banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 17:21 Danas je 01 Jul 2026, 17:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 558, 559, 560, 561, 562, 563, 564 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Feb 2011, 00:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Не обраћајте пажњу на провокаторе, избрисао сам постове који немају везе са темом.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 00:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Bilo večeras na SOS predavanje Dragana Stojkovića o taktici i sl. koje je održao za neke mlade trenere i zapade mi za oko njegova teza da u današnjem fudbalu ne treba uigravati ofsajd zamke i da on slabo to i koristi jer su tu milimetri u pitanju i često sudije daju prednost napadaču i onda zlo, takođe da voli zonsku odbranu i munjevito otvaranje kontra napada poput Murinjove taktike dok je još bio u Interu...
Ima sutra oko 20 nastavak predavanja, pa koga zanima zanimljivo je slušati.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 02:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Nova vijest je da u Antaliju idu 3 ekipe novinara ne samo 2 jer ide i jedna ekipa s OFK Beogradom nju predvodi Nebojša Petrović koji je juče došao s odmora iz Dominikanske republike i njegovo mišljenje je najvažnije na SOS kanalu kad je u pitanju fudbal.

Rekao je pratićemo OFK, Zvezdu i Partizan i pravićemo intervjue sa još nekim interesantnim ličnostima koje tamo sretemo. Novinar ga onda pitao a Borac navijači to dosta traže od nas na sajtu kroz komentare.
Kaže znam gdje je Borac smješten to je udaljeno 15 km od nas u hotelu Kremlj, i napravićemo sigurno i neku priču o njima.

Ostaje nam da vidimo te priče ali je i više nego očigledno, po mom mišljenju i po onom što sam čuo od Nebojše da to neće biti ono što smo priželjkivali i koliko bi mi željeli ali će ipak biti Borac za razliku od nekih ranijih godina.

Ne znam kako vi razmišljate na tu temu al ja bih da gledamo to i onda za jedno 10 dana da ih pritisnemo komentarima da snimaju bar posljednju utakmicu protiv Lokomotive jer je očigledno po ovom da nije u planu snimanje utakmica.

Sad mi je još žalije što naša uprava toliko nema sluha za navijače i njihove želje i što ne ide niko sa borac-sport portala.

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 02:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
A gdje vi te informacije čujete kako ja nikad ne naletim a često gledam SOS. No naravno, svaka čast, dobro je što neko uprati. Znaš kako, vidio sam tamo na njihovom sajtu kad ode ekipa u Antaliju npr. OFK otišao danas oni napišu - OFK u Antaliji a ispod dole da će ih pratiti svakodnevno kroz priloge izvještaje sa utakmica itd. pa ćemo vidjeti sutra kad Borac krene da li će napisati da će nas pratiti snimati utakmice itd.
Mada po meni 15 km nije ni tako blizu, trebaju se momci baš potruditi i dosta slobodnog vremena utrošiti a plaćeni su da prate OFK,ZVEZDU I PARTIZAN

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 02:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma i ja sam slučajno naletio neka sponzorska emisija prognoziraju rezultate za TOTO prognozu

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 02:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

I znate šta sam još čuo da je u ovom trenutku dole smješteno 2-3000 ekipa. Sad ne znam da li je napravio lapsus ili je to stvarno istina. Ustvari rekao je da zimske pripreme dole obavi toliko ekipa što ne mora da znači da su u istom trenutku svi, po tom rezonu onda je moguće, nije lapsus

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 03:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
U Antaliji ce biti 1400 ekipa.

Evo za Medu malo info
Citiraj:
Ево ти за Међедовића:
jesam brate gledo sam ga kao i njegovog oca i strica koji su bili vanserijski igraci pogotovo strica koji je bio u svoje vrijeme krilo kakvih je malo bilo u staroj jug.jebi ga malo lom noge malo sukob sa bata djorom i njegova lenjost su ga sprijecili da postane reprezentativac.no tebe interesuje drazen.dobre strane su mu dribling i jak sut cak i iz daljine.ako ga pustis da raspali moze da da i evro golove.dao ih je dosta.fizicka sprema mu je losija strana kao i konstitucija.dosta je spor i ako se pritisne tj neda mu se da dise sto bi se reklo losije se snalazi.duga lopta mu nije losa.na znam sta da ti kazem mislim da nije los igrac.koliko sam cuo dobio je 30000.da li je to tacno ne znam ali mislim da ce se isplatiti borcu.pozdrav za bl iz nk

Momcima srecan put!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 08:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Momci srecan put,spremite se dobro,pa da gazimo sve kad se vratite!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Schlager je napisao:
Neka mi neko pojasni (moze i pp),u cemu se ogleda neljudski odnos kluba prema Vuletu Trivunovicu?
Dobio je kapitensku traku,ponovo je poceo dobijati pozive za reprezentaciju koju je izabrao,uvazen je i proglasen za najboljeg igraca lige,cujem da je dobio i stan za godinu i po na koliko je potpisao,neki dan smo citali da su igracima isplaceni i zaostaci,pa bih molio stvarno nekoga da mi objasni,nije provokacija,niti zelja za kontriranjem. Nije mi jasno da je u FK Sarajevo pristao da produzi ugovor (zbog toga je Sarajevo na njegovom transferu zaradilo 700 000),a da bi odavde,nakon svega,trebao otici dzaba,i jos da mi forumasi to trebamo podrzavati?

е проблем је што би у Сарајеву сједио на клупи ако не продужи уговор, а овдје неће.
на страану што сам добар са њим и поштујем га и као играча и као особу, али би га ја исто ставио на клупу, или на помоћни као Оливера и Вукељу ако неће продужити уговор.
доста су појединци уцјењивали клуб!
играче треба гледати као робу, јер они данас јесу роба!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 10:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
е проблем је што би у Сарајеву сједио на клупи ако не продужи уговор, а овдје неће.
на страану што сам добар са њим и поштујем га и као играча и као особу, али би га ја исто ставио на клупу, или на помоћни као Оливера и Вукељу ако неће продужити уговор.

ovaj post mi se svidja.
cocalic je bio najbolji i na trzistu najskuplji igrac zeljeznicara,ali kad je odbio potpisati novi ugovor,amar osim ga je odmah izbacio iz tima.sad vise ni jednom igracu zeljeznicara tako nesto ne pada na pamet.
najgore od svega je sto sam ja skoro siguran da vule nije jedini kome ugovor istice na ljeto i koji mogu ici dzaba,maleticu sigurno istice ugovor na ljeto,a vjerovatno ih ima jos!!!
ali,jebiga,nemamo vise insidere u upravi pa mozemo samo nagadjati.
mozda ovi moji postovi zvuce kao da sam protiv igraca,ali porodica i borac su jedine stvari gdje ja ne mogu biti objektivan.bilo ko da je u sukobu interesa sa borcem,bio to igrac,trener,bivsi igrac,clan uprave,trece lice ili bilo ko,za mene je borac uvijek u pravu,pa makar i ne bio!!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 10:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Schlager je napisao:
bilo ko da je u sukobu interesa sa borcem,bio to igrac,trener,bivsi igrac,clan uprave,trece lice ili bilo ko,za mene je borac uvijek u pravu,pa makar i ne bio!!

ja sam uvijek u pravu...i kad nisam u pravu, u pravu sam dok se ne dokaze suprotno...i kad se dokaze suprotno na kraju se ispostavi da sam bio u pravu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 11:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
d.a. je napisao:

Отприлике слично размишљамо.
И кад напишемо такав пост излети неко и каже да пљујемо по Борцу и да серемо, да смо пукли с главом и не знам ти ја шта све!
Људи овдје не разумије добронамјерну критику у жељи да Борац напредује. А овако са парама од града и Владе и моја баба би могла водити тим.
Гдје је транспарентност? Како то да исти дан кад је Пузи отишао није објављена вијест на клупском сајту да је отишао и за колико је отишао. Зашто поједини играчи који "обожавају" Борац и као немају ништа против да остану до љета, чим излети нека мало боља понуда лете као главом без обзира, иако су имали рок да се изјасне да ли иду или остају. Дакле, погазили су своју ријеч!
Како то да запослени у ФК Борац не сконтају да он није сељачки клуб, него регионални лидер па да поведу једног новинара да нас извјештава о свему? А то смијешно мало кошта! Морамо ми молити телевизију из БГ-а да нам даје исјечке са припрема, а имамо одличне новинаре са борац-спорт који би могли правити чуда у Анталији.
Како то да обећавају шоп, а не отварају га!? Јесу свјесни колико би се Борац промовисао, а у крајњем случају колико би зарадили?
Док год у клубу раде Индијанци којима је жеља да напуне своје џепове, и који не знају двије просто-проширене склопити тешко да ћемо грабити напријед колико би објективно могли. И управо ти сељаци гуше људе какав је Клибер.
Од играча, издвојио бих Боку и можда још пар момака који баш воле Борац, плус наравно др. Владу и Љубојевића које не треба посебно спомињати, а ови остали су класични радници који раде за плату и ако им се укаже прилика одлетиће без поздрава. Тако да не видим што требам да их идеализујем.
За мене је идеалан само Борац и људи којима је збиља стало до њега.

Ако мени није проблем, који више нисам клинац, да лијепим плакате за утакмице по улици, да позивам људе на стадион (бар сам 20 људи из улице који нису никад ишли на Борац приволио да гледају текме, а сад су редовни), да лијепим наљепнице, да промовишем клуб гдје год могу, да ли је и њима проблем да преболе те "дјечије болести" и да постану озбиљни. Или можда то не желе, зарад личне користи?
Паре се неће вјечно упумпавати са стране, а тада ми већ морамо имати чврст темељ да самостално можемо ићи напријед.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 11:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
јан_де je napisao:
Citiraj:
Hrabro Borčevo srce

Jedan od onih koji su obilježili Borčevu blistavu jesen jeste i Boris Raspudić. Igrač koji je za Borčev dres i grb koji nosi na njemu spreman staviti glavu gdje mnogi ne bi ni nogu, tiho se prošlog ljeta vratio iz Irana, gdje je proveo tri godine. Želja s Borcem je samo jedna, donijeti titulu u grad na Vrbasu.

- Imamo ekipu za šampionsko slavlje. Sve zavisi od nas. Očekuje nas 15 paklenih dana u Antaliji i pet jakih provjera, a kao šlag na tortu doći će i generalka sa Zvezdom na "Marakani". Ne sumnjam da ćemo ući spremni u nastavak Prvenstva. Iako prvi put sarađujem s trenerom Vladom Jagodićem, vidi se da je profesionalac od glave do pete. Čovjek na mjestu i ono što je možda još važnije, Borčevac do srži, a takvi ljudi su potrebni klubu. Rezultat je već vidljiv, a ono pravo očekujem na proljeće - kaže Raspudić, koji glavnog konkurenta vidi u rivalu s "Grbavice".

- Mislim da ćemo sa "Željom" voditi odlučujuću bitku. Još pamtim ispadanje iz Premijer lige, kada su pustili u posljednjem kolu Žepču. Najslađa osveta bila bi kada bi u pretposljednjem kolu pokorili "Grbavicu" i onda u revijalnom meču dočekali Leotar. Onako, za gušt nas fudbalera i navijača. Živim za taj trenutak - poručuje Raspudić, koji se osvrnuo i na eventulane odlaske Asmira Avdukića i Vuleta Trivunovića iz ekipe.

- Bili bi oslabljeni njihovim odlaskom, bez obzira koga bi doveli na njihovo mjesto. Oni su dio ekipe, a znate da za novajlije treba vremena da se uklope, a često i ne pogodite sa zamjenom. Međutim, koga nema bez njega se mora. Borac nije pojedinac, ma kako se on zvao. Baš kao i što nam ime kaže, borićemo se do posljednjeg atoma snage da se u Banjoj Luci gledaju kvalifikacije za Ligu šampiona. Ako i ne uspijemo u tome, znam da ću ostaviti srce na terenu. U svakom slučaju, Evropa nam neće izmaći, to je cilj ispod kojeg ova ekipa ne smije ići - jasan je 28-godišnji defanzivac banjolučkog premijerligaša.

On se osvrnuo i na tri godine provedene u iranskom fudbalu.

- Godinu dana igrao sam za Traktor, a dvije za Petrošimi. Iako to možda na prvi pogled ne djeluje tako, fudbal u Iranu nije na ništa lošijim granama od bh. lige. Mnogo ulažu, stadioni su puni i iz godine u godinu približavaju se ozbiljnijim ligama. Ne kajem se niti jednog trenutka što sam bio tamo, jer lagao bih kada bih rekao da sam stagnirao. Sada imam ugovor do ljeta 2012. godine i mislim samo na Borac. Poslije ko zna. Najveća mi je želja da se ovdje stvari stabilizujuju i da se ne mora nigdje ići. Gdje je ljepše nego u svom rodnom gradu i voljenom klubu - poručio je Boris Raspudić, Borčevo hrabro srce.

Ljubimac navijača
Nije tajna da je Boris Raspudić ljubimac Borčevog istoka. On o tome ima ovakvo mišljenje:

- U svaku utakmicu ulazim da ostavim srce na terenu. Svako može imati loš dan, sudijsku krađu ili da je protivnik bolji, ali poslije 90 minuta rata na terenu morate biti čisti sami sa sobom da ste sve učinili da dres kluba koji nosite ne osramotite. To valjda navijači vide, a ja zaista u Borcu nikada u utakmicu nisam ušao s devizom "lako ćemo". Pošten odnos, iako to u ovim ludim vremenima i nije tako, uvijek se vrati. Kad-tad - poručio je Raspudić.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bv_5k_RwkXA[/youtube]
malo da se prisjetimo kako to Boka lav radi :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 12:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Joj sad samo podri zelju za utakmicama i odlaskom na stadion.

Ima li ko onaj klip, da li protiv Sarajeva ili Celika, kad ih Boka kod kornera dvojicu slozi na zemlju :)

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Tommy Vercetti je napisao:

Ima li ko onaj klip, da li protiv Sarajeva ili Celika, kad ih Boka kod kornera dvojicu slozi na zemlju :)

ево ја тражим већ 5 минута и нашао сам али не могу нормално да отворим због ауторских права. ови ставили неку пјесму у позадини коју је Сони забранио код нас :roll:
то је овај клип:
http://www.youtube.com/watch?v=vqG4PP0OaJw

пошто се не може отворити из наше земље ја сам га отворио преко проксија :
http://hidemyass.com/

само у оно поље убаците клип изнад

забава почиње на 6:40 :D
а јест их момачки посложи :D а још Авдука прилази оном једном и вуче га да устане, као ајде није ти ништа :lol:

ЕДИТ: то је било против Челика ;)

Poslednji put menjao Шајин dana 02 Feb 2011, 12:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Tommy Vercetti je napisao:

to sam i ja trazio ali nisam uspio naci. :lol: :lol: kako ih je tu naslagao kao metar drva! :lol: :lol:
mislim da je zeljeznićar bio u pitajnu ali...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 12:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

to je bilo u zenici ovog avgusta.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 12:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Sep 2009, 18:18
Schlager je napisao:
to je bilo u zenici ovog avgusta.

tacno tako,kod desne korner zastavice 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 12:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Овог нама треба више на трибинама :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 13:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

cajka iz novoga sada :D

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 558, 559, 560, 561, 562, 563, 564 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]