banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 02:51 Danas je 02 Jul 2026, 02:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jan 2011, 19:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
Tommy Vercetti je napisao:
Javlja mi drug zvedzas za ovu tekmu prije sat vremena, ekstra.
Sto se tice priprema, mislim da mi tu nemamo sta 'raditi', vec pustiti vladu da postroji momke, a mi pokusati vidjeti neki prevoz do tamo.
Sto se tice prevoza do Bgda, meni se 4 opcije cine izgledne:

1. vidjeti da li ce Lesinari ista organizovati
2. Da mi ovde zakupimo neki manji bus, za nas sa ove teme
3. Postoji karta do Bgda, povratna, 26 KM. To nije skupo.
4. autima, pa dijeliti troskove.

ps
Ja sam mislio da cemo dobiti jakog protivnika za generalku, a oni dadose Zvezdu. Ajd sta bi', da se bar malo igramo :lol:

povratna 26km cime to ..pjeske?..povratna busom je 64km???

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Imas 26KM sigurno, ide se preko Bijeljine. Isle kolege nedavno u Bgd, nije prvi put.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 20:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Ima povratna vozom 45 km pristojna cijena jos je meni bolje vozom nego busom

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 20:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Vozom sam isao na finale Kupa 1988 (preko ferijalnog,u utorak u 22h),valjda sam bar malo napredovao za ove 23 godine da odem svojim autom :D ....Jos ako se jos uvijek vozom ide kroz Vinkovce,neka hvala,svasta sam dozivljavao u tom sugavom selu :angry4:

Siguran sam da ce to biti jedna jako lijepa predstava u kojoj ce svi uzivati,samo da ne zavalja snijeg jer onda sigurno nece biti utakmice....

Poslednji put menjao Schlager dana 30 Jan 2011, 20:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 20:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2010, 02:01
Evo prilike da riješimo neke svoje dileme i da prestanemo raspravljati o tome :lol:

To će biti prava tekma jer će se delije napaliti zbog Robija i napuniti stadion i igrači naravno a naši će imati motiv više da odlično odrade pripreme

Pa nisu ni toliko loše reakcije tamo na Mondu, ima 2-3 potcjenjivačka komentara ali to više Grobari podjebavaju zato što su oni najavljivali Zeniz i Juve i zato što imaju frku s igračima što im bježe...
Ja zadovoljan komentarima a ima i naših dosta

Сањам Борац Лига Шампиона!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 20:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
Imas 26KM sigurno, ide se preko Bijeljine. Isle kolege nedavno u Bgd, nije prvi put.

ja bih bio najsrecniji kad bi bilo tako ...ali nevjerujem evo sada sam gledao autoprevoz 64km povratna za putnike..

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 20:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
refreshbl1926 je napisao:

ja bih bio najsrecniji kad bi bilo tako ...ali nevjerujem evo sada sam gledao autoprevoz 64km povratna za putnike..

Mislim da je 26-27 KM, na index karta povratna, BL-BG. Nije sigurno 100%, msm da PIXI (prevoznik) ima tu cijenu...

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Eto zagarantovanog priloga na SOS kanalu od 20 minuta koji će se vrtjeti cijelu sedmicu

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 20:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Tasko BL sigurno zna koliko kosta iznajmljivanje mini busa do Bg jer znam da je isao na tu foru

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Moram priznati da me je bas pozitivno iznenadilo ovo sve.To ce biti prava provjera kvaliteta,i mislim da ce biti pravi spektakl.Konacno eto da vidimo gdje smo u odnosu na veliku cetvorku,i na jace klubove regiona,kao i na pretendenta za titulu te famozne JSL.

Sto se tice prevoza,mislim da ce se ici organizovano,mada me nemojte drzati za rijec,a neko spomenu 10 buseva,mislim da je malo rano govoriti? :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Danijel says:
svaka dva dana krece iz BL u 9 navece
i vraca se isto svaka dva dana u 9 iz BG

Na index je karta 26KM, bez indexa duplo skuplja.

Medjutim, termin jako los, mislim da ovo otpada :/

Sto se tice posjete, Robiju prva utakmice, zamislite koliko ce delija doci ga pozdraviti.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ono što nikako ne bih volio da vidim, to da ne možmo trčati a da oni stalno napadaju i da nas sateraju na našu polovinu... TO NE SMIJE DA SE DESI, MARAKANA PA ŠTA, U NAPAD BRE MA.U VAM JEB.M (citat iz filma -Kad porastem biću kengur :lol: )

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 20:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Ono što nikako ne bih volio da vidim, to da ne možmo trčati a da oni stalno napadaju i da nas sateraju na našu polovinu... TO NE SMIJE DA SE DESI, MARAKANA PA ŠTA, U NAPAD BRE MA.U VAM JEB.M (citat iz filma -Kad porastem biću kengur :lol: )

To to :lol: :lol: Invazija na Marakanu

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Борац путује у Aнталију
Autor: Славко Басара
БAЊAЛУКA - Јесењи првак Премијер лиге БиХ бањалучки Борац одиграо је прву тест утакмицу прије поласка на припреме у Aнталију у сриједу, 2. фебруара.

Изабраници тренера Владе Јагодића голом зимског појачања из никшићке Сутјеске, Дражена Међедовића из пенала у 82. минуту побиједили су прволигаша Републике Српске, добојску Слогу 1:0. Сусрет је одигран на вјештачкој подлози у Крупи на Врбасу.

- Прије свега желим да захвалим нашим спортским пријатељима из Добоја и тренеру Зорану Ћургузу што су нам изашли у сусрет и одиграли меч. Добојлије су више помогле нама него себи и настојаћемо да им вратимо ову коректност у будућем периоду. Разговарали смо с неколико клубова, сви су нас одбили, али не и Слога - казао је шеф стручног штаба Борца Владо Јагодић.

Стратег Бањалучана је у дуелу са Слогом желио да провјери све играче са којима располаже. Стекао се утисак да може да буде задовољан.

- Прије свега желио сам да провјерим младе играче, јер имамо шесторицу до 21 године који ће сигурно путовати у Турску на припреме. Осим тога желим од старта да се појачања Раде Вељовић и Дражен Међедовић уклопе и да осјете наш колективни дух који нас је јесенас и довео до првог мјеста и титуле - истакао је Јагодић.

Стручни штаб ће на припреме у Aнталију водити 22 играча и три голмана. Списак путника је познат, а постоји само једна дилема.

- Марко Максимовић који је имао повреду леђа и дуже одсуствовао још једном ће на љекарске прегледе и уколико се покаже да може здравствено да издржи напоре путоваће у Турску. У противном повешћемо и седмог фудбалера до 21 године, талентованог Небојшу Рунића из сопственог омладинског погона - јасан је Јагодић.

Бањалучани ће у Aнталији одиграти пет контролних утакмица. Прва је на програму 4. фебруара против казахстанског Каирата. Три дана касније "црвено-плави" ће копља укрстити са аустријским друголигашем Хорном, а 10. фебруара је на програму дуел са Универзитатеом из Крајове (Румунија). Потом слиједи меч са руским тимовима Химки (13. фебруар) и московском Локомотивом (15. фебруара).

- Кроз те утакмице тражићемо добитну форму за прољеће и тежак пут који нас чека до титуле шампиона што су наше амбиције. По повратку 19. фебруара играћемо против прњаворског Љубића. У том мечу шансу ће добити играчи који неће бити стартери на прољећној премијери у Широком Бријегу 27. фебруара. За 20. фебруар тражимо јаког ривала у гостима - рекао је на крају Јагодић.

Списак путника
У Aнталију на припреме ће путовати, голмани: Aсмир Aвдукић, Синиша Марчетић и Никола Лубурић, те играчи: Милан Ступар, Немања Дамјановић, Драшко Жарић, Вукашин Беновић, Вуле Тривуновић, Леонид Ћорић, Бојан Петрић, Синиша Дујаковић, Борис Распудић, Срђан Граховац, Душко Сакан, Дражен Међедовић, Милан Срећо, Борислав Микић, Дарко Малетић, Стефан Дујаковић, Марко Максимовић, Стево Николић, Немања Видаковић, Душко Стајић, Раде Вељовић и Петар Кунић.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Ми ћемо ускоро поднијети кривичну пријаву против одговорног лица у ФК Борац које је несавјесним радом довело клуб у овакву ситуацију. Зна се које примио тужбу Џаје. На суду ћемо видјети због чега је тадашњи директор заборавио да напише одговор. Ако се то лице прогласи кривим, а увјерен сам да хоће, онда Борац има право да од њега тражи надокнаду коју је сада клуб дужан да плати Џаји – јасан је директор бањалучког премијерлигаша.

ово ми се свиђа

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 21:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Slika
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

borac_sampion je napisao:
Ми ћемо ускоро поднијети кривичну пријаву против одговорног лица у ФК Борац које је несавјесним радом довело клуб у овакву ситуацију. Зна се које примио тужбу Џаје. На суду ћемо видјети због чега је тадашњи директор заборавио да напише одговор. Ако се то лице прогласи кривим, а увјерен сам да хоће, онда Борац има право да од њега тражи надокнаду коју је сада клуб дужан да плати Џаји – јасан је директор бањалучког премијерлигаша.

ово ми се свиђа

Pa naravno kod njega su pare koje je protivpravno stekao i on treba da ih vrati Džaji kad je već zakuvao ili ako ih je dijelio još s nekim nek i njih uključi u tu isplatu a ako ne želi izdati kolege nek sam snosi naknadu štete.

Dobar je Šipovac ali radi jako težak posao i često ga ljudi i ne razumiju hoće preko noći da se sve riješi. To je ono što sam ja davno govorio, ma samo da je neko podnio odgovor na tužbu drugačije bi bilo a ovako su mangupi sistematski uništavali naš Borac, zna li su da niko neće podnijeti odgovor na nebuloznu tužbu koja inače ne bi prošla i onda su tražili šta su htjeli.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 21:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
obzirom da Vule ide u Antaliju,znaci li to da 100% ostaje do ljeta?

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Joj koji ce to spektakl biti!Zamislite povedemo,ma ja mislim da cemo srusiti kavez. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2011, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

tatamata je napisao:
Joj koji ce to spektakl biti!Zamislite povedemo,ma ja mislim da cemo srusiti kavez. :D

Uffff bar nas 500 +Slaninari

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]