banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 13:10 Danas je 01 Jul 2026, 13:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 567, 568, 569, 570, 571, 572, 573 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Feb 2011, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Gazimestanac87 je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Baš naprotiv, on mi na terenu djeluje onako beskrvno i anemično, valjda ga je dr. Vlado zbog toga i dezintegrisao iz prvog tima...

Imamo razlicito misljenje ali ok... Bitno je samo da mali uspjedne u tom klubu u koji ode na pozajmicu..

Mislim da je njemu ponestalo motiva da bi igrao fudbal na jednom ozbiljnom i profesionalnom nivou...

Ok, kako ti kazes... Ipak si ti stariji forumas... Hahahahaha :D :D :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2011, 21:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Dobro 1-0 za tebe... :D :D

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2011, 23:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Citiraj:
ANTALIJA - Fudbalski klub Borac iz Banjaluke u nastavku sezone u Premijer ligi BiH biće lišen pomoći kapitena Vuleta Trivunovića, koji bi u petak trebao da potpiše ugovor sa poljskom Krakovijom.

Sjajni defanzivac dogovorio je uslove saradnje sa poljskim klubom, a Borcu će pripasti određeno obeštećenje. Tako će po svemu sudeći Trivunović krenuti stopama Bojana Puzigaće, koji je prije nekoliko dana potpisao ugovor s poljskim prvoligašem.

Radmilo Šipovac, direktor Borca, kaže da bi generalni menadžer Krakovije trebalo da u petak dođe u Antaliju, gdje se Borac nalazi na pripremama.

"Nadam se da će sve tri strane biti zadovoljne transferom. Krakovija će dobiti dobrog fudbalera, Borac obeštećenje koje nam može pomoći da riješimo neke probleme, a igrač dobre uslove za rad", rekao je Šipovac.

Direktor Borca je rekao da će čelnici kluba tražiti zamjenu u defanzivi, ali nije želio da govori o imenima.

"Onoga trenutka kada Trivunović potpiše ugovor sa Krakovijom potražićemo zamjenu. Rano je govoriti ko će doći umjesto njega", izjavio je Šipovac.

Nedavno je kao potencijalno pojačanje Borca spominjan Nemanja Janičić, fudbaler Mogrena iz Budve, koji je s ovim klubom osvojio titulu prvaka Crne Gore. Janičić je igrao za mlađe kategorije Borca i trenutno je slobodan igrač. Dok je Trivunović pred odlaskom, situacija u vezi sa transferom Asmira Avdukića je ostala nepromijenjena.

"Avdukić trenira s ekipom i njegov transfer je neizvjestan. Po svemu sudeći on ostaje s nama i u narednoj polusezoni", kazao je Šipovac.

Četu Vlade Jagodića danas u Antaliji očekuje i prvi kontrolni meč, a protivnik je Kairat iz Kazahstana. Borac će se u Antaliji zadržati do 16. februara i osim pomenutog meča imati još četiri testa, Horn (7. februar), Univerzitatea (10. februar), Himki (13. februar) i Lokomotiv (15. februar). Po povratku u Banjaluku jesenjeg prvaka BiH očekuje provjera protiv Ljubića iz Prnjavora (19. februar). Generalna proba zakazana je za 21. februar na "Marakani", gdje će odmjeriti snage s Crvenom zvezdom.

"Crveno-plavi" takmičenje u Premijer ligi BiH nastavljaju gostovanjem u Širokom Brijegu.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 01:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Градски стадион 8)

http://i54.tinypic.com/kce3gp.jpg

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 06:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Primjetio sam da je ljubav Borac - SOS malo uznazadovala, onaj dan kad smo nabili 32 komentara bilo i na sajtu u kratkom roku 4 vijesti o Borcu u posljednja 2 dana ništa čak stoji i pogrešan termin utakmice sa Zvezdom. Ja sam opet malo aktivirao kritike prema njima, mnogo smo ih hvalili a oni prikazuju Inđiju, Spartak, Rad, Ofk, Sevojno... al nigdje ni riječi o Borcu. Mogli su bar telefonom saznati koju informaciju dok im ne odu u posjetu, ko ih jebe ne može se sve platiti i mi smo domaći sport nek nas prikazuju. Sad sam se baš ražestio iću tamo s komentarima pravo u kost.
Nekako mi se ovo smanjeno praćenje info. o Borcu tamo poklopilo sa povratkom Nebojše Petrovića iz Dominikane a onaj novinar što je obećao nekoliko utakmica Borčevih otišao sa Radom na Kipar, jbg.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 11:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ima li šta novo vezano za Janičića? Znam da ovo čitaju i oni :D koji imaju kontakte sa ljudima iz kluba koji su u Antaliji.
Trivunović je otišao i siguran sam da će Petrić zauzeti njegovo mjesto iz nekoliko razloga. Jedan od razloga je poznavanje ekipe kao i svojevrsna uigranost sa Leom. Janičić bi mogao biti dobra alternativa Leu ili Petri u situacijama kad su ovi, ne daj Bože, povrijeđeni ili imaju kartone. Postoji li mogućnost da dovedemo neko zvučno ime na tom mjestu?
Ima li novosti vezanih za Asmira, ili je ta 'saga' završena?

I na kraju, pitanje za sve? Utakmica u Beogradu se igra 20.02 ili 21.02.2011? Pojavljuju se različite informacije iz različitih izvora.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 11:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ja bih sa ovim pojacanjem bio zadovoljan. Gledao sam ga par puta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zsJuQEobuvU[/youtube]

Ali tesko da ce doci.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 12:09 
Veteran
Veteran

zli mrkvić je napisao:

Ali tesko da ce doci.

Jeli neko stupio u kontakt sa njim, ili si ti mrkviću zamislio da ga mi sa foruma platimo? :D :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
kod kuće i na strani je napisao:
zli mrkvić je napisao:

Ali tesko da ce doci.

Jeli neko stupio u kontakt sa njim, ili si ti mrkviću zamislio da ga mi sa foruma platimo? :D :lol: :D

из којег џепа хоћеш да га платим? :D
хоћеш из овог гдје су ми еврићи или ћеш овај што ми је пун долара? или да узмем други сако у њему имам фунти и швајцарских франака :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 12:21 
Veteran
Veteran

Šajin je napisao:
из којег џепа хоћеш да га платим? :D
хоћеш из овог гдје су ми еврићи или ћеш овај што ми је пун долара? или да узмем други сако у њему имам фунти и швајцарских франака :lol:

:D :D :D
Ma u šali upitah mrkvića je li ovo samo njegova želja ili je neko sa njim kontaktirao.
Evo ja prihvatam da budem žirant za kredit da platimo ovog igrača :lol: :lol: :lol:

EDIT: Niko mi ne odgovori na pitanje kad se igra utakmica u BG? 20.02 ili 21.02?

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 12:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
To je samo moja zelja.

Jel neko citao Blic

Glisa se ne sali. Dao rok do 20.02. ili blokada racuna, sto znaci pare od Krakovije njemu u padze.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 13:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
čitao...ako sad blokiraju racun zbog njega ima da mu bacim kletvu da se raspadne u roku 24 sata :angry4:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 13:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Ima da mu zapalim onu kucu pored terena u Adi :angry4:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 13:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vule i definitivno otisao u Krakoviju za koju je potpisao ugovor na 2.5 godine jutros se pozdravio sa igracima i otputovao u svoj novi klub

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 13:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Nov 2010, 17:08
Srpska - Srbija je napisao:
Primjetio sam da je ljubav Borac - SOS malo uznazadovala, onaj dan kad smo nabili 32 komentara bilo i na sajtu u kratkom roku 4 vijesti o Borcu u posljednja 2 dana ništa čak stoji i pogrešan termin utakmice sa Zvezdom. Ja sam opet malo aktivirao kritike prema njima, mnogo smo ih hvalili a oni prikazuju Inđiju, Spartak, Rad, Ofk, Sevojno... al nigdje ni riječi o Borcu. Mogli su bar telefonom saznati koju informaciju dok im ne odu u posjetu, ko ih jebe ne može se sve platiti i mi smo domaći sport nek nas prikazuju. Sad sam se baš ražestio iću tamo s komentarima pravo u kost.
Nekako mi se ovo smanjeno praćenje info. o Borcu tamo poklopilo sa povratkom Nebojše Petrovića iz Dominikane a onaj novinar što je obećao nekoliko utakmica Borčevih otišao sa Radom na Kipar, jbg.

Nego, ode Vule. Još je Avdukić ostao.

Kojim igračima ističu ugovori na kraju sezone. Znam da ističe Maletiću. Veljović vjerovatno ode kada istekne pozajmica. Sigurno ima još igrača.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 13:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
ajd gasaj...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 13:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
EDIT: Niko mi ne odgovori na pitanje kad se igra utakmica u BG? 20.02 ili 21.02?

са Звездом играмо 21.
У колико је утакмица против Каирата и има ли игдје да се прати резултат?

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 14:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Борац БЛ je napisao:

са Звездом играмо 21.

Trazio sam i juce i danas i nigdje nemogu naci u koliko pocinje utakmica a ni nema nigdje da se prati rezultat

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 14:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Evropski Borac je napisao:
Борац БЛ je napisao:

са Звездом играмо 21.

Trazio sam i juce i danas i nigdje nemogu naci u koliko pocinje utakmica a ni nema nigdje da se prati rezultat

Borac igra danas u 15h po nasem vremenu.

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
У 3 играмо са Каиратом.

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 567, 568, 569, 570, 571, 572, 573 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]