banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 15:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5627, 5628, 5629, 5630, 5631, 5632, 5633 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 05 Nov 2023, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Sto se tice crvenog:
1. Prekrsaj nije u opasnoj zoni
2. Nije bilo intenziteta
3. Nije bilo otvorenog djona

Crveni je Peljtin poklon Sarajevu, i nadam se da je zaradio pauzu od par kola.
Pored toga, ovo je mala skola Tegiju i Vici kako se jednostavno sa jednim-dva zvizduka rjesava utakmica, a ne ono sto nama priredjuju sa autima i sjeckanjima.

Momcima kapa do poda, grizli su i bili puno bolji i zasluzili pobjedu veceras.

Jovo Lukic nakon onog mangupluka u sansi 1 na 1 treba biti klupiran naredne 3 utakmice. Imas sansu da rjesis utakmicu u sred sarajeva a ti glumis Erlinga Halanda sa sve ljevicom Lukic Jove.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2023, 22:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Ok. Sramotno sudjenje i navlacenje domacinu kakvo nismo gledali od kada je ove lige. Nadam se da ce uprava reagovati i nekim saopstenjem ukazati na ovo sto se radi ove sezone. Politicko sarajevo svim silama pokusava da sprijeci napore nase ekipe i uprave da dodjemo do zasluzene titule.

Nadam se da cemo i mi imati ovakvo domacinsko sudjenje iduci vikend.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2023, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
AndiamoBL je napisao:
Sto se tice crvenog:
1. Prekrsaj nije u opasnoj zoni
2. Nije bilo intenziteta
3. Nije bilo otvorenog djona

Crveni je Peljtin poklon Sarajevu, i nadam se da je zaradio pauzu od par kola.
Pored toga, ovo je mala skola Tegiju i Vici kako se jednostavno sa jednim-dva zvizduka rjesava utakmica, a ne ono sto nama priredjuju sa autima i sjeckanjima.

Opet je danas Zrinjski pokazao kako se krade. Nepostojeci penal i gol iz ofsajda.
Gospodski.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2023, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ovo je opet Vinkov poraz, možete mi reci da sam lud ali ja tvrdim da ova ekipa može igrati dobro i bez trenera. Izgubio je utakmicu(ovo je za mene kao poraz) jer nema osjećaj kada su igrači istrošeni i kada je potrebna izmjena. Tačka. Vinko je još prije crvenog trebao uvesti Ćelića, Kulašina i Makarića. Time bi učvrstio odbranu, pojačao krila i Lukiću dao zasluženu kaznu zbog pokušaja loba. Sredina sa Grahom, Nišićem i Blagaićem je odlično stajala na terenu i ona je mogla čekati još malo na osvježenje recimo pred kraj.

Ako neko ima blizak stručnom štabu ja bih ga molio da sazna zašto rade to što rade već ne znam koju utakmicu zaredom? Čemu politika da je dovoljno 11 igrača za svih 90 minuta i zašto onda gomilamo toliko igrača u rosteru ako nam je dovoljno 15?

Da sam na mjestu Makarića otišao bi čim istekne ugovor. Piša se po momku sa ovim uvođenjem u 90+ kao da je neki junior.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2023, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
S obzirom da nas nije pobjedilo sarajevo ni u jednoj utakmici kao ni Zrinjski, msm da je sad svima jasno da imamo realan potencijal za titulu i to smo svi i prizivali pred start kao apsolutni prioritet. Dakle x iz BL nije kiks jer im je uzvraćeno na Koševu i idemo dalje po titulu

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2023, 22:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Utakmica odigrana bas kako treba ali 90 minuta, u sudackoj nedostata koncentracije sa igracem manje.Steta zbog primljenog gola ali nije los rezultat. Kasni se sa izmjenama. Blagaic vrhunski odigrano.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2023, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
skypostman je napisao:
Ovo je bila druga kljucna utkmica koju nismo dobili, sljedeca je protiv Posusja u gostima u decembru. Sto se tice iduceg protivnika, ako ne damo tri komada minimum nek se Vinko nosi u tri picke materine.

Слажем се за следећег противника. Тренутно су у рангу отприлике Игмана, Гошка, Посушја.. Лагано их добити, а Сарајево и Зрињски чекају тешка гостовања, тако да се надам да ћемо надокнадити ово вечерас....

И да, потпуно се слажем са @tatamata, од-до..

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2023, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Borac u srcu je napisao:
S obzirom da nas nije pobjedilo sarajevo ni u jednoj utakmici kao ni Zrinjski, msm da je sad svima jasno da imamo realan potencijal za titulu i to smo svi i prizivali pred start kao apsolutni prioritet. Dakle x iz BL nije kiks jer im je uzvraćeno na Koševu i idemo dalje po titulu

Sarajevo je nebitno u priči za titulu, to je ekipa koju Sloga rastura kao bugarsku skupštinu. Nisu nikakav kandidat za titulu, ni konkurent.

Mi sa ovim iksevima propuštamo da se odvojimo od jedinog konkurenta za titulu, Zrinjskog.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2023, 22:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
tatamata je napisao:
Ovo je opet Vinkov poraz, možete mi reci da sam lud ali ja tvrdim da ova ekipa može igrati dobro i bez trenera. Izgubio je utakmicu(ovo je za mene kao poraz) jer nema osjećaj kada su igrači istrošeni i kada je potrebna izmjena. Tačka. Vinko je još prije crvenog trebao uvesti Ćelića, Kulašina i Makarića. Time bi učvrstio odbranu, pojačao krila i Lukiću dao zasluženu kaznu zbog pokušaja loba. Sredina sa Grahom, Nišićem i Blagaićem je odlično stajala na terenu i ona je mogla čekati još malo na osvježenje recimo pred kraj.

Ako neko ima blizak stručnom štabu ja bih ga molio da sazna zašto rade to što rade već ne znam koju utakmicu zaredom? Čemu politika da je dovoljno 11 igrača za svih 90 minuta i zašto onda gomilamo toliko igrača u rosteru ako nam je dovoljno 15?

Da sam na mjestu Makarića otišao bi čim istekne ugovor. Piša se po momku sa ovim uvođenjem u 90+ kao da je neki junior.
Makaric je pozajmljeni igrac Alborga, ne bi me zacudilo da ga na polusezoni prosljede negdje drugo jer ne dobija dovoljno minuta. Ovako moze i u Danskoj sjediti na klupi.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2023, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Да, нико не коментарише Пељту, старт за жути, а кретен даје црвени, нити је задњи играч, нити је старт бруталан за црвени. Тако се навуче утакмица... е сад, да ли ћемо се ми огласити, питање је, а да је то Сарајлијама урађено, не би могли да живимо од слика из дрона, ВАР-а и осталих "анализа".

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2023, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Shadow je napisao:
Да, нико не коментарише Пељту, старт за жути, а кретен даје црвени, нити је задњи играч, нити је старт бруталан за црвени. Тако се навуче утакмица... е сад, да ли ћемо се ми огласити, питање је, а да је то Сарајлијама урађено, не би могли да живимо од слика из дрона, ВАР-а и осталих "анализа".

Nepostojeći crveni karton koji je direktno uticao na konačan ishod.
Isto onaj žuti karton za Nišića na početku, njegov prvi faul, naslonio dlan na njihovog igrača, ovaj vadi karton.
Još mu Graha pokazuje da je prvi faul.

Kasnije u drugom poluvremenu Graha vuče njihovog za dres, primjer žutog kartona, Peljto ništa. Kao kompenzuje.
Loše suđenje, neujednačen kriterijum.

Apsurd je da igramo sa Sarajevom u Sarajevu i da sudi sudija iz Sarajeva. Protiv Zrinjskog, Veleža itd. nije problem Peljto, ali ovo je bezveze, makar on imao FIFA značku.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2023, 07:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Sad kad se malo sleglo, kontam da je i ovaj bod dobar.

Takodje, Jovo je odigrao dobro osim onog pokusaja loba koji je zasjenio ono sto je odigrao dotad.

Celic se vraca na mjesto stopera, a Suba na beka.
Necemo biti oslabljeni za sljedecu.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2023, 08:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2023, 18:54
Колико год се срало о суђењу јел сад виде наши критичари каква багра су јалијаши.Пељто одсудио добар ђеч још њима на фин начин навлачио и људи га на крају неча звиждали и вријеђали.Вици треба бити наук како се навлаче утакмице,а за примјер нек има ову утакмицу.Доста ствари у клубу нашем не ваља од ћелавог па на даље Али ево кад погледам јалију након јучерашњег меча схватим и да нисмо толико црни.Надам се да ће наши момци добром паролом следећу утакмицу одговорити овој стоци њиховој.А и на крају кад се сагледа нисмо изгубили,одиграли одличан меч чак шта више били бољи.Ова екипа уз нормалног тренера може и без лакрдија да гази лигом.Сад против жеље опет фино напунити стадион и напунити им мрежу головима да крене лудница.А јалија нек кука,АЈ ВЕЛИКАН!

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2023, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ne bih se složio da nam sarajevo nije konkurent. Imaju skupu ekipu ali im konstantno fali nekoliko dobrih vezanih rezultata pa da se zaholcaju. Uzgred, što su bliže vrhu medijski pritisak je ogroman. Zato je važno da nismo izgubili ni jednu. Mi se izvukli u BL oni u SA i dobro, to je fudbal. Gazimo dalje

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2023, 09:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Solidno je meni to sve izgledalo. Očekivao sam totalnu defanzivu i poraz na kraju. Izlazilo se visoko na igrače, neka vrsta presinga. Utakmica većinom egal koja je tako i završila.
Nego ovdje se mišljenje formira iz utakmice u utakmicu, iz minuta u minut. Iz nebesa u blato i obrnuto. Standardna srpska posla.
Taj Jovo je odradio dosta dobar posao za tim, a ovdje pljuvačina. I prije nekoliko stranica (utakmica) sam napisao da je trenerski dio najtanji dio ekipe, što nije bilo podržano mišljenje. I dalje to mislim, ali sad ne zbog ove utakmice već zbog opšteg utiska u ovoj polusezoni. Ali neće niko normalan mijenjati trenera koji je 12 utakmica bez poraza.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2023, 10:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Prije utakmice svi bi pristali na bod, ali sad je gorak ukus. Treba imati na umu da uprava i marketing ne prate rezultate sportskog dijela i teško je pomiriti se sa tim da neće krenuti na bolje. Prvi smo na tabeli i kao što sam skoro pisao tek na proljeće će biti jasnija slika ko može do titule. Probati do polovine decembra zadržati ovu prednost i proći taj kup u Hadžićima 29.11.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2023, 11:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Macr0 je napisao:
Solidno je meni to sve izgledalo. Očekivao sam totalnu defanzivu i poraz na kraju. Izlazilo se visoko na igrače, neka vrsta presinga. Utakmica većinom egal koja je tako i završila.
Nego ovdje se mišljenje formira iz utakmice u utakmicu, iz minuta u minut. Iz nebesa u blato i obrnuto. Standardna srpska posla.
Taj Jovo je odradio dosta dobar posao za tim, a ovdje pljuvačina. I prije nekoliko stranica (utakmica) sam napisao da je trenerski dio najtanji dio ekipe, što nije bilo podržano mišljenje. I dalje to mislim, ali sad ne zbog ove utakmice već zbog opšteg utiska u ovoj polusezoni. Ali neće niko normalan mijenjati trenera koji je 12 utakmica bez poraza.
Nije sporan Jovo, on je takav kakav je, nije Drogba to znamo, sporan je Vinko sto ga ne mijenja na vrijeme. Na kraju u 90oj uvede Makarica umjesto da je ubacio stopera ili defanzivnog veznog jos jednog.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2023, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Напримјер, негдје око 70-е минуте су биле зреле измјене Чавић - Кулашин, Лукић - Макарић, Нишић - Ћелић, Хреља - Кортез. Граховац да помаже дефанзиви, и покушати дугим лоптама избацити Кулашина или Хрељу у трчање.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2023, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Morao je Vranješ zamijeniti Blagaića, čovjek zna izboriti faul, zagraditi se, zadržati loptu. Idealan za finiš ovakvih utakmica. Na iskustvo i na autoritet.
Neki od vas bi ubacivali trećeg štopera i četvrtog zadnjeg veznog, zbog takvih izmjena i prosipamo bodove.
Baš na Koševu je Krunić stručnjak 2019. ubacio Runića pred kraj umjesto Zilkića i primamo gol isto ovako u finišu.
Fićović umjesto Blagaića je skoro podjednako pičkasta izmjena.

Umjesto Herere očekujem Jokića na beku kao u Gabeli jer se Subić ne uklapa u Milkanovićev nebanjalučki koncept.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2023, 16:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Vranjes nije vise za ozbiljnog fudbala,kapa do poda za ucinjeno do sad ali vidjelo se da ne moze vise,od kad se vratio iz Slobode nije imao 5 kvalitetnih minuta....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5627, 5628, 5629, 5630, 5631, 5632, 5633 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]