko apstraktno da ne vidim nikakve svrhe od toga. prvo,oni ni u srbiji ne vrse direktne prenose jer nemaju reportazna kola,a bas ce sad iz antalije poceti sa prenosima,i to borca! drugo,neki dan sam kucao post 15 minuta da objasnim da sos NE SALJE ekipe u antaliju ili pulu,ved da ih ti klubovi VODE i placaju njihovim novinarima,smjestaj,hranu,put...(spartak,partizan,zvezda,ofk beograd) trece,u ovoj eri globalizacije postoji nesto i sto se zove finansije,marketing,autorska prava,gledanost,i nema vise ho-ruk sistema,ja posaljem mail on prenosi! pa kako bi se osjecali u rukovodstvu tih klubova koji placaju vodjenje novinara da sad odjedno sos prenosi borca! rekli bi "vidi jesu ovi banjalucani pametni i mudri,bez dinara investicije,prate ih bolje nego nas"...e pa ne ide tako...i ovo sto kazu pokoju rijec o borcu je super,i to smatram velikom zaslugom i svih vas koji ste poslali taj yebeni mail,i pohvalio sam akciju neki dan,ali za nesto ozbiljnije treba ipak bar malo zrtvovati novca,vremena i dobre volje,a ja sam napisao i predlog kako da mi to organizujemo na proljece u banjaluci sa nesom i sos kanalom,ali po tebi i jos nekima to je glupo,vazan je mail!! ti mene prozivas da mi je tesko poslati yebeni mail,a to traje tri sekunde,a ja na postu iznad pisem da cu se potruditi da uploadujem utakmicu universitatea-borac ako bude,da je ljudi pogledaju,a to mi je obaveza od najmanje dva sata,da je snimim na dreambox,nadjem program kojim cu ts fajl konvertovati u mpeg,pa onda da trazim gdje bi se to moglo uploadovati i izvrsim sam upload...naravno da mi to nije tesko,ali ne znam s kojim pravom ti mene prozivas za mail!
ma u pravu su ljudi da je ovaj forum postao poligon za gubljenje vremena i zivaca jer je pojedincima lakse utjerati metar u guzicu nego cent u glavu! nisam svracao dva-tri dana ovde,danas dodjem i odmah prozivke! koji ce mi to q...umjesto da gledam ovih 4-4 u newcastle ili cibona-zvezda,ja se yebem po forumu!
_________________ "Možete da budete najbolji student ili najbolji stručnjak u nekoj oblasti ali ako niste u sistemu vlasti, ako niste dio vlasti, sve je to zabluda''
|