максел je napisao:
Слажем се за Видаковића, момку треба дати више шансе, досад није пуно улазио, углавном у куп утакмицама, али кад год је играо максимално се трудио и показао да у њему има потенцијала. Вељовића не могу коментарисати јер га никако нисам гледао. Кад се сјетим ко је претходних сезона био у нападу, од кладе Бојића, Мазалице, до падавичара Ивића, сад имамо четири одлична играча. Добили смо плејмејкера и само да ријешимо питање одбране.
Mislim da će i Maletić i Vidaković biti puno zapaženiji u proljetnom dijelu sezone. Podsjetiću na igrače koji nisu prošli kompletne pripreme prije početka sezone: Stajić, Nikolić, Vidaković, Maletić (ipak je nešto radio sa ekipom) Boka došao iz Irana. Od ovih igrača treba očekivati da budu još jači i energičniji u nastavku sezone iako se pomenutim igračima nema puno toga za zamjeriti.
Kao što je već sada svima jasno da je Vule bivši igrač Borca, mislim da će Vlado povjerenje ukazati Bojanu Petriću koji je ranije činio štoperski tandem sa Ćorićem. Inače, na testiranjima fizičke pripremljenosti Petrić, čini mi se, ima najbolje rezultate.
Puno veći problem ćemo imati na golu. Ukoliko Avdukić napusti ekipu biće, bojim se, vrlo teško pronaći adekvatnu zamjenu.
Koliko znam, Vlado od Veljovića očekuje da skine bar 5-6 kilograma, ali je i tada upitno njegovo mjesto u startnih 11. Što se tiče Međedovića, to je igrač koji je došao na Vladin zahtjev i mislim da se tu nema šta dodati.
Sve u svemu, ako ostane Avdukić moje mišljenje je da ćemo biti jači nego u prvom dijelu sezone. Ono što je sigurno bićemo uigraniji. Neću vas podsjećati gdje i s' kim smo radili pripreme na početku sezone. Tu epizodu treba što prije zaboraviti.
20.02.2011 Vidimo se u Beogradu!
AJ Borac