banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 21:22 Danas je 01 Jul 2026, 21:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 549, 550, 551, 552, 553, 554, 555 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jan 2011, 21:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Сад још само фали да дође понуда за др. Владу, како је кренуло :lol:

сутра наслов :"Фергусон иде у пензију, Јагодић преузима Ђаволе" :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Simpatizer je napisao:
Pa dobro, daj Boze da Dzo odigra sto vise utakmica na nivou, rado cu pojesti govno. :D

Kao sto sam vec ranije pomenuo, ukoliko bih mogao da biram prije bih zadrzao Avduku nego Vuleta. Ne mogu da vjerujem da su u Upravi toliko retardirani i da uopste razmisljaju da prodaju obojicu.

Pa oko Vuleta nemaju bas i izbora,jednostavno,ili sad da uzmemo paru,ili da ode za dz.Izgleda da nama nece da izadje u susreta kao Sarajevu,pa da produzi ugovor. :roll: Al dobro,nek mu je sa srecom.

Sto se Avdukica tice,covjek je navalio da ide,al bas navalio,i ja se bojim ukoliko bi ga na silu zadrzali da bi nam se mogao svetiti...Jbg,sve je moguce.Pa i namjerno pustanje golova.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 22:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma ne za Vladu, nego za Šileta, to bi nas uništilo...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 22:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
јан_де je napisao:
Сад још само фали да дође понуда за др. Владу, како је кренуло :lol:

сутра наслов :"Фергусон иде у пензију, Јагодић преузима Ђаволе" :D

a špaco poklepović se vraća u svoj voljeni borac :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
tatamata je napisao:
Sto se Avdukica tice,covjek je navalio da ide,al bas navalio,i ja se bojim ukoliko bi ga na silu zadrzali da bi nam se mogao svetiti...Jbg,sve je moguce.Pa i namjerno pustanje golova.

Zna Avduka gdje je dosao. Vjeruj mi da bih ga prvi sacekao i okacio o banderu ukoliko bih posumnjao u prljavu rabotu. :D
Avduka djeluje kao normalan momak tako da mi eventualno sabotiranje sa njegove strane djeluje kao naucna fantastika.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 22:09 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Simpatizer je napisao:
tatamata je napisao:

Zna Avduka gdje je dosao. Vjeruj mi da bih ga prvi sacekao i okacio o banderu ukoliko bih posumnjao u prljavu rabotu. :D
Avduka djeluje kao normalan momak tako da mi eventualno sabotiranje sa njegove strane djeluje kao naucna fantastika.

Zna on da je Borac veliki klub i da ne trpi ta sranja, znači čupao nas je ove polusezone nekoliko puta, ali ako je suđeno da ide, neka ide, koga nema... nema ga :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
evo malo vijesti i sa zelenog sajta. i slika Avduke iz Sarajeva. samo kad se sjetim...

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Fudbaleri Borca sutra putuju na pripreme u Antaliju, a prema posljednjim informacijama "crveno-plava" ekspedicija bi mogla biti oslabljena za Vuleta Trivunovića i Asmira Avdukića, koji se nalaze blizu novih angažmana.
Jesenji prvak Premijer lige BiH dobio je dvije zvanične ponude za dvojicu ponajboljih igrača, a sve bi trebalo da bude poznato u toku današnjeg dana.
Kapiten Borca nalazi se na meti poljske Krakovije, koja je prije nekoliko dana angažovala Bojana Puzigaću, takođe defanzivca banjalučkog premijerligaša. Ukoliko pouzdani defanzivac napusti Gradski stadion, na njegovo mjesto bi trebalo da dođe Nemanja Janičić, fudbaler Mogrena iz Budve. Janičić je dijete Borca i trenutno je slobodan igrač, pa nema nikakvih prepreka da pojača četu Vlade Jagodića. Avdukić je u prvom dijelu sezone pružao veoma dobre partije na golu Borca i tako je privukao pažnju inostranih menadžera. Povremeni reprezentativac BiH takođe je na meti poljskog kluba, gdje očigledno cijene fudbalere sa ovih prostora. Prema pisanju poljskih medija, Visla iz Krakova poslala je ponudu za sjajnog golmana, a navodno ona iznosi 200.000 evra. Ukoliko sjajni golman napusti "crveno-plavi" tim, Borac će morati brzo da reaguje i pronađe pravo rješenje među stativama. Kao potencijalni nasljednici Avdukića spominju se Radiša Ilić, golman Partizana, Danilo Pustinjaković, čuvar mreže Novog Pazara, te Bojan Tripić, golman Rudara, i Nemanja Supić, koji trenutno nosi dres rumunske Timisoare. Jedno je sigurno, put Antalije neće Marko Maksimović, koji još nije zaliječio povredu leđa pa će umjesto njega na pripreme krenuti Nebojša Runić. Trenutni spisak putnika za pripreme u Antaliju: Asmir Avdukić, Siniša Marčetić, Nikola Luburić, Milan Stupar, Nemanja Damjanović, Draško Žarić, Vukašin Benović, Vule Trivunović, Leonid Ćorić, Bojan Petrić, Siniša Dujaković, Boris Raspudić, Srđan Grahovac, Duško Sakan, Dražen Međedović, Milan Srećo, Borislav Mikić, Darko Maletić, Stefan Dujaković, Nebojša Runić, Stevo Nikolić, Nemanja Vidaković, Duško Stajić, Rade Veljović i Petar Kunić.
1.350 minuta na terenu u prvom dijelu sezone proveli su Asmir Avdukić i Vule Trivunović. Njih dvojica su jedina dva fudbalera Borca koja su na terenu provela sve ijedan minut u jesenjem dijelu prvenstva.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Evo da bih vam svoj stav pojasnio još jednom moram pomenuti Partizan jer je jednostavno slična situacija. Jel se svi sjećate kad je Stanojević isto kao Vlado dao nekakve rokove da se izjasni ko ide ko ostaje i da na pripremama ima čistu situaciju? Međutim pogledajte sad čudesa se dešavaju u po priprema odoše najbolji igrači koji su se zaklinjali u Partizan, a sa druge strane dolazi kompletno novi napad, slično je i sa Zvezdom traže štopera mjesec dana a da imaju šta prodati vjerovatno bi i njihovi igrači tako odlazili itd.

Znači to je neminovnost i ja lično ne bi krivio ni upravu ni ovog ni onog, jednostavno igrači vide bolju šansu za zaradu a i menadžeri vjerovatno hoće tu da se okoriste još ako su dizali kakve kredite pa stižu rate ko će čekati proljeće :lol:

P.S. Možda tu ima još nešto treba malo preispitati taj cjenovinik, vjerovatno su nam igrači prejeftini, znate da u Srbiji radije kupuju stranca nego domaćeg jer je domaći preskup, kod nas za 200 000 možeš uzeti koga hoćeš

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Zvali su Supica ali je on dao rijec Javoru i tesko ce kod nas u BL
On mi jedini ulijeva povjerenje....

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Dao riječ, znači pozvati ga još jenom i dolazi. A ko je ono Supić, gdje on igrao

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Golman branio za Bih
inace mnogo dobar ali se zajebao sa odlaskom u Rumuniju

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Po meni Radiša Ilić bi bio najzvučnije ime i bio bi mamac za još neka tako velika imena vjerovatno i dobra reklama, ali mi je nekako od svih tih koje pominjete kvalitetom najupitniji, ne sviđa mi se kao golman nikako.

Divna akcija:

„NE navijajte iz fotelje, dođite na stadion“

Kako će sad nas ovaj SOS probiti u visine još gostovanje Zvezdi samo da ne sastavimo tim pred Marakanu pa da tamo izgledamo kao razbijena vojska i da se sramotimo. Ali neće valjda nisu ni oni nešto prejaki

Poslednji put menjao Srpska - Srbija dana 31 Jan 2011, 23:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
bilo bi dobro kad bi uspjeli nagovoriti Supica. OK rijec je rijec, ali LIGA SAMPIONA je LIGA SAMPIONA :D :D

Vrh

Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Radisa je u Borcu iz Cacka bio jedan od najboljih, ali on kiksne kad najmanje ocekujes,
inace poljaci na nezvanicnom sajtu Krakovije spekulisu da je Trivunovic njihov i raspravljaju o njegovim kvalitetima

Vrh

Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Srpska - Srbija je napisao:
Po meni Radiša Ilić bi bio najzvučnije ime i bio bi mamac za još neka tako velika imena vjerovatno i dobra reklama, ali mi je nekako od svih tih koje pominjete kvalitetom najupitniji, ne sviđa mi se kao golman nikako.

Divna akcija:

„NE navijajte iz fotelje, dođite na stadion“

A jesi zapeo za tog Radišu kao da ti je brat od žene :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Radiša je sigurno lošiji golman od Avdukića! U to su se (doduše kasno) uvjerili i u Partizanu. Mislim da ćemo ipak naći boljeg od Ilića, ali sačekajmo još malo. Pa Avdukić je u ovom trenutku Borčev igrač. Sutra će se puno više znati.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

:lol: dobar, dobar!
Pa istina je, kad kažu Radiša napustio Partizan i prešao u Borac to će baš da odjekne, al osim te rekalme pitanje šta još dobivamo

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ja sam prvo za avduku ali ako on mora ici jedina prava zamjena mu je supic.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
brigate ko je sledeci ako supic ne dodje. i zna li iko ista o tome odbrambenom sto je odrastao u borcu

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 549, 550, 551, 552, 553, 554, 555 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]