Šajin je napisao:
није то политика, него људи само спомињу разне криминалце и лопвчине који и дан данас паразитишу у Борцу, а једино што желе је да профитирају што више. а чак и да то нису лопови него само "фини и пристојни" људи велики број њих је ту очигледно залутао јер не раде баш сви свој посао
него има ли ико извјештај са ове данашње утакмице?
Ne bi se složio pažljivo čitam njihove postove u poljednje vrijeme. Jednostavno vidljiva je namjera da se politika unese ovdje nije samo to što pričaju kao tetke i strine bez pravosnažnih presuda i konkretnih dokaza ko je kriminalac.
Mislim najlakše je tako, kad se dovede igrač uprava je bajna kad se ovo dešava onda svi su kriminalci... Ja postavljam pitanje šta je rješenje, jel ona uprava koja je pravila ovaj milionski dug i nije odgovarala na tužbe ili tamo neke prijašnje koje su sjajno vodile Borac kroz ligu RS. Ako su oni uzor ajd da ih vratimo ako nisi ko su ti ljudi. Ako stu oni Bogom dani da vode klub nek iznesu neki program koji je bolji nego ovaj, ja ću ih prvi podržati, a pretpostavljam da će ih i svi ostali podržati. Ni jedna nije sjajna da se razumijemo ali dajte imena ljudi koji će biti idealni pa da ih svi propagiramo kao najbolje rješenje
Ako si čitao moje postove pažljivo kao što kažeš mogao si pročitati da sam naveo i rješenja i to dok su svi hvalili upravu ja sam je kudio. Onda me je doduše Šlager napao, opravdano sad kažem jer sam pretjerao. Ali ovo što ti pišeš je glupost.