mujin cevap je napisao:
ББЛ je napisao:
Ништа чудно од њега. Мене би зачудио да је написао да га је срамота, као што је сваког искреног навијача Борца срамота. Са оваквим људима у клубу, Борац нажалост све више постаје као сеоска задруга. Тако да не треба ни да нас чуди што Борац када игра против клуба као што су Леотар, Послушје, Игман на трибинама не буде ни 2 хиљаде људи, ко ће иоле нормалан доћи да гледа ову лакрдију. Сем наравно нас највећих залуђеника за Борцем.
Čega da nas bude sramota ,zašto bi me bila,zbog koga ,zato sto su oni pisali po nama 20godina krali ,namjestali ispadanja od banovića ,slavije itd… ma puca mi ona stvar nek kradu i treba im nek pocrkaju
Zbog ovakvog razmisljanja je BiH jedna od rijetkih drzava u Evropi koja nikad nije imala predstavnika u grupnoj fazi u Evropi. I nije problem sto navijaci svih klubova ovako razmisljaju, nego sto i uprave isto rade. Sa bitnom razlikom, njima je u interesu da napune dzepove svoje izlaskom u Evrope, namakne se jos neki auto, stan i slicno, a navijac ce ici po mrezama i kukati kad se obruka u toj istoj Evropi.
Daj da ukrademo, da zajebemo ove druge i budemo ispred njih... Ako moze i titula... A na kraju ti se isto pise bio prvi ili deseti. Niti imas sistem, niti igras kvalitetan fudbal kroz sezonu, niti imas mogucnost da napredujes. Samim time ne mozes ni igrace prodati.
I onda se dese ribari sa Islanda, Farskih Ostrva i slicno. I nisu se desili samo Borcu, nego otprilike svakom klubu u drzavi bar jednom koji je izasao u Evropu u zadnjih 10 godina.
Pa svuda se covjece krade i namjesta,od Srbije ,hrvatske ,makedonije ,italije ,grcke i šta ja znam nema gdje se ne štima i namjesta i sad mi banana država nešto tripujemo poštenje i šta ja znam… i ja bo volio da je sve pošteno da se svaki faul i sve ostalo pošteno sudi,pa ko ima bolji tim nek pobijedi Al to je tako mi smo preko 20godina bili jebani,sto drug reče od sloge trna do boksit Milica ,omladinca ,banovića i kakvih sve ekipa ne to je bosna to je balkan jbg sad se kolo stece okrece u našu korist tako nam pao grah,