banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 16:11 Danas je 01 Jul 2026, 16:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 561, 562, 563, 564, 565, 566, 567 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Feb 2011, 19:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Banjalucki_Behar je napisao:
Do kada traje prelazni rok, meni se cini da je istekao, sto bi znacalio da su svi transferi zavrsena prica.

До 8. фебруара код нас чини ми се. Оно што нас интересује је до кад траје у Пољској, а тек је почео и трајаће до краја Фебруара. :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 19:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Bravo predsjedniče, ajde priznaj jesi li ti Tegeltija.

Pa svi prodaju igrače i od toga žive čak i Titovi blizanci, kod nas se uvijek nekako razmišlja od danas do sutra, ajd da ga zadržim pa ako bude frke oko plaćanja valjda će pomoći Grad, Vlada ali nema te strategije o kojoj govoriš da smo samoodrživi.

Šta kažeš na našu akciju prema SOS i možeš li ti šta pomoći oko tih pregovora sa SOS-om ajd rukni im bar neki mail ili lobiraj kod uprave ili barem napiši tamo komentar :wink:

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Poslednji put menjao Boka dana 02 Feb 2011, 19:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 19:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Op?! Ke?
Zar prelazni rok ne vazi kako za dovodjenje tako i za prodaju igraca?
Kao Borac moze prodati igraca nekom poljskom klubu ako je kod nas zavrsio rok, a kod njih nije?!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 19:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Da, mislim da je prelazni rok validan samo za dovođenja

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 19:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Boze dragi, pratim fuzbal 10 godina, sve i jednu mogucu ligu, a zivio sam u zabludi...
Kad malo razmislim, pa to je i logicno.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 19:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Feyenoord za Vuleta 230 000 evrica ...Vozim ga na autobusku odma :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 19:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Какав Фејнорд, шта лупаш? Прелазни рок у Холандији је завршен. Престаните више са изношењем полу-информација.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Mislim da ovaj forum lagano gubi na vjerodostojnosti, ili se varam. Sjećam se da je rasprava na ovim stranicama bila više nego konstruktivna (bilo je pojedinačnih incidenata :x ). Ne želim da dijelim forumaše na stare i nove, ali u zadnje vrijeme došlo je do 'poplave' poluinformacija i iznošenja političkih stavova. Pomenute stvari mi se ni malo ne dopadaju.
Očekujemo kontakt sa 'našim ljudima' u Antaliji kroz dan dva :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kod kuće i na strani je napisao:
Mislim da ovaj forum lagano gubi na vjerodostojnosti, ili se varam. Sjećam se da je rasprava na ovim stranicama bila više nego konstruktivna (bilo je pojedinačnih incidenata :x ). Ne želim da dijelim forumaše na stare i nove, ali u zadnje vrijeme došlo je do 'poplave' poluinformacija i iznošenja političkih stavova. Pomenute stvari mi se ni malo ne dopadaju.
Očekujemo kontakt sa 'našim ljudima' u Antaliji kroz dan dva :D

Ovde je ocigledna podjela na stare i nove forumase vidi se po reagovanju na informacije i jos par stvari.....Pravda za nove forumase

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
Sad je bio prilog na RTRS o Borcu.Sipovac kaze da Vule ide sigurno,a Ljubojevic je rekao da ce se naci adekvatne zamjene.Za Avduku se jos nista ne zna.Jos su govorili Jagodic i Maletic.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Evropski Borac je napisao:
Pravda za nove forumase

:lol:

Dajte, smirite se malo. Znam da vecina, pogotovo ovih mladjih, nema strpljenja, ali sacekajte da se jave ljudi koji imaju najbolje kontakte...
Da se ne lazemo, i mi matori smo kao na iglama. :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
Evropski Borac je napisao:
Pravda za nove forumase

:lol:

Dajte, smirite se malo. Znam da vecina, pogotovo ovih mladjih, nema strpljenja, ali sacekajte da se jave ljudi koji imaju najbolje kontakte...
Da se ne lazemo, i mi matori smo kao na iglama. :D

Ima forumasa koji prave podjele i to nije posteno :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Na sajtu Krakovije sam pronasao da su oni nama navodno ponudili za Vuleta 200 000 evra, informacija je iz njihovih novina sport expres a da je Trivunovic trebao otici u Izreal . Medjutim trener je imao mozdani i nakon toga su se predomislili i doveli svog igraca

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
И моћни БЕЛ је дао прилог о Борцу и одласку у Анталију

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

He he pa svi smo bili ujutro da ispratimo momke
moram nesto da napisem
Nije problem sto ce po svemu sudeci Borac ostati bez kompletne odbrane vec sto nas prave budalama. U decembru saopstenja, nema rasprodaje ostajemo na okupu napadamo titulu. Sad potpuno druga slika ajd sto su Stane, Vukelja i Mumi otisli nije mi zao ali da ostanes bez tri clana startne defanzivne postave i to u momentima kad istice prelazni rok je uzasno nepromisljeno jer ne mozes reagovati. Da je do toga doslo planski na kraju polusezone kazes nemamo para moramo praodati i to uradis ne bih se puno nervirao ovako je bas lose
Ali ima i dobra stvar danas je Vladi onako tuzno sefe sta cemo sad, a on gotovo optimista nastavicemo u istom ritmu .. Stvarno se nadam

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tacno zbog ovog posta od skypostman razmisljam ozbiljno da prestanem pisati na ovom forumu jer je ocigledna podjela na nove i stare forumase vidi se ne povjerenje,ne slaganje cak ponekad vrijedjanje i ostalo predlazem i ostalim novim forumasima da malo pogledaju odnos starijih forumasa prema njima cast izuzetcima Sajin,Schlager ...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Forum je mjesto za iznosenje misljenja tako da imate pravo pisati sad na drugima je da skontaju da li da vam vjeruju ili ne

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Forum je mjesto za iznosenje misljenja tako da imate pravo pisati sad na drugima je da skontaju da li da vam vjeruju ili ne

Pa ne trazim puno vec samo neko postovanje na forumu malo vise povjerenja i manje vrijedjanja...Pravda za nove forumase

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
@Evropski Borac
Ako nisi dobro pročitao napisao sam:

kod kuće i na strani je napisao:
Ne želim da dijelim forumaše na stare i nove, ali u zadnje vrijeme došlo je do 'poplave' poluinformacija i iznošenja političkih stavova. Pomenute stvari mi se ni malo ne dopadaju.

Ako si se osjetio prozvanim to je druga stvar. Ja tu ne mogu ništa. Toliko o ovoj 'temi' :wink:

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 02 Feb 2011, 20:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

He he ne budite tuzibabe bice narednih dana dosadno bez utakmica i treninga moracemo nekako da ubijemo vrijeme
molim bez svadja i GALAME :angry4:

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 561, 562, 563, 564, 565, 566, 567 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]