banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 01:28 Danas je 02 Jul 2026, 01:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jan 2011, 13:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
То је та управа, све исто сваке године, као да смо 3 лига РС

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 13:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
http://www.fkborac.net/sajt/saopstenja/ ... /?lang=lat
a ovako je sve izgledalo prije mjesec dana

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
al ce neko da pokupi kajmak.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
јок ја!
а да погађаш једном?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ljudi moji pa sta ste razjaukali toliko,ovo je prvi odlazak koji bi nas mogao ostetiti,ne znam sto racunate u neke odlaske Muminovica,Vukelju,Stanceskog,eto ajd Puzigaca i nekako,ali za njega smo dobili pristojno obestecenje,a kad je otisao u Celik vjerujte da smo super i bez njega igrali.Tako da,manje kukanja,vise logickog razmisljanja.Avduka jeste dobar,ali zasto ga ne bismo pustili ako cemo zaraditi dobre pare?Avduka odlicno brani,ali pitanje je da li ce davati maksimum ako je nezadovoljan?Jer on zeli da ide...

I meni ce biti krivo,ali moze se naci pristojan golman,ne puno losiji od Avduke,a zaradicemo puno.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 13:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma tesko je sad u ovom periodu kvalitetnu jedinicu isčačkati.on je jos godinu i po pod ugovorom,za razliku od vuleta,za kojeg se mogu dobiti dobre pare,a imamo i (ne)dostojnu zamjenu,tako da bih ipak vise volio da avduka ostane,ma kolike pare bile u pitanju,pogotovo sto bi te pare vjerovatno posluzile da neko jos malo nafiluje guzove...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

blus je napisao:
ma tesko je sad u ovom periodu kvalitetnu jedinicu isčačkati.on je jos godinu i po pod ugovorom,za razliku od vuleta,za kojeg se mogu dobiti dobre pare,a imamo i (ne)dostojnu zamjenu,tako da bih ipak vise volio da avduka ostane,ma kolike pare bile u pitanju,pogotovo sto bi te pare vjerovatno posluzile da neko jos malo nafiluje guzove...

Prelazni rok traje do 14.2.,i vjeruj mi da se moze naci kvalitetna jedinica,pogotovo ako imas pare.Ja sam isto za ostanak Avduke,ali on zeli da ide,i da li se isplati drzati ga nezadovoljnog? :-?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
ako cemo zaraditi dobre pare?

Avduka odlicno brani,ali pitanje je da li ce davati maksimum ako je nezadovoljan?Jer on zeli da ide...

добро си написао АКО!
ако од тога клубу остане 50% када они сви узму свој дио биће одлично

сигурно да ће бити незадовољан и пасти када има ту понуду, зато га и треба продати.

али стати на томе, а не сада распродати све!
а како ови размишљају, да добију добру понуду све играче би продали, може и првих 11 у пакету, и ајмо јово наново

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 13:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Ja i dalje ne razumijem ljude koji kazu da je ova uprava najbolja u istoriji borca. Pa ljudi sami sebi pljuju u usta. Ali nema veze vidjecemo sta ce biti kroz 5 mjeseci i gdje ce biti nas Borac. Ja sam ogorcen i upravom i razmisljanjima pojedinih forumasa koji su me napali kada sam samo zucnuo o radu nase bajne uprave.

Nikad ali nikad necu shvatiti da neko moze dovodjenjem jednog igraca staviti u ravan sa odlaskom njih sest i to dan prije ulaska u avion za Antaliju. Ostaju nam igraci kojima ugovor istice na ljeto a ove dragulje cemo sad unovciti! Jadno jadno i krajnje ne profesionalno!

Borceva prednost nad konkurentima je bila duza klupa sad cemo krpiti i prvih 11.

Jadna nam majka na proljece!

Sad ocekujem da mi pojedinci otvore oci svojim cinjenicama o radu BAJNE UPRAVE!

Sretno Borce ljubavi nasa!

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

d.a. je napisao:
добро си написао АКО!
ако од тога клубу остане 50% када они сви узму свој дио биће одлично

сигурно да ће бити незадовољан и пасти када има ту понуду, зато га и треба продати.

али стати на томе, а не сада распродати све!
а како ови размишљају, да добију добру понуду све играче би продали, може и првих 11 у пакету, и ајмо јово наново

To je vec sad pitanje,koliko ce sibicari u klubu sebi uzeti... Ne znam,mislim da bi ga trebali prodati,ali stati na tome.Pokusati s Vuletom pregovarati da produzi ugovor,ali u z obecanje da moze ici na ljeto.Ne znam da li ce htjeti on to,ali pomogao bi svom maticnom klubu puno,a nista ga ne kosta.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

нико се није разјаукао, али ако желимо да будемо озбиљан клуб, онда званичници тог клуба морају стајати иза својих изјава! ако се каже нема продаје, онда нема.
и није споран сада голман, треба да иде, и сви што су отишли, лакнуло ми је што смо их се рјешили, али да се сада стане.
а не ако дође понуда за Леа-оде, Вулета-оде, Малетића-оде!

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 14:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hm...ne znam zasto bi bio nezadovoljan.mozda je neko pustio tu pricu da opravda potez prodaje avduke.koliko znam sve su im plate isplaćene,atmosfera u klubu relativno dobra,lijepo je prihvaćen,a vjerujem da nije glup pa da ne konta da ce mu cijena rasti na proljece

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 14:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Vule ne vjerujem da ce otici. Covjek je neki dan dobio prinovu i treba vrijeme provoditi sa djetetom. Da bi sa porodicom otisao u inostranstvo treba mu vremena za papirolpgiju a do tada ce i prelazni rok da zavrsi. Tako da ce on svoj ugovor da odradi a na ljeto otici. Od svega samo je moj borac gubitnik.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 14:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
refreshbl1926 je napisao:
lesinari ne idu ..tako da vidim da ce samo simpatizeri ici

Kako znas moze odg na pp

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 14:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kao sto jednom rece RBA 1987 puno lakse je igrati nego navijati za borac :-?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

d.a. je napisao:
нико се није разјаукао, али ако желимо да будемо озбиљан клуб, онда званичници тог клуба морају стајати иза својих изјава! ако се каже нема продаје, онда нема.
и није споран сада голман, треба да иде, и сви што су отишли, лакнуло ми је што смо их се рјешили, али да се сада стане.
а не ако дође понуда за Леа-оде, Вулета-оде, Малетића-оде!

Pa nisi se ti razjaukao,al ima ljudi...I jos spominju kao otisli Vukelja,Stanceski,Muminovic,pa hvala Bogu da su otisli.Ne znam,nadam se da ce se ubrzo ovo rijesiti,ali mi ovih problema ne bi imali da potpisujemo ugovore na 2,3 godine,minimum.Ali eto,doce valjda da i to dozivim.

@Evropski Borac

Jos nije sigurno ide li se organizovano,polako sve ce se znati.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zli mrkvić je napisao:
Ja i dalje ne razumijem ljude koji kazu da je ova uprava najbolja u istoriji borca. Pa ljudi sami sebi pljuju u usta. Ali nema veze vidjecemo sta ce biti kroz 5 mjeseci i gdje ce biti nas Borac. Ja sam ogorcen i upravom i razmisljanjima pojedinih forumasa koji su me napali kada sam samo zucnuo o radu nase bajne uprave.

Nikad ali nikad necu shvatiti da neko moze dovodjenjem jednog igraca staviti u ravan sa odlaskom njih sest i to dan prije ulaska u avion za Antaliju. Ostaju nam igraci kojima ugovor istice na ljeto a ove dragulje cemo sad unovciti! Jadno jadno i krajnje ne profesionalno!

ма нека нападају, вријеме ће показати.
поента је да се ништа од кључних проблема није рјешило, само су одложени на неко вријеме, гурнути у ладицу, а онда када испливају биће куку леле.

а живјети само од градског буџета и управљати тако клубом, може свако.

надам се да ће доћи до заокрета у раду управе, јер ово води самоубиству

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 14:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

malo ko kuka za ova tri navedena levata.ali za avdukom,vuletom,neko spomenu i lea i stajića nikom ne moze biti svejedno

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja cu izluditi majke mi moje... Kosa mi opada.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2011, 14:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Авдукића не бих прежалио јер има још годину и по уговор. Дакле, треба га оставити. Па цијена ће му још порасти кад будемо шампиони.
А за Вулета ако је добра понуда - нек` иде. Не можемо ми ту пуно. Ионако ће нам отићи за џабе на крају сезоне...

Волио бих и ја да сви остану, чак и да продуже уговор, али ово је само по принципу :"Од два зла, изабери мање"...
Само се надам да неће обојица отићи, то би ме дотукло!

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]