banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 18:42 Danas je 01 Jul 2026, 18:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 557, 558, 559, 560, 561, 562, 563 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Feb 2011, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
хехе добро сам запамтио, ево тај пост од борчевог навијача:

borcev_navijac je napisao:
Odlicno , dobili smo ih njihovom igrom, kako to ovdje vec neko rece!
Sad je lako reci jedino je tako moglo , zato svaka cast Vlado!
Svaka cast momcima za onakvu borbenost i beskompromisnost!

E sad, ova euforija zbog jesenje titule smije potrajati jos samo danas, vec sutra nam se ukazuje imperativ dobrog rezultata u trebinju, sto ce biti jako tesko jer leotar je u teskoj situaciji a kad je leotaru tesko, tesko se tamo bod moze iscupati.

8 bodova je pristojna prednsot, ali prica je daleko od gotove, jesenji sampion je samo prestiz , veliki put jos predstoji do konacnog sampionskog prijestolja koje vrijedi u startu 320 000 eura ili ti 640 000 maraka da odmah izgubis prvu utakmicu.
To je veliki novac za klub i da je samo to razlog tu titulu treba osvojiti jer bi uz taj novac uz ostale prihode kluba posebno iz budzeta sledecu sezonu mogli ici korak ili cak dva dalje i tako iz godine u godinu napredovati.

sad sve sile uprijeti na makar bod iz trebinja.

jer u proljece uzeti bod u gostima bice tri puta teze nego sada, sve sto sad uzmemo je zlata vrijedno

P.S
e da nam se poklopi pa da siroki izgubi ovo kolo bi bilo SAVRSENO!

Svaka cast svima na tribinama, e da je bog do tako svaku utakmicu!

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 21:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
640 000 maraka samo u startu sve ti jebem za to mozes kupiti zmaja od igraca i isplatiti bruku dugova a jos kad bi prosli jedno kolo :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 21:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Зар ове године није уведена и четврта рунда или сам ја побрко?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 21:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:
хехе добро сам запамтио, ево тај пост од борчевог навијача:

borcev_navijac je napisao:
Odlicno , dobili smo ih njihovom igrom, kako to ovdje vec neko rece!
Sad je lako reci jedino je tako moglo , zato svaka cast Vlado!
Svaka cast momcima za onakvu borbenost i beskompromisnost!

E sad, ova euforija zbog jesenje titule smije potrajati jos samo danas, vec sutra nam se ukazuje imperativ dobrog rezultata u trebinju, sto ce biti jako tesko jer leotar je u teskoj situaciji a kad je leotaru tesko, tesko se tamo bod moze iscupati.

8 bodova je pristojna prednsot, ali prica je daleko od gotove, jesenji sampion je samo prestiz , veliki put jos predstoji do konacnog sampionskog prijestolja koje vrijedi u startu 320 000 eura ili ti 640 000 maraka da odmah izgubis prvu utakmicu.
To je veliki novac za klub i da je samo to razlog tu titulu treba osvojiti jer bi uz taj novac uz ostale prihode kluba posebno iz budzeta sledecu sezonu mogli ici korak ili cak dva dalje i tako iz godine u godinu napredovati.

sad sve sile uprijeti na makar bod iz trebinja.

jer u proljece uzeti bod u gostima bice tri puta teze nego sada, sve sto sad uzmemo je zlata vrijedno

P.S
e da nam se poklopi pa da siroki izgubi ovo kolo bi bilo SAVRSENO!

Svaka cast svima na tribinama, e da je bog do tako svaku utakmicu!

Вјероватно јесте онда. Да није тако сви би хтјели играти од прве рунде.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 21:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Neka mi neko pojasni (moze i pp),u cemu se ogleda neljudski odnos kluba prema Vuletu Trivunovicu?Dobio je kapitensku traku,ponovo je poceo dobijati pozive za reprezentaciju koju je izabrao,uvazen je i proglasen za najboljeg igraca lige,cujem da je dobio i stan za godinu i po na koliko je potpisao,neki dan smo citali da su igracima isplaceni i zaostaci,pa bih molio stvarno nekoga da mi objasni,nije provokacija,niti zelja za kontriranjem. Nije mi jasno da je u FK Sarajevo pristao da produzi ugovor (zbog toga je Sarajevo na njegovom transferu zaradilo 700 000),a da bi odavde,nakon svega,trebao otici dzaba,i jos da mi forumasi to trebamo podrzavati?

Sto je rekao jednom Aleksandar Vucic zapadu,mozete nam nabiti i banderu u analni otvor,ali nemojte nam traziti da jos govorimo da uzivamo u tome :(

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 21:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

максел je napisao:
Зар ове године није уведена и четврта рунда или сам ја побрко?

http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80%9311_UEFA_Champions_League#Qualifying_rounds

Ипак нисам побрко, уведена је плеј-оф рунда, у овом скајевом тексту се она не спомиње, вјероватно је мало старији, сад не знам по овом новом колико рунди прескачемо и да ли је "цјеновник" исти.

П.С. Ми се распричали о ЛШ, а читава полусезона пред нама. Само ова двојица да остану, а следеће године у ово доба бићемо милионери :D.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 22:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Јбг, плеј оф је далеко, а у оном тексту се не спомиње јер је ријеч о елиминисаним екипама, а онај ко дође до плеј офа и изгуби иде у Лигу европе и добија паре од тог такмиња, зато нема ништа о плеј-офу. Једино трећа рунда квалификација нема награде.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Schlager je napisao:
Neka mi neko pojasni (moze i pp),u cemu se ogleda neljudski odnos kluba prema Vuletu Trivunovicu?Dobio je kapitensku traku,ponovo je poceo dobijati pozive za reprezentaciju koju je izabrao,uvazen je i proglasen za najboljeg igraca lige,cujem da je dobio i stan za godinu i po na koliko je potpisao,neki dan smo citali da su igracima isplaceni i zaostaci,pa bih molio stvarno nekoga da mi objasni,nije provokacija,niti zelja za kontriranjem. Nije mi jasno da je u FK Sarajevo pristao da produzi ugovor (zbog toga je Sarajevo na njegovom transferu zaradilo 700 000),a da bi odavde,nakon svega,trebao otici dzaba,i jos da mi forumasi to trebamo podrzavati?

Sto je rekao jednom Aleksandar Vucic zapadu,mozete nam nabiti i banderu u analni otvor,ali nemojte nam traziti da jos govorimo da uzivamo u tome :(

Isto me zanima...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 22:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
To nije nikakva ekonomija nek ostane Vule pa makar otišao na ljeto džaba. Pa zašto nam treba takav pristup ne živi klub samo do ljeta, treba dugoročno razmišljati, šta poslije taoga. Hipotetički govorim bolje ga prodati pa dovesti igrača za te iste pare za koje smo ga prodali koji bi na ljeto imao potpisan ugovor i kod eventualne prodaje opet bi zaradali 200-300 000 evra.

Ne možeš non-stop se nadati da će Grad ili Vlada davati pare i da ne treba niko voditi računa o tome da klub od raspoloživih resursa posluje i napreduje što bolje

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 22:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Takmičenje u ligi BiH ne donosi apsolutno nikakvu dobit. Jedini finansijski motiv je da se preko osvojene titule izađe u kvalifikacije za LŠ.
Evo vam ovo kao primjer:

Pobeda na prvenstvu Srbije 200.000 evra
- 1. kolo kvalifikacija za LŠ 130.000
- 2. kolo kvalifikacija 130.000
- 3. kolo kvalifikacija 130.000
- 4. kolo kvalifikacija 2.100.000
- plasman u grupu LŠ 7.100.000

Dakle jedino je možda ta cifra 1. manja a možda i nije za šampiona BiH ali prihodi nisu zanemarljivi.
Dakle učešće u drugom pretkolu gotovo milion maraka vrijedi. Ovo je pravi podatak jer se sjećam da je Modriča čekala novac od otprilike 800 000 KM kad je igrala te kvalifikacije a sad je nešto malo veće jer je UEFA povećala izdvajanja

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 23:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Schlager je napisao:

Nema potrebe na PP može i javno, oću i ja da vidim te razloge. Zašto mu je sarajevo važnije od Borca?!

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 23:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Био је 4-5 година млађи него сад, вјерујем да је то разлог. Ово му је посљедња шанса да узме неку већу лову, за годину-двије ће већ бити касно.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
samo transparentno

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 23:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mislim da smo ga trebali prodati, možda nisam u pravu, ali eto, treba da ide da se za njega uzmu pare...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 23:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Imenjak iz Čačka u govnim do guše ako ima išta kvalitetno tamo treba uzeti.

Na koji god sportski sajt u Srbiji odem imaju novinara na pripremam i pišu o Zvezdi i Partizanu klipove sa treninga... :cry: Nećemo mi to imati dok god ne skupimo međusobno kintu i ne pošaljemo najboljeg međ nama da to odradi ili nekog sa sport-borac, uprava se na to i ne osvrće a mediji nemoćni da sami pošalju nekog.

Kopanja je u upravi pa jel mu teško da pošalje novinara glasa ili nezavisnih i da ekskluzivno šalje priloge i klipove o Borcu pa bio bi najposjećeniji sajt al nemaju ljudi osjećaja.

Poslednji put menjao Srpska - Srbija dana 01 Feb 2011, 23:43, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 23:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
skypostman je napisao:
Био је 4-5 година млађи него сад, вјерујем да је то разлог. Ово му је посљедња шанса да узме неку већу лову, за годину-двије ће већ бити касно.

Pa šta ako je bio mlađi ?! Šta kad bude imao 50 godina treba da zaboravi da je bio kapiten u Borcu :mad: :mad: :mad:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 23:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Mislim čak da se mogla uštediti koja para i na pripremama, Spartak Subotica ode u Pulu ako se ne varam za 20 000 evra odlični uslovi, a mi ćemo prema njihovim riječima kako se kreće cjenovnik keširati od 40-60 a Zvezda i Partizan lupaju i po 100 000 evra u Antaliji

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 00:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
Hrabro Borčevo srce

Jedan od onih koji su obilježili Borčevu blistavu jesen jeste i Boris Raspudić. Igrač koji je za Borčev dres i grb koji nosi na njemu spreman staviti glavu gdje mnogi ne bi ni nogu, tiho se prošlog ljeta vratio iz Irana, gdje je proveo tri godine. Želja s Borcem je samo jedna, donijeti titulu u grad na Vrbasu.

- Imamo ekipu za šampionsko slavlje. Sve zavisi od nas. Očekuje nas 15 paklenih dana u Antaliji i pet jakih provjera, a kao šlag na tortu doći će i generalka sa Zvezdom na "Marakani". Ne sumnjam da ćemo ući spremni u nastavak Prvenstva. Iako prvi put sarađujem s trenerom Vladom Jagodićem, vidi se da je profesionalac od glave do pete. Čovjek na mjestu i ono što je možda još važnije, Borčevac do srži, a takvi ljudi su potrebni klubu. Rezultat je već vidljiv, a ono pravo očekujem na proljeće - kaže Raspudić, koji glavnog konkurenta vidi u rivalu s "Grbavice".

- Mislim da ćemo sa "Željom" voditi odlučujuću bitku. Još pamtim ispadanje iz Premijer lige, kada su pustili u posljednjem kolu Žepču. Najslađa osveta bila bi kada bi u pretposljednjem kolu pokorili "Grbavicu" i onda u revijalnom meču dočekali Leotar. Onako, za gušt nas fudbalera i navijača. Živim za taj trenutak - poručuje Raspudić, koji se osvrnuo i na eventulane odlaske Asmira Avdukića i Vuleta Trivunovića iz ekipe.

- Bili bi oslabljeni njihovim odlaskom, bez obzira koga bi doveli na njihovo mjesto. Oni su dio ekipe, a znate da za novajlije treba vremena da se uklope, a često i ne pogodite sa zamjenom. Međutim, koga nema bez njega se mora. Borac nije pojedinac, ma kako se on zvao. Baš kao i što nam ime kaže, borićemo se do posljednjeg atoma snage da se u Banjoj Luci gledaju kvalifikacije za Ligu šampiona. Ako i ne uspijemo u tome, znam da ću ostaviti srce na terenu. U svakom slučaju, Evropa nam neće izmaći, to je cilj ispod kojeg ova ekipa ne smije ići - jasan je 28-godišnji defanzivac banjolučkog premijerligaša.

On se osvrnuo i na tri godine provedene u iranskom fudbalu.

- Godinu dana igrao sam za Traktor, a dvije za Petrošimi. Iako to možda na prvi pogled ne djeluje tako, fudbal u Iranu nije na ništa lošijim granama od bh. lige. Mnogo ulažu, stadioni su puni i iz godine u godinu približavaju se ozbiljnijim ligama. Ne kajem se niti jednog trenutka što sam bio tamo, jer lagao bih kada bih rekao da sam stagnirao. Sada imam ugovor do ljeta 2012. godine i mislim samo na Borac. Poslije ko zna. Najveća mi je želja da se ovdje stvari stabilizujuju i da se ne mora nigdje ići. Gdje je ljepše nego u svom rodnom gradu i voljenom klubu - poručio je Boris Raspudić, Borčevo hrabro srce.

Ljubimac navijača
Nije tajna da je Boris Raspudić ljubimac Borčevog istoka. On o tome ima ovakvo mišljenje:

- U svaku utakmicu ulazim da ostavim srce na terenu. Svako može imati loš dan, sudijsku krađu ili da je protivnik bolji, ali poslije 90 minuta rata na terenu morate biti čisti sami sa sobom da ste sve učinili da dres kluba koji nosite ne osramotite. To valjda navijači vide, a ja zaista u Borcu nikada u utakmicu nisam ušao s devizom "lako ćemo". Pošten odnos, iako to u ovim ludim vremenima i nije tako, uvijek se vrati. Kad-tad - poručio je Raspudić.

http://www.fokus.ba/nov/index.php?optio ... Itemid=188

Мислим да је Бока један од ријетиких играча за којег се може рећи да истински воли Борац.
Бока мајсторе!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 00:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Srpska - Srbija je napisao:
Mislim čak da se mogla uštediti koja para i na pripremama, Spartak Subotica ode u Pulu ako se ne varam za 20 000 evra odlični uslovi, a mi ćemo prema njihovim riječima kako se kreće cjenovnik keširati od 40-60 a Zvezda i Partizan lupaju i po 100 000 evra u Antaliji

Mi kad god smo otisli u Hrvatsku-najebali smo! Prvo su nam u Trogiru tukli djecu na onom turniru zbog borcevih trenerki,pa su nam prosle godine u Zagrebu kamenovali autobus,i ne vidim ni jedan razlog da idemo vise u tu vukojebinu. Bolje je cak i u Turskoj :D :D

Poslednji put menjao Schlager dana 02 Feb 2011, 00:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 00:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Antalija ima svoje prednosti ne kažem, ponajviše zbog većeg broja kvalitetnih ekipa ali treba uvijek gledati kad nisu idealne finansije ima li šta povoljnije.

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 557, 558, 559, 560, 561, 562, 563 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]