U vezi sa jučerašnjom utakmicom, nemamo baš šta komentarisati, ja sam samo prenio riječi jedne od naših najvažnijih osoba koje su u Antaliji, znači zadovoljan je, ja mu vjerujem i to je meni sasvim dovoljno...
E sada o lopovlucima koji se dešavaju od rata pa na ovamo, od prodaje klupskih autobusa, pa do friziranja poslovnih knjiga i prikazivanja pozajmicama , pa do prodaje Bilbije pod sumnjivim okolnostima, a naravno sve je kulminiralo sa ovim Glišom, o krađama, malim sitnim ugrađivanjima i milionskim prevarama koje se dešavaju u klubu i oko klubu, valjda je to očito i vrlo je vjerovatno da u upravi kluba ima možda najviše dva čovjeka koji su tu zato što vole klub, svima ostalima je to natureno i namješteno, a i dobar dio je tu iz korsitoljublja, znači lopovluk, a eto ako je za nekog ovo što se dešava sa ovim glišićem dokaz poštenja, ja se onda duboko izvinjavam i idem odmah da se javno spalim na trgu zato što sam se drznuo da pomislim da upravu kluba čine go lopov do lopova i kriminalci, kojima je klub samo velika mašina za pranje para...
Nadalje, mislio sam da se ne upuštam u prepirke,a li vidim kako mi sada ispadošmo neke bezidejne ljenčuge, koje nemaju pojma ni o čemu nego eto samo pljuju po klubu itd itd itd...
Samo da napomenem da smo mi prepisku sa SOS vodili prije godinu dana, tada je bila neuspješna, ali da kažem da ta ideja nije nova, znači priča pada u vodu, nadalje, kada je Borac gostovao u Lozani, mi smo redakciju RTRS zatrpali mailovima tražeći da se obezbjedi prenos, pa je ta tema došla i na kolegij, gdje je Mirjana Lolić Močević, zatražila način da se ispuni želja navijača Borca, znači ja hoću da vjerujem da smo i mi sa tim doprinijeli, jer smo slali mailove sa brojem tel na koje mogu da provjere redovnost uplate rtv takse, ali eto možda to nije dovoljno...
E sada neko spomenu navijače, momke sa istoka, e to je nešto što je van pameti, pa znate li vi koliko se ti ljudi žrtvuju za pomoć igračima na terenu, gostovanja, maltretiranja, batine, razbijeni nosevi i glave, šta vam je ljudi... Ovo sada što ja pišem, ima stvari za koje se i ja nisam slagao sa momcima, a i oni to znaju

, ali ja sam takav, ali moram i ovo da vam kažem, jedino su oni ti koji će moći da kontrolišu stvari u klubu, vjerujte mi na riječ, jer oni su odlično uklopljena organizacija, ko hoće i ko zna shvatiće o čemu pišem...
Znači ajd Borac, a Vule da platiš kartu za bus i avion i daleko ti lijepa kuća...
Sada mi žao što sam pljuvao na džimija kada te je škartirao na klupi, DŽIMI IZVINI