banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 11:48 Danas je 01 Jul 2026, 11:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 571, 572, 573, 574, 575, 576, 577 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Feb 2011, 18:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Seljo igra protiv Olimpica prvo kolo. Mislim da je nama prvo kolo najvažnije ako tu pentiramo odradili smo 75% posla po mom.

Seljo je igrao zadnju kod kuce, imao kao i mi dve više kod kuće i sad igra ponovo kući. Mislim da je to razlog što su se približili.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 18:42 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
E sada da i ja napišem koju, o odlasku kapitena, vidim da svi že3lite neku sreću kapitenu, ali eto možda ja nebi bio ja kada nebi bio kontra većine... Znači Vule želim ti sve najgore u daljoj karijeri i da u prvoj utakmici polomiš obe noge, jer ti si jedan od rijetkih koji dva puta otišao iz Borca na takav način, bilo je i gorih ali i ti si u samom vrhu... Znači neću o igračkim kvalitetima, to sada nije tema mog posta nego ljkudski kvaliteti i dokaz odanosti klubu koji ga je napravio...
Znači uslove koje je on postavio bi mu mogao ispuniti možda Dinamo i malo koji klub, dakle antičovječe želim ti sve najgore u nastavku karijere, da Krakovija bankrotira i da ne dobiješ ni jednu platu... toliko :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 18:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
-Zadovoljan sam viđenim i samo je nedostajala pobjeda, pa da bude sve u redu. Vjerujem da ćemo u narednim mečevima stići do pobjeda izjavio je Vlado nakon danasnje utakmice

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 19:12 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 31 Jan 2011, 23:56
@ srpska srbija Zasto mislis da je u pitanju politika ako se kritikuje rad uprave, zar treba da im cestitamo sto prodaju najbolje igrace?
A da i ti nisi na njihovom platnom spisku kao neki nazovi navijaci kad ih toliko branis

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 19:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Paprikovac je napisao:
@ srpska srbija Zasto mislis da je u pitanju politika ako se kritikuje rad uprave, zar treba da im cestitamo sto prodaju najbolje igrace?
A da i ti nisi na njihovom platnom spisku kao neki nazovi navijaci kad ih toliko branis

Kritika nije problem, problem je način na koji se kritikuje i tu ulazi politika.

Pogledaj njih čim kritikuješ, odmah frka a oni pljuju ljude i etiketiraju sa lopovi i kriminalci a da pri tom ne odgovaraju na suštinska pitanja. A čim nemaju argumentaciju odmah odustaju, ja sam posatvio neka pitanja ako misle da im je kritika na mjestu nek odgovore, pogledaću sutra te odgovore pa ću replicirati ako budu iole ozbiljni.
Pozz

Poslednji put menjao Srpska - Srbija dana 04 Feb 2011, 19:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 19:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 20:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Kada budemo finansijski stabilan klub tada cemo moci da potpisujemo visegodisnje ugovore. Velike ribe jedu male, mi smo ona najmanja i to je cinjenica. Zivimo od prodaje igrace kao i svi ostali klubovi i tako ce biti jos dugo!

Uprava nam je go lopov do lopova. Vizija kluba je da se zavrsi stadion, preslikano sa vrha vlasti, jer ako neko misli da ce na taj nacin rijesiti probleme kluba onda cemo da zavrsimo isto kao i voljena nam Republika Srpska.
Umjesto da se borimo da se izgradi bar jedan pomocni teren, da se revormise omladinska skola, oni se sprdaju jer su fudbal upali po osnovama koje su sve samo ne sportske. A sportisti bivsi, veterani postoje li u ovom gradu, interesuje li ih sta se desava sa bl sportom...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 20:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
На провокације не одговарајте, једноставно пријавите и администрација ће реаговати! Нема потребе за расправом са провокаторима!

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 21:50 
Bič božji
Bič božji

Prema infu sa lica mjesta momci su odigrali mušku i tvrdu utakmicu, sasvim korektno, ekipa koja je bila na drugoj strani je kako reče Ruska škola, puno trke, prljavosti i grubosti... Naši momci su odigrali korektno i borbeno, bilko je dobrih stvari, ali i nekih grešaka sasvim uobičajenih za sam početak uigravanja linija tima, uglavnom vijesti su optimistične... :) Stajić je igrao 20 minuta...

Naravno pozdrav za naše momke koji vrijedno treniraju i koji će nam na proljeće donijeti mnogo radosti...

Naravno: "VULE KO TE JE.. MOŽE BORAC I BEZ TEBE"...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 21:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Citiraj:
AНТAЛИЈA - Капитен фудбалера Борца Вуле Тривуновић од петка ујутро је нови члан пољског прволигаша Краковије.

Стамени штопер репрезентативног потенцијала потписао је двоипогодишњи уговор са Пољацима и тако ће се придружити саиграчу са Градског стадиона Бојану Пузигаћи, који је прије неколико дана такође појачао Краковију. Детаљи трансфера нису познати, али очигледно је да је Борац добио обештећење за капитена с којим је имао уговор до јуна ове године.

- Понуда Краковије је била конкретна, све смо брзо договорили и на изузетно коректан начин сам се растао с Борцем. Настојаћу што прије да се прилагодим новој екипи, а олакшање ће ми бити чињеница да већ некога знам, а то је Бојан Пузигаћа - рекао је Тривуновић.

Сада већ бивши капитен се у петак ујутро поздравио са бившим саиграчима из Борца, раздужио "црвено-плаву" опрему и прикључио се табору пољског клуба.

- Искрено, помало ми је жао што са Борцем нећу освојити титулу шампиона Премијер лиге БиХ послије пехара Купа. Тако је то у професионалном фудбалу. Пређеш из редова јесењег шампиона једне у редове посљедњепласираног тима друге земље. Циљ с Краковијом је опстанак у елити Пољске - казао је Тривуновић.

У Борцу ће настојати брзо да реагују и надомјесте одлазак квалитетног дефанзивца. Већ постоје одређења размишљања, а међу кандидатима је и Немања Јаничић, бивши јуниор Борца који је пет претходних сезона наступао за будвански Могрен.

- Сигурно је да размишљамо у правцу да доведемо адекватну замјену за Тривуновића. Још увијек је рано причати о именима, али реаговаћемо брзо и попунити упражњено мјесто. Разговарали смо с неколико играча и могуће је да већ током викенда један од њих буде прикључен нашим редовима - истакао је спортски директор Борца Дарко Љубојевић.

Када је у питању рапорт са припрема Борца у Aнталији, Бањалучане су у Турској дочекали одлични услови. Сви су одушевљени том чињеницом.

- Заиста имамо сјајне услове за квалитетан рад. Настојаћемо да их искористимо на најбољи могући начин - казао је шеф стручног штаба Владо Јагодић.

На крају треба додати да ће искусни голман Aсмир Aвдукић и сљедећих шест мјесеци носити дрес Борца. Његов трансфер у Вислу из Кракова је пролонгиран.

Нови капитен

Одласком Тривуновића поставља се логично питање: Ко ће бити нови капитен Борца? Најкомпетентнији да понуди одговор је спортски директор Дарко Љубојевић.

- Још увијек нисмо размишљали ко ће с траком наслиједити Вулета, али имамо одређена размишљања. Обавићу и разговор с тренером Јагодићем и донијећемо заједничку одлуку. Пошто смо против Каирата играли са два тима, капитен првог је био Драшко Жарић, а другог Борис Распудић - казао је Љубојевић.

Ова реченица везано за трансфер, да није смијешно било би жалосно. "Очигледно" да је Борац добио обештећење, па најбоље да није. Па шта би било да је милионски трансфер, како би тек онда крили. Све и један трансфер кад се обави у Европи у истом тренутку се зна његова вриједност, разумио би да се крије колико се играчу плаћа, али крити колико си добио од продаје нема оправданог разлога. И како да човјек не посумња у мутне радње.

Шиповац данас каже дао рок до понедељка, а овдје пише Авдука остаје.

Кад смо код Шиповца, неко је данас писао против њега, али моје лично мишљење је да он није актер мутних радњи, већ да њега стално потурају у јавност, а ако се такве радње и одвијају, онда то обавља неко из сијенке, неко кога "нема нигдје".

Можда ово што сам написао изгледа као црњак, није све тако црно, сви смо ми данас прилично задовољни напретком клуба, далеко је то од идеалног, али напредак у задње три сезоне је видљив, и клуб је сваке године јачи, али неке ствари сигурно сметају и треба се борити против њих.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 22:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2010, 22:47
максел je napisao:
Citiraj:
AНТAЛИЈA - Капитен фудбалера Борца Вуле Тривуновић од петка ујутро је нови члан пољског прволигаша Краковије.

Стамени штопер репрезентативног потенцијала потписао је двоипогодишњи уговор са Пољацима и тако ће се придружити саиграчу са Градског стадиона Бојану Пузигаћи, који је прије неколико дана такође појачао Краковију. Детаљи трансфера нису познати, али очигледно је да је Борац добио обештећење за капитена с којим је имао уговор до јуна ове године.

- Понуда Краковије је била конкретна, све смо брзо договорили и на изузетно коректан начин сам се растао с Борцем. Настојаћу што прије да се прилагодим новој екипи, а олакшање ће ми бити чињеница да већ некога знам, а то је Бојан Пузигаћа - рекао је Тривуновић.

Сада већ бивши капитен се у петак ујутро поздравио са бившим саиграчима из Борца, раздужио "црвено-плаву" опрему и прикључио се табору пољског клуба.

- Искрено, помало ми је жао што са Борцем нећу освојити титулу шампиона Премијер лиге БиХ послије пехара Купа. Тако је то у професионалном фудбалу. Пређеш из редова јесењег шампиона једне у редове посљедњепласираног тима друге земље. Циљ с Краковијом је опстанак у елити Пољске - казао је Тривуновић.

У Борцу ће настојати брзо да реагују и надомјесте одлазак квалитетног дефанзивца. Већ постоје одређења размишљања, а међу кандидатима је и Немања Јаничић, бивши јуниор Борца који је пет претходних сезона наступао за будвански Могрен.

- Сигурно је да размишљамо у правцу да доведемо адекватну замјену за Тривуновића. Још увијек је рано причати о именима, али реаговаћемо брзо и попунити упражњено мјесто. Разговарали смо с неколико играча и могуће је да већ током викенда један од њих буде прикључен нашим редовима - истакао је спортски директор Борца Дарко Љубојевић.

Када је у питању рапорт са припрема Борца у Aнталији, Бањалучане су у Турској дочекали одлични услови. Сви су одушевљени том чињеницом.

- Заиста имамо сјајне услове за квалитетан рад. Настојаћемо да их искористимо на најбољи могући начин - казао је шеф стручног штаба Владо Јагодић.

На крају треба додати да ће искусни голман Aсмир Aвдукић и сљедећих шест мјесеци носити дрес Борца. Његов трансфер у Вислу из Кракова је пролонгиран.

Нови капитен

Одласком Тривуновића поставља се логично питање: Ко ће бити нови капитен Борца? Најкомпетентнији да понуди одговор је спортски директор Дарко Љубојевић.

- Још увијек нисмо размишљали ко ће с траком наслиједити Вулета, али имамо одређена размишљања. Обавићу и разговор с тренером Јагодићем и донијећемо заједничку одлуку. Пошто смо против Каирата играли са два тима, капитен првог је био Драшко Жарић, а другог Борис Распудић - казао је Љубојевић.

Ова реченица везано за трансфер, да није смијешно било би жалосно. "Очигледно" да је Борац добио обештећење, па најбоље да није. Па шта би било да је милионски трансфер, како би тек онда крили. Све и један трансфер кад се обави у Европи у истом тренутку се зна његова вриједност, разумио би да се крије колико се играчу плаћа, али крити колико си добио од продаје нема оправданог разлога. И како да човјек не посумња у мутне радње.

Шиповац данас каже дао рок до понедељка, а овдје пише Авдука остаје.

Кад смо код Шиповца, неко је данас писао против њега, али моје лично мишљење је да он није актер мутних радњи, већ да њега стално потурају у јавност, а ако се такве радње и одвијају, онда то обавља неко из сијенке, неко кога "нема нигдје".

Можда ово што сам написао изгледа као црњак, није све тако црно, сви смо ми данас прилично задовољни напретком клуба, далеко је то од идеалног, али напредак у задње три сезоне је видљив, и клуб је сваке године јачи, али неке ствари сигурно сметају и треба се борити против њих.

U potpunosti se slazem sa tobom.. Ali kad se pogleda sta se pre radilo u Borcu ovo je ja mislim renesansa.. Klub ide uzlaznom putanjom.. A to sto se neki ljute jer odu igraci po meni nije opravdano.. Pa klub treba da zivi od necega.. Zvezda, Partizan pa i mnogo veci klubovi prodaju igrace da bi dobili neku kintu.. Kad dodje neki bogati Rus ili neki seik onda necemo morati prodavati igrace.. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
I ja moram da se umješam kada se spominju mutne radnje. Do sada sam u životu nailazio na slučajeve da najviše mutnih radnji ima tamo gdje se najmanje očekuje odnosno oni koji najviše pričaju o tome i drugima drže moralne lekcije oni nerjetko su i najskloniji tome. Da ne kažem da neki pod dobrom upravom podrazumijevaju onu koja im prebaci pokoji karton piva i možda nekad nešto novca.

Vidjeli ste neki dan navijače jednog tima čiji je predstavnik ubio momka a oni ga kuju u zvijezde, to je moralni sunovrat.

Mislim da je priča oko toga jalova i što kaže maksel ono što se vidi golim okom to je da klub iz godine u godinu izgleda sve jači. Slažem se sa Srpska-Srbija, u smislu da ni ja ne prihvatam nikakve nad autoritete pa makar dolazili i od strane navijača koji će rušiti sve a neće predlagati nikakva rješenja.

Dakle ako gurate nekog ruskog milijardera u upravu, onda može, ako ne bolje ne mlatite praznu slamu, jer nema tu ko doći koji će vam ispuniti te želje, to klub iz BiH ne može ostvariti za dugo godina. Ili priča da treba praviti čuda i terene i ulagati u omladinski pogon i forsirati mlade ali tu rezultata nema godinama. Ovo je takvo podnevlje koje ne trpi dva poraza u nizu a kamoli pokušaje pravljenja tog sistema, i da se umjesto stadiona grade tereni i godinama čeka da li će stasati neka generacija koja će se vratiti u vrh ili će sistem da pukne (što je izvjesnije) i da ispadnemo u 2. ligu RS. To mora uopredo da se radi sa rezultatima, odnosno da se koriste rezultati da se pravi stadion, tereni, ulaže u omladinski pogon... Jer gdje nema rezultata, nema ni publike a gdje nema publike nema ni interesa vlasti da ulaže, tako je uvijek bilo na ovim prostorima. Dakle ne nasjedajte lako na te priče treba ulagati u terene i forsirati mlade jer tu nema rezultata i treba srušiti svaku upravu koja ne da karton piva dnevno. Nebulozno!

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 22:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
E sada da i ja napišem koju, o odlasku kapitena, vidim da svi že3lite neku sreću kapitenu, ali eto možda ja nebi bio ja kada nebi bio kontra većine... Znači Vule želim ti sve najgore u daljoj karijeri i da u prvoj utakmici polomiš obe noge, jer ti si jedan od rijetkih koji dva puta otišao iz Borca na takav način, bilo je i gorih ali i ti si u samom vrhu... Znači neću o igračkim kvalitetima, to sada nije tema mog posta nego ljkudski kvaliteti i dokaz odanosti klubu koji ga je napravio...
Znači uslove koje je on postavio bi mu mogao ispuniti možda Dinamo i malo koji klub, dakle antičovječe želim ti sve najgore u nastavku karijere, da Krakovija bankrotira i da ne dobiješ ni jednu platu... toliko :angry4: :angry4: :angry4:

Pa čovjek je profesionalac i ubjedljivo najbolji defanzivac lige.
Zašto bi rizikovao i produžavao ugovor za neke pare koje su daleko ispod njegovog nivoa , tako da je nametnuo uslove koje zaslužuje i tu nema ništa čudno , samo je problem što ste vi previše subjektivni

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 22:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
I ja moram da se umješam kada se spominju mutne radnje. Do sada sam u životu nailazio na slučajeve da najviše mutnih radnji ima tamo gdje se najmanje očekuje odnosno oni koji najviše pričaju o tome i drugima drže moralne lekcije oni nerjetko su i najskloniji tome. Da ne kažem da neki pod dobrom upravom podrazumijevaju onu koja im prebaci pokoji karton piva i možda nekad nešto novca.

Vidjeli ste neki dan navijače jednog tima čiji je predstavnik ubio momka a oni ga kuju u zvijezde, to je moralni sunovrat.

Mislim da je priča oko toga jalova i što kaže maksel ono što se vidi golim okom to je da klub iz godine u godinu izgleda sve jači. Slažem se sa Srpska-Srbija, u smislu da ni ja ne prihvatam nikakve nad autoritete pa makar dolazili i od strane navijača koji će rušiti sve a neće predlagati nikakva rješenja.

Dakle ako gurate nekog ruskog milijardera u upravu, onda može, ako ne bolje ne mlatite praznu slamu, jer nema tu ko doći koji će vam ispuniti te želje, to klub iz BiH ne može ostvariti za dugo godina. Ili priča da treba praviti čuda i terene i ulagati u omladinski pogon i forsirati mlade ali tu rezultata nema godinama. Ovo je takvo podnevlje koje ne trpi dva poraza u nizu a kamoli pokušaje pravljenja tog sistema, i da se umjesto stadiona grade tereni i godinama čeka da li će stasati neka generacija koja će se vratiti u vrh ili će sistem da pukne (što je izvjesnije) i da ispadnemo u 2. ligu RS. To mora uopredo da se radi sa rezultatima, odnosno da se koriste rezultati da se pravi stadion, tereni, ulaže u omladinski pogon... Jer gdje nema rezultata, nema ni publike a gdje nema publike nema ni interesa vlasti da ulaže, tako je uvijek bilo na ovim prostorima. Dakle ne nasjedajte lako na te priče treba ulagati u terene i forsirati mlade jer tu nema rezultata i treba srušiti svaku upravu koja ne da karton piva dnevno. Nebulozno!

Odlično rečeno, kapa do poda kralju, tebe u upravu pod hitno. :hello1: :hello1:

Na SOS-u, objavljena info o rezultatu prije nego na većini naših sajtova. Dobro je nisu nas potpuno izbacili iz svoje koncepcije, gledam večeras pripreme Rada i još nekih i potajno se nadam Borcu al za sad nema još ništa.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 23:00 
Bič božji
Bič božji

jajaja je napisao:

Zašto bi rizikovao i produžavao ugovor za neke pare koje su daleko ispod njegovog nivoa , tako da je nametnuo uslove koje zaslužuje i tu nema ništa čudno , samo je problem što ste vi previše subjektivni

Ima jedan klub u Glamoču, Šator se zove, pa neka od njih traži uslove koje je postavio mom klubu...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 23:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
jajaja je napisao:

ajd ti meni reci ko zasluzuje 20000 na ruke po povratku iz turske i mjesecnu platu 3000 evra?????daj urazumite se ljudi,on da zaradi za mjesec dana koliko neki sljaker sa platom od 500maraka zaradi za godinu........

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 23:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Нико овдје не тражи чуда, само да искрено каже каква је ситуација, ако треба да кажу у говнима смо, дугови су толики, наш план је овај, од трансфера смо добили оволико то ћемо искористити да покријемо ово, оно...

Кажем опет, ова управа је доста урадила, имамо добар тим, доста ствари се ријешило, доградња стадиона на помолу, али транспарентнији рад би допринио да навијачи боље упознају ситуацију у клубу, да спознају проблеме и подрже управу у настојању да их ријеши, односно да разумију немоћ управе ако се нешто не може ријешити.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 23:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Што се тиче припремних утакмица, почетак је припрема, ноге тешке, не треба сад очекивати бриљантне партије, битно је да се екипа полако почне уигравати и да у форму уђе кад је најпотребније, кад почне првенство.

Останак Авдуке је велика ствар, што се тиче Вулета, сигурно је да је доносио велику сигурност у нашу одбрану, али се његов одлазак сигурно може надомјестити, прије него одлазак нпр. Николића, јер џаба одбрана кад је јалов напад, а има и она "напад је најбоља одбрана". Ми треба да тежимо нападачком фудбалу, што са Владом сигурно и хоћемо, а имамо и играчки кадар који то може. Ове сезоне нам је шкрипила игра на средини терена, недостајао нам је играч који ће повезати линије, сад смо добили Меду и у њега полажем велике наде.

21. ћемо видјети гдје смо у односу на Србију, па самим тим и на окружење, а до тада би се екипа требала уиграти, па би то требало бити релевантно, а и додатно атмосфера на стадиону и око саме утакмице ће учинити да та утакмица буде мало више од класичне пријатељске, па ће се и сами играчи трудити да дају свој максимум. Резултатима осталих припремних утакмица не треба давати толико значаја, али наравно, лијепо је побјеђивати.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Srpska-Srbija, hoćeš odmah broj tel. i CV na pp pa me proguraj tamo :lol:

U odnosu na ekipu (prvu postavu) koja je odigrala sa Lozanom, tu za sljedeći evropski nastup neće biti sigurno: Vuleta, Muminovića, Stančeskog, Vukelje, Jandrića, vjerovatno i Avduke i možda sam nekog ispustio i možda se još neko pridruži no ja mislim da ne možemo biti gore nego samo bolji jer ove koje sam pobrojao nisu brate za Evrope. To su prespori igrači, dugo drže loptu... evropa traži, trku, brzace, kondiciju i idemo u dobrom pravcu (jer smo se oslobodili u najmanju ruku ovih tenkova) e kad bi mogao na ljeto i neki crnjo brzac da se dovede ne bi bilo loše

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 23:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Srpska-Srbija, hoćeš odmah broj tel. i CV na pp pa me proguraj tamo :lol:

U odnosu na ekipu (prvu postavu) koja je odigrala sa Lozanom, tu za sljedeći evropski nastup neće biti sigurno: Vuleta, Muminovića, Stančeskog, Vukelje, Jandrića, vjerovatno i Avduke i možda sam nekog ispustio i možda se još neko pridruži no ja mislim da ne možemo biti gore nego samo bolji jer ove koje sam pobrojao nisu brate za Evrope. To su prespori igrači, dugo drže loptu... evropa traži, trku, brzace, kondiciju i idemo u dobrom pravcu (jer smo se oslobodili u najmanju ruku ovih tenkova) e kad bi mogao na ljeto i neki crnjo brzac da se dovede ne bi bilo loše

:lol: i potvrdu o državljanstvu

Vrh

[ 121549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 571, 572, 573, 574, 575, 576, 577 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]