banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 13:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5617, 5618, 5619, 5620, 5621, 5622, 5623 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 20 Okt 2023, 11:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Моријентес je napisao:
ChairosBL1987 je napisao:
Jos jednom cu ponoviti, sta god bilo sinoc ili u nedelju protiv Zrinjskog, TITULA JE NASA!

Kako? Obrazloži ako nije problem.

To i ptice oko stadiona znaju. Na zapadu u sektoru oko loze ljudi otvoreno govore konacan ishod, prelaze, broj golova i prije nego pocne utakmica.

Da ne bude da mracim i crnim sve posto mnogi od vas potenciraju kako ja i jos pojedini ovde ne volimo klub i slicno tome. Ubuduce cu komentarisati samo igru na terenu.
Razlika izmedju mog i vaseg Borca je sto je moj imao pun stadion i vjetar u ledja protiv Viteza kad je ispadao iz lige, a vas nema ni sada kad ima serviranu titulu.

Odlicna igra ekipe protiv Sarajeva. Poslije malog pada i primljenog gola fantastican comeback ekipe i gol Kvrzica.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Kažeš i da smo izgubili od Sarajeva i da izgubimo od Zrinjskog da uzimamo titulu iako će nam Zrinjski bodovno pobjeći? Zrinjski će nam kasnije pustiti da ih stignemo dok se mi sad kladimo ili šta?

Te romantičarske priče nekad je bio put stadion, a sad nema nikog nisu realne. Protiv Viteza je bio krcat zapad i solidno popunjen kavez na istoku jer je bila prevažna utakmica, a Borik je slavio rođendan. Zvanično 4500, to nije ni pola kapaciteta stadiona. A i tad su klub vodili Vico, Uda i ostali.
Kad je Jović bio trener i kad se igrao najljepši fudbal, jesenja titula, pobjede u nizu, koliko je ljudi to gledalo?
1000 do 2000. Lako je provjeriti, a i nije bilo toliko davno da se ne sjećamo.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 12:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo jos jednom da pohvalim sjajne partije naseg kluba ove sezone gdje sigurnim korakom jurisamo po titulu. Uz to i marketing sluzbu i predsjednika kluba bez kojih sve ovo ne bi bilo moguce i koji u pozitivnom svjetlu promovisu nas klub u cijelom regionu.
Najvece hvala ide predsjedniku Republike koji je omogucio budzet kluba za ovu sezonu i da se osnazimo na svim pozicijama i napravimo sampionski tim.

Aj Banjalucki!

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Citiraj:
Prošle sezone Borac je izborio nastup u pretkolima Konferencijske lige. Kada su igrači u pitanju, jedan od najzaslužnijih za to bio je mladi Travničanin Enver Kulašin.

On je prošle sezone nastupio na čak 31 utakmici za Borac u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, te dao doprinos s četiri pogotka i jednom asistencijom.

Ovaj krilni fudbaler igrao je dva puta i u Kupu naše zemlje prošle sezone, te i u tom takmičenju postigao jedan gol. Međutim, ove sezone je "nestao".

Upisao je dva nastupa u kratkoj evropskoj avanturi Borca. U Beču je protiv Austrije igrao 13, a u Banjoj Luci 33 minute i to je bilo sve od njega ove sezone, za sada.

U Premijer ligi ga ga ove sezone još uvijek nismo gledali. Na dvije od deset utakmica (Željezničar u trećem i Sloga u petom kolu) bio je na klupi, dok na ostalima nije bio u rosteru uopšte.

Naime, Enver Kulašin povrijedio je pubičnu kost i zbog toga ga nema u rosteru Borca. Liječi ga, kako su ga hrvatski mediji prozvali, "doktor čudotvorac" i bh. talenat bi uskoro ponovo trebao na teren.

Što se doktora tiče, u pitanju je čuveni Hrvat Zoran Tocilj. On je spasio karijeru Danijelu Subašiću, a sve je za medije ispričao Lovre Kalinić koji mu ga je i preporučio.

"Dao sam mu savjet jer znam da je meni taj čovjek puno pomogao kad sam imao nekih problema. Suba je bio u bezizlaznoj situaciji, plakao mi je na telefon da mu nema pomoći, ne zna šta će, u klubu ne znaju šta će.

Rekao sam mu: "Imam čovjeka, odi do njega, vidi, ako ti može pomoći super. Neće ti odmoći." Hvala Bogu, terapija je dala vrhunske rezultate, vratio se sada je sve dobro. Radi se o doktoru Zoranu Tocilju.

Još dok sam bio u Hajduku oporavak nam je kod njega išao ubrzano. Recimo, imao sam problem s laktom, preporučali su operaciju, ovo i ono, otišao sam kod njega i praktično sam za mjesec dana bio na terenu. Od tolikog crnila sve je ispalo super. On ima neke terapije s vitaminima, mineralima, sa svim živim. Pomogne ti," ispričao je Kalinić za Sportske novosti prije nešto više od četiri godine.

Iako je do sada bio redovan U-21 reprezentativac naše zemlje, 20-godišnji Kulašin nije igrao na prve tri kvalifikacione utakmice za EURO, koje je naša reprezentacija izgubila redom od Slovenije, Austrije i Francuske.

Lijepa je svakako vijest što dobro teče oporavak ovog velikog bh. talenta, te da ćemo ga uskoro ponovo gledati na terenu kako u dresu Borca, tako i u dresu (mlade) reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 14:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Što bi Makarić igrao ispred Jove?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Нова Варош je napisao:

Зато што је незаслужено закуцан за клупу. Јесте Јово добро отворио сезону, али исто тако и Макарић је, он када је ушао против Сарајева оживјели смо и одмах је имао неколико ситуација.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Нова Варош je napisao:

Zbog kurcobolje i hodanja od prosle sezone, a i znog cinjenice da nije dao ni jedan go za citavo prvenstvo. Ni sad on nista specijalno ne pokazuje, jeste dao tih par golova, ali igra kao igra je i dalje nula.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 17:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2023, 18:54
А сунце ти пољубим,нисам вјеровао док нисам прочитао на форуму да се дигла толика фама око офсајда.Људи су направили вар приказ и дроном из ваздуха.Шта се ради Боже ти драги хахахаха.Чак и јебени Барбарез нешто коментарише

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 17:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Dosta momaka iz navijačke grupe kao i samih simpatizera je otislo preko na arbajt u zadnje 2-3 godine,ja tu lično vidim pad posjete na stadionu više nego zbog tog nekog famozniog sudjenja.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 18:27 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ja i dalje čekam da mi neko okači dobitni tiket sa orelazima i tačnim rezultatima ili brojem golova, pa ja kad bih to znao, gdje bi mi bio kraj...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 18:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Ja sledecu idem na zapad oko loze. Hocu i ja te lake pare na prelazima i tacnim rezultatima.
Pohvale za predsjednika i odluku da se uskrati gostoprimstvo ovim bolesnicima sa ssba.
Covjek je u prvom poluvremenu poceo pisati o sudjenju neujednacenom kriteriju, te da je sarajevo sa 2 zuta ostalo bez dva igraca za sledecu utakmicu itd.
Bolesnik.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
žao mi muškatli je napisao:
Dosta momaka iz navijačke grupe kao i samih simpatizera je otislo preko na arbajt u zadnje 2-3 godine,ja tu lično vidim pad posjete na stadionu više nego zbog tog nekog famozniog sudjenja.

Samo u sezoni 2019/20 koju je prekinula korona je bila bolja posjeta u odnosu na ovu. Ovo ostalo je sve u 100 ljudi razlike, sa nekim kratkim periodima kad se bljesnulo (npr. mjesec dana kad je bio Pušić u klubu prije dolaska Kize). Tad smo zakucali posjetom 4 utakmice u nizu i onda vraćanje na isto.
I pod Miljanovićem je bilo mjesec-dva solidno kad se vezalo par derbija.

Sve ostalo poslije naše prve titule 2011. do danas je isto ili gore nego sad što se tiče posjete.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 19:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Сс.ба не треба уопште да се спомиње овдје, постали су таблоид који води групица навијача из сарајева. Па људи напишу чланак и цитирају Курир и Информер!
Откад је Арена добила ексклузивна права и ускратила им јавашлук који је пролазио са домаћим комби медијима, обрушили су се на Савез, Арену, Мтел, Борац...јбга преко ноћи им преостало да пишу само о трачевима и љубавницама спортиста по европи.

Нису озбиљан медиј и не цитирати их овдје...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 19:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2023, 18:54
Народ је размажен зато је и посјета таква. Није су никако јасни људи који кажу да иду на утакмице када долази само нека већа екипа.Борац је довољно велики клуб да се дође на утакмицу и против игмана и против Сарајева.А и лично драго ми је кад видим оне 2000 људи који су сваку текму ту,знам да су ту искључиво због клуба ма у каквој ситуацији био.Јежим се на дерби навијаче,више долазе ради неког доказивањс него због утакмице.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 20:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Svaka cast predsjedniku Tegeltiji na odluci da zabrani medijima iz politickog sarajeva prisustvo na stadionu. Predlazem da se zabrani i tv prenos i generalno unosenje kamera i snimanje na stadionu da se zlikovcima iz federacije i domacim izdajnicima ne pricinjavaju kojekakvi ofsajdi i takozvano domacinsko sudjenje.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Što se tiče posjete, najbolji je bio period jesen 2008., kad smo se prvi put za evropu borili.
Pun istok i zapad par utakmica zaredom.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2023, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Смијешне су те приче о намјештању као, па ето и пола Јувентуса се кладило чак и тренер, а ви причате како се на западу прича о головима, прелазима итд.
Најмање се прича о фудбалу овдје, тих не фудбалских ствари је било увијек и биће.
Довољно је што се пола државе окомило на нас сад и ми требамо пљувати по своме?
Имамо добар тим, нема потребе да навлачимо гњев на себе, можемо играти са свима. Ајд сад да срушимо Зрињски да Техеран настави јаукање.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2023, 07:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Au Perice što si razvezao protiv Borca džiberu Hisećanski. Ajde što kmečiš za Teheranom ali zašto lažeš?

Bivši igrač Borca i Sarajeva: Gigović i Zeljković na terenu, igrače Sarajeva istjerali sa stadiona

http://www.klix.ba/clanak/231020210

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2023, 07:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Mene cudi sto malog pericu nisu postavili u uo sarajeva nakon ove izjave, jadan covjek ocekivao, mrs smradu jedan!

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2023, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Na utakmicu sa Zrinjskim će se fokusirati ne samo BiH nego i šire. Zrinjski se već polako profiliše kao regionalno uspješan i organizovan klub koji ravnopravno igra sa velikim evropskim imenima.

Napuniti stadion, napraviti sportsku atmosferu i tako pogurati momke do pobjede. Time se izdvajamo na vrhu nakon trećine prvenstva i svima dokazujemo da smo priča za prvo mjesto. Momentum se jednostavno mora iskoristiti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120139 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5617, 5618, 5619, 5620, 5621, 5622, 5623 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]