banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 14:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5564, 5565, 5566, 5567, 5568, 5569, 5570 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 28 Jul 2023, 17:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Jbga od kad je Tegeltija dosao ima tu nekih pomaka koliko god mi njega antipatisali,stvarno mi se čini da izrastamo u ozbiljan klub

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2023, 17:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ide se u dobrom smjeru, jos je rano za davanje bilo kakvih ocjena.

Sent from my RMX3311 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2023, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Zajebaše se u prognozi i ovi što su pisali da će biti 100-150 Lešinara u Beču, a i ovi što su pisali da će biti 5:0 za Austriju.

Na temi desetak nepoznatih forumaša. Pa gdje ste poslije Posušja ili Igmana da napišete koju pametnu, a da, to možda niste gledali. Aj da su neki pametni komentari (čast izuzecima), ali jedan piše o nekom klincu iz Beča u kojem je dresu, drugi i treći pišu o Dodiku, četvrti o novom stadionu. Bože sačuvaj.
I uvijek o stadionu pišu oni koji ne odu dva puta godišnje na utakmicu. Eto on zna kakav i koliki stadion treba Banjaluci.

Što se tiče utakmice ne bih neke hvalospjeve pisao, borili su se. Ali borili su se ništa manje protiv Rio Avea i Kluža kući, pa je ishod opet bio isti. Jebeš to, slavimo poraze. Sad bar imamo šansu za popravni. Svi na stadion!

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2023, 19:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
Из перспективе особе која је била јуче у Бечу, а прије тога годинама по разним гудурама наше Републике Српске и БиХ, кажем да су нам овакве утакмице неопходне. Како са спортске стране тако и због јачања и ширења навијачке базе.
А што се стадиона тиче, има нешто ту. Људи се боље осјећају, навијање је стварно звонило јебига чим има кров друга је прича са акустиком...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2023, 20:02 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
skypostman je napisao:
Ide se u dobrom smjeru, jos je rano za davanje bilo kakvih ocjena.

Upravo tako, najlakše je bilo kritikovati, ljudima treba dati šansu, za njih je ovo novo, ali brzo uče, čak sam ja i iznenadjen kojom brzinom rješavaju probleme...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2023, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ako ovo putešestvije bude uticalo na to da umjesto gradnje juga krenu graditi normalan moderan stadion sa 15.000, ne moramo ni proći. Dosta od Evrope. Tegi je prvi koji je rekao nama je idealan stadion 15ak hiljada i podržavam ga. Ostali su pričali o 30-40000. I još ako može da taj stadion bude gotov do 2026. kad slavimo stoju, ko sretniji od nas

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2023, 20:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Kad smo kod stadiona, mislim da smo od juče cat3...

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2023, 20:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Ako je u planu novi stadion bez atletske staze onda to pozdravljam ali pretpostavljam da ce se za dvije godine sagraditi jug, povezati sve tribine, pokriti istok a ja mislim i da ce i sjever i jug da se natkriju, sto je vjerovatnija opcija i mnogo jeftinija prica, ne znam mozda grijesim ali ce vrijeme pokazati sta ce biti od toga, sad su najvazniji rezultati a pogotovo u PL, a ako izbacimo beclije onda ce to malo poremetiti rezultate u ligi

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 07:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ове паре што су скркали у једногодишњи тениски турнир, боље да су стадион направили. Какав год да је Борац, најгледанији је спортски колектив у Бањалуци.
Мислим, сан је то, да добијемо модерну арену, али ето, кад се по 1414 пут прича о томе...

Надам се проласку у четвртак. Бољи су од нас, али може се.
Нисам упућен, али који су то помаци у клубу?

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 08:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Nov 2020, 20:13
Kvalitetniji kadar,novi pomocni tereni,redovne plate,novi sajt i online šop u izradi,članske karte.šminkanje stadiona...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 08:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Ове паре што су скркали у једногодишњи тениски турнир, боље да су стадион направили. Какав год да је Борац, најгледанији је спортски колектив у Бањалуци.
Мислим, сан је то, да добијемо модерну арену, али ето, кад се по 1414 пут прича о томе...

Надам се проласку у четвртак. Бољи су од нас, али може се.
Нисам упућен, али који су то помаци у клубу?
Treba puno vise para, eno najbolji primjer novi stadion u Osijeku, 13000, kostao 80mil evra.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 09:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ordebasi je vodio protiv Legije 2:0 na kraju završilo 2:2. To je rival sa kojim se ukršta naš par. Ne znam ko bi bio domaćin u prvoj.

Inače dosta ljudi misli da će nas Austrija razbiti u BL, ali Borca niko nije razbio u BL, ni Hapoel, ni Kluž, ni Rio Ave. Ja se nadam potpuno neizvjesnom meču gdje će možda i penali odlučiti. Posljednji put bili smo u ovakvoj situaciji protiv lozane. Tamo 0:1, u BL čini mi se da smo uspjeli izjednačiti na 1:1 inače sjajna atmosfera i užasna partija naših, skoro da šanse nisu stvorili. Ovi skrojz umrtvili utakmicu

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 09:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2015, 08:44
Za nas je idealan stadion 10-15 000 ni više ni manje, onaj ko je bio sad u cetvrtak na njihovom stadionu,onakav stadion samo bez gornje tribine nama napraviti

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 09:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Stadion se gradi za narednih 100 godina. Sada izgraditi stadion istog ili sličnog kapaciteta je ludost. Novi stadion treba da ima 15-25000 mjesta. To je moje mišljenje.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 09:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Projekcije kazu da ce za 100 godina u RS biti 500.000 stanovnika, za koga onda veci stadion, pa ne mozemo ni ovaj od 10k ispuniti jednom godisnje. Veci stadion=veca cijena izgradnje=veci troskovi odrzavanja

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 10:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Ja mislim da svi sto piskarate o stadionu i ostalim svemirskim brodovima trebate opaliti sebi samarcinu.

Austriju nismo prosli jos uvijek, sezona nije ni pocela, a ekipa je macak u vreci...

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 10:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Не летимо пред руду, корак по корак идемо људи. Прво реванш са Аустријом, а ако испаднемо долази нам техеран у недјељу ја мислим, а ако не испаднемо онда се вјероватно одгађа, ја се надам овој другој опцији. Морамо остати приземни, али свакако што је Борац у срцу написао нико не прође лако на Градском, па неће ни Аустрија, и Клуж нас је сабио па смо им дали голове, тако да морамо само носити момке од почетка и не направити глупост на почетку односно не примити неки го, јер они ће сигурно жестоко нападати, а ми требамо бити стрпљиви и покушати направити шансе које би дале резултат. Стадион оставите за касније. Ај Борац!

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 10:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Модерни стадион од неких 15-17 хиљада мјеста би коштао између 80 до 100 милиона Еура. Тако да је то доста скупа играчка. И можемо само да маштамо о томе.
Што се тиче Аустрије писао сам и прије меча, да би и пораз од једног гола разлике ма колико чудно звучало за нас био одличан. Ипак је ово наша ливада, и ми се овде питамо ма против кога да играмо. Играчи су показали да имају квалитет, и вјерујем да ће то из утакмице у утакмицу изгледати све боље. Само да се надамо да ће Макарић, и овај Колумбијац да прораде у нападу.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja mislim da te stadione poskupljuju razne arhitektonske egzibicije, čudnovati krovovi, mnoštvo ekrana, pomoćnih terena itd. U Osijeku mi se čimi da pored ima 20 pomoćnih terena.

Ako je Željo istok napravio i natkrio za par miliona, i mi smo sjever napravili za 2-3, majku mu šta tu ima koštati 200 miliona za 4 tribine. Ne bi bilo nikakvih motanja tribina oko atletske, treba postaviti 4 ravne ploče sa 4 strane i pokriti svaku

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2023, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Теги објавио да је пола стадиона распродано.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5564, 5565, 5566, 5567, 5568, 5569, 5570 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]