banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 16:00 Danas je 01 Jul 2026, 16:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 562, 563, 564, 565, 566, 567, 568 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Brigate BL je napisao:
He he ne budite tuzibabe bice narednih dana dosadno bez utakmica i treninga moracemo nekako da ubijemo vrijeme
molim bez svadja i GALAME :angry4:

Najbolji način za ubijanje vremena je svađanje i galama, ajmo opletite... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Necu da se svadjam vec kazem kako jeste a sad sto ostalo novi forumasi sute i ne podrzavaju me a znaju da sam upravu to je njihova stvar...Pravda za nove forumase !!!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Znalo se da je Vule bivši kapiten. Evo i priloga na RTRS-u koji to potvrđuje.

http://rtrs.tv/av/player.php?id=11383&x=1

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Хмм занимљиву информацију чујем ко би могао доћи умјесто Авдуке углавном ако дође овај голман умјесто Авдуке мрежа ће нам опет бити закључана ;)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:55 
Bič božji
Bič božji

Jesam li ja danas pitao šta on radi u klupskoj opremi i zašto na potpisivanje ugovora putuje o trošku kluba, zar nismo odmah trebali povesti njegovu zamjenu :angry4:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Čovjek je u pravu, i ja sam jutros govorio o tome. Ova tema nikako nije ona što je nekad bila nema kvaliteta, javljaju se ljudi iz dosade i lupaju sve i svašta pa i ovi koji imaju neke dojave od uprave ili igrača počeli su iznositi poluinformacije. Evo moj doprinos poboljšanju kvaliteta teme javiću se samo ako imam šta pametno za predložiti, jer nemam informacije iz kluba i primjetio sam da i nisam neki poželjan sagovornik a i mislim da sam se previše navukao na ovo pa ću ubuduće većinom kao i nekada samo čitati postove kad imam vremena.
Mislim da se niko ne treba ljutiti zbog ove prozivke starih forumaša ali i ja ponavljam da mislim da se ova tema pretvara u cirkus a imala je jedan ozbiljan koncept i zbog toga sam se i pridružio.

Pozz

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Jesam li ja danas pitao šta on radi u klupskoj opremi i zašto na potpisivanje ugovora putuje o trošku kluba, zar nismo odmah trebali povesti njegovu zamjenu :angry4:

Управу си али ја мислим да је овај момак спреман, али нисам сигуран гдје је сад...

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:58 
Bič božji
Bič božji

Gazimestanac87 je napisao:

Управу си али ја мислим да је овај момак спреман, али нисам сигуран гдје је сад...

Ovaj je možda već u Antaliji... :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 21:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
ako mislimo na istog onda nije njega su tek zvali :),
Vule je u klupskoj opremi jer je on jos Borcev igrac

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 21:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Brigate BL je napisao:

Pa ako je Vule još Borčev igrač zašto onda Radmilo reče to što reče za RTRS? Čini mi se da je Vule dodatno iskoristio klub da se 'prebaci' do Turske gdje će završiti transfer.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 21:05 
Bič božji
Bič božji

Brigate BL je napisao:

Vule je naš igrač samo na papiru i nije korektno da nekom zauzima mjesto u avionu, na to sam mislio...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Znali iko sta se desava sa dugom prema Dzaji???

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 21:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Evropski Borac je napisao:
Tacno zbog ovog posta od skypostman razmisljam ozbiljno da prestanem pisati na ovom forumu jer je ocigledna podjela na nove i stare forumase vidi se ne povjerenje,ne slaganje cak ponekad vrijedjanje i ostalo predlazem i ostalim novim forumasima da malo pogledaju odnos starijih forumasa prema njima cast izuzetcima Sajin,Schlager ...

Stari i ja slično razmišljam mada mislim da smo mi "novi" dali veći doprinos od njih kad je u pitanju SOS i da se njih pitalo ne bi ništa ni uradili a baš sam sad gledao ko je pokrenuo tu akciju, nije niko od starih forumaša već jedan od novih.

Nema veze, povlačim se i ja

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 21:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ha ha ha pa ja sam se onda zbog etiketiranja oko Zvezde trebao milion puta povuci
sto bi rekao nas sjajni pjesnik Ostajte ovde

Do titule nadam se :)

P.S Ziga ga metnu sitiju :)

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 21:21 
Bič božji
Bič božji

Dajte ljudi, kakvi stari i novi, o čemu pričate, pa to je smiješno, čuj novi, čuj stari...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dajte ljudi, kakvi stari i novi, o čemu pričate, pa to je smiješno, čuj novi, čuj stari...

Тако је !

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 21:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2010, 19:35
Ма какве подјеле људи, опустите се мало...
Нема потребе за било каквим прозивањима и вријеђањем, мислим да смо сви овдје окупљени око једне идеје и да нам је свима у интересу само једно, а то је још бољи Борац! На овом форуму су се родиле многе добре идеје и било би добро да се настави у истом ритму...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
mislio sam da ne komentarise ovo novi stari ali me je Boka malo strecnuo.

gl'e Boka, Evropski Borac i ko se jos osjeca kao "novi", postovi su jos uvijek, 'fala Bogu, na ovom forumu i ako se vratis malo unazad vidices da niko nikog nije vrijedjao niti je imao neku namjeru da to uradi. kod kuce i na strani je odreagovao tako kako je odreagovao. odavno citam njegove postove i skoro sam siguran da nije imao namjeru da vrijedja, vec je htio da skrene paznju na to da se ne pisu neke informacije koje nisu pouzdane i koje ce unositi nemir na ovom forumu. ovaj forum citaju mnogi pa cak i zeleni, a ako si primjetio i nekim novinama je ovo glavni izvor informacija.

to Boka za SOS, svaka cast! ali to svaka cast ide svima nama kao i za mnoge druge akcije koj smo pokrenuli sa ovog foruma(ne znam koliko si upucen). i mislim da je malo bezveze da se djelimo tipa, mi novi smo uradili ovo, vi stari ste uradili ovo...jer vjeruj mi da su "stari" mnogo vise uradili.

ja nisam volio nikad da imenuje i da govorim ko je sta i koliko uradio, smatrajuci nas kao tim pa me je to malo iznerviralo. valjda svi znamo koje je sta uradio, a ko ne znamo imaju postovi koji svjedoce.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 22:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
Boka, Evropski Borac-ponasate se ko curice :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 22:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ljudi nema stari novi. Svi smo se ovdje okupili sa istim ciljem a to je diskusija/ debata i o dobrim i o lošim stvarima. Lijepo je bilo ljetos kad nas je navijac obasipao insajderskim inf. iz kluba. Sad je došlo do nekakvih pomjeranja u klubu i stvari idu u pogrešnom pravcu, barem se sad tako čini. Navijač je ovdje plasirao informacije iz prve ruke i ujedno na spremao za nekakva desavanja u klubu. Svaka mu čast. Ono sto je radio navijač trebali su raditi ljudi sa zvaničnog sajta i sad ne bi bilo ovakvih problema. Na šta sam mislio prvo uprava donosi dokument (zapisnik, Odluku) da nema rasprodaje, trener daje ultimativni rok igračima, i na kraju sve je propalo tj. slagali su nas. Ovo sve pišem iz razloga što razumijem ogorčenost forumaša nismo bili spremni na ovo a sad ni klub nije spreman za prelazni rok. Najbolje nikog ne dovoditi- teško će se uklopiti. Ja vjerujem u Petrića, znam da ga ovde mnogi ne podržavaju ali bole i on nego mačak u vreći usput i dobro plaćen. Cijelo vrijeme smo trovani inf. kako koji igrač ode da on i nije presudan sad kad se okrenemo vidimo da pola tima nema a i pare nismo dobili. Eee to je veliki minus ovoj upravi.

Šta je tu je. Nemojte se samo međusobno svađati, molim vas, svi ste ovdje dragocjeni. Žalosno je što nemamo šlifa da napravimo nešto veliko da se ponosimo. Recimo sportski sajt ili TV koji će naše klubove pratiti a ne da moljakamo SOS i pratimo stvari o našem Borcu na ss i sc.ba. A oni se naslađuju samo lošim stvarima u Borcu i on im je trn u oku pogotovo kad je jak. Evo danas je sc. uživo prenosio utakmicu Seljo-spartak. Razumijem da i iz toga proizilazi nezadovoljstvo forumaša. S druge strane SVAKA ČAST MOMCIMA SA BORAC SPORT sajta!!!! Samo ne znam da li ste vi primjetili da ljudi već godinama traže sponzore koji bi se reklamirali na tom sajtu, ljudi dali ponudu i ništa. O tih para ljudi bi platili sami sebi antaliju i podigli posjećenost sajta. Nazalost taj reklamni prostor i dalje zjapi prazan.

Idemo dalje, i sam sam izgubio živce ovih dana i pisao svašta ali to sam radio samo iz jednog razloga zato što obožavam ovaj naš Borac i boli me kad ga vode ljudi kojima je plafon u životu otići i gledati vječiti derbi u Beograd.

Evo ja neću više o tome i vi sve znate kakva je Uprava i situacija u klubu u zadnjih mjesec pa bih otvorio novu diskusiju:

Novi KAPITEN BORCA?????

Ja sam za Maletića ili za Boku!

Da čujem komentare!

Opletite po tastaturi i stari i novi :lol: :lol: :lol:
Salim se svi smo mi Borac! Nema stari novi samo Borac postoji i zajednička ljubav prema njemu!

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 562, 563, 564, 565, 566, 567, 568 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]