banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 11:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5601, 5602, 5603, 5604, 5605, 5606, 5607 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 17 Sep 2023, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Rangarok je napisao:
Sta je sa Penjom?
On je izgleda samo za kup RS dostupan.

Ја мислим да је Пења већа провала од Кортеса.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2023, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Herera, Ficovic i Mihajlovic na klupu.
Umjesto njih Suba, Barski i Kulasin (nek igra na stakama on je nas najbolji igrac).
Terzica i Blagaica rotirati.

Ovo veceras je uzas. Sta je Vinko radio s njima na pauzi samo nebo zna...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2023, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Чињеница је да је данас баш комплет екипа подбацила, изузев Мијатовића наравно. Нико, али нико апсолутно ништа није показао, ни Кортез ни Квржић ни Благаић, баш нико. Приписаћу ово неком лошем дану у екипи. И наравно, приписаћу и три бода. Суђење је било коректно, осим безпотребног скраћивања утакмице.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2023, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ово Посушје ће завршити у топ 5, преј*бена екипа. Већ су млатнули Зрињски и жељу у задњих мјесец дана а и вечерас су били бољи од нас.

Наша игра го рацку, никаквог плана, пуно пасова уназад, бунарења, нико не игра иза Макарића. Благајић Фићовић и Михајловић изгубили битку на средини од три младића Посушја.
Граха изненађујуће добро изгледа и креће се и мора га Винко упарити са Барским назад и Терзићем испред. С друге стране, вратоломије са Чавићем ми никако нису јасне...дајте дјетету да једе прво па онда у сениоре.

Херера данас није био лош, не знам јесмо ли гледали исту утакмицу. Момак је имао бар 7-8 добрих убачаја за разлику од Михајловића.

Сад крећу гостовања, а ту требају играчи са мудима, а не ово од вечерас.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2023, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ma da. Herera uz golmana najbolji. Suba ima dobar centaršut i poneki prodor ali 99% lopti vraća nazad, ovaj momak non stop gura loptu naprijed, puno trči, troši se. Moj neki stav je da je ipak dobro što smo imali ova domaćinstva jer bi prosuli brdo bodova. Za sad sve blučane bih prikovao za klupu i nikog na silu forsirati dok ne vrati kondiciju, Barski obavezno u igru

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2023, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
AndiamoBL je napisao:
Ово Посушје ће завршити у топ 5, преј*бена екипа. Већ су млатнули Зрињски и жељу у задњих мјесец дана а и вечерас су били бољи од нас.

Наша игра го рацку, никаквог плана, пуно пасова уназад, бунарења, нико не игра иза Макарића. Благајић Фићовић и Михајловић изгубили битку на средини од три младића Посушја.
Граха изненађујуће добро изгледа и креће се и мора га Винко упарити са Барским назад и Терзићем испред. С друге стране, вратоломије са Чавићем ми никако нису јасне...дајте дјетету да једе прво па онда у сениоре.

Херера данас није био лош, не знам јесмо ли гледали исту утакмицу. Момак је имао бар 7-8 добрих убачаја за разлику од Михајловића.

Сад крећу гостовања, а ту требају играчи са мудима, а не ово од вечерас.

Šta očekivati od rezerve dobojske Sloge i prvotimca drugoligaša iz Srbije, grupa za opstanak? S kim mi ganjamo titulu, ovo nije realno. Blagaić nema fiziku da igra desetku, treba ga staviti na krilo dok se ne oporavi Kulašin, to mu je koliko znam prirodna pozicija

Za Hereru ljudi izgleda pišu po inerciji, ja prvi nisam za njega, ali ovo večeras mu je najbolja utakmica otkad je došao.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2023, 04:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ajoj plača na SS.ba mislim da ih dugo ovakva špica nije radila. :-D Što je najgore jedini krivac Posušju što je izgubilo je što su promašili bar 5 mrtvih šansi. Ubili nas ljudi i dali sebi gol. Moramo se uozbiljiti lako je bilo protiv Sloge i ostalih lelemuda čim je došla ekipa sa glavom i repom mi krenuli s bunarenjem.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2023, 06:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Како нас је Бранко Карачић искаутирао, појео Винка и његовог супермоћника и зналца Милкановића.

Елем, све нападе кад крећемо од голамана усмјере на Шушића, нико и не прилази кад Шушић води лопту, он дође до центра са њом, и онда не зна шта даље. Немамо нападача који тражи дубину, него сидраша, који се синоћ и није видио.
Онда углавном лопта иде Благајићу или Кортезу, који у таквим ситацијама стоје на 5 метара ширине, и само само сметају један другом. Успут и навуку осталу одбрану, ако ту изгубимо лопту, иде контра.
Друга ствар, одсјечеш Квржића, односно станеш близу њега да не може залет ухватити и ријешиш десну страну.
Покушавало се са варијантом да Квржић и Нецо улазе у средину терена, да имамо играча вишка, а Фићовић да иде десно, али се одустало у другом полувремену од тог, једноставно смо изгубили десну страну.

Том игром кроз средину, не можемо направити предност.
1. Јер Јаков нема снагу да на малом простору прави вишак.
2. Граховац уђе међу штопере, а најкреативнији је.
3. Фићовић је за Борац, ал Козарска Дубица.
4. Макарић и Кортез не иду иза леђа одбране, нема се коме подвалити лопта.

Кортез се послије Аустрије угасио, али и такав је најбољи крилни играч тренутно.
Гдје је Хреља? Морао је прије Чавића ући.
Кад се Нишић очекује?
Што Федор није у ростеру уопште?

Мандић је бољи нападач, него наш све и један. Макарићеве голвое у ревијланим утакмицама не треба узимати заозбиљно.

Суђење, боље ништа не писати, Посјета све говори.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2023, 08:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
Нова Варош je napisao:
Како нас је Бранко Карачић искаутирао, појео Винка и његовог супермоћника и зналца Милкановића.

Елем, све нападе кад крећемо од голамана усмјере на Шушића, нико и не прилази кад Шушић води лопту, он дође до центра са њом, и онда не зна шта даље. Немамо нападача који тражи дубину, него сидраша, који се синоћ и није видио.
Онда углавном лопта иде Благајићу или Кортезу, који у таквим ситацијама стоје на 5 метара ширине, и само само сметају један другом. Успут и навуку осталу одбрану, ако ту изгубимо лопту, иде контра.
Друга ствар, одсјечеш Квржића, односно станеш близу њега да не може залет ухватити и ријешиш десну страну.
Покушавало се са варијантом да Квржић и Нецо улазе у средину терена, да имамо играча вишка, а Фићовић да иде десно, али се одустало у другом полувремену од тог, једноставно смо изгубили десну страну.

Кортез се послије Аустрије угасио, али и такав је најбољи крилни играч тренутно.
Кад се Нишић очекује?

Мандић је бољи нападач, него наш све и један. Макарићеве голвое у ревијланим утакмицама не треба узимати заозбиљно.

Одавно бољу анализу проблема нисам прочитао. Винка људи одшколују на терену и ту онда поред распада система дође додатно до изражаја фудбалско незнање играча од којих се очекује разлика.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2023, 08:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ovo je toplo-hladno ekipa i to je to, al ono sinoć je bilo ružno za oko i beskorisno na terenu. Isto kao protiv Želje na početku.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2023, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Posušje je došlo potpuno rasterećeno, motiv je digao rezultat u Mostaru, i odigrali su kao mi protiv Austrije sa identičnim ishodom. Napadali, stvarali šanse, ostavili bolji utisak i izgubili. Ne bi me začudilo da sad izgube i od Zvijezde, to su takve ekipe jer da mogu odigrati svaku ovako bili bi top 3. A za nas je bitno da nismo prosuli bodove, jer ćemo dosta prosipati na strani, domaće kikseve nemamo gdje nadoknaditi

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2023, 09:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Posjeta nikakva, vec nekoliko kola.
A neki se pametnjaković našao da zabrani izlazak sa stadiona na poluvremenu. Treba rastjerati/demotivisati i ovih 500 ljudi sto dolaze?

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2023, 10:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
I samo jedan momak prodaje karte za istok, red ogroman

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2023, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Čujem da je do sada prodato 0 (nula) sezonskih karata i 0 (nula) članskih karata.
Razlog - nisu ni puštene u prodaju.

Ovi debili su objavili da su dostupne od 24. jula, koliko je prošlo od tad.
Već 10 dana kampanja, bilbordi, sponzorisane objave, a nigdje se ne može kupiti.

Svaki put se začudim kakvi debili vode klub, ali ovo je vrhunac.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2023, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Pa mogu se kupiti ćlanske i sezonske od početka prodaje u marketingu, u klubu.

Što se tiče izlaska na poluvremenu, ako je to istina, onda momentalno to mijenjajte ili obezbijedite sve na tribini(hranu, piće, itd.) na više mjesta, a ne da se 15min stoji u redu.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2023, 11:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
korisnik 1111 je napisao:

Što se tiče izlaska na poluvremenu, ako je to istina, onda momentalno to mijenjajte ili obezbijedite sve na tribini(hranu, piće, itd.) na više mjesta, a ne da se 15min stoji u redu.

Јесте, тачно је, људи са истока кренули да купе пиће и дјеца нека хтјела изаћи, међутим нису им допустили, ако је већ тако онда нека пусте људе да унутар стадиона продају исто ако већ не дају изаћи.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2023, 11:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Kako se to moze organizovati za male pare, pa to je smjesno. Ali dzaba kad je upravi vrh organizacije dogadjaj tipa zbor na Manjaci.

Dijete me sinoc pita, tato zasto nema Borceve pjesme, tek na poluvremenu su pustili himnu, ovu novu sto je Miro uradio nisu jos nikako pustili ja mislim.

Sent from my RMX3311 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2023, 11:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

korisnik 1111 je napisao:

Nigdje, ali nigdje se ne spominje da može u marketingu. Piše samo na biletarnicama u terminu prodaje ulaznica, par ljudi kaže pitali su, nema još u prodaji.

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2023, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Нова Варош je napisao:

Кад се Нишић очекује?

To je to. Karacic je stari lisac i procitao nas je,naravno takve stvari se desavaju ali ono sto brine je nas odgovor. Mi smo tek ulaskom Jevreja i potom Stoleta i Jove poceli da drzimo loptu u nogama i da radimo kakav takav pritisak. Pohvalio bih Vranjesa za ono sto je odigrao jer se vracao na centar po loptu a time "vukao " za sobom njihove stopere visoko od svog sesnaesterca a time se onda otvarao prostor za tu igru na korteza u dubinu. Pohvale idu i Jovi sto je ispratio i napravio pritisak jer da je stao nebi je onako onaj stoper odigrao.
Ovo zaboraviti sto prije i spremiti se za Simin han. Tu cemo vec znati od cega smo.
Jedino pozitivno je kolicina zuci i jada koja je preplavila jalijase poslije ovog.
Neprocjenjivo

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2023, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Столе заслужује све похвале. Гризе кад год је ушао у задњих пар итакмица и прави разлику горе. Не може 90 мин у том ритму али ових цца пола сата ради доста добре ствари.

И не могу да схватим ликове који свјесно уништавају нашу нову атлетску стазу. Стварно немам ријечи.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5601, 5602, 5603, 5604, 5605, 5606, 5607 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]