d.a. je napisao:
е проблем је што би у Сарајеву сједио на клупи ако не продужи уговор, а овдје неће.
на страану што сам добар са њим и поштујем га и као играча и као особу, али би га ја исто ставио на клупу, или на помоћни као Оливера и Вукељу ако неће продужити уговор.
доста су појединци уцјењивали клуб!
играче треба гледати као робу, јер они данас јесу роба!
Отприлике слично размишљамо.
И кад напишемо такав пост излети неко и каже да пљујемо по Борцу и да серемо, да смо пукли с главом и не знам ти ја шта све!
Људи овдје не разумије
добронамјерну критику у жељи да Борац напредује. А овако са парама од града и Владе и моја баба би могла водити тим.
Гдје је транспарентност? Како то да исти дан кад је Пузи отишао није објављена вијест на клупском сајту да је отишао и за колико је отишао. Зашто поједини играчи који "обожавају" Борац и као немају ништа против да остану до љета, чим излети нека мало боља понуда лете као главом без обзира, иако су имали рок да се изјасне да ли иду или остају. Дакле, погазили су своју ријеч!
Како то да запослени у ФК Борац не сконтају да он није сељачки клуб, него регионални лидер па да поведу једног новинара да нас извјештава о свему? А то смијешно мало кошта! Морамо ми молити телевизију из БГ-а да нам даје исјечке са припрема, а имамо одличне новинаре са борац-спорт који би могли правити чуда у Анталији.
Како то да обећавају шоп, а не отварају га!? Јесу свјесни колико би се Борац промовисао, а у крајњем случају колико би зарадили?
Док год у клубу раде Индијанци којима је жеља да напуне своје џепове, и који не знају двије просто-проширене склопити тешко да ћемо грабити напријед колико би објективно могли. И управо ти сељаци гуше људе какав је Клибер.
Од играча, издвојио бих Боку и можда још пар момака који баш воле Борац, плус наравно др. Владу и Љубојевића које не треба посебно спомињати, а ови остали су класични радници који раде за плату и ако им се укаже прилика одлетиће без поздрава. Тако да не видим што требам да их идеализујем.
За мене је идеалан
само Борац и људи којима је збиља стало до њега.
Ако мени није проблем, који више нисам клинац, да лијепим плакате за утакмице по улици, да позивам људе на стадион (бар сам 20 људи из улице који нису никад ишли на Борац приволио да гледају текме, а сад су редовни), да лијепим наљепнице, да промовишем клуб гдје год могу, да ли је и њима проблем да преболе те "дјечије болести" и да постану озбиљни. Или можда то не желе, зарад личне користи?
Паре се неће вјечно упумпавати са стране, а тада ми већ морамо имати чврст темељ да самостално можемо ићи напријед.