banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 17:20 Danas je 01 Jul 2026, 17:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 560, 561, 562, 563, 564, 565, 566 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Feb 2011, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Neka ode Vule,ja sam za njegov odlazak.Ne smije nam on otici za dzabe na ljeto,trebamo uzeti sto vise mozemo za njega,i to je to.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 15:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
situacija sa avdukom se smirila.ima li ista novo,ostaje li?

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Ја имам информацију да је Вуле отишао за 130.000 еура.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 15:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Чекај сад, Ја једну ствар не контам.
Ако оде Вуле, па то значи да је 1 мјеста вишка за припреме у Анталији.
Помало неозбиљно, могла се неком јунироу дати шанса.
Нада се да ће неко ускочити на то мјесто, ако он оде...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 15:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
tatamata je napisao:
Neka ode Vule,ja sam za njegov odlazak.Ne smije nam on otici za dzabe na ljeto,trebamo uzeti sto vise mozemo za njega,i to je to.

Смјешна цифра, а и питање је колико ће клубу остати од те сиће. И шта кажеш ти си за одлазак капитена, човјека који је на јесен од 15 одиграо 14 уткамица ако се не варам. Значи пола одбране нам је отишло, а видјећемо како ћемо проћи са замјенама које нисмо довели. Још само Авдуке да се рјешимо и супер. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 15:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ja imam info. da ova ekipa ostaje na okupu do ljeta.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 16:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Ако је та цифра у питању, онда је стварно смијешно. Боље да су све паре од Пузигаћиног трансфера уложили у продужење уговора с њим па га на љето двотруко или троструко скупље продали. Али већина ових цифара што се наводе и у новинама и овдје на форуму су мање, више нека нагађања. Ајде сад знај која је права информација, ако је и има. Само да прође више овај прелазни рок. Ја не знам да ли сам субјективан, али чини ми се да је код нас најбурнији.

И ја да похвалим момке са портала Борац, ове сезоне заиста одличан рад, Само тако наставите.

Poslednji put menjao максел dana 02 Feb 2011, 16:12, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
овдје јебе луд збуњеног :lol: :-?

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 16:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
АЛЕКСАНДАР je napisao:
lider je napisao:
Kakav sam san imao sinoc:) Kao dosla CZ na gradski kod nas.Zapad pun,a istok prazan.Zvezda nas uzme prvo poluvrijeme 4-0,znaci igrala se sa nama.Onda na poluvremenu kad je besplatan upad,napuni se istok i mi njima utrpamo cetiri gola i na kraju bude 4-4 :)

гледао си монтевидео скоро а :lol: :lol:

Gledao,gledao :) Ove godine stize i nastavak filma ;)

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 16:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
lider je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:
lider je napisao:
Kakav sam san imao sinoc:) Kao dosla CZ na gradski kod nas.Zapad pun,a istok prazan.Zvezda nas uzme prvo poluvrijeme 4-0,znaci igrala se sa nama.Onda na poluvremenu kad je besplatan upad,napuni se istok i mi njima utrpamo cetiri gola i na kraju bude 4-4 :)

гледао си монтевидео скоро а :lol: :lol:

Gledao,gledao :) Ove godine stize i nastavak filma ;)

Да ли смо сви на крају пјавали Боже правде? :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 16:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Ovdje je očikledno da ima par momaka koji su na ovaj ili onaj način povezani sa nekim od igrača ili uprave jer vidi se da imaju ljudi većinom dobre informaciji. Međutim nemojte što kaže Vlado praviti šegu sa nama i trzati ljude, kidati nam živce. Dosta je što po novinama i sajtovima svašta pišu sad ste nas i vi počeli jebati.

Ako nisu provjerene informaciji nemojte ništa pisati. Bolje da ste ta poznanstva iskoristili da im sugerišete kad dođu momci sa SOS u posjetu da sjednu s njima popiju piće i dogovore dugoročnu saradnju ili da povedu nekog novinara sa sobom. Sramota Inđija, Spartak, Sevojno, svi vuku novinare mi kao u 70-tim godinama, saznavaćemo informacije tek dan - dva poslije utakmica.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 17:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
максел je napisao:
Ако је та цифра у питању, онда је стварно смијешно. Боље да су све паре од Пузигаћиног трансфера уложили у продужење уговора с њим па га на љето двотруко или троструко скупље продали. Али већина ових цифара што се наводе и у новинама и овдје на форуму су мање, више нека нагађања. Ајде сад знај која је права информација, ако је и има. Само да прође више овај прелазни рок. Ја не знам да ли сам субјективан, али чини ми се да је код нас најбурнији.

И ја да похвалим момке са портала Борац, ове сезоне заиста одличан рад, Само тако наставите.

Da bi se ispunili njegovi uslovi, malo je da smo prodali trojicu Puzigaća, stoga sretan mu put, ali i ovaj put je otišao o trošku kluba...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 17:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

A kakvi smo mi pokazaće ze prvo 15. a ponajviše 20., nek nam je Bog na pomoći, ne bi da likujem i mi smo tu negdje vjerovatno mada se potajno nadam u dr fudbala da će posložiti družinu i da ćemo ipak uzdignuta čela hodati nakon tih utakmica.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 17:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

20. februar - Dan istine

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 17:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Vjerujem i ja u Borac mada mi razum govori drugačije, al ajd bataliću razum razmišljaću srcem.

http://sportal.rs/news.php?id=44597 :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Do kada traje prelazni rok, meni se cini da je istekao, sto bi znacalio da su svi transferi zavrsena prica.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 18:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Dobrodošao borcev_navijac aj reci nešto pozitivno, nemoj nikakvo crnilo da pričaš, dosta nam je toga.

Ode navijač dakle ništa pozitivno nije imao za reći :(

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 18:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Информације о Жељезничару или било којем другом БиХ клубу износите на теми о Премијер лиги зато је и отворена, сва прича о томе овде ће се брисати.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 18:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Odlasci i dolasci igraca su nekako fudbalska neminovnost. Problem je sto najlakse odlaze najbolji, jer da bi neko otisao vani , neko vani mora da ga zeli i da je za njega spreman da plati obestecenje. Ne mozes sam odrediti ko ce da bude prodan, jer prvo moras da imas nekog ko je spreman da kupi. Nazalost mi smo jefitno trziste, i zato igraci koji iole valjalju i dobiju ponude prirodno zele da odu i zaradjuju tamo gdje ih daleko vise placaju.

Koliko god da zelimo da zadrzimo najbolje igrace, nekako uvijek najbolji odlaze upravo iz gore navedenog razloga.

S druge strane klubovi u bih su u teskoj finansijskoj situaciji te zbog toga nisu u situaciji da olako prelaze preko "dobrih" ponuda , narocito kada prijeti opasnost da ti roba koja danas vrijedi npr 150 000 ili 200 000 evra ili ti 300000 do 400000 km za sest mjeseci vrijedi nula maraka.

Opet s druge strane kad dobijes taj novac mozes da odzravas tekuce plate i zivot kluba, jer sta koristi ako zadrzis sve igrace ako ne mozes da servisiras svoje obaveze prema njima, dobijes nezdovoljne igrace , svlacionicu i sve ode u propast, bez obzira na individualni kvalitet igraca.

Ono sto je bitno po meni, je cinjenica da moras da prihvatis da moras da prodajes igrace, i to da moras da prodajes najbolje igrace jer za njih ostoji potraznja. Ali s druge strane moras da napravis balans kada, i kliko prodajes da ne ugrozis kostur ekipe , i da i sledeceg prelaznog roka imas sta da prodajes, a imaces robu na prodaju samo ako imas rezultat.

Taj balans je neophodan.

Za dobar transfer jednog igraca mozes da kupis igraca skro iste kvalitet i da ti ostane para za jos jednu ili dvije ili tri 4 plate igracima npr. a to nije malo u zivotu kluba.

Opet ovakva potraznja i prodaja borcevih igraca ima i svoju dobru stranu ( pod uslovom da odrzis ovaj gore navedeni balans). Jer igraci u bih znaju da se iz borca ide vani za dobre pare , dobro je da znaju da je borac put prema inostranstvu, jer tqko dbijas ono najbolje sto se ovdje kod nas moze naci pod relativno povoljni uslovima., jer igracima je to vazno.

Moje je misljenje da pricu s prodajom treba zavrsiti na vuletu. Nije stoper mjesto koje se u nasoj ekipi ne moze nadomjestiti, ali golman svakako jeste.
sad smo jaki i u vezi i u napadu, sa dobrim golmanom bicemo solidni u odbrani i to je dovoljno za sampinosu titulu.

Inace kad govorite o obestecenju, sve te pare idu klubu, sa igracem se posebno dogovraju uslovi mimo obestecenja, za one koji nisu znali.

Ne trab praviti tolike spkulacije i negtivnu atmosfeu oko odlazaka igraca, jer to je neminovnost kako rekoh, bitno je samo dobro odmjeriti sta i koliko prodajes

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
:thumbright:
Napokon!

Moram dodati da se slazem skoro sa svim sto si napisao. I ja smatram da je odlazak Vuleta nadoknadiv, a eventualni odlazak Avduke bi bilo tesko nadomjestiti!

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 560, 561, 562, 563, 564, 565, 566 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]