Borac u srcu je napisao:
Tegeltija kad si već otvorio raspravu na tu temu ja ću reći da si došao u trenutku kad je potpuno izduvala bilo kakva želja za gledati fudbal na Gradskom iako smo obezbijedili evropu, ali ko zna koja neutemeljena euforija ovaj put sa Lalatovićem, gubitak od Farana, igranje u NG, zaostatak za Zrinjskim 100 bodova, sudijska sranja i sviranja sto nepostojećih faulova na centru u korist Borca je bilo
užasavajuće. Onda ti dođeš najaviš čitav novi tim, skaute, sajt, šop, stadion, titulu i to sve sa više manje istom ekipom uprave "pojačanom" Jandrićem itd. nije obećavalo, ali sad kad podvučemo crtu napravili ste dobru ekipu, napunili stadion po prvi put, odlično protiv Austrije, sajt, šop, prvo mjesto, pomoćni teren, saradnja sa BSK, kontinuitet na klupi, veoma si agilan mediji te prate samim tim i Borac, mislim da treba to da nastaviš pa da vidim šta će ispasti. Ne bih neki novi eksperiment u upravi, preko glave nam je tih promjena u svim strukturama kluba, ajde malo da vidimo kad imamo kontinuitet u vođenju kluba šta će da bude.
I savjet jedan pošto ide veliki jubilej 100 god. probaj iskamčiti pare od nekog da popravimo stadion šta i koliko se može, barem natkriti istok da ne propada i riješiti odvojenu gostujuću tribinicu. Toliko o tome
U ovih 9 mjeseci kao ima nekog pomaka, ali je smiješno zasluge pripisivati ovom čovjeku. Valjda bi trebali znati ko je pravi predsjednik, a dotični je samo za javnost. Ako je neko donosio novac i radio operativne stvari to je Goran Lukić, samo što se čovjek nije hvalio i blamirao kao ovaj.
Šta ćemo sad kad nema para, što su igrači u nekoj vrsti tihog bojkota? Taj Mijatović bi ostao da je ovo normalan klub. Biće još odlazaka pogootovo igrača iz prvih 11, koji su u svojim karijerama osjetili šta znači biti dio kluba koji je na malo ozbiljnijem nivou.
Što se tiče skupštine kluba, održana formalno za nekih 20-ak minuta. Pa ozbiljnije se održi sastanak zajednice etažnih vlasnika. Koliko znam do sada su u skupštini kluba bili predstavnici grada, pa je klub malo i gradski. Javnost bi trebala detalnjije da zna kakav je novi statut, koje su to nove promjene. Upratio sam da klubovi iz regije obavijeste navijače o tome, kao što obavijeste koliko se prodalo članskih i sezonskih.
Da se ponovim od prije par dana.
Laž!!! Nije stvar u plati, već u dugovanju i neljudskom odnosu. Taj Mijatović je kalibar čovjeka koji to ne trpi, a ova smišljena priča o klauzulama je laž.
Kad "predsjednik' lijepo upakuje priču na tviteru, daj nam reci što igrači nisu došli na zajedničku večeru? Jel i za to ima klauzula, žene i djevojke nisu dale da dođu?