banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 05:24 Danas je 02 Jul 2026, 05:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jan 2011, 17:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Citiraj:
Фудбалери бањалучког Борца одиграли су прву контролну утакмицу у склопу припрема за прољећну полусезону Премијер лиге БиХ. Ривал изабраницима Владе Јагодића била је екипа добојске Слоге, а успјешнији је био наш тим славивши резултатом 1:0. Стријелац јединог поготка био је Дражен Међедовић у 80. минуту из једанаестерца. Шансу на овом мечу добили су сви фудбалeри клуба из Платонове улице, а коначну одлуку о томе ко од њих путује у Турску шеф стручног штаба Владо Јагодић донијеће данас или сутра.

Борац је тако на најбољи начин заокружио прву фазу припрема, а друга почиње већ у сриједу, 2. фебруара, када Јагодићеви пулени, како рекосмо, путују на двонедјељне припреме у Анталију, у којој ће, како је предвиђено, одиграти пет пријатељских мечева. Ривали су редом казахстански Каират (4. фебруар), аустријски Хорн (7. фебруар), Универзитатеа Крајова (10. фебруар), Химки (13. фебруар) и московска Локомотива (15. фебруар).

(борац-спорт)

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
kao sto vec rekoh...vecina nas nije ni svjesna koliko mozemo da doprinesemo mi sami nasem klubu. ali za to treba volja i zelja. :D :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 17:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Evo maila koji sam dobio od ljudi iz redakcije SOS kanala:

U antaliji ce biti dve nase ekipa, pa kad im vreme dozvoli oni ce sigurno propratiti i Borac.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 17:36 
Veteran
Veteran

Evo nešto što nema pretjerano veze sa FK Borac. Koliko se ja sjećam rumunski klubovi su nekada davno za naše bili obična boranija. Evo jedan dio teksta sa monda koji dokazuje koliko su ti isti Rumuni napredovali u svim segmentima.

http://www.mondo.rs/s196202/Fudbal/PART ... erija.html
Partizan će prvu kontrolu po dolasku u Antaliju imati u nedelju protiv Dinama iz Bukurešta od 18 sati po lokalnom vremenu, odnosno u 17 sati po srednjeevropskom.

Sve ostale mečeve crno-beli će igrati od 17,30.

Razlog za kasniji termin duela sa Dinamom je - televizija.

Naime, rumunska televizija "Digi" prenosi sve utakmice svojih klubova sa priprema u Antaliji. Tu su im reportažna kola, brojne kamere... Ljubitelji fudbala u Rumuniji nemaju priliku da gledaju samo mečeve najpopularnijih klubova, već svih! Tako će direktno u etar ići i utakmica Panduri - Napredak Kruševac.

Eto kako to rade Rumuni.

Možda su zato postali stalni učesnici Lige šampiona, i to ne samo sa jednim predstavnikom.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 17:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
A hoce li biti Universitatea-Borac?

Imam taj kanal,bilo bi super ako bude. Mada vec poneko pise da ce nam protivnik umjesto Universitatee iz Krajove biti Vitebsk iz Bjelorusije.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 17:41 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
A hoce li biti Universitatea-Borac?
Imam taj kanal,bilo bi super ako bude. Mada vec poneko pise da ce nam protivnik umjesto Universitatee iz Krajove biti Vitebsk iz Bjelorusije.

Nisam siguran, ali nadam se ako budu igrali sa Rumunima da će raditi i taj prenos.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
sad iz krupe e jest bila zima zavidim ovima sto su bili na slavi. vidi se da su igracima teske noge , sto i ne cudi kad se pogleda kroz sta su prosli. Prvo o Veljovicu vidi se da je skolovan igrac vlado ga drzao lijevo ispred benovica zna sa loptom dobro se gradi cini mi se da mu je lijeva noga malo slabija tacka, ima fudbalsku inteligenciju korpulentan i izuzetno brz ima i koju kilu viska ali ce to nestati kroz pripreme znaci pojacanje i to pravo ici ce u prvi tim sigurno samo je pitanje ko ce mu osloboditi mjesto. Medjedovic solidan dijeli lopte razigrava nekoliko lopti u prostor i u dubinu jos se slabije krece mislim da ce biti pravi pley znaci igrac kakav nam je nedostajao jos od kliberovog penzionisanja. Iznenadio me junior stefan dujakovic bravo za klinca odlicno odigrao desnog bocnog on i stupar super saradjivali po toj stani mislim da polako dobijamo jos jednog klinca o kom ce se pricati.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 18:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Dujaković je dosad bio odličan kad god je dobio priliku,dosta borben, biće on dobar igrač.
Jesu li igrali danas Sakan i Grahovac,kako su odigrali.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 18:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Hvala za izvjestaj. Drago mi je sto smo pogodili sa pojacanjima. Samo jos da se dobro spreme i uigraju i bice sexa na proljece :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 18:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Fighter je napisao:
Dujaković je dosad bio odličan kad god je dobio priliku,dosta borben, biće on dobar igrač.
Jesu li igrali danas Sakan i Grahovac,kako su odigrali.

jesu obojica su igrali sakan standardan u opstrukciji igre a graha opet nekako stegnut mada kazu da dobro radi i da je dosao spreman na pripreme vrijeme radi za njega definitivno i umalo da zaboravim vidakovica momak je prespreman grebe kao da je utakmica za bodove mislim da i on ozbiljno kuca na vrata prvog tima kazu i saigraci da pogadja iz svih pozicija vidjecemo eto znam da je Vlado na mukama 2 mjesta za 4 napadaca. danas je igrao i kunic na liberu sa vuletom vidi se da ga drma trema ali uz vuletovu podrsku djelovao je dosta solidno ma bice nesto od tih klinaca samo nek nastave da rade njihovo vrijeme tek dolazi

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 18:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
Joj ja sam presrećan oko SOS
(SOS je ojačao finansijski a odmah i mi profitiramo) tamo je otišla jaka ekipa novinara biće ludilo prilozi... a utakmica više - manje, tu je danas vjerovatno igrao i kurta i murta jer se pravio spisak ko će u Antaliju.

P.S. Bez obzira na sve oko SOS ja bih zamolio ako neko slučajno zna Ljubojevića ili nekog guzonju u upravi da im kaže ovo za SOS pa nek im daju koju kintu pratiće nas još više (nije lako prenosite te prijateljske nema publike igračima teške noge pa znaju to biti i dobrano dosadne utakmice).

Poslednji put menjao Srpska - Srbija dana 29 Jan 2011, 18:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 18:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2010, 18:39
I još nešto trebamo voditi računa da ne odemo skrojz u drugu krajnost i da im ne postanemo dosadni, možda sad malo da se primirimo oko komentarisanja :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 19:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
http://www.sportal.rs/news.php?id=44366

И спортал о нама :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 19:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Evo da i ja sada napišem koju o ovoj utakmici danas.

Znači prvo svi znate da se igralo na vještačkoj podlozi što je dodatna otežavajuća okolnost, bilo je hladno i pored dobre igre naših momaka, tj ispoljenog truda i zalaganja najvažnija stvar je ta da se niko nije povrijedio, kako kod nas tako i kod momaka iz Doboja... Teško je bilo šta reći o igri jer su svi igrači dobili šansu... Ja ću se samo osvrnuti na pojačanja, vidi se da su obojica rekao bih školovani igrači, Veljović je dosta nezgodan igrač, imao je neku rotaciju sa Vidakovićem, znači bio je malo lijevo, a onda je otišao u sami špic napada, sasvim solidno se kreće i vidi se da je jak ko zemlja... :D Medo je opet igrač koji će očigledno "hraniti" napadače loptama, odličan pregled igre i smisao za improvizaciju... Mislim da smo daleko jači nego jesenas, znači kada odrade ove pripreme mislim da će biti veselo na proljeće... :D :D

Još samo da napomenem da smo pokrenuli još jednu akciju za koju smo dobili obećanje da će biti sprovedena, a to je imena na dresovima, jer to naš velikan iz Vladike Platona zaslužuje...

I naravno još jedna stvar, malo koji klub ima ovakve navijače kao Borac, dosta momaka je danas biloi u Krupi na -4...

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
веома занимљиво проведен дан :)
о данашњој игри немам више шта додати, мање више све је речено. ето ако се добро одраде припреме (у шта не сумњам) има да ово буде веома занимљиво прољеће. 8)

и још да се захвалим момцима који су ми омогућили да данас будем у Крупи ;)

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 20:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Još samo da napomenem da smo pokrenuli još jednu akciju za koju smo dobili obećanje da će biti sprovedena, a to je imena na dresovima, jer to naš velikan iz Vladike Platona zaslužuje..

LJUBOJEVIĆU DRŽIM TE ZA RIJEČ 8) I pametno u slatkim mukama :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Знали неко од вас који се интезивније дружите са играчима,управом и остлаим органима,јел има наде да се отвори клупски шоп?

Како је Стево игро данас?

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
veteran 1987 je napisao:
danas je igrao i kunic na liberu sa vuletom vidi se da ga drma trema ali uz vuletovu podrsku djelovao je dosta solidno ma bice nesto od tih klinaca samo nek nastave da rade njihovo vrijeme tek dolazi

Морам да те исправим, Кунић је нападач, момак са бројем 2 који је ушао умјесто Стеве пред крај меча... а овај момак што је био данас у тандему са Вулетом је Небојша Рунић.

Морам још да споменем малог Стефана Дујаковића који је данас правио хаос по десној страни. Он и Ступар су данас баш шпартали по тој страни.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
samo mi objasnite, kako spartali. oba su desni bekovi ????

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
данас је играло 5 младих момака, Дујаковић који иначе игра десног бека али је данас био пребачен у средину, па још један Дујаковић који је баш екстра играо у тандему са Ступаром.тј Ступар је играо бека а Дујаковић испред, позиција нешто као што игра Малетић. момак је растурио.одлично је срађивао са Ступаром имали су неколико продора по тој десној страни. затим Рунић штопера са Вулетом, као што рече Shadow, и још је играо Продановић од младих.

нигдје нисам изашао вечерас и досађујем се код куће, па ајд написаћу комплетне саставе из оба полувремена

1.Марчета, Џо, Петра, Лео, Беновић, Бока, Граха,Срећо, Малета, Вељовић, Видаковић

2.Авдука, Жарић, Вуле, Рунић, Ступар, Сакан, Дујаковић, Микић, Медо, С.Дујаковић, Николић.
касније ушао Кунић умјесто Николића и не сјећам се умјесто кога је ушао Продановић, вјероватно умјесто Сакана или Дујаковића

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]