banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 20:02 Danas je 01 Jul 2026, 20:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 554, 555, 556, 557, 558, 559, 560 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Feb 2011, 15:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Iako na prvu loptu nisam bio prezadovoljan protivnicima u Antaliji, sad kad malo uporedim, jači su protivnici nego što ima OFK a tu negdje sa vječitima

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 15:51 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Avg 2010, 13:03
Ne javljam se cesto, ali na osnovu svega sto sam procitao i ponegdje cuo o transferima kljucnih igraca, pretpostavljam da je stanje slijedece:
Vule (200,000), Avdukic (250,000) i Puzi (50,000) odlaze, za sve skupa oko 500.000 Evra. Mislim da je bolje da ih prodamo sada i uzmemo neki dinar, nego poslije, kada ce biti slobodni igraci.
siguran sam da ce u zadnjoj liniji petra i leo dovoljno dobro funkcionisati u PL i zato mislim da je leo kljucan igrac, jer je igrao u paru i sa vuletom i sa petrom. ovaj Nemanja, koji bi navodno trebao doci, je dobar potez i nadam se dovoljno dobra rezerva, mada koliko sam razumio razlog njegovog odlaska i dolaska u borac je zelja da vise igra.
Lijeva strana, bar kako Vlado kaze, nije ugrozena i zelim da mu vjerujem, mada mislim da smo tu tanki.
Golmanska pozicija je izuzetno bitna, Avdukic je, po meni, jedan od najboljih, ako ne i najbolji golman kojeg smo imali od rata naovamo. Tripic je dobar za PL, za vise od toga... ne znam.
cudi me da niko od vas nije razmislio o tome sta ako BIH klubovi, reprezentacija, a samim tim i Borac, budu diskvalifikovani iz svih evro takmicenja. ima li smisla zadrzavati igrace obyirom da ce im cijena u tom slucaju vjerovatno pasti, a da se (vjerovatno) planirani prihodi od evrope nece ostvariti?
kako uprava reaguje (ili je vec reagovala) na ovaj scenario? po meni, on je vrlo izvjestan i realan. sta kazete?

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 16:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Ja kažem da je dobro što se neko sjetio te diskvalifikacije i ja sam to pominjao ali bilo bi suludo rasprodavati igrače pod motom možda dođe do diskvalifikacije. Moje mišljenje je da neće doći do diskvalifikacije ali da će Srpska izvući deblji kraj i da ćemo morati popustiti oko tog predsjednika. Mislim da su prošla vremena kad se kažnjavala samo RS za nešto pa da neće ni sad samo trpiti Borac ali će nas sjeb.ti sigurno zelenbaći.
Zanimam me zašto svi čekaju posljednji dan tog roka pa da onda zasjedaju danonoćno i traže rješenja, pa tu smo onda mi u lošijoj poziciji jer oni na frku kao i uvijek stvore poziciju u kojoj smo mi krivi za sve i kako fudbal zavisi od nas itd. To se mora već sad početi rješavati

Iskreno ja ne vidim dobrobit po fudbal RS ni sa ovim što imamo 3 predsjednika. Ne daju nam da igraju reprezentacija Srpske i Srbije, ne ulažu u stadione i terene u RS, u ligi nemamo nikakav lobi zeleni nas pokradoše, naše sudije namještaju zelenima, šta onda štitimo koji kur.c. Jedino ako bi veto došlo u pitanje to se mora spriječiti jer bi nas mogli preglasati i ukinuti ligu RS odnosno izmješati sa njihovom to nikako VETO mora ostati kao naša zaštita.

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 16:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2010, 10:33
Сви се кунете у Петру, а он је по мени увијек био најкритичнији наш играч, једино што ме тјеши ако оде Вуле је да ће Бока можда заиграти на штоперу.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 16:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ромарио je napisao:
Сви се кунете у Петру, а он је по мени увијек био најкритичнији наш играч, једино што ме тјеши ако оде Вуле је да ће Бока можда заиграти на штоперу.

Pa i ne kunemo se baš svi u Petrića. Ja ga nikad nisam hvalio,ali nisam htio oponirati ovima što ga gotive da ne ispadnem uvijek kontraš. I ja bih volio da štoperski par bude Boka-Leo.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Schlager je napisao:
Pa i ne kunemo se baš svi u Petrića. Ja ga nikad nisam hvalio,ali nisam htio oponirati ovima što ga gotive da ne ispadnem uvijek kontraš. I ja bih volio da štoperski par bude Boka-Leo.

Pa sve ce to Vlado skontati,sta kako,Boka je stopera uvijek igrao,jedino je pitanje kako ce funkcionisati u tandemu sa Leom.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 16:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
ko ce onda iznjeti polusezonu na poziciji zadnjeg veznog,da nece mozda Sakan :) istina graha je dobar al nije za te pozicije

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 17:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Мораће неко од млађих своја леђа потурити, доста смо их и више мазили. :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 17:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Evo link pa ako neko zna ovo postaviti nek postavi na forum da malo opustimo atmosferu. Ja sam pokušavao i mnoge klipove sam postavio ali ovaj klip baš nešto neće.

http://www.youtube.com/watch?v=YEhq_K4o ... r_embedded

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 17:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
skypostman je napisao:
Мораће неко од млађих своја леђа потурити, доста смо их и више мазили. :wink:

Bas tako poturiti ledja i preuzeti odgovornost, statisti u ekipi nam ne trebaju pa makar imali i 18 ili 19 godina, a ubjedjen sam da imamo mlade i kvalitetne fudbalere. Moramo im dati priliku i imacemo lojalne fudbalere...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Citiraj:
Evo link pa ako neko zna ovo postaviti nek postavi na forum da malo opustimo atmosferu. Ja sam pokušavao i mnoge klipove sam postavio ali ovaj klip baš nešto neće.

http://www.youtube.com/watch?v=YEhq_K4o ... r_embedded

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YEhq_K4oXzA[/youtube]

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 18:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2010, 10:33
Не знам ко ће изнијети полусезону на позицији задњег везног , али ја сам ипак мишљења да Петра не смије играти у првој постави

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Зна ли се ишта за Авдуку? :-?

него јсте ли читали коментаре испод овог чланка? Боже ме сачувај каквих све небулоза има...
http://sportal.rs/news.php?id=44453&c=2068

а за позицију штопера се ја не бринем, има ту неколико ријешења и не сумњам да ће др Владо да пронађе оно најбоље.
још након одрађених припрема са екипом, биће нешто од нашег Борца 8)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa znate kako,ja ne znam kakvu taktiku ima Vlado u planu,ali cinjenica je da nam je dosao Medjedovic,koji mora igrati ili ofanzivnog veznog,ili centralnog veznog,tako da ne znam kako se planira igra sa dva defanzivna vezna... :-? Na toj poziciji imamo Grahovca,Sakana i Mikic moze tu igrati cini mi se,a i Petrovic.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Петровић иде на позајмицу, а ја не вјерујем да ће се играти са 2 задња везна, мада ко ће га знати, видјећемо послије припрема.

моја је нека претпоставка да би нпр Бока био назад, лијево Микић, десно Малета и у средини Медо.Али има ту још доста разних опција и комбинација које ће се вјероватно увјежбавати. Не сумњам ја у Владу. Кад је на јесен оно направио без припрема, и сад ће сигурно бити нешто добро

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 18:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Не може Микић дефанзивно играти, само крило.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

па и мислио сам да игра крило :wink:
мени нешто овако пада на памет

................Авдука

Ступар...Петра...Лео...Бена

.............Бока(Граховац)

Малета.......Медо..........Микић

......Николић...Стајић(Вељовић)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 19:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
него јсте ли читали коментаре испод овог чланка? Боже ме сачувај каквих све небулоза има...
http://sportal.rs/news.php?id=44453&c=2068

Ma ja se sekunda ne ljutim na beogradjane i ostale koji ovako komentarisu to sto je Zvezda izabrala nas za protivnika na generalci. To je za njih,kao da smo mi npr izabrali da generalku u Banjaluci igramo npr sa Slobodom iz Novog Grada. Neatraktivan protivnik,slabiji u svakom pogledu,i po tradiciji,i po navijacima i po igrackom kadru,i stvarno im sekunde ne zamjeram. Ono sto malo teze mogu shvatiti je da rodjeni banjalucani vise vole Zvezdu nego Borac,ali to je stvar svakog pojedinca,njemu na cast. Slobodna smo zemlja i da ne nacinjemo ponovo tu temu.

Inace,kad vec raspravljamo o stoperima,siguran sam da,kako god se rasplete,da ce biti bolje nego u proslom Vladinom mandatu :D ...Ako je neko zaboravio,podsjeticu,tada smo isto isli u Antaliju na pripreme a standardni stoperski par nam je bio Petric-Kolarov.Medjutim,brat od Kolarova je ganjao njemu neki angazman u drugoj italijanskoj ligi i on nije ni otisao na pripreme. A,kao za inat,odmah na pocetku priprema se povrijedio i Petric koji dugo nakon toga nije igrao.I Vladi nije preostalo nista drugo nego da uigrava smijesni tandem Babic-Novakovic,koji je igrao citave pripreme,i zapoceo prvenstvo i onaj domaci poraz protiv Zrinjskog u kojem su se ta dva "stopera" toliko pogubila,da se i dan danas zgrazam kad se sjecam te utakmice,ne znam da li mi je bilo doslo da se smijem ili placem :D :D ...Srecom,kasnije se vratio Kolarov,i Petric se vratio i igrao tada iznenadjujuce dobro,pa smo usli u ludjacku seriju i niko nam nije mogao nista,bili smo ubjedljivo najbolji tim proljeca,a sve protivnike smo demolirali leprsavom igrom.Uvjeren sam da ce nam Vlado prirediti jos jedno takvo proljece.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma sve je ovo isplanirano,ovi iznenadni odlasci,to je namjerno da se konkurencija opusti,a onda kad ih krenemo trati,plakace.Ma joooj taktika,taktika. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 19:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
90% тих коментара су од стране мафије 99 годиште :)

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 554, 555, 556, 557, 558, 559, 560 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]