banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 00:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5570, 5571, 5572, 5573, 5574, 5575, 5576 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 01 Avg 2023, 23:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Gazimestanac87 je napisao:
Ма дај човјече, па очекивати да ће читав сјевер навијати је сулудо. Ту ће ти бити (вјероватно) маса пензионера, или људи који нису купили карту за исток или запад, па су узели дај шта даш, и сад би као требало те људе тјерати? Спустимо се на земљу.

Добро је рекао Гого, сјевер је навијачка трибина и свако ко је на истој дужан је да навија свих 90 минута. И ко то није у стању да испоштује, нека на исту не долази. Има ТВ и лагано.
У осталом група би требала добро да обрати пажњу, ко све улази на сјевер.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 00:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Ko nije sadasnji clan grupe ili nije bio dio grupe nikada ranije ne treba kupovati kartu za sjever. Razlozi se znaju.

Kop ce se formirati dosta prije pocetka utakmice zbog koreografije i svega sto je u pripremi, tako da ce korteo krenuti u pola 7 prema stadionu.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 01:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Avg 2021, 10:11
Gazimestanac87 je napisao:
Ма дај човјече, па очекивати да ће читав сјевер навијати је сулудо. Ту ће ти бити (вјероватно) маса пензионера, или људи који нису купили карту за исток или запад, па су узели дај шта даш, и сад би као требало те људе тјерати? Спустимо се на земљу.

Кад уђеш код доктора, у банку, или у пекару да ли се знају неки ред и правила? Улазиш неком у кућу, правила се морају знати. Ко не може испоштовати правила и само због мањка карата иде на сјевер, паметније му је и сигурније да испрати утакмицу преко тв-а.

Не би их требало тјерати, ако испоштују шта се од њих тражи наравно. Ко им је крив што нису раније купили карте за исток/запад? Па им је сјевер посљедња рупа на свиралу. Шта требају доћи и реметити кореографију напримјер, око које су момци радили 2-3-5 дана?

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 08:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
najbitnije je da sutra igraci imaju podrsku svih 90 min. igraju prvi put pred svojom publikom i nema zvizdanja kad neko pogrijesi, ici dalje jos jace i samo tako mozemo pomoci da momci ostvare veliki uspjeh i prodju dalje, sto se sjevera tice, najbitnije je da se prodaju sve ulaznice i sjever bude dupke pun, kao sto ce biti zapad i zamalo istok, steta sto nema juga, bio bi takodje pun, sto neko napisa, apelujem jos jednom da se ne sjedi po zutim stepenicama, rigorozne su kazne.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 10:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ima li gdje ova majica kupiti?
btw. čiko je bivši igrač.

https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1236266/milos-cetina-borac-austrija.html

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ma sve to pustiti u prodaju na trgu ima da plane za 2h. Neće se oni mješati sa grupom oni će samo popuniti krajeve tribine i povremeno se uključivati u navijanje samim tim izgled tribine i stadiona će biti spektakularniji nego poluprazan sjever. Da imamo navijača za pun sjever onda u redu ograničavati ostale ali ovako, to je bezveze, ne smetaju oni nikom, prodavati im ulaznice s krajeva.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 12:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Javno da pohvalim upravu što čitaju ovaj forum gdje su najžešći Borčevci! Vidim dobili smo novu konferencijsku dvoranu sa led displejima i novi mikrofoni. Bravo za to! Za sedam dana su se organizovali i opremili salu da to izgleda puno bolje.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 12:07 
Početnik
Početnik

Из тог разлога се и прешло на сјевер, да се не мијешамо са обичном публиком. Остајем при томе, сјевер је навијачка трибина макар био празан. Опет понављам, карте су се требале купити на вријеме и не брините ви за сјевер. Hе треба дозволити да неко сад против Аустрије квари "кућни ред". Ма да не сумњам да су момци приликом продаје карата објашњавали људима како ствари стоје на сјеверу. Што је већ неко написао, ако ниси никад био члан групе, не требаш ни сада збoг мањка карата долазити на сјевер. Ај' Борац

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 12:22 
Veteran
Veteran

Ako čitaju neka onda pripreme neki program za ljude koje pozivaju da dođu 1,5h ranije. Jer nije allianz arena pa da se hoda po restoranima i šopovima dok ne počne utakmica.
Ne znam da li je po propozicijama ali se može npr. organizovati neka kraća utakmica mlađih kategorija na skraćenom terenu u vremenu između zagrijavanja i sl.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 13:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Гого je napisao:
Из тог разлога се и прешло на сјевер, да се не мијешамо са обичном публиком. Остајем при томе, сјевер је навијачка трибина макар био празан. Опет понављам, карте су се требале купити на вријеме и не брините ви за сјевер. Hе треба дозволити да неко сад против Аустрије квари "кућни ред". Ма да не сумњам да су момци приликом продаје карата објашњавали људима како ствари стоје на сјеверу. Што је већ неко написао, ако ниси никад био члан групе, не требаш ни сада збoг мањка карата долазити на сјевер. Ај' Борац

Ovo mi nikako nije jasno. Zar nije i u interesu grupe da se proda još 1000 ulaznica npr. i da se zaradi 6000? Ne znam kome te pare idu klubu ili grupi, ali najbolje bi bilo da se klub i grupa dogovore (ako već nisu) da taj novac ide grupi. Time bi se pomogao i rad grupe A uz to da i stadion ljepše izgleda, da bude pun u potpunosti. Neka grupa bude na sredini, a ostali koji tu dođu neka popune sa strane da ne bude prazno, popuni se cijeli stadion, zaradi i svi da budu zadovoljni....

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 14:08 
Početnik
Početnik

Не планирам се понављати, имају “не-навијачке” трибине, то што се чекао задњи час и остало се без карата за исток/запад , зашто да Лешинари испаштају због тога? Не знам колико сте свјесни али када видите да поред вас неко сједи, зијева, унесе тотално монoтонију у навијање, људи се стопе са том масом и то је то. Из тог разлога свуда у свијету навијачи имају своју трибину. Не волим нас поредити са близанцима, али замисли одеш на сјевер маракане или југ јна и сједнеш… летио би преко трибине… то тамо није уреду, а уреду је доћи на Градски и сјести међу навијаче?!?! Поред тога сам писао већ, ремети се кореографија и доста неких ствари људима који су на стадиону не само викендом и не само када је Европа. Поред тога , маса индијанаца ( непријатеља групе, других навијача и сл.) ти може направити проблем и клубу и навијачима ако уђу на трибину. Ако си био на европи у Модричи јасно ти је ваљда зашто пишем ово све. Овдје завршавам са конверзацијом око трибине сјевер, то је из мог угла тако, на групи је да одлуче шта и како, у Модричи нам је то присјело, клуб је платио казну, надам се да нећемо понављати исте грешке. Сјевер би и онако требао бити поприлично пун.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 14:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
borikbl je napisao:
Гого je napisao:

Ovo mi nikako nije jasno. Zar nije i u interesu grupe da se proda još 1000 ulaznica npr. i da se zaradi 6000? Ne znam kome te pare idu klubu ili grupi, ali najbolje bi bilo da se klub i grupa dogovore (ako već nisu) da taj novac ide grupi. Time bi se pomogao i rad grupe A uz to da i stadion ljepše izgleda, da bude pun u potpunosti. Neka grupa bude na sredini, a ostali koji tu dođu neka popune sa strane da ne bude prazno, popuni se cijeli stadion, zaradi i svi da budu zadovoljni....
apsolutno podrzavam, jedino ako se ne misli privatizovati tribina !

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 14:26 
Veteran
Veteran

Гледајте људи, лијепо су вам момци објаснили све у вези сјеверне трибине. Наручито Гого у задњем свом посту, ма да смо га сви ми који пишемо овде, и они који читају форум а били су некада дио Лешинара схватили већ након првог поста шта је момак желио да каже.
Могао бих и ја да напишем, али нема потребе. А свима онима којима је зинуло дупе да буду сутра на стадиону, нека се сјете Борца и градског када нам долази Гошк,звијезда 09, Игман а не само када је Европа.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 14:29 
Veteran
Veteran

30 godina je istok bio izmješan i sad je problem jedna ili (daj bože) par utakmica na sjeveru.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Nije problem ni jedna utakmica. Saglasan sam sa Gogom, ima poentu ovo sto pise. Ali isto tako nece ni sutra biti problem, momci sa tribine su organizovani na max, i tokom ovih dana dok traje prodaja, a pogotovo sutra.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 15:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Jos jednom kratko, prosto i jasno posto ocigledno pojedinima fali koja vijuga pa ne shvataju sta im troje, cetvoro ljudi govori ovde.

Ako niste dio grupe, niste bili dio grupe ili nemate drugare medju grupom NEMOJTE DOLAZITI NA SJEVER I KUPOVATI KARTU BEZ POTREBE!

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Но, момци ако неко има карте за исток, а спријечен је да иде нек пусти поруку у пп. Купујем.
Имам троје момака из вана расположених да иду а нису узели карте.

ПС: неће да се убјеђују са Гогом и Чаирама на сјеверу :D

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 16:11 
Veteran
Veteran

Надам се да ће ови из управе сутра да дозволе, да се унесу флашице са водом. Нема смисла да се не могу унијети флашице, а треба бити на стадиону три сата.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 16:16 
Početnik
Početnik

AndiamoBL je napisao:
Но, момци ако неко има карте за исток, а спријечен је да иде нек пусти поруку у пп. Купујем.
Имам троје момака из вана расположених да иду а нису узели карте.

ПС: неће да се убјеђују са Гогом и Чаирама на сјеверу :D

Ето, ријешен проблем. Немају се они шта са нама убијеђивати. Поготово ви старији знате каквих је проблема било са разним падобранцима. Нереално ми је мало читати ваше коментаре овде, као да нисте прошли све ово икс пута. Написао је чаирос горе, наравно да је добродошао ако је пријатељ садашњих и старијих чланова групе. Мислим да се дан пред текму води непотребна полемика, већ сам написао све што имам о томе, па нек протумачи ко како хоће. Видимо се сутра на Батеру. Што један стари члан форума и групе написа на једном зиду прије пар година : Борац игра "са" све друго није нас брига. :D :D

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2023, 17:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
2 - 0 !

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5570, 5571, 5572, 5573, 5574, 5575, 5576 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]