banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 20:01 Danas je 01 Jul 2026, 20:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 552, 553, 554, 555, 556, 557, 558 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Feb 2011, 00:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Kako provjeravate cijene igrača?
Evo vam jedan gošo - Milan Borjan iz Rada kažu da je reprezentativni kalibar.

Ni manje ni više ovaj košta 750 000 evra i brani za Kanadu a u Rad došao iz Argentine, ma ludilo živo. To je golman, jebo ove iz Rudara od 5000 KM :lol:

Poslednji put menjao Srpska - Srbija dana 01 Feb 2011, 00:27, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 00:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ne brini Simpatizer navikli smo mi na takve dane kad je u pitanju Borac. Isto je bilo i prošle godine sa Starčevićem i Bilbijom. Uvijek novo na novo. To ti je borac- klub koji sam sebi postavlja limite.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 00:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Idem ja igrati PES sa svojim Borcem, tamo niko ne može da ide dok ja ne aminujem :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 00:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo citata od prošle godine u ovo doba: " - Nikada ovako nešto nisam doživio u karijeri - započeo je Starčević i nastavio:
- Zajedno sa mnom otjerali su sve one koji vole Borac. Svaka šuša sumnjivog kvaliteta ima prednost nad onima koji su iznijeli teret sezone i Borac doveli pred izlazak u Evropu. Najviše me zaboljelo što u svemu tome novac nije igrao nikavu ulogu. Jednostavno, ne uklapam se u koncepciju tima koji su zamislili, i to je to - ističe Starčević i dodaje da nije mogao ni naslutiti da će doći do iznenadnog zaokreta kada je u pitanju njegov angažman."

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 00:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
zli mrkvić je napisao:
Sta je sa Starcevicem? On je meni dobar. Brani li još u NP?

On je u zitoradji cini mi se uglavnom treca liga srbije...Sto se tice supica njega su otpustili iz politehnike i anortozisa a i kikser je veliki...msm niti je kvalitet niti je nas covjek...golman je najosjetljivija pozicija u timu tesko ce nadoknaditi odlazak izvrsnog avduke...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 00:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Треба још сачекати расплет око трансфера, али ако се остваре ово ће бити највећи прилив новца од продаје играча у нашој историји, кад се све сабере и одузме прилив ће бити између 900.000 и 1.000.000 КМ. Ако се варам нека ме неко исправи али до сада највећи трансфер је био онај Владана Грујића у Звезду за 100.000 евра, и "скоро" се сазнало да у клубу нема никакве евиденције о том трансферу и да су паре отишли у неком другом смјеру.

Управа се одлучила на овај потез да прода најбоље играче, иако се сви не слажемо око продаје Авдуке, али вјероваћемо да знају шта раде, оно што је сада битније јесте да се зна како ће тај новац бити утрошен, да ли у појачања, у покриће дугова и сл.

Када се све заврши око трансфера, управа нема разлога да крије о којим цифрама је ријеч, и треба пред навијаче да изађе са планом улагања тог новца. Ту би можда ми требали извршити неки вид притиска на њих, момци са спортског-портала Борац посјећују конференције за новинаре и могли би им поставити директно то питање, такође можемо на стадион полијепити пар плаката типа ХОЋЕМО ТРАНСПАРЕНТНОСТ и испод адресу форума, па уколико не знају за форум да га почну посјећивати и можда неку идеју, којих је овдје много, и остваре а уједно и сазнају како навијачи размишљају.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 00:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa puzigaća je potpisao ugovor a još niko ne zna vrijednost ugovora i koliko je obeštećenje. Uprava to krije kao zmija noge. Taj novac će se bratski podjeliti.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 01:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Evo da se i ja javim, završi se i današnji buran dan po komentarima 11 strana ste ispisali. Juče euforija, trans totalni, Zvezda, SOS...

Danas pesimizam, crnilo, dno, polu informacije (čast izuzecima koji su izuzetno konstruktivni, čvrstog stava i vedrog duha). Sutra ili prekosutra vjerovatno ide ponovo neka euforija, šampioni, pojačanja, ludilo, itd., to mi počinje pomalo smetati te nagle promjene raspoloženja i mišljenja, a možda sam nervozan i zbog nekih ispitnih rokova koji su me skolili, pa ću opet kao onomad pokušati da napravim jednu pauzu od jedno mjesec, mjesec i po dana od posjećivanja sajta.

Ionako sam na većinu tema rekao mišljenje a ja ga ne mijenjam baš često, sačekaću da vidim na šta će ovo sve ispasti kakav tim ćemo imati i kako ćemo igrati pa se opet "vidimo" kad se malo zakuva prvenstvo :wink:

AJ BORAC!

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 01:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Borac u srcu je napisao:
Evo da se i ja javim, završi se i današnji buran dan po komentarima 11 strana ste ispisali. Juče euforija, trans totalni, Zvezda, SOS...

Danas pesimizam, crnilo, dno, polu informacije (čast izuzecima koji su izuzetno konstruktivni, čvrstog stava i vedrog duha). Sutra ili prekosutra vjerovatno ide ponovo neka euforija, šampioni, pojačanja, ludilo, itd., to mi počinje pomalo smetati te nagle promjene raspoloženja i mišljenja, a možda sam nervozan i zbog nekih ispitnih rokova koji su me skolili, pa ću opet kao onomad pokušati da napravim jednu pauzu od jedno mjesec, mjesec i po dana od posjećivanja sajta.

Ionako sam na većinu tema rekao mišljenje a ja ga ne mijenjam baš često, sačekaću da vidim na šta će ovo sve ispasti kakav tim ćemo imati i kako ćemo igrati pa se opet "vidimo" kad se malo zakuva prvenstvo :wink:

AJ BORAC!

Ti si se stari baš nešto uznervozio aj ne daj se ganjaj te ispite i prati Borac :P

A ovim ostali danas i sutra INVAZIJA na SOS objavljena informacija.

Niste valjda klonuli duhom i zaboravili na sve lijepe informacije proteklog dana. Ajmo glavu gore biće to sve dobro važno je, iako odu da imamo pare pa će se već naći adekvatne zamjene, nismo Bufona prodali

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 02:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Ja odradio svoju građansku i navijačku dužnost :lol:

Naprijed Borac!

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 02:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
a sta kaze talicni tom?!?! jbt, jest smoriste, mozda da ima 5 ok postova zadnih 5 strana...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 07:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
максел je napisao:
Треба још сачекати расплет око трансфера, али ако се остваре ово ће бити највећи прилив новца од продаје играча у нашој историји, кад се све сабере и одузме прилив ће бити између 900.000 и 1.000.000 КМ. Ако се варам нека ме неко исправи али до сада највећи трансфер је био онај Владана Грујића у Звезду за 100.000 евра, и "скоро" се сазнало да у клубу нема никакве евиденције о том трансферу и да су паре отишли у неком другом смјеру.

па пошто је неко већ написао да Кара учествује и у овом трансферу не знам каква ће сада да буде евиденција :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 10:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
Jesenji prvak Premijer lige Bosne i Hercegovine, banjalučki Borac, pojačat će svoje redove Nemanjom Janičićem.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, banjalučki Borac dogovorio je saradnju sa Nemanjom Janičićem.

Janičić u Borac dolazi iz crnogorskog Mogrena, a igra na poziciji stopera. Njegovo dovođenje moglo bi značiti i odlazak Vuleta Trivunovića, za kojeg je zainteresirana poljska Cracovija.

Zna li iko ista o ovom igracu?

edit: imam neki osjecaj da bi zvezda mogla da nam proslijedi ignjatijevica ili reljica na 6 mjeseci. imaju 3 lijeva beka. a nama fali ???? a jos kad bi nap prebacili Jevtica ili Perovica.(posto imaju 5 napadaca) onda bi bilo ludilo

Poslednji put menjao subzero81 dana 01 Feb 2011, 10:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FEasBD3rbxg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 11:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ево потврде и у црногорским медијима:

Citiraj:
Buran prelazni rok Mogren bi mogao da upotpuni dovođenjem najavljenog, velikog pojačanja - Budvani su odlučni u namjeri da angažuju iskusnog golgetera Rudara Predraga Ranđelovića.
- Pregovori idu u dobrom smjeru, vjerujem da bismo danas mogli da se dogovorimo - kazao je Ilija Rađenović, sportski direktor Mogrena.
Pregovori su počeli još dok je trajala jesenja polusezona, a nakon odlaska Vladimira Gluščevića, dolazak Ranđelovića postao je sve izvjesniji... Kompletna priča odužila se samo zbog visine obeštećenja.
- To je najveći problem - potvrdio je Rađenović.

Budvani će, dakle, ponovo imati ubitačan napad, jer je prije nekoliko dana ekipu pojačao Marko Đurović, doskorašnji napadač moldavskog Šerifa i bivši mladi reprezentativac Crne Gore.
Jesenji prvak je, međutim, oslabljen u posljednjoj liniji - Luka Pejović je pojačao poljsku Jagieloniju, a moguć je i odlazak Draška Božovića (koji je na pripremama sa ruskim prvoligašem Rostovom).
Postoje realne šanse da reprezentativni štoper Radoslav Batak ode u inostranstvo, dok je mlađi štoper Nemanja Janičić (koji je jesenas imao manju minutažu) izrazio želju da se vrati u Banjaluku.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
manju minutazu ????? govori li to sta :D

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 11:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ево нашао сам ово:
Slika
Ову полусезону одиграо два меча, укупно 127 минута. Прошлу сезону био стандардан, 24 меча, дао два гола.

ЕДИТ: Претпостављам да ће Петра и Лео бити штоперски пар, а да ће Јаничић бити резервна опција. Сад управа треба бити паметна и потписати дужи уговор с њим, бар на три године. Његова тренутна процјењена вриједност је 50.000 е.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ne cini se los ovaj Janicic,mislim eto proslu sezonu bio standardan,onda vjerovatno dosao neko s vecim autoritetom i reputacijom,i izbacio ga iz prvih 11,iako je pruzao dobre igre.Medjutim da se ne zajebavamo,mislim da je nasa zamjena za Vuleta,Petric.On i Leo su cinili odlican stoperski par i prije,poznaju se dobro,i saradjuju odlicno u zadnjoj liniji.Tako da bi ovaj Janicic ako dodje bio klupa,vjerovatno...

Sto se Avdukica tice,danas bi se sve trebalo znati koliko sam shvatio...
Po mom misljenju ne trebaju nam nezadovoljni igraci u ekipi,oni samo stvaraju negativnu atmosferu koja utice na sve,kako na sam tim,tako i na ljude oko tima,pa i na nas navijace i simpatizere.Ukoliko je uprava u pregovorima sa kvalitetnim zamjenama,trebaju se uzeti fino pare,pozeljeti Avdukicu srecan put,i nastaviti dalje.On jeste odlican golman,ali kao sto Vlado jednom rece,Borac je iznad svakog pojedinca!Sto se zamjena tice ja bi da se dovede ili Supic ili Tripic.Vidjecemo rasplet...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 11:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Трагајући за информација о Јаничићу налетих на овај интервју са Медом у црногорској Арени:
Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 12:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Puzigaca otissao za 45.000e ali nema ispisnice dok ne legnu pare na racun kluba po meni odlicna para za njega

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 552, 553, 554, 555, 556, 557, 558 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]