banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 06:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5599, 5600, 5601, 5602, 5603, 5604, 5605 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Sep 2023, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Borac u srcu je napisao:
Je l to neka nova promjena. Bio je Široki 13.09. a Sarajevo 27.09.

Jeste, utakmica sa Sarajevom je pomjerena za 18.10.

https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... gra-890479

https://sportsport.ba/fudbal/odgodjeni- ... ige/458061

A što se tiče sezonskih karata, mogli su bar na instagramu istaknuti (pinovati) tu objavu pa da bude u vrhu kad se uđe na profil, kao što je to npr. kod Veleža. To je sad zatrpano negdje dole, treba se namučiti da dođeš do informacija o cijenama i gdje se može kupiti. Tako banalna stvar, a niko ne razmišlja o tome.

Tako da sam ušao i na sajt na kojem isto nema informacija, ali sam našao da imamo direktora marketinga i zamjenika direktora marketinga. Za šta neko prima platu, nikome nije jasno.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2023, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
mujin cevap je napisao:
Istok sada sjever jeste moje dvorište ,ti si otišao ja sam još tu sa svojih 35 godina,ti koji si otišao meni kazes sram te bilo sram tebe i svih koji su otišli zbog nekog vašeg hira

Ako si tu, onda bi znao da je na taj Kupres iz "raznih" razloga otišlo malo ekipe, ali ti što su štišli stali su u fajt ...primili ali i dali ...nema mrtvih, nema trajno ozlijedjenih ....život ide dalje...velika škola ...
oni koji nisu bili nemaju šta likovati kada su trebali biti ...

pusti šuplju priču ...

Atraktivni protivnici donose masu i to je to ...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2023, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
mujin cevap je napisao:
Gazimestanac87 je napisao:
mujin cevap je napisao:
munja.alex je napisao:
Zadnji mangup Selak proglašen za lokalne izbore od strane Mile.
Dajte ljudi, kakvi mangupi i te priče, kao da je pokojni Končar bio mangup 1. klase pa povukao hiljade momaka na istok krajem osamdesetih....

A ko gi treba manekeni mamini i tatini sinovi zato sto nemamo mangupa na tribini zato i jesu manijaci sa nama asfalt čistili po kupresu.

Држи се ти свог дворишта мани се Лешинара, срам те било. Ти момци и дан данас, какви такви, гурају главу гдје ти не смијеш ни погледати, држе се неке своје приче колико им тренутни услови дозвољавају! Давно сам сишао са трибине гдје сам био 99% присутан, али поента је и дан данас иста, боље коп са 200 навијача, него са 1000 фенсера.

Istok sada sjever jeste moje dvorište ,ti si otišao ja sam još tu sa svojih 35 godina,ti koji si otišao meni kazes sram te bilo sram tebe i svih koji su otišli zbog nekog vašeg hira
Niko ne propagira pičiće i manekene na tribinama sa hard core navijačima, odakle ti to. Samo želim reći da će se tribine napuniti uspjesima, a sa vremenom će biti i krcato Vulturesima. Možda u toj bajci bude i više firmi (grupa), onako kvartovski, po naseljima.
I da , momci, ja sam malo stariji od vas, prve tekme i odlasci na stadion su bili u drugoj polovici 80ih. Za mene je istok uvjek istok, kakav sjever....

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2023, 21:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Jan 2023, 14:57
Брале потражи помоћ

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2023, 15:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Evo krenuli su malo sa promocijom sezonskih karata.
Pred 7. kolo, dobro su se i sjetili.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2023, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Al bas na vrijeme. Sezonske su trebale prije Austrije da bodu oci narodu, od reklame pa na dalje. A ne sad, kad u zadnja dva-tri kola ne mozes 2000 ljudi na stadionu da skupis, i to po finom ljetnjem vremenu u sasvim normalnom terminu. Nece ljudi na stadion da odu, kartu da plate par maraka, a sezonsku ce neko kupiti.. tacno je onako kako se pisalo, poslije austrije raspad. Nema hajpa, sve je utihnulo.. vise ni tegeltija ne pise na tviteru..

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2023, 23:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ja sam pisao nazalost, jer znam nas jebo ti nas. Nije prvi put da se radi ovako na ho-ruk. Sad cekamo da plate zakasne, tek onda ce se vidjeti raspad sistema. Ne moze se nista ni u jednom poslu na silu i preko noci ali dzaba govoriti nasim misliocima. Skrkace brdo para i na kraju nista napraviti nece. Nece ostati ni 500 ljudi na stadionu u ovim manje bitnim utakmicama kad krenu losiji vremenski uslovi.

Sent from my RMX3311 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2023, 23:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Neka razmisle sta se dogodilo pa smo dosli do ovoga. Prije samo koju godinu stadion je bio popunjeniji i na utakmicama sa Vitezom, Travnikom itd pa i Prva liga RS je u prosjeku bila bolja posjetom nego ova sezona sad.
A rezultati i ekipa losija barem deset puta.

Kome se gledaju sudijske lakrdije, namjesteni prelazi i ovo sto ste napravili od lige i kluba? Koga ce to privuci na stadion?

Protiv Zvijezde 09 ljudi na zapadu dojave od stolice do stolice dijelili. Jebo vas takav fudbal i ozbiljan klub.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2023, 07:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Bilo bi lijepo da sezonske kupe svi oni što su dobili besplatnu kartu protiv Austrije, a takvih je karata je podijeljeno najviše u istoriji kluba. Zovite ih, smarajte, dosađujte, izvucite im koju marku iz džepa. Kad možete brdo karata podijeliti, sad se iscimajte.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2023, 08:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Publiku će vratiti sa dva dobra gostujuća rezultata. Ako mogu, mogu. Ako ne mogu, neće ljudi dolaziti bodriti mjesta za izlazak u Evropu. Toga se zasićeno, smatraju da imamo apsolutno sve preduslove za rezultat kakav je napravio Zrinjski i sad je do uprave i sportskog dijela da to i izguraju. Dolazili bi da su u savezu njihovi pa da nas hebu i kradu, ili da imamo 3x manji budžet od konkurencije ili većinu igrača iz omladinske selekcije ... Pošto im je dato sve, sad čekamo rezultat, pa tek onda punimo stadion

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2023, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Prošlo je više od mjesec dana od utakmice sa Austrijom, a ove stolice na istoku gdje je bio kavez za goste jos uvijek nisu vraćene. Pravite ruglo od stadiona.

Ako se ne vrati odmah, to će tako stajati godinama. Vidjeli ste sjever, postavili stolice gdje je bilo slovo A, ali nema plavih stolica, pa nema ni slova.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2023, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Моријентес je napisao:
Prošlo je više od mjesec dana od utakmice sa Austrijom, a ove stolice na istoku gdje je bio kavez za goste jos uvijek nisu vraćene. Pravite ruglo od stadiona.

Ako se ne vrati odmah, to će tako stajati godinama. Vidjeli ste sjever, postavili stolice gdje je bilo slovo A, ali nema plavih stolica, pa nema ni slova.

Slika

То за сјевер ми никако није јасно. Паметан потез што су одлучили ставити столице, али каква је логика ако се већ враћају, не ставити одмах слово А, него оставити онакво ругло, које се вјероватно никада неће поправити. Свакако се шарафало, свакако су се враћале столице, само је требало умјесто црвених ставити плаве и завршити посао. Па ево, ја се добровољно јављам да то завршим, да не буде онакво ругло.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2023, 16:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Stolice su svakako zrele za zamjenu na cijelom istoku, ako i kad se to bude radilo treba staviti one preklopne, manje se ostecuju definitivno.

Sent from my RMX3311 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2023, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gazimestanac87 je napisao:
Моријентес je napisao:

Slika

То за сјевер ми никако није јасно. Паметан потез што су одлучили ставити столице, али каква је логика ако се већ враћају, не ставити одмах слово А, него оставити онакво ругло, које се вјероватно никада неће поправити. Свакако се шарафало, свакако су се враћале столице, само је требало умјесто црвених ставити плаве и завршити посао. Па ево, ја се добровољно јављам да то завршим, да не буде онакво ругло.

Vjerovatno je neko ukrao plave ili su postavljene na neku drugu lokaciju.
Zato kažem, ove stolice na istok treba vratiti odmah jer će ovo ruglo ostati ovako godinama.

To što su svakako zrele za zamjenu je druga priča, neka vrate sad ovo, pa kasnije neka mijenjaju sve. Preklopne po meni nisu za stare tribine, a i kvalitet zgloba bi bio kao i kod čitača karata. Ove stabilne se bar ne mogu pokvariti.
Mislim da su se ove stolice na sjeveru pokazale kao najbolje, 11 godina na nenatkrivenoj tribini, a i dalje skroz dobro izgledaju, a vjerujem da nikad nisu ni obrisane niti su ih tretirali brenerom.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2023, 18:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Samo da cestitam Vici na sjebavanju N/FS BiH. On ce im zakucati i poslednji ekser. Svaku utakmicu drugi trener na klupi.

Mozda ovako na prvu nema veze sa temom FK Borac. :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2023, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Zrinjski je kiksao kući i to je ono o čemu smo pričali da je ova godina velika šansa, a ako se uspiju odbraniti, sljedeće će biti puno teže. Uglavnom bitno je da su svi vidjeli da su ranjivi čak i u Mostaru, nemaju više toliki motiv za ligu, sad su zvijezde, prešli su igricu a i generalno nije to ona mašinerije iz prošlih godina

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2023, 06:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2005, 19:20
Gledam im raspored utakmica i bas je paklen, ako ne budu jos odgadjali, bruka gostovanja i ispucali ove lijeve timove.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2023, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zrinjski je na poslednjih 10 utakmica na svakoj primao gol. 3 gola od Zvijezde 09 i 2 gola od Islanđana sa igračem više jasno pokazuju da kod njih nešto ne štima u odbrani i da nisu nedostižni ove sezone, pogotovo sad kad im krene jak ritam utakmica.

Mi smo sami sebi najveći rivali i niko nas ne zna zajebati kao mi sami sebe. Od nas sve zavisi ove sezone.

Dolazi nam Posušje, jako ozbiljna ekipa, što se vidjelo sinoć. Rekao bih duplo jači od svih ekipa koje su nam gostovale ove sezone, sa dobrim trenerom na klupi. Ne smiju se podcijeniti. Tri boda za vikend bi bila prava materijalizacija ovog kiksa Zrinjskog.

Nadam se Subiću i Grahovcu u prvoj postavi, nema više prostora za zajebanciju sa nepouzdanim igračima kao što je Herera.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2023, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
До краја септембра је ритам сриједа-викенд.
Посушје у недјељу, па у Тузлу у сриједу или четвртак, па долази Вележ идући викенд, па два гостовања, у Широком па Габели.
Видјећемо од чега смо сковани.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2023, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Нова Варош je napisao:
До краја септембра је ритам сриједа-викенд.
Посушје у недјељу, па у Тузлу у сриједу или четвртак, па долази Вележ идући викенд, па два гостовања, у Широком па Габели.
Видјећемо од чега смо сковани.

Ako smo pravi, ako je stvarno dobra prica, ocekujem izmedju 9-12 bodova iz ovog ciklusa. U tome ne racunam Siroki, ali leze nam tamo u zadnje vrijeme, zasto ne i 15 bodova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5599, 5600, 5601, 5602, 5603, 5604, 5605 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]