Моријентес je napisao:
ББЛ je napisao:
Не знам баш да ли је реално, али било би добро ако би ови наши телетабиси из управе могли да доведу Вељка Симића, коме на крају ове сезоне истиче уговор са Вошом. Одлично крило, дати му плату као Џигију и издоминирао би. Такве финансијске услове он сигурно у Воши нема, а једини у Србији који му то могу понудити јесу близанци и ТСЦ, а њима он не треба.
U velikoj si zabludi što se tiče finansijske moći Borca i klubova iz SLS. Svi klubovi pa i oni iz donjeg dijela tabele SLS bolje plaćaju nego Borac.
Eto primjer ti je Lalatović, svaki klub tamo ga može dovesti i svuda je bio, ali samo su naši molili državu da nam da 2 miliona da pokrijemo dugove poslije njega.
Ili Kiza, radio je u skoro svakom klubu tamo, a kod nas se vodio kao skup trener.
Lučani su npr. platili Borcu 50 000 KM za Saničanina. Kad je Borac kupio igrača? Jeste Burazora za 5 hiljada u dvije rate.
Сумњам баш. Лалат јесте радио у доста клубова, али није његова цијена увијек била као данас. Можда гријешим, али мислим да је он себи дигао цијену након успјеха након што је води Вошу у свом првом мандату. А прије тога намјењао се тај клубова.
Ево ти примјер Спремо, када је долазио код нас из Напретка гдје је био и капитен, тражио је 14 хиљада плату да би дошао код нас. А Напредак је клуб који скоро сваке сезоне игра плеј оф, изузев ове. Код њих добре плате имају не рачујаћу близанце, ТСЦ, Нишлије и Чука, а њих сам заборавио написати.
Мислим да јесмо платили 30,40 хиљада оног малог Пироћанца из Славије када смо га довели, заборавио сам му име