banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 11:47 Danas je 01 Jul 2026, 11:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 570, 571, 572, 573, 574, 575, 576 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Koliko smo propali kad sa pisljivim Kazakstancima igramo 0:0 Jebem te fudbale

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Srpska - Srbija je napisao:
Šajin je napisao:
није то политика, него људи само спомињу разне криминалце и лопвчине који и дан данас паразитишу у Борцу, а једино што желе је да профитирају што више. а чак и да то нису лопови него само "фини и пристојни" људи велики број њих је ту очигледно залутао јер не раде баш сви свој посао

него има ли ико извјештај са ове данашње утакмице?

Ne bi se složio pažljivo čitam njihove postove u poljednje vrijeme. Jednostavno vidljiva je namjera da se politika unese ovdje nije samo to što pričaju kao tetke i strine bez pravosnažnih presuda i konkretnih dokaza ko je kriminalac.

Mislim najlakše je tako, kad se dovede igrač uprava je bajna kad se ovo dešava onda svi su kriminalci... Ja postavljam pitanje šta je rješenje, jel ona uprava koja je pravila ovaj milionski dug i nije odgovarala na tužbe ili tamo neke prijašnje koje su sjajno vodile Borac kroz ligu RS. Ako su oni uzor ajd da ih vratimo ako nisi ko su ti ljudi. Ako stu oni Bogom dani da vode klub nek iznesu neki program koji je bolji nego ovaj, ja ću ih prvi podržati, a pretpostavljam da će ih i svi ostali podržati. Ni jedna nije sjajna da se razumijemo ali dajte imena ljudi koji će biti idealni pa da ih svi propagiramo kao najbolje rješenje

Ako si čitao moje postove pažljivo kao što kažeš mogao si pročitati da sam naveo i rješenja i to dok su svi hvalili upravu ja sam je kudio. Onda me je doduše Šlager napao, opravdano sad kažem jer sam pretjerao. Ali ovo što ti pišeš je glupost.

A sad stvarno zdravo!

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

S obzirom da je prva tekma nije loše. Ja zadovoljan.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zli mrkvić je napisao:

Cemu tu mozes biti zadovoljan samo mi reci ? :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Šta ću ja tebi dokazivati suprotno, ti tvrdiš, da najblaže kažem, da uprava vodi pogrešnu politiku. Pitao sam te lijepo iz kojih izvora bi obezbijedio sredstava da klub bude stabilan jedini u regionu a da to nije samo donacije Grada i Vlade jer je nemoguće tako dugoročno voditi politiku kluba.

P.S. ako se ne varam ta ekipa je 10 u Kazakstanskom prvenstvu, nisam zadovoljan rezultatom mada možda je igra bila dobra mi to ne znamo

Poslednji put menjao Srpska - Srbija dana 04 Feb 2011, 17:33, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Evropski Borac je napisao:
zli mrkvić je napisao:

Cemu tu mozes biti zadovoljan samo mi reci ? :roll:

Kairat je puno jaci nego sto mislis,imaju nekoliko odlicnih igraca,skupljih od vecine nasih. :wink: S obzirom da nam je Vule otisao,ocigledno je odbrana odlicno odradila posao,iako im je prva utakmica u paru.Tako da,samo polako...Ovo je pocetak,forma ce rasti,postepeno.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
A u cemu smo mi to bolji od Kazahstanaca? Je l' im mozda poznajes ekipu? Je l' im mozda poznajes golmana, i znas da li su im napadaci, sitni brzi, ili neke rmpalije? Upravo zbog toga, zbog omalovazavanja svakog protivnika, dobijemo po usima.
Evropski Borac, smiri malo dozivljaje na ovoj temi inace.
Zdravo.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
A u cemu smo mi to bolji od Kazahstanaca? Je l' im mozda poznajes ekipu? Je l' im mozda poznajes golmana, i znas da li su im napadaci, sitni brzi, ili neke rmpalije? Upravo zbog toga, zbog omalovazavanja svakog protivnika, dobijemo po usima.
Evropski Borac, smiri malo dozivljaje na ovoj temi inace.
Zdravo.

Ja mislim da smo bolji od Kazakstanaca i za mene je ovo los rezultat i ne znam sto se javljas na svaki moj post i imas nesto protiv tako da nisam se tebi obratio vec samo kazem svoje misljenje
Zdravo

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E ajd da vas zamolim da stanete sa komentarima,glupe rasprave ostavite za PP,nego ovako ljudi misle napisano 10 stranica nesto se desilo,kad ono gluposti.Evo necu ni ja nista pisati,jer nemam sta pametno da kazem...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Momci su tek došli odradili jedan trening, klima, noge teške, atmosfera poslije odlaska kapitena itd. Zadovoljan sam što je odbrana očigledno dobro odradila iako dvojice "poljaka" nema i što nisam očekivao 5-0 za nas na prvoj tekmi. Lokomotiva će mi biti prvo mjerilo. Eto. Dosta?

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
E ajd da vas zamolim da stanete sa komentarima,glupe rasprave ostavite za PP,nego ovako ljudi misle napisano 10 stranica nesto se desilo,kad ono gluposti.Evo necu ni ja nista pisati,jer nemam sta pametno da kazem...

Potpis. Dosta glupih rasprava stvarno.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Sanjao sam preksinoc prepun stadion, ne moze igla pasti.
Igrali smo Buducnost Banovici :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Raspravljate o utakmici koju niko od nas nije gledao Bozeeeeeeeeeeee
rez u prvoj nije uopste bitan prvo jer su igraci sad prespremni fizicki i treba ima vremena da se misici opuste, tu je najvaznije da se istrcaju i ne baj Boze da se neko povrijedi sve ostalo sluzi samo treneru da vidi gdje je

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
@Srpksa-Srbija
Ako stvarno misliš da ću i ja da ti odgovaram na postove u kojima minimalizuješ iznesene stavove mene i drugih forumaša, onda se grdno varaš. Niko se nikome na ovom forumu nema obavezu pravdati, pa tako ni ja ni bilo ko drugi ko se kritički osvrne na rad uprave.

Kako napisaše moji prethodnici, dosta glupih rasprava, stvarno. Uzdravlje :)

Za prvu utakmicu u Turskoj, ja sam zadovoljan. Iz odbrane nam nedostaju 2 igrača a i treći (golman) je, vjerovatno, u mislima u drugom klubu. Sve u svemu AJ Borac

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Raspravljate o utakmici koju niko od nas nije gledao Bozeeeeeeeeeeee
rez u prvoj nije uopste bitan prvo jer su igraci sad prespremni fizicki i treba ima vremena da se misici opuste, tu je najvaznije da se istrcaju i ne baj Boze da se neko povrijedi sve ostalo sluzi samo treneru da vidi gdje je

Upravo to.Protiv vas ce biti pravi test,na Marakani,pa da vidimo ko traktor vozi,a ko kapiju otvara. :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
E sad su vrisnuli i tamo svi redom na BHT, kako znaju da me ganjaju sudski što nisam 2006. platio 12 KM pretplate a ne znaju prikazati ni oni Borac, a pola pretplate ide njima oni su još 3 put gori nego RTRS. Ne bi me začudilo da me objave večaras tamo u svojim vijestima da im prijetim

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

He he otprilike ali prava provjera je ipak Siroki prvo kolo ako tu ekipa izadje neporazena dobice samopouzdanje , plus ocekujem dobru posjetu na pocetku drugog dijela sezone...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
He he otprilike ali prava provjera je ipak Siroki prvo kolo ako tu ekipa izadje neporazena dobice samopouzdanje , plus ocekujem dobru posjetu na pocetku drugog dijela sezone...

Pa jeste,mislim dvosjekli je to mac,prvo kolo gostovanje kod jednog od glavnih konkurenata,kako ono kazu pukovnik il pokojnik,takav bi rasplet mogao biti,mada duga je sezona,nista nije sigurno.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nece to nista odluciti iskreno bitnija je tekma protiv Drine u drugom kolu. Na svom stadionu igras narod se pozelio fudbala, ako tu pobjedis i da Bog pruzis dobru igru i simpatizeri ce nastaviti da dolaze u nastavku
nece siroki nista rijesiti bez obzira na ishod liga je takva jbg

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sta ja znam,meni se nekako to prvo kolo bas cini bitno,pobjeda bi nam puno,puno,puno pomogla.Mislim da bi onda u potpunosti mogli otpisati Siroki,a cini mi se da Zeljeznicar igra kuci,pa bi ostali na plus 5...Ne znam vidjecemo.

Vrh

[ 121549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 570, 571, 572, 573, 574, 575, 576 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]