Citiraj:
него јсте ли читали коментаре испод овог чланка? Боже ме сачувај каквих све небулоза има...
http://sportal.rs/news.php?id=44453&c=2068Ma ja se sekunda ne ljutim na beogradjane i ostale koji ovako komentarisu to sto je Zvezda izabrala nas za protivnika na generalci. To je za njih,kao da smo mi npr izabrali da generalku u Banjaluci igramo npr sa Slobodom iz Novog Grada. Neatraktivan protivnik,slabiji u svakom pogledu,i po tradiciji,i po navijacima i po igrackom kadru,i stvarno im sekunde ne zamjeram. Ono sto malo teze mogu shvatiti je da rodjeni banjalucani vise vole Zvezdu nego Borac,ali to je stvar svakog pojedinca,njemu na cast. Slobodna smo zemlja i da ne nacinjemo ponovo tu temu.
Inace,kad vec raspravljamo o stoperima,siguran sam da,kako god se rasplete,da ce biti bolje nego u proslom Vladinom mandatu

...Ako je neko zaboravio,podsjeticu,tada smo isto isli u Antaliju na pripreme a standardni stoperski par nam je bio Petric-Kolarov.Medjutim,brat od Kolarova je ganjao njemu neki angazman u drugoj italijanskoj ligi i on nije ni otisao na pripreme. A,kao za inat,odmah na pocetku priprema se povrijedio i Petric koji dugo nakon toga nije igrao.I Vladi nije preostalo nista drugo nego da uigrava smijesni tandem Babic-Novakovic,koji je igrao citave pripreme,i zapoceo prvenstvo i onaj domaci poraz protiv Zrinjskog u kojem su se ta dva "stopera" toliko pogubila,da se i dan danas zgrazam kad se sjecam te utakmice,ne znam da li mi je bilo doslo da se smijem ili placem

...Srecom,kasnije se vratio Kolarov,i Petric se vratio i igrao tada iznenadjujuce dobro,pa smo usli u ludjacku seriju i niko nam nije mogao nista,bili smo ubjedljivo najbolji tim proljeca,a sve protivnike smo demolirali leprsavom igrom.Uvjeren sam da ce nam Vlado prirediti jos jedno takvo proljece.