banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 16:02 Danas je 01 Jul 2026, 16:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 563, 564, 565, 566, 567, 568, 569 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Feb 2011, 22:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Ja zaista ne znam od kud je došla ova priča stari i novi. Ja sam napisao da ne želim da dijelim forumaše na stare i nove. Ja sam samo napisao da mi se ne sviđa poplava neprovjerenih informacija i slično. Ako se neko osjetio prozvanim, meni je žao ali ja tu ništa ne mogu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 22:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ево овако, пошто сам директно прозван од стране Evropski Borac, везано за ово "нови-стари" морам му одговорити да завршимо са тим.

Evropski Borac je napisao:
Feyenoord za Vuleta 230 000 evrica ...Vozim ga na autobusku odma :wink:

На шта сам ја одг.

skypostman je napisao:
Какав Фејнорд, шта лупаш? Прелазни рок у Холандији је завршен. Престаните више са изношењем полу-информација.

И након тога добијам пп у ком ми каже да је боље да ћутим јер он(Evropski Borac) има провјерене информације. Након тога је реаговао и kod kuće i na strani и одбрусио.

Елем, Evropski Borac не знам одакле ти инфо за Вулета и Фејнорд, не интересује ме, не занима ме ни ако си то измислио(?), слиједећи пут мало боље пази шта пишеш јер није битан број постова него квалитет и неће те нико више цјенити ако имаш већи број постова. Немој сваку информацију пошто-пото стављати на форум, већ провјери прво мало, информиши се. Што би рекли три пут мјери, једном сјеци. Видјели сте да и Владо данас каже да у новинама чита разна имена и да то уноси немир у екипу, а сва та имена која се налазе у новинама су потекла са овог форума. Размислите сви мало о томе и пазите шта пишете. :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
@zli mrkvić
sa moje strane oko novog kapitena nema ni malo dileme.

JEDAN JE BOKA LAV! :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
све ме нејебало :lol:

јооој људи изгледа да смо сви нервозни ових дана, па смо почели и међусобно да се препиремо :)

дајте само опуштено и без нервирања! 8) безвезе почињете свађу тамо гдје је нема. доста ми је нервирања око Борца сад треба да читамо још сви неке препирке које у ствари нису потребне... осмјех на лице и размишљајте позитивно.ево послушајте ово да се мало опустите :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xMGOvoXBIGY[/youtube]

а ја бих лично радије Боку за капитена.

ЕДИТ: и какво црно престајање са писањем, пишите сви ово је форум, фазон је да пишете а не да само читате. свако има право на своје мишљење

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 22:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
И новине пласирају милионе дезинформација,па их због тог не престајемо читати.
Ево у Пресу пише да је Вуле прешао у Пољску! Шта сад, требамо налупати тог новинара или га извријеђати јер још увијек то није 100% сигуно?
Сматрам да је Европски борац у најбољој намјери да изнесе свјежу информацију, навукао на себе гњев неких форумаша.

Али то је и логично. Сви смо бијесни јер најбољи играчи су нам већ једном ногом у другом клубу, ништа се не зна, нема новинара у Анталији, нема шопа, нема дугорочне стратегије, па се међусобно свађамо и тражимо кривца међу собом!

По мени је пичкасто да престанете писати! Је л` се бојите нечега можда?
Додуше, сви би требали помало смирити доживљаје :D , али никако да престаненте писати!
Нас овдје све веже једна ствар, а то је да волимо Борац. И стари и млади, и лијепи и ружни, и дебели и мршави, исти курац!

По мени капитен - БОКА, један од ријетких који воли Борац колико га и ми волимо, ако не и више...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
boka ili maleta?svejedno,mozda malu prednost dajem boki,i mislim da u svakom slucaju novi kapiten treba da bude "borcevo dijete" 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Зар није Жара био капитен прије? Можда тако и остане. :wink:

И ја бих волио Боку, али бојим се истуће судије није он за преговарање. :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
I ja sam za Boku :)
Ima vece srce od pola tima zajedno. Maleta zna mrljaviti ponekad. Boka nikad...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
а за разлику од Малете, Боки не истиче уговор на љето

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Boka ako dobije kapitensku traku jos ce se vise tuci na terenu :lol: :lol:

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
evropski borac je sam na sebe navukao kao sto neko rece bjes jer pise gluposti i misli da smo mi svi debili.

Pocev od fejnorad i vuleta, preko 10 autobusa dogovorenih 10minuta poslije objavljivanja dogovra o utakmici, dolaska tutorica, za koji je jedino on cuo,pa do najveceg bisera od svih koji citiram
Citiraj:
Netinho 26 godina igra za Atlético Paranaense na poziciji zadnje veznog
Visok je 174 cm ...Njegova cijena je procjenjena na 300 000 e
Inace ove godine je odigrao 10 utakmica postigao 2 gola
Na meti FK Borca

tako da decko nemoj da pises gluposti ziv bio. malo procitaj sta pametniji pisi, bices i ti pametniji.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i za razliku od malete dosao je odmah a nije cekao zadnji dan prelaznog roka da potpise za borac

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Jel bitno koje koje godiste kad bi gledali pola na forumu su mladji od 18 godina al niko to nece priznati a svejedno koliko godina god imao bitno je da imam stav a sad ako ce neko praviti razliku u godinama i ne postovati za to sto smo mladji onda nemamo sta traziti na forumu

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Људи, ајмо мало релаксирати ситуацију, сви који овдје пишемо волимо Борац и желимо му добро. Колико год нам се свиђало или не шта неко у одређеном тренутку пише, па чак и да је то по личном мишљењу највећа глупост, морамо имати међусобног поштовања, јер нико овдје не пише са лошом намјером. Сугестија се може дати сваком али на лијеп начин, без тешких ријечи којим би се неко могао увриједити. Свако мишљење је драгоцјено, и што из више углова сагледамо ситуацију бићемо ближи истини. Личне расправе треба обављати преко пп-а, не треба тровати тему, доказивати међусобно ко је у праву. Ако си добронамјеран и сматраш да неко гријеши, треба му на то скренути пажњу приватном поруком, тако се ни он неће наћи увријеђеним јер је прозван пред свима, а на форуму нећемо имати оваквих препирки.

Citiraj:
Нас овдје све веже једна ствар, а то је да волимо Борац. И стари и млади, и лијепи и ружни, и дебели и мршави, исти курац!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nece te postovati kad pises gluposti, samo da bi nesto napisao. nece te postovati kad lazes, samo da bi nesto napisao.

budi normalan pisi normalno i onda ce drugi biti sa tobom normalni

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Evo da se i ja izjasnim. I ja sam za Boku- jest da zbog njega dugujemo Dzaji ali on je jedini iskreni Borčevac.
I da, ovo oko situacije u klubu- moja ogorčenost je veća iz razloga što su naše banjalučke novine svakog dana imale intervju sa jednim našim igračem, koji su redom svi govorili kako je u Borcu sjajno i da idemo na titulu (zna se ko je vlasnik tih novina i ko je u našoj upravi) znači lagani smo stalno, živjeli u zabludi. A sad? Vlado jedino iskreno progoara da situacija i nije baš najsjajnija.

Još bi rekao da ovo proljeće od Veljovića ne očekujem ništa ali da od Vidakovića očekujem mnogo. Mislim da će on biti naš joker sa klupe.

Ja sam danas iz bjesa isto slagao na ovom forumu (to sam uradio zbog svakojakih inf. ili dezinfo.) a to je da imam informaciju da tim ostaje na okupu.

I PRESTANITE SE SVAĐATI!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
AJ BORAC

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
kod kuće i na strani je napisao:
Ja zaista ne znam od kud je došla ova priča stari i novi. Ja sam napisao da ne želim da dijelim forumaše na stare i nove. Ja sam samo napisao da mi se ne sviđa poplava neprovjerenih informacija i slično. Ako se neko osjetio prozvanim, meni je žao ali ja tu ništa ne mogu. :wink:

potpisujem...
i na osnovu tih gluposti koje se ljudima,pa tako i forumasima, serviraju,dolazi do naglih promjena raspolozenja,pa se pojedinci ponasaju k'o zene u PMSu.....a to nervira i ubija volju za pricom,iako posjedujes kvalitetne i sigurne informacije i nove prijedloge(ne prijedloge milion puta prezvakane i razjasnjene).....

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nije vrijedno svadjati se zbog gluposti ko sto je neko rekao svi smo ovde sa isti ciljem BORAC ovaj koje iznjeo podatke za moje godiste pogresio je za 2 godine i molim da se vise ne iznose podatci a ovo oko novih i starih forumasa ja sam rekao svoj stav i svoje misljenje i od sad samo na forum idu provjerene info

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 563, 564, 565, 566, 567, 568, 569 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]