banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 13:13 Danas je 01 Jul 2026, 13:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 569, 570, 571, 572, 573, 574, 575 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Feb 2011, 15:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
tatamata je napisao:
Otisao Vule,okej.Nisam htio nista pisati,jer nekako cini mi se da smo ovdje dosta podjeljenih misljenja,i stalno opravdavamo igrace,zahvaljujemo im se,opravdavamo njihove odlaske,sa parolom "moraju sebi obezbijediti zivot",itd,itd...Sve ja to shvatam,ali ne shvatam zasto se konstantno dopusta da se gazi po svetinji,da se gazi po nasem Borcu?!Stalno se provlaci kroz rijeci pojedinaca,Borac je iznad svakog,Borac je ovo,Borac je ono,a je li Borac to stvarno?

Iz godine u godinu pravimo iste greske,napredujemo u nekim manje bitnim segmentima,ali one krucijalne greske,iznova,i iznova pravimo,i nikako da se opametimo,nikako.Ponavljam se kao papagaj,ali to me grize i to ne mogu sebi da prestanem ponavljati,a to je zasto se potpisuju jebeni ugovori na pola godine,godinu,godinu i po?I ako se vec potpisuju,zasto se pola godine ranije ne zatrazi produzenje ugovora,zasto se ceka zadnji trenutak,i uzda se u neka "usmena" obecanja i dogovore?Pa skacemo sami sebi u usta,ponistavamo se,kako Borac moze biti iznad svakog kad taj neko nece da produzi ugovor,i mi mu se prilagodjavamo?

Evo meni i dalje ne ide u glavu,kako smo izgubili najboljeg stopera Premijer Lige!Ne ide,ne shvatam kako se takve stvari desavaju,iznova,i iznova,i iznova,i stalno kao pokvarena ploca,kao da smo retardirani svi zajedno.Znaci zasto se cekalo 5 do 12,da se sjetimo da produzimo ugovor sa tako bitnom karikom u nasem timu,i onda dodjemo u situaciju,da smo PRISILJENI PRODATI IGRACA ZA SICURIJU!!!Opet ponavljam,ako igrac nije iznad kluba,zasto se Vuletu nije reklo,je l neces produziti ugovor do ljeta?!Necu.Okej,ajde na pomocni,treniraj sa Jandricem i omladincima,suspendovan si iz prvog tima,pa ti vidi hoces li stagnirati citavu polusezonu,ili ces fino odigrati kao musko,pomoci klubu,maticnom,izboriti Evropu,odigrati i to,i onda ides za obestecenje koje nama odgovara!I kraj jebene price,kraj!Zasto se tako nesto uradi,zasto mi zalimo Vuleta?Svaka njemu cast,ja ne kazem,ali hoce li propasti ako produzi ugovor do ljeta?Pa jebem mu mater,ne tjeramo ga da ostane u fenjerasu,vec u lideru tabele,da odigra Evropu,da se cuje za njega,da mu skoci cijena,da mi budemo bolji,da vise zaradimo,obostrana korist!Ali nema...Nema od te price nista,jer nas igraci ucjenjuju,i mi smo njihove zrtve,Borac je zrtva pojedinaca.

Jos jedna stvar,sto se mene tice,volio bi da je uprava prije 2 sezone,objavila,znaci sluzbeno obavjestenje,da ne planiraju napad na vrh tabele,vec zele praviti tim,koji ce biti sastavljen od vecinom Borceve djece,koji su se spremni obavezati klubu na ugovore od 3,4 godine,i koji ce napredovati,i da nemamo prevelika ocekivanja,i da sve sto se desava bude iznenadno.I kad se dovode pojacanja,nek se dovode samo oni koji zele potpisati visegodisnje ugovore!!!Ako dodje neka zvijezdica,i kaze ja hocu na godinu dana,kazes dovidjenja prijatno,mi ne radimo tako!mi smo ozbiljan klub,koji ima principe.Ma joj iznerviran sam skroz,znam da ce me sad neki i napasti,jos bi milion stvari napisao,ali mi se ne da.

Da me ne shvatite pogresno,ja sam prezadovoljan ovom trenutnom situacijom,i svemu sto je Borac postigao,dakle napredak je ocigledan i sve to stoji,sve znaci super,ali ako zelimo da stvarno budemo ozbiljan klub,i ozbiljan kolektiv,moramo se skoncentrisati na ozbiljne poslove.

Valjda cu jednog dana dozivjeti da prestane zacarani krug rasprodaje igraca svakih pola godine,i kretanja jovo na novo...

Potpisujem!
Citirao sam ovaj post jer zaslužuje da se čita dva puta!

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 15:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
skypostman je napisao:
Наша управа је директни кривац за ово што нам се дешава, а да ствар буде гора и даље погрешно раде. Стане оде у Жељу и потписа на три године! Еј на три, а код нас је сваких пола године продужавао. Иста ствар се сад понавља са Медом, потписали су на годину ипо, опет грешка и то кардинална и сљедеће зиме ћемо бити у ситуацији да га морамо продати(наравно након што он скрене пажњу јавности добрим играма у нашем дресу). Кад доводиш играча, минимум на две године треба поптисати уговор ако мислиш имати неку корист, а не овако сваки прелазни рок мољакања да продуже, разни менеџери уносе немир, стижу понуде, мора се обезбједити егистенција...

Ма бјежи болан, огорчен сам, аматеризам тешки, јел требам спомињати шоп или сајт. Јел треба да одем и да мољакам сваког од њих, е видиш ја бих купио Борчев шал, Борћев дрес, капу, тренерку, молим вас помозите ми да потрошим своје паре на вас. Идиотизам јбт.
Дај боже само да заврше тај стадион да остане нешто генерацијама које долазе.

Svaka čas! I ja tako razmišljam- potpis!

Ma meni je žao što smo prije 2 sedmice imali ekipu s kojom bih volio da ukrstimo koplja sa Zvezdom koja nikad nije imala lošiju ekipu po meni. A sad? Kad nas nabiju na marakani jer će delije tražiti još sve do cenera mislim da ćemo tu utakmicu dugo plaćati- posjetom na stadionu. Meni nije isto izgubiti od Lokomotive i Zvezde. Volio bih da dokažemo ciganima da smo blizu njihovog nivoa.

Ipak nadam se najboljem.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 15:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
Zna li se na kraju sada koliko je klub dobio obeštećenje za Vuleta jeli bilo bar 100 000 evra?

Ako i ode Avduka nema nas nigdje što se titule tiče mislim...

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Sta je bilo bilo je,sad je gotovo.Pitam se samo sta ce biti sa Maleticem (ugovor istice 30.06.2011),hocemo li i njega pokloniti?!

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 15:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma meni nije ni važno koliko smo dobili kad i to sto dobijemo ne znamo pametno potrositi ako do trosenja i dodje. Bojim se da Gliso ne potrosi te pare na sinovu pjevačku karijeru. To je dosta para za snimanje novog CD-a u Grandu i još će mu ostati za salu za koju će kad izgradi borcu naplaćivati termine. Pametan čovjek! Svaka čast.

A mi ćemo našim mlađim kategorijama dati ledinu da treniraju. Pa svaki pametni prvačić će otići kod Gliše gdje ima uslove a ako nešto postigne eto njega u Borac i onda jovo na novo.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 15:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
U prijateljskom susretu moskovski Lokomotiv s minimalnih 1:0 savladao je Videotom, a jedini pogodak na utakmici postigao je reprezentativac BiH i dojučerašnji igrač splitskog Hajduka, Senijad Ibričić.

U susretu koji nije obilovao velikim prilikama Ibričić je u 75. minuti iz jedanaesterca donio pobjedu svojoj momčadi.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 16:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Dajte ljudi Glisa ne trazi pare vec teren koji je uzurpirao
Da razjasnim Glisic zeli da se na njega prepise teren u Vrbanji, koji je pripadao FK Jedinstvo. prema informacijama iz gradske uprave taj prijedlog postoji i mozda je cak i usvojen nisam provjeravao a on jos na to trazi dvoranu za zimski trening i da se asfaltira prilaz

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 16:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
Ја незнам како се нико од ових наших из управе не удостоји да каже колико смо добили за играче,па јел могуће да ми ни заједног играча што смо продали нисмо добили од управе цифру колико је коштао тај играч... :roll:

Ај ако неко зна нек напише колико смо добили за Вулета.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 16:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Zli mrvić i kod kuće i na strani, mislim da ste mnogo počeli da uvodite politiku ovdje. Pa onada one priče koje najviše mrzim - kriminalac ovaj, kriminalac onaj... Ko je vaš izbor za upravu i šta vi to predlažete da se treba promijeniti, na koji način u sveopštoj krizi i nestabilnosti i najvećih klubova u regionu vi mislite zadržati ekipu, pojačati sa par provjerenih igrača koji će potpisati na 2 godine a pritom dakle nikoga ne prodati. Iz kojih izvora?
Možda i imate rješenje al ja sam više da se iznose nekakva rješenja i konstrutivni prijedlozi, da vidimo šta mi možemo pomoći a ne da se bavimo nečim na šta uopšte ne možemo uticati. Nego oni koji su neki dan kritikovali nekog da ovo pretvara u politički forum rade sad istu grešku, ako ćemo o Borcu ajmo o Borcu. Morao sam ovo reći.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zna li neko kako smo prosli u 3 je bila utakmica?

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
није то политика, него људи само спомињу разне криминалце и лопвчине који и дан данас паразитишу у Борцу, а једино што желе је да профитирају што више. а чак и да то нису лопови него само "фини и пристојни" људи велики број њих је ту очигледно залутао јер не раде баш сви свој посао

него има ли ико извјештај са ове данашње утакмице?

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Zna li neko kako smo prosli u 3 je bila utakmica?

Trazim stalno al nista nema

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Poslao sam oštar mail web redakciji RTRS, jer oni jedini odgovaraju na mail. Pa ne plaćamo mi pretplatu SOS nego njima jebem i javni servis i sve. Kako može biti servis a nema sporta uopšte, njihovo je bilo da imaju TV ekipu tamo ili bar da ih svakodnevno zovu telefonom i na sajtu objavljuju informacije. Tako sam im i napisao.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Srpska - Srbija je napisao:
Poslao sam oštar mail web redakciji RTRS, jer oni jedini odgovaraju na mail. Pa ne plaćamo mi pretplatu SOS nego njima jebem i javni servis i sve. Kako može biti servis a nema sporta uopšte, njihovo je bilo da imaju TV ekipu tamo ili bar da ih svakodnevno zovu telefonom i na sajtu objavljuju informacije. Tako sam im i napisao.

изгледа да никад од наших политичара неће бити поштени људи, нити од РТРС.а права телевизија
само крадите, свима да вам је*ем сву женску родбину

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bilo bi dobro i da mi ostali posaljemo mejlove

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

0:0 smo igrali.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zli mrvić i kod kuće i na strani, mislim da ste mnogo počeli da uvodite politiku ovdje. Pa onada one priče koje najviše mrzim - kriminalac ovaj, kriminalac onaj... Ko je vaš izbor za upravu i šta vi to predlažete da se treba promijeniti, na koji način u sveopštoj krizi i nestabilnosti i najvećih klubova u regionu vi mislite zadržati ekipu, pojačati sa par provjerenih igrača koji će potpisati na 2 godine a pritom dakle nikoga ne prodati. Iz kojih izvora?
Možda i imate rješenje al ja sam više da se iznose nekakva rješenja i konstrutivni prijedlozi, da vidimo šta mi možemo pomoći a ne da se bavimo nečim na šta uopšte ne možemo uticati. Nego oni koji su neki dan kritikovali nekog da ovo pretvara u politički forum rade sad istu grešku, ako ćemo o Borcu ajmo o Borcu. Morao sam ovo reći.

Daj molim te. Ako kažem da u upravi sjede lopovi to je tebi politika? Druže jeste politika i pričam o njoj ali pun naziv joj je politika kluba. I pisaću o njoj dok sam na ovom forumu. Imam pravo da pišem šta mislim a tebi ako se ne sviđa preskači moje postove ili me uvjeri u suprotno.

Ovo je druže politički stav na sportskom forumu:

Srpska-Srbija
Jedan narod jedna država

Neću ulaziti s tobom u dalju polemiku. Zdravo!

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:
није то политика, него људи само спомињу разне криминалце и лопвчине који и дан данас паразитишу у Борцу, а једино што желе је да профитирају што више. а чак и да то нису лопови него само "фини и пристојни" људи велики број њих је ту очигледно залутао јер не раде баш сви свој посао

него има ли ико извјештај са ове данашње утакмице?

Ne bi se složio pažljivo čitam njihove postove u poljednje vrijeme. Jednostavno vidljiva je namjera da se politika unese ovdje nije samo to što pričaju kao tetke i strine bez pravosnažnih presuda i konkretnih dokaza ko je kriminalac.

Mislim najlakše je tako, kad se dovede igrač uprava je bajna kad se ovo dešava onda svi su kriminalci... Ja postavljam pitanje šta je rješenje, jel ona uprava koja je pravila ovaj milionski dug i nije odgovarala na tužbe ili tamo neke prijašnje koje su sjajno vodile Borac kroz ligu RS. Ako su oni uzor ajd da ih vratimo ako nisi ko su ti ljudi. Ako stu oni Bogom dani da vode klub nek iznesu neki program koji je bolji nego ovaj, ja ću ih prvi podržati, a pretpostavljam da će ih i svi ostali podržati. Ni jedna nije sjajna da se razumijemo ali dajte imena ljudi koji će biti idealni pa da ih svi propagiramo kao najbolje rješenje

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
0:0 smo igrali.

Gdje si pronasao to ?

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Borac igrao 0-0 sa Kairatom
Dobre sanse imali Coric, Medjedovic, Veljovic, i Mikic, ali i Kazahstanci imali nekoliko sjajnih prilika.
Vlado izveo dva tima po 45 minuta, i to Avdukic, Petric, Coric, Stupar, Nikolic, Grahovac, Si. Dujakovic, Vidakovic, Sakan, Zaric, Sreco. Još su igrali: Marcetic, Benovic, Raspudic, Runic, Damjanovic, Medjedovic, St. Dujakovic, Mikic, Maletic, Veljovic, Kunic.

Ljudi koji vam je kurac,oko cega se raspravljate?!

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 569, 570, 571, 572, 573, 574, 575 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]